Politika

Đukanović: Do posljednjeg daha ću raditi na obnovi Crnogorske pravoslavne crkve

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, sinoć je u intervjuu na TV Prva  govorio je pandemiji koronavirusa, izazovima pred kojima se nalazi zemlja, ali i razvojnim šansama i ekonomskom razvitku zemlje. Govorio je o važnosti stranih investicija. Dotakao se predsjednik  i Srpske pravoslavne crkvi u Crnoj Gori, kako je centri van Crne Gore koriste kako bi se svrgnula aktuelna crnogorska vlast.  Ponovio je da će istrajati u obnovi Crnogorske pravoslavne crkve.

Đukanović je jasno poručio da država neće da privatizuje svetinje.

“Ova država raspolaže obimnom dokumentacijom koja govori da je značajna imovina nastala u Crnoj Gori do 1918. godine, izgrađena od novca iz ove zemlje, donacijama naroda, koja ima status kulturnog dobra,  a na sumnjiv način upisana je na neka privatna lica. Želimo da preispitamo taj upis, a naišli smo na negodovanje SPC jer oni nijesu sigurni u argumentaciju koja se krije pod parolom “Ne damo svetinje”. Jednostavno je lansirati parolu i njome manipulisati, a pokazati da je prosijedi nešto drugo”, naglasio je prvi čovjek države.

Manipulacija SPC

Đukanović napominje kako je SPC u prvom trenutku krenula sa manipulativnom idejom da  “odbrani svetinje od Crne Gore koja ih je izgradila”.

“Ali, pojavile su se i druge adrese koje su zainteresovane za sve ovo, koje su se sjetile da pokušaju da poprave ono što nijesu uspjele 2016. godine. Poseglo se narvno za crkvom koja im je posljednji adut koji je uveden na politički teren kako bi došlo do promjene vlasti u Crnoj Gori. Zato je vrh SPC bagatelisao razne dobre ponude, a usmjeravan od međunarodnih adresa, jer je sve jednostavnije ako se promijeni vlast.  Ovdje je riječ, u najkraćem, da SPC služi anticrnogorskom intersu i pokušava da to uradi kroz demonstraciju nepoštovanja Crne Gore. Stavili su se u ulogu nekoga ko je nadređen državi Crnoj Gori. SPC mora biti odgovoran subjekt u Crnoj Gori i ponašati se u skladu sa zakonima ove zemlje”, jasan je Đukanović.

Napomenuo je da nikada nije rekao da je Amfilohije na čelu ludačkog pokreta.

Poručio je da niko ne bi trebalo da dozvoli da njegova vjerska osjećanja budu zloupotrijebljena od onih koji ruše Crnu Goru.

Naslušao se, kaže, ocjena koje Amfilohije iznio na njegov račun.

“U kružocima crkveno-političkim oko Amfilohija kruži priča da sam pod narkoticima. U svim razgovorima sa Amfilohijem precizno sam kazao da mislim da je važno za budućnost Crne Gore uspostaviti jedinstvenu pravoslavnu Crne Gore, koja će objediniti pravoslavni živalj u našoj zemlji. Vrlo uvjereno ću do posljednjeg daha raditi na obnovi Crnogorske pravoslavne crkve”, jasan je Đukanović.

Podijeljeno društvo

Istakao je da živimo u atmosferi podijeljenog društva.

“Centralna tema je vezana za budućnost našeg regiona. Svuda se u regionu razvila ideja da je budućnost naših država u ujedinjenoj Evropi, da se završi lutanje Zapadnog Balkana. Nasupto tome imamo politički pokret koji kaže da je EU loša, da je NATO fašistička organizacija. U Crnoj Gori, oni koji se zalažu za EU su zagovornici nezavisnosti, oni koji su bili protiv, danas su protiv toga i upozoravaju nas da je Crna Gora donijela  pogrešne odluke, da je mala zemlja, da nas treba vratiti pod okrilje zajednice sa Srbijom, i da bude u globalnoj interesnoj sferi Rusije”, napominje on.

Zločin nad Crnom Gorom

Đukanović je istakao da  je 1918. je godina domaćeg i međunarodnog zločina nad Crnom Gorom.

Napominje da je 2006. godine obnovljena nezavisnost i da je Crna Gora pokazala šta će sa nezavisnošću.

“Postali smo članica NATO i prednjačimo na putu ka članstvu u EU”, jasan je on.

Najvažniji interes – da mirimo Crnu Goru

Funkcionišu dva lica Crne Gore, a lijek je, kaže, emancipacija našeg društva.

“To je proces koje traži vrijeme. Moramo biti strpljivi i vjerovati da smo napravili dobar izbor”, kazao je predsjednik Đukanović.

Predsjednik Đukanović je jasan – nema važnijeg interesa nego da mirimo Crnu Goru.

Prijetnje i manipulacije

Govorio je o prijetnjama i manipulacijama koje su dolazile iz Beograda u godinama uoči obnove crnogorske nezavisnosti.

“Tada se dogodio značajan rast broja ljudi koji se izjašnjavaju kao Srbi u Crnoj Gori. Ne doživljavam to kao nešto što je loše, a još manje nešto kao definitivno. Tim pitanjima ne treba davati toliki značaj, treba istrajavti na tome da je Crna Gora dom u kojem svi zajedno žive”, istakao je Đukanović.

Na pitanje da li prijeti Crnoj Gori opasnost od federalizacije kao u Bosni, Đukanović je jasan – ovaj sastav stanovništva je u Crnoj Gori živio kada je u Bosni divljao rat.

“Crne Gora je ipak drugačijeg kvaliteta međuetničkih odnosa i stabilnosti. Izrazitu zahvalnost manjinskim narodima za ono što su učinili za Crnu Goru. Zar ne mislite da je jedinstven primjer povjerenja koje manjinski narodi pokazuju prema Crnoj Gori. To je izuzetno i Crna Gora na to mora biti ponosna”, ističe on.

Neki bi scenario devedesetih

Lideri pojedinih nacionalnih partija pokušavaju da uspostave Crnu Goru kao federaciju naroda koji u njoj žive.

“Oni pokušavaju da redefinišu strateški kurs. Tada većinska Crna Gora to prepoznaje kao cilj koji nije u interesu Crne Gore i ideje koje dolaze sa adresa van Crne Gore. Prepoznajemo te tendencije, nijesu od juče. Kada bi napravili truli kompromis sa njima, Crna Gora bi završila kao Bosna u haosu devedesetih”, napominje Đukanović.

Predsjednik Crne Gore je uvjeren da su ključni izazovi kako prevladati razlike i kako homogenizovati društvo.

“Ako bi mogli vjerovati da se iskreno ujedinjujemo oko ideja antifašizma, to bi me radovalo”, dodao je on.

Kontrolisati epidemiju

Kazao je da se suočavamo sa novim i nepoznatim rizikom, ali je napomenuo da vjeruje da ćemo epidemiju koronavorisa narednog mjeseca staviti pod kontrolu, te da ne razmišlja o odlaganju izbora. Zbog načina na koji je ova vlast vodila državu i u ranijim turbulentnim vremenima, predsjednik je uvjeren je da se isplata zarada, penzija i socijalnih davanja ne može ugroziti ni u narednom periodu.

“Zato moramo da poštujemo pravila predostrožnosti koja se preporučuju”, kaže Đukanović.

Visok stepen odgovornosti

Predsjednik je istakao da je fascinantna odgovornost koju je crnogorsko društvo pokazalo u prvoj fazi borbe sa koronavirusom.

“Svi su pokazali visok stepen odgovornosti. Društvena odgovornost bila na visokom nivou. Nije nas iznenadio ni povratak epidemije. Nemoguće je zaštititi se od tranzicije virusa”, naglasio je predsjednik.

Priča o pandemiji opredijelila je atmosferu u Crnoj Gori, koja je atmosfera straha kako za zdravlje tako i za egzistenciju.

“Mnogo ljepše bi bilo voditi predizbornu kampanju bez opterećenja vezanih za koronavirus. Ljudska istorija je prepuna iskustava sa krizama. Ovo je jedna od kriza savremene civilizacije. Vjerujem da će ovo biti tema koje će opredjeljivati izborno raspoloženje građanima na predstojećim izborima. Založiću se da ne politizujemo pitanje epidemije. Kada je u pitanju epidemija, svi moramo učiniti sve da je suzbijemo i vratimo pod kontrolu kao u prvom talasu. Vjerujem da se procesi kreću u tom pravcu i da ćemo narednog mjeseca imati punu kontrolu nad situacijom sa koronavirusom. Zato kažem da ne razmišljam o odlaganju izbora”, jasan je Đukanović.

Odgovorićemo na sve izazove

Napomenuo je da će zbog krize izgubiti najviše ekonomije kao što je crnogorska, koja se posebno oslanja na turizam i usluge.

“Krize prate istoriju čovječanstva. Vjerujem da smo spremni da odgovorimo na sve izazove koji su pred nama. Istorija nas uči da gotovo da nijesmo imali mirnu deceniju. Između ostalog, u treningu smo”, istakao je prvi čovjek države.

Crna Gora nije zakasnila ni dan kada je izvršavanje kreditnih obaveza. Napominje da Crna Gora ne samo da nije smanjila plate, penzije, ili socijalna davanja, već nije zakasnila u servisiranju tih obaveza.

“Potrudlili smo se da pomognemo privredi i građanima zbog pogođenosti pandemijom. Imamo tri paketa mjera, od kojih treći vrijedi 1,2 milijardi eura. Važno da shvatimo da je najvažnije da prepoznamo složenost izazova koje kriza donosi i da joj se moramo prilagoditi”, naglasio je predsjednik države.

Umijeće funkcionisanja tokom krize

Ova vlast u Crnoj Gori je, smatra Đukanović, pokazala umijeće da funkcioniše u kriznim periodima.

“Kada su svi oko nas devedestih bili u ratu, mi smo sačuvali mir na ovim prostorima. Kada su bile primijenjene sankcije prema SCG, sačuvali smo stabilnost našeg sistema. Uprkos ozbiljnim prijetnjama po stabilnost i na sam dan refernduma uspjeli smo da obnovimo nezavisnost bez ugrožavanja stabilnosti. Ova politika se uspješno nosila sa krizama i brod je plovio bez nekih većih oštećenja”, navodi Đukanović.

Napominje da vlast vodi ozbiljnu i odgovornu politiku.

Đukanović je jasan – ne postoji niko na planeti ko može kazati koliko će trajati pandemija.

” Ne želim da se upuštam u bilo kakve prognoze. Ali, na bazi svega što sam kazao, uvjeren je da se isplata plata, penzija i socijalnih davanja ne može ugroziti ni u narednom periodu”, istakao je predsjednik.

Đukanović je je naglasio da se iz krize najbrže izlazi kroz razvoj i investicije, prije svega iz privatnog sektora, domaćeg i inostranog.

“Imperativ je  da sačuvamo i unaprijedimo povjerenje stranih investitora. Zato ne razmišljamo o povećanju poreza. Moramo da oborimo preze i doprinose da motivišemo strane investitore da ovdje ulažu. Moramo da unaprijedimo administraciju”, jasan je Đukanović.

Trpimo, kaže, Đukanović, kritike da imamo sporu administraciju, što utiče na investicije.

“Ako ne bude napredovala ekonomija, nećemo moći da servisiramo plate, penzije i socjlana davanja. Moramo shvatiti da vlast, opozicija, mediji i svi drugi, ne smiju učestvovati u destrukciji nacionalne ekonomije Crne Gore”, jasan je predsjednik Đukanović.

Iz krize se izlazi razvojem

Iz svake krize se izlazi razvojem, a razvoja nema bez investicija, dodaje predsjednik.

“Da bi dobili moćne strane investitore, moramo se truditi zajedno da stvaramo ambijent gdje ćemo učvršćivati ambijent povjerenja stranih investititora prema Crnoj Gori. Sjetimo se kako smo lako odbili britanske investirore na Vladoanosu, one iz Abu Dabija na Kraljičinoj plaži. Adminsitracija koja ne podržava biznis nije dobra”, jasan je on.

Nova radna mjesta i odgovoran menadžment na čelu države

Napominje da je dobro da je pripremljem treći paket mjera.

“Moramo da radimo na korišćenju nekih drugih mogućnosti dok se turizam i usluge ne vrate u svoju punu funkciju. Tokom trajanja pandemije, recimo, gradio se Portonovi. Nakon toga će tamo biti uposleno više od 1000 ljudi. Hoću da kažem da ne smijemo pokazati malodušnost. Krize nijesu trajna stanja. Moramo razmišljati ofanzivno. Ubijeđen sam da povlačenjem pravih poteza, koje bi značile dodatnu atraktivnost Crne Gore kao poslovnog ambijenjta, možemo da sitimulišemo investitore da nastave sa projektima ovdje. U Kolašinu se gradi šest novih hotela sa pet zvjezdica, što će biti 1500 novih radnih mjesta u Kolašinu. Ja sam optimista. Potrebno je imati ozbiljan i odgovoran menadžement na čelu države”, poručio je predsjednik Đukanović.

U krizi je važno sačuvati nos iznad vode. Važno je da pokažemo socijalnu odgovornost.

“Na iskušenju su poslodavci. Banke i druge finanisjke institucije treba da nam pomognu razumijevanjem. Međunarodni partneri ozbiljno razmišljaju o podršci. Poslodavci prije nego posegnu za optuštanjem moraju triput razmisliti jesu li ti svi radnici oni koji su im pomogli da steknu to što su stekli, da li mogu sjutra naći dobru alternativu za njih, a treće, od čega će živjeti porodice otpuštenih radnika. Jedino združeni možemo krizu preživjeti”, istakao je Đukanović.

Banke, dodaje, moraju pokazati mnogo veći stepen aktivizma nego što je to slučaj sada.

Oko 8000 novoevidentiranih je na Zavodu za zapošljavanje koji su bez posla.

“Ima onih koji su se tu našli da iskoriste one benefite koje je opredijelila Vlada”, naglasio je Đukanović.

U pogledu životnog standarda ubrzano smo sustizali Evropu.

“Treba da stanemo u grad, suprostavimo se krizi, bolje radimo i izađemo iz krize čim prije. Brzina oporavka poslije krize zavisiće od toga kako se sada ponašamo”, rekao je on.

Da se okrenemo domaćoj proizvodnji

Predsjednik je jasan – potrebno nam je novo, dotjerano lice crnogorske ekonomije.

“Na održiv način moramo da isplaniramo valorizaciju svih naših resursa. Ne  odričemo se turizma, koji je u stalnom rastu. Ali, jednako tako, morali bi da primijetimo da neke druge djelatnosti nijesu pratile razvoj turizma. Sve dok je turizam nudio dobre mogućnosti, svi su išli ka toj djelatnosti. Lani smo uvezli 580 miliona eura hrane. Zato je važno da novo lice Crne Gore ukazuje na realne mogućnosti, a to je korišćenje nacionalnih potencijala”, napomenuo je predsjednik Crne Gore.

Govorio je jasno o tome šta možemo da proizvodimo u zemlji kako bi susptituisali uvoz. Jednako tako treba razmišljati kada govorimo posebno o prerađivačkoj industriji.

Realne šanse su, dodaje predsjednik, i u energetici.

“Realno je samo u sljedeće četiri godine pokrenuti investicije od preko 700 miliona eura”, jasan je Đukanović.

Nove tehnologije

Predsjednik je napomenuo da moramo uhvatiti priključak sa razvojem novih tehnologija, da damo podršku inovacijama.

Poručio je da ne smijemo uvozno zavisni nego što moramo.

Niko ko je kreditor nema prigovor na odnos sa državom Crnom Gorom.

” Neće crna Gora imati problema da servisira obaveze”, kazao je Đukanović.

Pokazaće visok stepen odgovornosti

Rekao je da je kampanja pred izbore već počela.

“Glavna poruka kampanje je da DPS ona politička snaga koja odgovornim upravljanjem i krizama pokazala da ima jasnu viziju i stalno rastuće kapacitete da se ta vizija ostvari. Najvažnija poruka je da smo sposobni sa savladamo krizu koju je izavao koronavirus. Pokazaćemo visok stepen odgovornosti u zaštiti zdravlja i života naših ljudi”, zaključio je predsjednik Đukanović koji je istakao da će izbornu listu DPS predati najvjerovatnije 4. avgusta.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zorka
Gost
zorka

davno je to trebalo uraditi jos kad smo drzavu obnovili…a sad ce biti teze kad je azdaja ojacala.,,.troglava azdaja..,,

Berane lscg
Gost
Berane lscg

CPC JE OBNOVLJENA 1993, kralje

Vaše Ime
Gost
Vaše Ime

Najbolje bi bilo da ukinete crkvu i sve religije totalno.

Mirza Hakalaj
Gost
Mirza Hakalaj

Ima ima dosta dobara koje treba preispitat do 1918.Koliko je poznato 1914 i 1915 Boka i Primorje nijesu bili u sastav Crne Gore

Cuca
Gost
Cuca

A čiji su ti bili stručnjače, da nijesu srpski ili ih trebamo vrnut Austrougarskoj odnosno Mletačkoj republici?

Čegović
Gost
Čegović

Boka Kotorska je od 1815 do 1918 bila u sastavu Austrogarske monarhije, kojoj je bila i dodijeljena na Bečkom kongresu.

eu kolonija
Gost
eu kolonija

dakle kako sam razumio ako dps izgubi izbore predsjednik odlazi iz crne gore jer tada neće biti ni crne gore

Milo
Gost
Milo

Samo se vi nadajte.

Molitva
Gost
Molitva

Ti ka moja baba kad gleda vijesti, sve pogresno razumijes…

Vasojevka
Gost
Vasojevka

😀😀 Sreca pa drzavu cini narod, a ne predsednici.

PosmatracMne
Gost
PosmatracMne

Pusti tvoji snovi…probudi se.

Vojvoda Batric
Gost
Vojvoda Batric

Malo si se preracuna Mikeli.Bilo je u VG plemena mimo Cuca.Gospodar slavne ZETE potrazi spas u polje Cetinjsko pamu na sraman nacin oteste ime drzave ZETE Nemanjica Crnojevica i Balsica Ogradi zicom Cuce i tu crkvu vasu no i nju trebate krecit moleri laznog domoljubizma koima nista sveto nije osim eura

Ana
Gost
Ana

Vojvodo,pravopis prvo,pa onda na Kosovo

Molitva
Gost
Molitva

Vidjet cemo ko se preracuna, sto mislis zasto se izvjestaj iz katastra jos ne objavljuje, i zasto amfi daje manje saopstenja, vidjet cemo brzo ko se preracuna…

Nata
Gost
Nata

Nikad do sad nisam glasala Mila, a evo sad cu ga glasati! hahah hahaha hahaha joj ko smislja ove tekstove… sje ti cetalo hahhahah hgahhahaa shou… Milo i crkva hahahahahahhahahahahahh da puknes od blagodati….

Ana
Gost
Ana

Sta je Nata ścela reci?

Milo
Gost
Milo

Prvo kod doktora hahahaaaa

PosmatracMne
Gost
PosmatracMne

Pa, pukni, Nato, bona, ionako pucketas svakodnevno u zadnji kraj

živa istina
Gost
živa istina

ovaj put, između ostalih, glasaće vas i 3A: apstinenti, ateisti i agnostici

Kalina
Gost
Kalina

Nije vise ni Svestenik ono sto je bio, sad su to sve politicke vodje, kad su osjetili da im pare idu iz dzepaa, padaju maske momentalno

marius
Gost
marius

Dosta ste im popustali, pa vi se sad na vr glave popese. Sad je pravi momenat da im se stane u kraj, i da nasa CG raskrsti s njima jednom za navijek, i da se CRNOGORCI u svojoj drzavi ne osjecaju ka stranci. To ste obecali, to svi oni koji istinski vole CRNU GORU,ocekuju od Vas .

Uros21
Gost
Uros21

Opozicija zajedno sa Spc daje poslednje adute, poslednje poene, svjesni su i oni da im se ubrzo blizi kraj..

Laki
Gost
Laki

SPC konstantno pokazuje nepostovanje prema drzavi, nepostovanje prema Crnogorskom narodu!! Za mjesec dana cete se konacno primiriti!

Edmond
Gost
Edmond

Zašto bi se odlagali izbori? Sigurno će se mjere NKTa poštovati više nego u bilo kojoj kafani ili prodavnici.

mrkela
Gost
mrkela

Ko misli da su pored srpske inflacije i svjetskih sankcija naše fabrike mogle preživjeti taj je LUD !

mrkela
Gost
mrkela

Kada je Milo došao na vlast plate i penzije su bile duplo manje nego u Srbiji , sada su veće to je epohalan iskorak !

OpozicijaMNE
Gost
OpozicijaMNE

Tako je. Nema potrebe za odlaganjem izbora.

star
Gost
star

Kad bi ovako istrajni i zažeti bili kada su u pitanju nova radna mjesta, proizvodnja, izvoz, vladavina prava i sl. gdje bi na kraj bio. Kad se nema dovoljno stosobnosti da se rijese kljucni i najbitniji problemi u drzavi i drustvu, onda se pribjegava sporednim, koji su inace potpuno nepotrebni i nebitni. 🙂

wewewe
Gost
wewewe

Ironija je što umjesto da crkva spaja narod, to radi Milo.

popcorn
Gost
popcorn

SPC zajedno sa opozicijom zeli da pokaze nepostovanje prema drzavi i da sebe na taj nacin uzdigne!

tintolino
Gost
tintolino

Oporavicemo se od krize, kao i svaki put. Ni plate ni penzije se smanjile nisu, što je za svaku pohvalu!

Maki
Gost
Maki

Haha ..cekaj posle izbora…. kak si naivan

Boka bokeljima
Gost
Boka bokeljima

Nije on naivan,nego je bot sendvicar

janko pg
Gost
janko pg

Svaka cast za ovo sto je rekao za Amfilohija. On je MIla zesce izvrijedjao, a on gospodin covjek samo rekao kako stvari stoje!

Fridoom
Gost
Fridoom

Moj Milo nasu svetu CPC obnovi Lscg i Slavko Perovic sa narodom 1993 god.na Cetinju. Pokojni Antonije bi postavljen za Mitropolita. Al ti tada bi sa Ristom,ne bi te sa narodom Crnogorskim.

Cicko
Gost
Cicko

Fridom Srecna vi bila CPC sa Slavkom zajedno ali dalje sape od Boke,Primorja,Ravnice i Brda u Cuce i ne slijezite eto vam i crkva i teritorija ko vas ne prizna srece nema samo nas popustite ostale sto bez referenduma i saglasnosti pristasmo se zvat po konfiguraciji terena Crna Gora

PosmatracMne
Gost
PosmatracMne

Cicko je ciknuo. Debelo. Ima ko brinuti i za CPC i za Boku, to nije stvar prebjeglica…

teranova
Gost
teranova

Cijela situacija oko crkve je samo zadnja sansa opozicije da skupi neki glas.

agent
Gost
agent

DPS je vodio ovu drzavu kroz teske periode i smatram da samo oni to i umiju. Sve ostalo je smijiurija…

Maki
Gost
Maki

Hahaaaaa

nnn
Gost
nnn

A da teski periodi nisu bili bas zbog njih..?

fess1
Gost
fess1

CG je drzava koja je dom za sve nacije, vjere.To je cinjenica, a mozemo se samo DPS-u zahvalit, jer ostali bi da srbuju

badi
Gost
badi

Kakva ponovna zajednica sa Srbijom? Samo EU !!!

špiro
Gost
špiro

Crkva se ponasa kao da je ona sve sagradila svojim rukama u CG !

wendy
Gost
wendy

Pricajte sto ocete, jedini covjek koji uliva neku sigurnost u ovu drzavu je Milo!!!

prezzi
Gost
prezzi

Zašto bi se izbori odlagali? Opozicija se već prepala 🙂

eto tako
Gost
eto tako

ma to su vješiti luzeri

zebra
Gost
zebra

Mir nema cijenu, a DPS to godinama pruza. Narod se navikao na to ocigledno.. Ne znaju kako se po svijetu zivi.

stetoc1na
Gost
stetoc1na

Kako kazu, bezbjednosna situacija je stabilna.

eu eu
Gost
eu eu

Tacno je da smo uvozno zavisni, ali je drzava bezbroj puta dala brojne pogodnosti za poljoprivrednike.Narodu je lakse da nista ne radi, a takvi su najbrojniji !

Окле
Gost
Окле

Правите шта од хоћете. Што се мене тиче можете и у унијате, срећно вам било. Само даље прсте од онога што су наши преци подизали. Правите и градите. Можда вас једног дана принају остале цркве, а ако не отворен вам је пут према Ватикану.

Mara
Gost
Mara

Samo vi vratite ono što je oteto 1918, odnosno 1920, drugo nas ne interesuje.

Mongro
Gost
Mongro

Mislio sam da poslije rušenja LSCG i Slavka Perovića kao nosioca ideje obnavljanja samostalnosti CG, nikad neću glasati za ovog čovjeka (DPS) bez obzira na sve pozitivno sto je uradio u dijelu spoljne politike (EU i NATO), definitivno moram priznati da ne vidim drugog čovjeka, ni prije a ni sad, koji je mogao izgurati sve ovo u okruženju u kojem… Više »

Profesor
Gost
Profesor

E moj Slavko Perovicu… Sto ti napravise.

Lakojetako
Gost
Lakojetako

Ostvarise se Slavku se sve zelje. Nato, Drzava, Crkva. Sto velis profesore

Profesor
Gost
Profesor

Da, ali ne po njegovoj zamisli. Samo pogledaj ekonomiju…

Bozo
Gost
Bozo

Sva predizborne istrazivanje i ona koja radi opozicija i ona koja radi medjunarodna zajednicama kao i ona koja radi DPS pokazuje isto. Ubjedljiva pobjeda DPS najvjerovatnije sami bez potrebne koalicije sa SD-om ali ipak za SD treba biti mjesta u novoj vladi.

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

malo ti se ta izjava kosi sa onim ustupcima koje ponudiste SPC tj dadoste im sve sto su trazili cak i da koriste sve nase manastire i dalje bez i da iko drugi moze u njima uci i sluziti a da nije srbin, ali srecom (nekom das prst on oce ruku) pa ne prihvatise..

jovana
Gost
jovana

Bravo,tako i treba.

TonyZ
Gost
TonyZ

Tako je predsjednice, samo hrabro do jos jedne ubjedljive pobjede!

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Mitropolit autokefalne Crnogorske pravoslave crkve u periodu od 1884 do 1920. godine (kada je nasilno ukinuta) bio je Mitrofan Ban (1841–1920). On je 1910. godine, u pismu koje je zahvalnica na pozdravni govor kralja Nikole, uz ostalo, naveo i ovo: “Vaše Kraljevsko Visočanstvo, Premilostivi Gospodaru, Četrdeset godina već je prošlo, od kako mi je velika sreća u udio pala da… Više »

PosmatracMne
Gost
PosmatracMne

SVE JASNO. CPC ZA SVA VREMENA. CG ZA SVA VREMENA. BEZ DILEME!

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Uz pomoć Oca, Isusa i Sv Duha CPC će postati ponovo Autokefalna Crkva kao korak ka oslobđjenju Crne Gore od rusko-srpskih okova.

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

“Za Pravo, Čast i Slobodu Crne Gore!”
“Da je vječna Crna Gora!”

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Tako je, vazda je ona autofekalna bila.

Montenegro
Gost
Montenegro

Gospodin u svakom smislu te riječi. Ostali mogu samo da mu pljunu pod prozor..
SIGURNIM KORAKOM DO POBJEDE! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

taraba
Gost
taraba

….a što bi mu pljuvali pod prozor, još onako sve opasano betonskim zidovima oko njega ka da je sa kosova doša ………

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Tako je🇲🇪👏

Filip
Gost
Filip

Bravo!!!

ilke
Gost
ilke

Meni nije jasno protiv koga se vi montenegrini bunite. Kazete protiv Srba. Pa svi ste bili Srbi u jednom periodu zivota (Drljevic, Milo, Kilibarda, Krsto,…). Resite vi to sami sa sobom, daleko vam lepa kuca.

Njanjanj
Gost
Njanjanj

Ne pricajte vi nista kojima je Ceca srpskaaa majkaaaaaaaaaa.. hahah

Nikola
Gost
Nikola

Jesu oni ali nisu mnogi. Mi smo vazda znali ko su i sto su, nisu podlijegali velikosrpskoj propagandi

Konik
Gost
Konik

ilke, još dalje ti “lepa” kuća! Nemamo mi u CG što da rješavamo. Pitanje Crnogorske nacije i Države je staro 1000 godina a kod iskompleksiranih naroda uvijek postoji želja da se od nekoga ukrade identitet. Možda zato što ste bili 500 godina pod Turcima?

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

nikad nisu bili srbi vec jugosloveni!! tako da sad bogu fala nemamo vise nista srpsko niti sa njima ista zajednicko osim ovih posrbica sto ih ni vi ne volite kao sto rece daleko im lepa kuca!!

Jovan
Gost
Jovan

Svi navedeni su se vrlo jasno izjašnjavali Srbima

Vitamin C
Gost
Vitamin C

Imam podatak – nije tačno!

Mekro
Gost
Mekro

Laž je srbima istina…bla…bla…bla…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ako je čovjek pravi vjernik,što mu smeta autokefalna crkva,moliš se bogu,a ne nacionalnoj crkvi?

Uostalom
Gost
Uostalom

CPC u CG ne može nikome da smeta. Ima jedna stara izreka koja je talicna za čovjeka: MOLI SE BOGU U CRKVI ZEMLJE U KOJOJ ZIVIŠ. 140 000 IZBJEGLICA je dovuklo ” svoje” crkve na crnogorsku zemlju. I pojahali domicilni narod svojom politikom

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

30.08.ovaj fašista se seli u Spuž

Tako je
Gost
Tako je

Ne znam tacan datum, ali ce svakako dosta fasista kojima se godinama popusta radi mira da krenu polako iz crkava i manastira tamo gde im je mesto prema zaslugama

PosmatracMne
Gost
PosmatracMne

Neka, pope….

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Ovo je presmiješno, čovjek ateista će da radi na obnovi crkve. Ludilo

Katunjanin 100%
Gost
Katunjanin 100%

Ponovo uzimas tudji nik? Lazni katunjaninu

papiric
Gost
papiric

znaci ima najrealniju sliku covjek, nema pritiska od strane boga

Čovjek
Gost
Čovjek

Taj čovjek je srpskom narodu i svim građanima Crne Gore više dobra no svi sveštenici SPC i srpski političari. On i njegovi primili su 80000 izbjeglica iz Hrvatske i BiH i nahranili ih i smjestili ih. Primio je 30 000 izbjeglica sa Kosova i nahranili ih i smjestili ih. I prvi put u istoriji Balkana da se ratovalo svuda oko… Više »

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

te sto je tad spasio i primio (a oni inace sistemski cerani u cg sto od rata sto od svoje vojske i policije) e ti mu danas zivot zagorcavaju i rade o glavi!!

Katun
Gost
Katun

To je politička stvar iako ti to ne razumiješ.

Pozdrav
Gost
Pozdrav

Pitanje crkve je trebalo joj mnogo ranije riješiti da ne bi bilo zabune kao sada …nije bitno ko je ateista ili ne , ovo je pitanje stvarnog vlasnika crkvenih objekata koji su prevarom upisani kao srpsko vlasništvo!

gaeta
Gost
gaeta

Ako Veliki Bog da, da se i to pitanje rijesi.Da idemo u svoje crkve,a da ne trazimo dopust od popa iz Kraljeva i Leposavica.Da zaokruzimo nasu drazavnost,koju je na svojim ledjima iznio upravo Milo Djukanovic,svojom mudrom politikom.Svaku srecu mu zelim! Zvog svojih hrabrih i mudrih odluka,usao je na velika vrata istorije Crne Gore,a to ce vrijeme pokazati. Moze neko da… Više »

Katunjanin 100%
Gost
Katunjanin 100%

Jedan je Milo Djukanovic! Nikad vise 1918! Da je vjecna Crna Gora!

Nikola
Gost
Nikola

E BOG ti zdravlja dao…Vraćanje Crnogorske pravoslavne crkve je ispravljanje istorijske greske…

Dado
Gost
Dado

Najveci sin ovoga naroda ostace zapamcen u istoriji kao reformator drzave i crkeve a ovi sto podrzavaju Beograd zavrsi ce na marginama bice pominjani kao ljudi koji su prodali drzavu za svoje interese a sami ti istorija ce ih staviti na svoje zasluzeno mjesto

Giga
Gost
Giga

Izresetala ga je pitanjima! Postavila je 3 za 2 sata i kusur… Ono …kad se voditelj od stolice razlikuje samo zato sto ima cipele.

Vasojevka
Gost
Vasojevka

😀😀 Bravo care! Nasmeja me lepo.

PosmatracMne
Gost
PosmatracMne

A otkad se neke Vasojevke ” smeju”? Otkad su VIĐELE Biograd.

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Ukini cetničku organizaciju zvanu SPC i proćeraj te fasiste iz crne gore

Cuca
Gost
Cuca

Nikad nisam glasao za njega, ali na ovim izborima oću i staru majku koja ne izlazi na izbore vodim ovaj put! Četnici, NON PASARAN!

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Još jedan koji nije nikad, a sa’će. Toliko ste zadovoljni, ispoštovani, oduševljeni. Sreću čine sitnice, hvala presedniče!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ni Milo ne izlazi na izbore pa ne znam kako ćeš glasati za njega

Djoko
Gost
Djoko

Bravo predsjednice. Cojek si ipo.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ipopipo. Slazem se

Ehhhhhj
Gost
Ehhhhhj

Vazda pred izbore ili se pokolonis ili napadas
😃😃😃

Velimir
Gost
Velimir

Tako je Milo,sve ti zivjelo!
Najveci sine Crne Gore!

EU Svijet
Gost
EU Svijet

Izbori ili ne i Kriminal ili ne Lopovluk ili ne Korupcija ili ne Bice I tebe I nama dok Evropa I Svijet kazu .Dok im jos trebas I imacemo te . A onda ce te kao predhodnike pustiti niz vodu I pohuskati narod za drugu SLOBODU Sto se mene tice zivio 150 god ali TI ces poci kada JACI poruku… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ali ima i onih koji nece u tvoju privatnu crkvu

CG123
Gost
CG123

Tako je Crnogorac!

Mongro
Gost
Mongro

Pa niko vam ne brani da idete u svoje dvije!

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Mnogo je važnije da se građani oslobode srednjovjekovnog mentaliteta i mitomanskih vjerskih dogmi jer jedino tako SPC gubi stvarni uticaj, a pandan crkva sa crnogorskim nacionalnim predznakom neće donijeti suštinske promjene na bolje. Treba se okrenuti pravim vrijednostima i ekonomiji.

Lida
Gost
Lida

Neprijatelji Crne gore mozete samo da placete,Milo sto kaze to i uradi.Napravio je raj od drzave ,to sto neki nece da vide sta se izgradilo to je njihov problem.Bolje bi bilo umjesto sto gledaju pink da malo prosetaju Crnom gorom.

Vesna
Gost
Vesna

Evo smo procvjetali,radi se i proizvodi,ma ljepota jedna,mladost zaposlena,turizam nam cvijeta,ja se pitam zivim li u istoj drzavi kao pojedinci koji ovako pišu

Emanon
Gost
Emanon

Prazna prica gospodine Predsjednice. Slusamo je 20 godina, a narod sve siromasniji sa sve manje prava. Vracamo se polako ali sigurno u mracni srednji vijek. Dragi nas Predsjednice i Vi i ja znamo da ne borite se Vi za CPC, vec za zemljiste SPC.

mačor
Gost
mačor

CG će pobjediti na slijedećim izborima,nebitno je koliko će se crkava registrirati !

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

E to i jeste najveća podmetačina, pobjeda Crne Gore, očuvanje države, obnova crkve… I tako od izbora do izbora, propast ako mene ne glasate! Narod Crne Gore zaslužuje više i bolje od toga. Da mu ne potcjenjuju inteligenciju, za početak.

Nenad
Gost
Nenad

Najjvazniji interes da mirimo Crnu Goru- rece Milo
Da sw okrenemo domacoj proizvodnji poslw 30 god – opet rece Milo
A odje uvlakaci samo.tapsu i tapsu..Nilad vise 1918..e ova ce nam bit gladnija nego ta bojim se

vesko
Gost
vesko

1918 niko nije bio gladan a oni sto su dizali pobunu bili su puni para koje su stizale od nalogodavaca i organizatora iz Italije.

Montenegro
Gost
Montenegro

Da je vjecna Crna Gora I nas predsjednik…..

Пусти коментаф
Gost
Пусти коментаф

30 год. Домаће производње???

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Samo je ti “obnavljaj”, ali daleko od naših Svetinja!

Titograd
Gost
Titograd

Vaših svetinja? Ako misliš na svetosavsku sektu, ona nema svetinje.

Mongro
Gost
Mongro

Te svetinje ste 1918. na podgoričkoj skupštini davali predloge da se zapale, pa ste umjesto toga u NK na trgu, da svi crnogorci gledaju, urinirali po njima! U srpskom crkvenom kalendaru tad nijesu ni postojala ova dva sveca jer su to bilo izrazito crnogorske svetinje: Petar I i Sv. Vasilije Ostroški. Danas nama crnogorcima hoćete da prodajete mu.a za bubrege,… Više »

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Telekom, limenka, možura, koverta, satovi od 120 hiljada! Pravo u sigurnu budućnost!

PosmatracMne
Gost
PosmatracMne

Moze nam se. Sto to vas Serbijance briga. Sve ostaje Crnoj Gori. Nasa stvar!!!

MILO BRITVA
Gost
MILO BRITVA

SVI ZA DPS!!! vrijeme je da se odgovori na izbore o slobodnoj CRNOJ GORI uz MILA

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Opet referendum? E, svaka mu čast kako mu lako polazi za rukom.

Naroz
Gost
Naroz

Tako je Lomi, sad si mi opet simpatichan, poslije duzhe vremena…
Pitanje crkve je jednako vazhno, ako ne i vazhnije od referendumskog…, SPC u CG je onaj vjekovni talog koji nas je uvijek vukao na dno, institucija koja je faktichki zanemarila svoju jevandjeljsku misiju, potpuno retrogradna, lukrativna pseudoreligiozna organizacija, koja radi za tudji interes i za tudje ciljeve.

Daki
Gost
Daki

SPC nije nikakav izuzetak od bilo koje vjerske organizacije na Planeti: sve su retrogradne, lukrativne, netolerantne, idolpokloničke i rade za svoje ali i nečije druge interese.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Za Pravo Cast i Slobodu Presjednice.Vrijeme je da isceramo svetosavske okupatore iz Crne Gore.

SKing
Gost
SKing

Milo se boji bilo kakvog tv duela, 15 godina skoro nije imao duel ni sa jednim politicarem

Njegoš
Gost
Njegoš

O kojim političarima pričaš, o parazitima 😂😂😂😂

Gggggg
Gost
Gggggg

Ne boji no su mu realno ispod nivoa. I i Skupstinu kad se pojavi postroje se ispred njega mirno, a ovako samo laju u prazno

MILO NATO CPC
Gost
MILO NATO CPC

Svaka cast predsjwdnice zato vas narod i voli a mnogi ako vas ne vole morajunda vas postuju zato sto imate karakter i M… i kad nesto kazete tako mora bit!!

Bbcs
Gost
Bbcs

Gospodin uvjek bio i ostao! Da moze 1000 glasova bih ostavio.
Crna Goro vječna da si dok je Mila dobro nam je! A četnici mrs iz Crne Gore! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Mestar
Gost
Mestar

Mozete ga voljeti ili mrzjeti, ali ovaj covjek je najbolji govornik u cijeloj Evropi i ubjedljivo najpametniji politicar. Naravno ima dosta mana koje svi znamo ali pored toga on je vizionar koji vodi Crnu Goru u svijetlu buducnost, nasuprot ovih drugih koji bi da je vrate u srednji vijek. Toliko je toga dobrog uradio za Crnu Goru kao nijedan drugi… Više »

Gigo
Gost
Gigo

Ovo je hit na komentarima NIKAD te nisam glasao sad cu 😂😂😂😂 A sjedite sendvicari prodajete se za 20 kg brasna i pisete odje. Takve ljude od miloste zovem slinom. A za takve je to malo reci.

Oj pameti
Gost
Oj pameti

A kako zoves ove sto poricu postojanje sopstvenom narodu i zele svojoj drzavi da nestane?

Ivan
Gost
Ivan

Bravo Gigo.

Crnogorcina
Gost
Crnogorcina

Tik tak

Čegović
Gost
Čegović

Inače pošto sam malo priglup i polupismen pa ću na sledećim skupštinskim izborima “glasati Mila”, nema veze što predsjednik ne može imati ulogu u skupštinskim izborima.

Davor
Gost
Davor

Bravo predsjedniče.
Da je vječna Crna Gora!
🇲🇪

Kam
Gost
Kam

Milo i Crkva…hahaha komedija…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Tako je bilo i za nezavisnu crnu goru,reko i ostvario,tako će bit i za autokefalnu crkvu,i to je završena priča.A ovi neka šetaju do besvijesti.

Niksic
Gost
Niksic

I Pivljani te vole predsjednice,Crnogorska Piva i Durmitor opet za tebe glasa kao 2006.Zivjeli i srecna nam crnogorska pobjeda 30og avgusta

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Vala, Hercegovci, mnogo ste se pocrnogorčili! Ništa za naše nahije ne ostaviste.

pestokupljevina
Gost
pestokupljevina

Hercegovina? Koja je to drzava, kad je nastala, ne znamo.

Marko
Gost
Marko

Svaka vam čast Predśedniče!

Milo razocarani
Gost
Milo razocarani

I ja sam za cpc, ali tvoje namjere su druge…

Nikola Lovcenac
Gost
Nikola Lovcenac

Predsjednice uz Vas smo

BBC
Gost
BBC

Mozete mrziti Mila koliko god hocete i priznajem da je svasta cinio i dalje cini, ali morate priznati i shvatiti cinjenicu da je on jedini koji moze na putu stati ovim fasistama. On je jedini koji ima dovoljno petlje, moci i uticaja da ih moze sprijeciti. Svi ostali koji bi, makar za sada, dosli na vlast su ili velikosrbi koji… Više »

Śole
Gost
Śole

Što je činio i što čini,ne avetaj.Da je bila ona druga opcija danas bi prošli gore nego Srbija od NATO-a,zaratili bi sa svima,ponižena bi bila Crna Gora.

bozidar
Gost
bozidar

BBC kompleksi su nezgodna stvar i ja to razumjem mala isfrustrirana pečinska država koju niko ne pita za ništa a ona bi jadna htjela bar malo da se pita. Pa zar ti stvarno misliš da neko u Srbiji stvarno misli nabacit ponovo na pleća parazitsku tvorevinu koju je jedva sbacio sa leđa ne nikad više. I ne daj vam bože… Više »

Mirjana
Gost
Mirjana

Bozidare, svaka tvoja riječ je odraz zlobe,zavisti,mržnje, ljubomore,pakosti…DPS na čelu sa gospodinom Djukanovicem radi na tome da i tebi takvom bude bolje!

Mongro
Gost
Mongro

Bozidare, i u Srbiju se otvoreno polemiše na TV da poslije priznavanja Kosova od vlade srbije do kraja godine, istovremeno ce se otvoriti pitanja Vojvodine i Sandzaka! Zašto? Svi su siti politike BG, i stanovnistvo ovih dviju regija, a posebno međunarodna zajednica! Neće EU dozvoliti da Rusija ima ikakav uticaj u srcu Evrope! To je daleka prošlost iz 60-ih koju… Više »

Čegović
Gost
Čegović

E velika su prijetnja Mandić, Medojević i Pipun.

Lord_Baltimore
Gost
Lord_Baltimore

Nacional-socijalizam je tema DPSa i SDa, nisam siguran da moze da stane put sopstvenoj partiji i satelitu, ali za sad se svojski trudi.

Mitar
Gost
Mitar

Jesi bot ali sve sto si reka je tacno!!!

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Bravo

Milan
Gost
Milan

Šta ćemo da izvozimo?Da izjednačimo uvoz,izvoz.Puštite četnike i partizane i prazne priče

Naroz
Gost
Naroz

To nikako nisu prazne priche, pusticemo kad nestane cetnika, tj fashista, ova zemlja treba da se gradi na antifashizmu, jedino tako mozhe naprijed.

SKing
Gost
SKing

Praznu pricu…toga ne fali

Lord_Baltimore
Gost
Lord_Baltimore

Evo moracke bubulje cemo da izvozimo.

Crnojević
Gost
Crnojević

Presjedniče ,imaš moj glas dok si živ.nikad te nijesam glasa bez 2006god.za referendum i sad ću..ispravljaš nepravdu davno nanesenu našoj Crnoj Gori…mislio sam da ti nikad neću ovo kazat” VAKAT JE PRESJEDNIČE,UZ TEBE SMO” stara garda LSCG..EE,VIVA MONTENEGRO🇲🇪🇲🇪👆👆

Nikola Lovcenac
Gost
Nikola Lovcenac

Pozdrav iz Lovcenca

Niksic
Gost
Niksic

To brate zivio mi 100 godina,Bog te pomogao.Svi kao jedan za Crnu Goru.Ne damo Crnu Goru nasu kolijevku.

CG123
Gost
CG123

Kome je ne date strucnjaci?

Prophet
Gost
Prophet

Stara garda nije govorila e viva nego zivjela crna gora, poz botu

Ostromir
Gost
Ostromir

E vala i ja cu! Dobro zboris Crnojevicu.

Maki
Gost
Maki

Sto nisi glaso sve ove godine ?

Śole
Gost
Śole

Uporno se govori o pomirenju Srba i Crnogoraca.Samim izjašnjenjem da si Srbin radiš da do toga ne dođe.Kad budemo shvatili važnost da budemo Crnogorci i da nemamo đe drugo i da nas u Srbiju gledaju kao Crnogorce,koliko god pojedini srbovali tamo,biće nam bolje.Crnu Goru,državu Crnogoraca rasparčasno na 10 naroda,nacija svi traže prava,svi jedni protiv drugih.

Stedim
Gost
Stedim

On bi treba da formira neku komunisticku pravoslavnu crkvu !

Cemenca
Gost
Cemenca

Ovaj covjek je zemlju sacuvao od rata, tada sam mu dao podrsku i uvijek cu! Pa da nista drugo nije uradio ( a jeste) dovoljan razlog da ga postujemo !

Dragica
Gost
Dragica

Zivio nam Milo 100g.

Vesna
Gost
Vesna

A onoliko izginulih na dubrovačkom i hercegovackom ratistu,ima nas koji pamtimo i ne zaboravljamo. Ko ih je tamo poslao,zašto su oni dali svoje zivote,jadni oni i njihove porodice.

Blaki
Gost
Blaki

Vesna, pitaj, Milošević i Kadijevića.

Lord_Baltimore
Gost
Lord_Baltimore

Od kojeg rata, onog na Dubrovniku!

Ekonomista
Gost
Ekonomista

Mislim da bi u budućnosti dobro bilo obnoviti ili osnovati preduzeća koja bi bila u državnom vlasništvu, koja bi zapošljavala značajan broj naših državljana, a koja bi se bavila preradom i izvozom drveta, vode i kamena, otkupom od domaćih proizvođača i izvozom poljoprivrednih proizvoda.

Suština je ne oslanjati se toliko na turizam. Trošiti da bi stvorili novu vrijednost. Proizvodili jednostavno.

MILO NATO CPC
Gost
MILO NATO CPC

sve to imas u privstnom vlasnistvu i niko radniky ne moze naci da ga ubijes… evo imamo plantaze pa evo fali 1000 radnika nema sanse da ih mogu naci, pa ce moratinove godine kombajnom da ga beru.. odje fabrike i firme ajde jadan dje ti zivis..

D 49 mil maraka
Gost
D 49 mil maraka

MilO britva.

Kicun
Gost
Kicun

Da vam Milo vlada jos 100 godina,i da ovako ostane…ako dodje neko drugi…eto opet pola Crne gore na Terazijama.Neka ovako…ostajte nam vi zivo i zdravo tu gde ste,a i ove vase da poterate.nazad.Pa onda svaka ptica svom jatu.

Commentator
Gost
Commentator

A završiće on to sa crkvom do kraja mandata, očigledno

Cogito ergo sum
Gost
Cogito ergo sum

Kako dosadna emisija. Voditeljka zapravo spikerka koja procita pitanje. Steta sto Milo sebi ne moze da priusti adekvatnog sagovornika u vidu pravog novinara.

Drobnjak
Gost
Drobnjak

E kad je tako vala ću ne glasati Đukanoviću !
Živio nam 100 godina !
Nema savremena Crna Gora većeg neprijatelja od izvođača strategije Vlade Srbije , crkve srba MCP-SPC !

Mehmed Aga
Gost
Mehmed Aga

Svako treba da ima svoje uz poštovanje drugog.

Robert
Gost
Robert

Botovi nema sendviča kasno je, ajte na spavanje.

Dragica
Gost
Dragica

Tebi ne daju ni to.

Čegović
Gost
Čegović

Misli on na sutrašnji sendvič

Velimje
Gost
Velimje

Slusajuci ovog covjeka i uporedjujuci ga sa opozicijom i njihovim nastupom u javnost, zaista nema sumnje koga treba birati! Elokvencija, iskustvo, jasna djela i patriotizam su na strani Dps-a! 🇲🇪

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Majstoree

Zdralje
Gost
Zdralje

Mnogo smo jaki zašto bi odložili bolji život građana Crne Gore i dozvolili nezdravim tj. pojedinim psihopatama da nas vracaju unazad i u propast… Ljudi ne dozvolite da ovlada mađija među vama već volimo svoje i poštujmo ljude koji nam vec odavno pokazuju pravi put a naše je samo da cijenimo sve to i da se na tom putu sjedinimo… Više »

Bogetici
Gost
Bogetici

To i ocekujemo od vas preśednice! To je osnovno pravo i gradjanska duznost svih nas, naravno uz postovanje mjera u ovoj situaciji.

Mostanica
Gost
Mostanica

Tako je! 🇲🇪
Nema odlaganja, jer ove izbore svi željno iscekujemo! 🇲🇪

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Zivi li nas predsednik u istu zemlju kao i mi ???

Vidrovan
Gost
Vidrovan

Tako je predsjednice! Hocemo nasu drzavu sa nasom crkvom!

Brezovik
Gost
Brezovik

Nema odlaganja izbora! Jos jednom cemo pokazati da nas je vise!

PODRŠKA
Gost
PODRŠKA

Bogami ovo postaje ozbiljno. Možda nešto od ovoga i bude.

Shade
Gost
Shade

Jedan od najboljih intervjua koje je ikad dao…odmjereno, umjereno pozitivno, realno, ohrabrujuce, iskreno, zrelo…
Svaka cast!

Liberal
Gost
Liberal

Nikad nisam glasao za Mila i DPS ali nakon ovoga stava da ce da radi na obnovi Crnogorske Crkve prvi put cu da glasam za DPS, kad vidim kakva je opozicija koja oce da barjaci Srbijanskim zastavama po Crnoj Gori Milo i DPS ce da dobiju 70 posto podrske.

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Ovi što nisu nikad pa će sad su mi omiljeni. Dugo mu je trebalo da zadobije povjerenje “starog liberala”, ali uspio je konačno da se dokaže.

Nick
Gost
Nick

Bogami i 80%

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Iskreno brate makni to liberal pa glasaj koga oćeš pravi liberali rađe bi se ubili no glasali onoga ko nas je pomoću udbe ugasio živio dobri stari Lscg

Opatovo
Gost
Opatovo

Crnogorska Drzava, Crnogorska Crkva, Crnogorski Narod. Bravo predsednice ne damo Crnu Goru Beogradskim poslusnicima.

Nikola
Gost
Nikola

Mogli bi nesto vise uraditi sa ovima sto mrze sve sto je Crnogorsko…

Miljan
Gost
Miljan

Znas sta mozete i ti i ostali

Konan
Gost
Konan

Znamo Miljane sto mozemo, prvo izbori da se vudi dje smo a onda i da se objelodani izvjestaj iz katastra, pa ces tada postavit isti komentar…

Mldo
Gost
Mldo

Moze slobodno zaposljavat ka do sad i pravit ustupke pa nam se fino vraca, a mi cg posto smo sigurni na stand by…

JoKso
Gost
JoKso

Jos ti samo botovi vjeruju, al samo za sendvic

Jebuk
Gost
Jebuk

Kako kaze onaj – Znam da laze, ama ga lijepo slusat!

Dušebrižnik vaš
Gost
Dušebrižnik vaš

Mislim da je prosječnom građaninu Crne Gore jasno da svaka opcija osim vladajuće koalicije nema perspektivu jer garantovano donosi nesigurnost i loše ocjene evropske unije. Da se razumijemo, kao u svakom žitu što ima kukolja tako i među njima ima pojedinaca koji su zloupotrijebili vlast ali tako nam je kako nam je, od njih boljih nemamo pa kad se opozicija… Više »

Gugia
Gost
Gugia

Neko je rodjen samo da mrzi, a neko rodjen da nosi krunu 😎 Za CRNU GORU, svi ! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

D 49 mil maraka
Gost
D 49 mil maraka

Imate na feljton planeta jedan dobar članak.

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Zivio nam milo 300 godina ,porazicemo cetnike ko i uvjek sto smo ih porazili ,pokazacemo mrziteljima nase drzave ,dje im je mjesto !!!
Pa ako im se ne svidja pedala srbistan !!

D 49 mil maraka
Gost
D 49 mil maraka

I ja stari pa ne mari za dps.

Gibanica
Gost
Gibanica

Međunarodno je priznat , Francuzi su se izvinuli zbog te nepravde , ali zato još ostaje da to prihvate i ovi iz SPC , koji su imali prste u tome , i tada nisu držali kvazi- litije kao danas , nego su bili svjesno iskoračili ka izdaji zemlje i svog naroda , što kad se tako pogleda , možda nije… Više »

Dragova_luka
Gost
Dragova_luka

Na ovim izborima zajedno pokazujemo koliko je tvoj narod uz tebe! Ovim izborima čuvamo slobodnu Crnu Goru!

Sasavica
Gost
Sasavica

Bas bez veze
Stalno ista kravata

lukacevic
Gost
lukacevic

Izdrzace Crna Gora ovo kad nas ovakvi lideri vode.
..

Hemuli
Gost
Hemuli

Nazalost u CG imamo ljude koji se i dalje vode idejom velikosrpske politike jos iz vremena Milosevisa, i zadnjih godina vidimo obrise takve politike koju opozicija i svestenstvo SPC propagiraju kroz urusavanje nase crnogorske kuce!

bozomarin
Gost
bozomarin

Izbor je jasan!
DPS do pobjede
E viva MONTENEGRO!

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Ne brukajte eviva montenegro to je ostalo od dobrog starog Lscg

cica
Gost
cica

Ne vidim razlog za odlaganje izbora kada sve bez ikakvih problema normalno funkciose. 🙂

Njegosi
Gost
Njegosi

Da nije bilo ovog covjeka ne bi CG dobila ni drzavu niti bi napravila evropski zaokret i tezila da bude dio evropske porodice.

Čika Karl Marks
Gost
Čika Karl Marks

HAHAHAHAHA Jes CG je dobila državu tako što je Milo hapsio Crnogorce koji su mu pričali: Crnogorska nezavisnost je proces koji ne možeš da zaustaviš lopove! I bili su u pravu, tadašnji četnik Milo nije mogao da zaustavi nadolazeće raspoloženje većine u Crnoj Gori, već samo da mu se povinuje! Naravno ostao je lopov i dan danas.

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Da nije bilo ovog čovjeka u ct bi radilo Obod Košuta Bojana Trgopromet Tara iDruge firme ovako se CT iselilo na žalost

una
Gost
una

Milo ti si srce moje milo .

Alana
Gost
Alana

I moje 😊

jana
Gost
jana

Nikada Crnu Goru niko nece bolje voditi, samo naprijed Milo!

steki
Gost
steki

Nema zime za nas kad imamo ovakvog gospodina da nam vodi drzavu!

mici
Gost
mici

Svi na izbore 30. avgusta! 🙂

Đorđe Božović
Gost
Đorđe Božović

Bojkot braćo LIBERALI

Maslina
Gost
Maslina

Svestenici u CG su postali politicke vodje koji bi Crnu Goru vratili na ona proslovjekovna lutanja kozijim stazama.

lvi
Gost
lvi

Gospodine rodjeni!

tera nova
Gost
tera nova

Opozicija samo zeli da ocrni drzavne institucije, kako bi na taj nacin uzdigla, i to je jedina istina!

Šemsa
Gost
Šemsa

Svi koji kritikuju drzavnu vlast nemaju drugog kredibiliteta nego da kritikuju i misle da ce nesto postici sa kritikom sad pred izbore da bi koji glas dobili na izborima.

Čegović
Gost
Čegović

Neka si nam rekla

MijoN
Gost
MijoN

Neka su redovne, samo ih nemojte centa smanjiti, nismo mi krivi što je nekom dvijehiljaditih dunulo da živimo od turizma i rusa umjesto od fabrika i privređivanja.

silver
Gost
silver

Izbori ce se odrzati, plase se samo gubitnici samog ishoda!

Julija
Gost
Julija

Naravno da ne treba da se razmislja o odlaganju izbora, imamo sve uslove koji su potrebni za odrzavanje istih.

Pop
Gost
Pop

Pa kakav si ti gospodin,sramno je da ti je opozicija takva kakva jeste.

Idris22
Gost
Idris22

Naravno, ne treba da se odloze.Sve regularno treba da se odrzi.

Grahovo
Gost
Grahovo

Postovanje i kapa dolje! Ovaj covjek je najveca vrijednost koju imamo i to pokazuje u svakoj situaciji,svojom odgovornoscu i pozrtvovanoscu za svoju drzavu!!!

andjeo
Gost
andjeo

Svidja mi se sto cete ulagati u IT sektor, jer smo vidjeli tokom korone da sve ide elektronski i da je to u doba pandemije bio spas!

Ivanje
Gost
Ivanje

Bravo i postovanje za gospodina Djukanovica! Istorijska licnost,za divljenje…Jedan od najvecih koje je ova drzava ikad imala

blek
Gost
blek

90te su bile test, i ovaj covjek nas je spasio!!!

Kap
Gost
Kap

Uvijek uz nas ste bili u najtezim situacijama kao i u ovoj! Vjerujemo u vas,hrabdo i ponosno uz Vas i Demokratsku partiju socijalista 30og avgusta!!!

Petar Pan
Gost
Petar Pan

Ovaj covjek ima petlju.

Ekonomista
Gost
Ekonomista

Ne moras se ni pojavljivati do 30og podrsku imas pa imas, niko ti je ne moze osporiti.

Čegović
Gost
Čegović

Pa i ne treba da se pojavljuje kada se radi o skupštinskim izborima. Ali opet oće.

Zabran
Gost
Zabran

Ovim izborima branimo CG od veceg neprijatelja nego sto je ovaj virus!!!! Stvaramo bezbjednost svojih gradjana da mogu ponosno voljet svoju zemlju! Uz ove mjere koje je vlada maksimalno odgovorno propisala izbori ce proteci u najvecoj bezbjednosti ako ih se pridrzavamo!

Tadija
Gost
Tadija

Ove godine zaokruzicu vas sa nikad vecim merakom. Uporno dokazujete koliko su drugi nesposobni i neodgovorni prema narodu i drzavi.

Ridjani
Gost
Ridjani

Svaka cast! Kad jedan ovakav velikan ovo izjavi,znaci da mu se moze vjerovati,da smo bezbjedni!

Luka
Gost
Luka

I sjutra da ih odrzis imas punu podrsku. Nisu ti ni primaci.

mint
Gost
mint

Dok se drugi bave ogovaranjima, jedino ovaj covjek stoji iza toga sto kaze!

Poaro
Gost
Poaro

Najveci drzavnik kojeg je Crna Gora dala od vremena Kralja Nikole. Mudri obnovitelj njene nezavisnsti – bez kapi prolivene krvi. Mudri cuvar njenog neba od bombardovanja 1999. Mudri zastitnik njenog dugorocnog mira i bezbjednosti koji je zbog toga u teskim okolnostima uveo Crnu Goru u NATO i organizacije najrazvijenijeg svijeta. Mudri ekonomista i privrednik koji ubrzano gradi njenu infrastrukturu (auto-puteve,… Više »

Mrvica
Gost
Mrvica

Toliko puta ste nam dokazali da se mozemo osjecati bezbjedno u ovoj drzavi. I u ovom periodu nista drugacije se ne osjecam

Komita
Gost
Komita

Ja na izbore izlazim da vas glasam pa i da su mi zadnji ! Jer Crna Gora to zasluzuje,dps to zasluzuje.

Beranka
Gost
Beranka

30 godina covjek vodi ovu drzavu kroz sve haose od 90ih naovamo,zar iko vise sumnja u njega ?

Mrdak
Gost
Mrdak

A to sto je pola naroda na ivici egzistencije,sto su zatvorene sve fabrike i ljudi primaju pola plate preko racuna a pola na ruke, sto se omladona ubija zbog prodaje narkotika jer nema gdje da radi.E bas svaka cast.

Mldo
Gost
Mldo

Popovi i molebani ce ti donijet prosperitet plan i vizija vam je a la 1620 god

samo CG
Gost
samo CG

Mrdak, tebe ‘e spasit pop Rile…

Jovan
Gost
Jovan

Kriza je kao poplava ,ako mirno plivas izaci ces na povrsinu,a ako granas rukama i manijakalno dozivas pomoc mozes samo da se udavis. Nije resenje krize da drzava stane sa radom.

Dragan
Gost
Dragan

Imamo mi znatno ozbiljnije viruse od corone skojima se godinama unazad borimo.

Regent
Gost
Regent

Mislim da ce ovo biti najubjedljivija pobjeda DPSa i ko nije bio siguran litijama i pljuvanjem po drzavi se uvjerio da je ovo jedina partija koja se zalaze za gradjansku suverenu Crnu Goru.

Milos
Gost
Milos

Isti oni koji su pricali da se sozina nikad nece otvoriti sada pricaju o padu penzija i plata

Cikota 🇲🇪
Gost
Cikota 🇲🇪

Ove isplate su redovne do kada? Do posle izbora? Evo je “nova vlast” u Budvi, zasto zaposlenima kasne 2 plate? Te 1.2 milijarde raspodijeliste na 4 godine, koliko od toga ce biti dostupno do iduce sezone? I odakle nama 1.2 milijarde? E kada dobijemo sve odgovore, znacemo na cemu smo. P. S. Samo nemojte od septembra da kukate kako se… Više »

Darko
Gost
Darko

To sto plate kasne, pitaj Carevica i njegovu ekipi, kasne plate dok su oni bili vlast u BD

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Carević je njihove dugove vraćao i njihove brljotine ispravljao. Kakav god da je.

Čegović
Gost
Čegović

Znači, predizborni mitinzi se mogu održavati bez rizika ? Jedina okupljanja koja su rizična po zdravlje su litije ? A kako li će tek biti glasanje pouzdano sa maskiranim osobama.

Antoan
Gost
Antoan

Uz poštovanje mjera, nemamo čega da se plašimo. Svi na izbore uz DPS!

Novinarka
Gost
Novinarka

Prošli smo i teže situacije pa se sve završilo na najbolji mogući način tako će biti i sa pandemijom

Vladan
Gost
Vladan

Drzava je propisal mjere bezbjednosti, na nama je koliko cemo ih se drzati. Svako snosi odgocornost za svoje postpuke. Ja se necu osjetiti ugrozenom da taj dan podjem s maskom i dam glas.

Primorac
Gost
Primorac

Ja sam rodjen 84te ,pamtim sve ratove i inflaciju i sankcije i svo zoo 90ih. Kad je Milo uspio kroz to da nas provede i sacuva vala nece drzavu unistit ni koronavirus

Mrdak
Gost
Mrdak

Tebe je mozda.Milo uspio da sprovede, mene nije nego koji roditelji na zemlju radili da bi prezivjeli sve te godine u kojima je isti Milo zelio i bio uz Sloba i za Jugoslaviju.Ne ponovilo se nikome i njemu a i ostalima sretan veliki put.

Čegović
Gost
Čegović

Pa, ne znam koliko to možeš tačno upamtiti ako si 84 rođen.

Mr_Bin
Gost
Mr_Bin

I ove izbore moramo da se borimo protiv rušioca države. Zato je jasno da ste jedini pravi izboor

Mogli
Gost
Mogli

Ja mislim da je medojevic jedini covjek u CG koji moze da vjeruje da penzije mogu da kasne zbog 2 mjeseca karantina

Radule
Gost
Radule

Ubjedljiva pobjeda se već naslućuje. Do pobjede sa vama!

Ranko
Gost
Ranko

Ko bi o odlaganju izbora mogao da prica bez opozicija? Nema potrebe za tim!

AliRiza
Gost
AliRiza

Citava poenta politike je glasati za nekoga ko je dovoljno pametan da mi ne bi morali da mislimo o takvim stvarima, ja sam glasao za Mila,vjerujem u Mila i ako Milo kaze da ne treba da se odlazu ja vjerujem da ne treba. Kraj. Dzabe sva prica onim kvazipoliticarima sto imaju cise zuba nego glasaca

ester
Gost
ester

Jedini covjek koji uliva sigurnost u CG!

Zorica
Gost
Zorica

Situacija nam je taman slicna 90 tim i nadam se da cemo konacno sa ovim izborima staviti tacku na podjele unutar drzave. I posvetite se napretku i putu ka EU.

Đoma
Gost
Đoma

Neka slušaju ljudi iz opozicije, možda nešto i nauče. 😉 Bliži se 30. avgust i još jedna pobjeda

Bandini
Gost
Bandini

To samo nasa nesposobna opozicija moze da smisli,kakvo crno odlaganje izbora,dje ih to odlazu ? Da nijesu u srbiji ?

Sultan
Gost
Sultan

Pa nije ovo afrika pa da ne umijemo izbore organizovat zbog virusa

AleksaMali
Gost
AleksaMali

Prezivjela je crna gora i inflaciju i druge viruse ,nece nam korona poremetiti nista

Vasilije
Gost
Vasilije

Merak je slušat ovakvog lidera. Samo nastavite istom politikom i nema greške

Vodolija
Gost
Vodolija

Izbor je jasan! Sve zbamo, sve vidimo, slijepi nijesmo i podrska ovog puta nece izostati!

Uskok
Gost
Uskok

Moramo voditi racuna o onima koji su ugrozeni, kojima treba pomoc ali znamo da nas nece izdati ni Djukanovic ni Markovic. Veceras imamo potvrdu toga! A, Markovic je rekao da cemo se zaduzivati ali imacemo za plate i penzije.

vinjak
Gost
vinjak

Ako odlozimo izbore priznajemo poraz pred koronom i saljemo poruku da smo nesposobna drzava u kojoj nijedan investitor nema sta da trazi

Čegović
Gost
Čegović

Ta je poruka tačna.

Svire
Gost
Svire

Nema odlaganja izbora, nismo prva zemlja koja će imati izbore u toku pandemije. Samo jako i pametno kao i do sad!

kukuruz
Gost
kukuruz

Ja znam koga cu glasati 30og avgusta ! Zivio DPS !

Diplomata
Gost
Diplomata

Izbori se odrzavaju u pravom trenutku, kada cu po prvi put svoj glas dati upravo vama. A za to su zasluzni svi oni koji umanjuju znacaj Crne Gore i nas Crnogoraca

akvadukt
Gost
akvadukt

Ma zasigurno ne treba odlagati izbore sada kad smo na korak da zaokruzimo nacionalni identitet crne gore i dovedemo u red i nezavisnost i ustav i himnu i jezik i crkvu

Stedim
Gost
Stedim

30.08. uz Demokratsku partiju socijalista!!!

Sorela
Gost
Sorela

Zasto bi odlagali izbore, mozemo da drzimo situaciju sa virusom pod kontrolom!!

Mijaujork
Gost
Mijaujork

A dje su nocas klovnovi iz dfa ? Jesu li u kristal ?

Zvijezdica
Gost
Zvijezdica

Ja dolazim, pa makar 14 dana lezala u karantin da bi ti dala moj glas.

Virus
Gost
Virus

Odakle dolaziš, reci nam da te prijavimo

Egzodus
Gost
Egzodus

Turizam u CG je znacajan ali nije od presudnog znacaja,niti ce crna gora propasti niti treba da zivot stane zbog koronavirusa ,opusteno

Čegović
Gost
Čegović

Ne nego šta je od presudnog značaja za CG ekonomiju molim te ? Đe su te industrije ?

Thor
Gost
Thor

Turizam ucestvuje sa 35% ukupnog BDP-a nase drzave, iliti 1.2 milijarde evra, plus nekih 300/400m evra kroz sivu ekonomiju sto cini da turizam kao industrijski sektor ucestvuje sa oko 47% ukupnog BDP-a. Apsolutno najjaca grana nase drzave koja je u ovih nekoliko mjeseci decimirana. Brzo ce jesen pa zima, polako, tek ce ljudi da ostaju bez posla. A kamate u… Više »

Čegović
Gost
Čegović

Realno je i više, jer npr. trgovina ostvaruje veliki dio svojih prihoda u vezi sa turizmom. Takođe i drugi koji se ne vode kao turistički djelatnici – taksisti, frizeri i maltene šta god da navedeš ostvaruju veliki dio svojih prihoda u vezi sa turizmom.

kontraš
Gost
kontraš

Samo jako kralju !!! Nema povlacenja ,moramo jednom za sva vremena da pobijedimo cetnicke horde iz DFa i SPC

Rejna
Gost
Rejna

Drzava razmislja o svakom pojedincu i one grupe koje su najugrozenije treba posebno zastiti.

Antikvarnica
Gost
Antikvarnica

Uvijek ćeš imati moj glas gospodine najveći!

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Slusam ga upravo,dje su oni sto rekose da je bolestan ? Evo mi djeluje zdravije no ja sa mojih 29 godina

Gospodja_Franca
Gost
Gospodja_Franca

Biće sve kako treba,sa odgovarnim ljudima na čelu možemo samo sve uspješno da završimo

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Nisam ljubitelj lokalnih dpsovaca i nekih ministara ,ali ovom covjeku treba pokloniti krunu

Mirković
Gost
Mirković

Jedina pandemija koje se bojim je ova veliko srpska molim vas barem tog virusa da se rijesimo sto prije 30og avgusta

miki
Gost
miki

Broj do 30

Grizli
Gost
Grizli

Aposlutno dominirate na svakom koraku!

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Ako iko zna da rukovodi ovom drzavom to je dps i tandem Djukanovic-Markovic ,ja se ne brinem za koronu i izbore 😉

Orlović
Gost
Orlović

Nemamo sto da brinemo svakako je to gradjanska duznost, vise se bojim odlaska u prodavnicu nego na izbore…

Duško
Gost
Duško

Tako je predsjedniče! Svaka čas za finansijsku pomoć i to treći poredu paket, sve pohvale🇲🇪

Kaktus
Gost
Kaktus

E ja vala ni ne zalim sve i da dobijem tu koronu ako cu moci svojim glasom da odmognem cetnicima da pobijede (a nece sve i da niko od nas ne izadje)

Neven
Gost
Neven

Realno izbori se mogu organizovati na nacin da se rizik svede na minimum, nema potrebe da se dovodi u pitanje njihovo odrzavanje 30.avgusta

Dajana
Gost
Dajana

I ne treba gledati to kao na neko okupljanje.. Pa svako može da zavrsi to u roku od 5 minuta

Pero
Gost
Pero

Imamo mi opoziciju koja i kad nema krize pokusava da ih stvori. Tako da nista novo. Kroz ove borbe prosli smo koliko puta pa cemo i ovaj.

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Ma ne brinite ljudi,dokle god slusamo preporuke vlade ne moze nam korona nista

Zorka
Gost
Zorka

Djukanovicu, uvijek ste znali da prepoznate prave stvari. Tako ste i doveli Crnu Goru na prag EU!

Sunčica
Gost
Sunčica

Odlaganje izbora moze da odgovara samo nasoj nesposobnoj opoziciji, jer ce odloziti svoj ubedljivi poraz

Fossil
Gost
Fossil

Narod podrzava Mila jer mu opravdano VJERUJE!

Leart
Gost
Leart

CG je drzava do koje je zadnje dosao korona virus i iz koje je prve izasao,sad sto nam je narod takav da voli da se svercuje nekakvim kanjonima i tunelima radije neko normalnim granicnim prelazima ,to dps i vlada nisu krivi

Mirković
Gost
Mirković

Sve ono što možemo da odradimo, treba završiti sada… Posle idemo u oporavljanje naše ekonomije, izbore treba zavrsit sada.

Omegle
Gost
Omegle

ovo je covjek koji nam je pomogao da obnovimo drzavu, ovo je covjek koji nas je zastitio kada je bilo najteze, dao nam podrsku i pomogao nam da predbrodimo teske trenutke ! ZATO NJEGA UVIJEK BIRAMO !!!

Cezar
Gost
Cezar

Isto kao što odete u poštu i platite račun, tako i odete na izbore i zaokružite… Čak i manje vremena za to treba nego dok račun platite realno

Komita
Gost
Komita

Dobro si im rekao Milo,posto iz opozicije ni u kampanju nijesu krenuli

Makarena
Gost
Makarena

Nema potrebe da se odlazu izbori, izborili smo se sa mnogim problemima pa cemo i sa ovim..

Korset
Gost
Korset

Samo Dkukanovic moze da nas sacuva od nemira, da nam pomogne da na svaki izazov odgovorimo na najbolji moguci nacin I da nasu drzavu izvede na pravi i siguran put.

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Neka se nada opozicija odlaganju ahahaha

Liberal
Gost
Liberal

Hahahaha a i da ih odlozis isto dodje ,dobija dps apsolutnu vlast

Peraštanka
Gost
Peraštanka

Sve bolji uslovi za navikavanje na ovakve mjere… Život treba da se nastavlja dalje. Moramo se naucit da zivimo sa ovim.

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Nasoj generaciji je zapalo da branimo temelje koje smo postavili 2006.godine , zato ne smijemo posustati nego sudbinu u svoje ruke

Mandzukic
Gost
Mandzukic

Mi smo prije svega odgovorno drustvo, bili smo prva corona free država, tako da i sada ćemo proći bez posledica

Agata
Gost
Agata

Parlamentarni izbori koji su pred nama su pokazatelj da imamo mogucnost da biramo i CRnogorci biraju DPS !

Stefo12
Gost
Stefo12

Pa i zasto bi ? Uz dobru organizaciju izbori ne mogu uticati na broj zarazenih

Trn
Gost
Trn

Prvu fazu smo zahvaljujuci vasim smjernicama uspjeli prevazici uspjesno, nemam sumnje da cemo i ovu.

Daki
Gost
Daki

Nema ni potrebe da se razmislja o odlaganju izbora.

Miladin
Gost
Miladin

Sigurno da smo izgurali i teže situacije, i sve one ključne nedelje, izborili smo se i sa tim, možemo i izaći na izbore

Sena
Gost
Sena

U potpunosti se slazem sa Vama.Kada je rijec o epidemiji,nas cilj je da je suzbijemo sto prije.

miha
Gost
miha

Tacno, nikome u ovom trenutku nije lako, svi smo u krizi.. a najlakse je kukati.

Sara12
Gost
Sara12

Ne znam na osnovu čega ste zaključili to.
I čas prije izbaciste članak

Luka
Gost
Luka

U ovim kriznim vremenima, pored vas ne vidim nekoga ko bi bio u stanju da nas izvede na pravi put.

More
Gost
More

Ne treba pored sve ekonomije i ostalih problema i izbore odlagati.. Neka svako vodi racuna o sebi, i to je sekund zaokružiti i poći

Klara
Gost
Klara

Već smo se navikli na ovaj tip života, od mjeseca januara smo u ovoj prici. Svako zna kako treba da se ponasa

zverka
Gost
zverka

Ni plate ni penzije u ovom haosu nisu smanjene! Svaka cast za to!

Ena
Gost
Ena

Tako je.Svi su pokazali visok stepen odgovornosti i moramo biti svjesni cinjenice da mi kao gradjani moramo pazljivo da se pridrzavamo mjera kako bi sto prije izasli iz ove pandemije.

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Moramo priznati da ukoliko svako bude poštovao mjere NKT-a i brinuo samo o sebi, definitivno ćemo biti bez posledica i na izborima

Niksa
Gost
Niksa

Isto kao što idemo u poštu, banku, prodavnicu tako možemo i ovu građansku dužnost da obavimo

Pavle
Gost
Pavle

Definitivno da se situacija polako ali sigurno stišava i da svakako u avgustu ćemo imati bolju situaciju, vremenom se povlači

Čegović
Gost
Čegović

Neka si ti prorok pa znaš

Nikola
Gost
Nikola

Svakako ne znamo šta sutra nosi, definitivno ćemo vidjeti kakve će biti situacija i ponašati se shodno njoj

Lola
Gost
Lola

Ako Milo ne pobijedi sunce viise nece sijati , zivota nece vise biti sve ce stati …

Send this to a friend