Politika

Đukanović: Donosimo zakon koji je primjeren Crnoj Gori, percepcija crkve je pogrešna

Država smatra da donosi zakon koji je neophodan pravnom sistemu Crne Gore, koji je podrazumijevao jedan dugi inkluzivni proces, koji je prošao proceduru usaglašavanja sa najvišim ekspertskim pravnim adresama u Evropi, zakon koji je liberalniji od zakona u drugim državama u našem regionu. Dakle, mislimo da donosimo jedan zakon koji je primjeren Crnoj Gori i njenoj demokratskoj i proevropskoj aspiraciji. SPC ima drugačiju percepciju tog zakona, kazao je danas u Minhenu predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, odgovarajući na pitanja novinara.

<<<Završen sastanak Markovića i Amfilohija: Nastavak dijaloga na ekspertskom nivou<<<

On ocjenjuje da je riječ o ozbiljnom nerazumijevanju.

“Kao posljedica tog nerazumijevanja podignute su tenzije u crnogorskom društvu, zato sam kazao da su bezrazložno podignute jer mislim da je percepcija na drugoj strani pogrešna i da je zaista potpuno bezrazložno stvoren utisak da će neko nekome da otima imovinu mimo onoga što je jedan potpuno pravno i demokratski utemeljen proces preispitivanja imovinskih odnosa kako bismo i na taj način doprinijeli boljoj vladavini prava u našem društvu”, rekao je predsjednik.

Poručio je da zaista nema nikakve opasnosti od bilo kakvog nepravnog, neustavnog, kao što se želi sugerisati, anticrkvenog rješenja.

“Nema ništa od toga. Suprotno, na ovoj strani gdje stanuje, da kažem, državna politika, postoji apsolutna spremnost da se kroz jedan dugi, detaljni, sistematični, otvoreni dijalog dođe do objašnjenja o svim pitanjima kako bismo zaista svi došli do zaključka da imamo jedno rješenje koje ne povrjeđuje ničija prava, naprotiv, koje učvršćuje temelje pravne države Crne Gore”, kategoričan je Đukanović.

Osvrnuo se i na razgovor predstavnika Vlade i Episkopskog savjeta SPC.

“To je nešto o čemu smo premijer i ja razgovarali, i to je plod zajedničke inicijative iz vrha državne politike Crne Gore. Dakle, ovo nije ništa senzacionalno i novo. Ka što svi jako dobro znamo, predstavnici državnih organa su u kontinuitetu razgovarali sa predstavnicima SPC povodom donošenja zakona, uključujući, i na dan donošenja zakona”, kazao je.

Tačno je, dodao je, da je to prvi razgovor na tom nivou, nakon što je zakon donešen.

” Vjerujem da je to put, jedini mogući put, da se nesporazumi prevazilaze, da se unese doza boljeg razumijevanja u međusobnim odnosima, da se time doprinese i spuštanju tenzija koje su potpuno bezrazložno podignute u crnogorskom društvu, i da se na taj način zaista vraćamo u onu atmosferu koja će obezbijediti, ne samo pouzdaniji utisak stabilnosti domaćoj, inostranoj javnosti, nego i obezbijediti značajniju mobilizaciju svih naših potencijala na pitanja koja treba da nam doprinesu daljem ekonomskom i demokratskom razvoju”, smatra Đukanović.

Crna Gora je, naglasio je, već duže vremena prepoznata kao stabilna adresa na Zapadnom Balkanu, ali ne samo to, nego i država u kojoj se događa veoma dinamičan ekonomski život, u kojoj se događaju veoma vrijedne investicije.

“Naš interes je da takav utisak i takvu percepciju Crne Gore sačuvamo i da podstaknemo naše inostrane partnere da nastave sa svojim ulaganjima kako bi kroz realizaciju zajedničkih projekata doprinosili razvojnim ciljevima koje imamo”, poručio je predsjednik.

Na pitanje da li su spremni za bilo kakve ustupke odgovara ne treba razgovarati u načelu.

“Spremnost da razgovaramo znači spremnost da čujemo argumente druge strane. Dakle, kad god bismo čuli dobar argument koji bi nam pokazao da su neka od naših polazišta pogrešna, pa nema nikakve sumnje da bismo svaki takav argument prihvatili i da bismo išli ka onome što bi mogao biti dobro zajedničko rješenje”, kazao je Đukanović.

Oni, istakao je, pristaju na razgovor da bi zaista motivisali drugu stranu da im saopšti svoje argumente.

“Mislim da do sada nijesmo čuli dovoljno takvih argumenata, što ne znači da se oni ne mogu pojaviti u nastavku dijaloga i zbog toga smo, rekao bih tako, spremni da razgovaramo jer riječ je zaista o ozbiljnim unutrašnjim pitanjima, o unutrašnjo političkim pitanjima, i naravno da su predstavnici državne politike spremni da čuju sve argumente bilo kog subjekta unutrašnje scene Crne Gore”, ukazao je Đukanović.

Predsjednik je nakon Minhenske konferencije o bezbjednosti ocijenio da je taj događaj i ove godine potvrdio da je evropsko i svjetsko središte razgovora o bezbjednosti, središte u kojem se sagledavaju savremeni procesi i u kome se promišlja sve neizvjesnija budućnost, jer živimo u svijetu u kojem je sve više naoružanja, a sve manje sigurnosti.

Zato je, naglasio je, dobro da se nalaze na istom mjestu, da se međusobno slušaju i da živo razgovaraju, a ne da razgovaraju jedni o drugima.

“Ovo je bio još jedan uspješan bezbjednosni forum gdje su se čula brojna upozorenja, koja će vjerujem, donosioci političkih odluka, posebno na globalnom ali i na evropskom planu znati da cijene i na bazi kojih će se, vjerujem, ipak donositi odluke koje će učvršćivati stabilnost i sigurnost u svijetu i otvarati perspektivu kvalitetnijeg demokratskog i ekonomskog razvoja”, rekao je Đukanović.

Fokus međunarodne javnosti vraćen na Zapadni Balkan

Ocijenio je da je ovo, takođe, bila prilika da u okviru Minhenske bezbjednosne konferencije imaju jedan od najreprezentativnijih skupova o Zapadnom Balkanu.

“To je bio skup na kojem su učešće uzeli lideri zemalja Zapadnog Balkana, zatim visoki predstavnici EU i zemalja članica, visoki predstavnici Amerike, i takođe, i predstavnici ekspertskih i diplomatskih krugova. Razgovor je bio zatvorenog tipa, dakle po tim pravilima, zbog toga je o njegovom sadržaju nemoguće govoriti ali sve što želim da kažem da je to bio razgovor sa ohrabrujućim tonovima. Konačno da se tako reprezentativan skup sastao i da je vratio u fokus međunarodne javnosti temu Zapadnog Balkana, djeluje ohrabrujuće a uz to, ponavljam, čuli su se i tonovi koji mogu da znače ipak jednu novu svijest o značaju tog problema, odnosno o značaju brzog prevazilaženja problema kroz definisanje rješenja za sve ono što danas predstavlja, da kažem, zbir veoma komplikovanih okolnosti u regionu u kojem živimo”, dodao je predsjednik.

Crna Gora apsolutno u stanju da sve svoje unutrašnje probleme rješava demokratski

Konferencija je, istakao je, kao i obično bila prilika za brojne bilateralne susrete na margini.

“Ovo su uvijek odlične prilike za dobre kontakte i za kontakte koje sam ja ove godine iskoristio da sagovornike informišem o onome što ostaje strateški pravac daljeg državno političkog razvoja Crne Gore i jednako tako da ih informišem o aktuelnim dešavanjima u Crnoj Gori i da im prenesem optimizam i ono u šta zaista vjerujem da je Crna Gora apsolutno u stanju da sve svoje unutrašnje probleme na jedan demokratski način, u skladu sa evropskim standardima, riješava i da na taj način potvrđuje svoju suštinsku pripadnost savremenoj evropskoj i evroatlantskoj civilizaciji”, zaključio je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
angelofdarkness
Gost
angelofdarkness

Milo je jos i preblag…kakav tretman zasluzuju mrzitelji Crne Gore!

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Kralj nikola je crkvi dijelio velika imanja racunajuci da ce njegovi petrovici vladat jos iljadu godina ! Preśednik dps takodje konta da ce on i njegovi isto vladat jos iljadu godina pa oce da ih uzme od onih kojima ih je kralj nidzo dao! Normalnim ljudima je svejedno cija ce ta.imanja biti, ali brine sto ima toliko zamuženog naroda na… Više »

Peki
Gost
Peki

Zaboravio je na kraju da pozove svo vaskfslo cetinje na litiju…na miris tamjana…

Peki
Gost
Peki

Srbija

Bnjj
Gost
Bnjj

Radimo za 200,300€ dok ti prosipaš demagogiju

Krk
Gost
Krk

“percepcija crkve je pogresna”…Cekaj- prvo su mu bili krivi hrvati,pa slavko perovic i liberali,pa momir i slobo,pa kostunica,pa rusi,..evo sad na red dosla crkva.A on 30godina na vlasti.Idi covjece.Pusti narod da zivi i radi.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Gospodine predsjenice,ne znam jeste li culi vojvoda,Pipun a evo i Medo dobili su blagoslov da izjedu u Nedelju po koljenicu,setnju ce pratiti u prostorijama opozicionog staba u SPC,ili sto bi oni rekli MCP

SamoJA
Gost
SamoJA

Srecan rodjendan prešednice

Lomi
Gost
Lomi

Cekaj red,ima ih jos prije tebe na kolonoskopiju

KarlingDarling
Gost
KarlingDarling

Kako promjeni plocu cim mu je medj zajednica zavrnula malo uvo

Bosnjak
Gost
Bosnjak

Koje godine je osnovana CPC i ko je bio osnivac, prvi Patrijarh.
Srbi kazu za SPC da je Sava osnovao prvu srpsku crkvu 1200 i neke godine, zanima me kada je osnovana CPC ?
Molim za ozbiljan odgovor !

Pod Ruku
Gost
Pod Ruku

Sta se ovi 100% Cg-orci busaju, Svaki 100-ti sa litije po jednnog pod ruku i pravo u SPC i zavrsena rabota. Pa zakon neka ovoj dvojici vladara, oni izgleda bez njega ne mogu, a i kako li bi i mogli bez njega,, ni kap znoja im nije ostala, koliko su ga radil-utezali!

Eto
Gost
Eto

Eto pomuti ovo naroda

AJMO
Gost
AJMO

AJMO KOMENTATORI NA GUGLA
TROBOJKA
DA VIDIMO KO CE SADA PISATI I KOMENTARISATI
GUGL SVE GOVORI

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Tako je kralju nas ! Mi smo zadovoljni sa malo.

Student
Gost
Student

Sto je ovo cdm
EVO GA DRZITE KAO IKONU
🤣🤣🤣🤣

Vraneska dolina
Gost
Vraneska dolina

Е да ли је икоме ишта јасно. Овај наш Предсједник не мијења више ставове и политику на годишњем нивоу, већ сад то ради дневно. Прекјуче рече да му је потребна црква као инфраструктура за стварање и учвршћивање црногорског идентитета. А види му сад приче. Много је брате па и да су га и ишклепали по ушима (ко што јесу) ови… Više »

Sloboda
Gost
Sloboda

Nesto je objesio brke…
Sjutra na litije. Jos nije shvatio da ovaj narod nece odustati.

LSCG
Gost
LSCG

Milo,pazi sto cinis..nemoj da pokleknes pred naletom ovin..grdnih

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Živio nam 100 godina PREŚEDNIČE🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪!!!

KomitaBJELAS
Gost
KomitaBJELAS

Uskoro ce i vama zapjevati poznata pjesma….a sad adio…svoj ekipi

Maitland Niles
Gost
Maitland Niles

Bjelasu,
Tvojoj ekipi je davno ,,zapjevala pjesma,, tako da ste vi prakticno otišli

Boze
Gost
Boze

Oprosti mu Boze sto ce ponovo ljubiti ruke Amfiju

Mirna i 3ambasa
Gost
Mirna i 3ambasa

Evo oće Mirna da šeta nečije mošnje! U litiji DPS-a od Centralnog komiteta do Centralne tende.

Jovo
Gost
Jovo

Početak kraja strahovlade, još malo

Splacine
Gost
Splacine

Mi vjerujemo Milu

Biti ili ne bit
Gost
Biti ili ne bit

Kako da preveslamo ove popove i 29.999 šetača?

Boris
Gost
Boris

sto ovo ovaj znojavi prica???? odje se vise bozje zore ne zna!!

Mikica CT
Gost
Mikica CT

Stiže izdajnik iz Minhena.

Krsto
Gost
Krsto

Stigose li ovi izdajnici sa sastanka iz Bg?

Krsto 150 lira
Gost
Krsto 150 lira

Ti si Krle izdao komite i otišao kod Aca palikuće da plačeš za penziju!

Krsto
Gost
Krsto

Znas li liro kako u Kinu pljuju uz psovku? Pi-pun.

Istina
Gost
Istina

Može li snutra premijer Marković da vam da izjavu,… i sa istim ovim pitanjima. Zamolite ga da komntariše i predsjednikovu posjetu Minhenskoj konferenciji.

Autarijat
Gost
Autarijat

Da mi neko pojasni: 1. Milo kaze da se obnovi CPC. Sta je onda ovo sto vodi Mihailo,sta ce biti sa njima kad se obnovi ? Da li je ono sto su oni radili onda protivno Bozijim pravilima i sta raditi sa onima koke su onda oni lazno zaveli? 2. Ako se obnovi CPC sta raditi sa vecinom pravoslavnih vjernika… Više »

Figaro
Gost
Figaro

Mijesas babe i zabe, kakve veze ima pravoslavlje i nacionalnost. U CPC mogu svi da udju, koje god nacionalnosti, ne odricemo se nikoga, svi imaju jednaka prava. Uostalom, procitaj Zakon, ne pricaj napamet.

Crni Gnojni Čir
Gost
Crni Gnojni Čir

Tako je, u NVOCPC s tendom ima poštenih muslimana. časnih katolika i bezbožnika kao u svakoj nevladinoj organizaciji.

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Spratićemo stado u tor brzih dana. Našetali su se, dosta je bilo.

Psssss
Gost
Psssss

1. Presmijesno je da se neko ko kao baštini sekularne socijalističke tekovine se bavi ovim pitanjem. Crkva koja ima dovoljno vjernika, treba da se obrati Vaseljenskoj Patrijarsiji, a ne ‘Predsjedniku svih građana’. 2 Po meni nema potrebe ikoga lisavati prava, pa i i malobrojni vjernike, neke , u budućnosti ustanovljene C PC, onako kako se crkva ustanovljava, treba da izgrade… Više »

Apatican
Gost
Apatican

Pst- Nema sto CPC da gradi svoje objekte, kad su vec izgradjene. Crkve i manastiri su Crnogorski! Zasto SPC ne dokaze da su njihovi? Zato sto imaju samo dekart kralja Aleksandra o ponistenju crnogorske autokefalne crkve, i to bi dokazalo da je SPC cijelo vrijeme na tudju imovinu.

Ti si Drzava
Gost
Ti si Drzava

DRZAVO
NESTO SI OKOPNIO

MILAŠ MUTNI
Gost
MILAŠ MUTNI

LUDO DIJETE I LUDAČKI POKRET TREBAJU SAMO ZA ŠIŠANJE!

eu kolonija
Gost
eu kolonija

milo treba da znaš da bez inkluzije srba u institucije sistema crne gore nema dobrog ni za srbe ni za crnogorce a na kraju krajeva ni za tebe. povuci priznanje kosova, miraša pošalji u zagreb neka je što dalje od crne gore a sa srbijom trebaš razvijati sveobuhvatne strateške I savezničke odnose a sve za dobro crne gore

E VIVA VERO MNE
Gost
E VIVA VERO MNE

Mislis za dobro Srbije? Posto mi njima trebamo, ocigleno. Bez nas ne moze ni intervju j….. da prodje.

Pircio Biroli
Gost
Pircio Biroli

E viva Repubblica, viva Montenegro! Inoltrare i miei collaboratori! – Benito Mussolini.

Pircio precizni
Gost
Pircio precizni

E viva mitropolit srpski koji me je domacinski docekao na Cetinje.

Zabar Ct
Gost
Zabar Ct

E vivaaa mio nono Pirzio! Viva Cetinje,viva Italia

eu kolonija
Gost
eu kolonija

crna gora ima 29% srba I još 30-40% crnogoraca koji osjećaju srbe braćom. jeli treba izazivati tenzije koje odgovaraju nekima ali ne srbima I crnogorcima u crnoj gori.

LSCG
Gost
LSCG

Sjevernjaci..a da prionete malo na posao..sto mislite?.Da vam se ne zavrne slavina sa Juga.

Bnjj
Gost
Bnjj

Odnio si radna mjesta, fabrike, uništio živote narodu, raselio pola Cg.

Admin smrdov
Gost
Admin smrdov

Da i ti oćeš poći pa da počinemo i od tebe bnjj teško te je na pisanju čitat a još teže slušat aj polako

drac
Gost
drac

Mada i mene nervira žestoko, nije ti to nacin, ponekad objave komentare, sa dosta zakašnjenja.

Cvijet
Gost
Cvijet

Bolje da si ugasio Parove I ostavio da slusamo rijaliti o tebi

Xxxx
Gost
Xxxx

MILO ❤❤❤❤❤

drac
Gost
drac

Dobro vece Lidija, što se radi, ima li dosade?

Roćko i Blitva
Gost
Roćko i Blitva

Evo pazim Crnu Goru dok je Milo u Minken!

Psssss
Gost
Psssss

Hahaha

Ljeposava
Gost
Ljeposava

Ovo je isto ka kad majka bije dijete i sve mu viče, Ovo je za tvoje dobro!

veki
Gost
veki

a zašto preskače zakon o Maroviću

Arijana
Gost
Arijana

Eto to je to.Ubrzo će vlada čuti dobre argumente i neće povući zakon nego kroz amandmane izvršiti korekciju istog i obadvije strane srećne i zadovoljne proglasiće pobjedu.NA VELIKU ŽALOST NACIONALISTA NA OBADVIJE STRANE.

Toto
Gost
Toto

Bojim se da si u pravu. A narod kaže “Što se krivo rodi, vrijeme ne ispravi”

Dejo šakal
Gost
Dejo šakal

Maše napravi pasulja malo bilo ga je u bare šumanovice.

ZAMISLITI
Gost
ZAMISLITI

ZAMISLIMO DA NEMA DRZAVE !!!!!!!!!
NE BI SE IMALI OKO CEGA SVADJATI I UBIJATI

nema Eu
Gost
nema Eu

Milo kralju , narod ti ne vjeruje!

Mnjauu
Gost
Mnjauu

Narod vjeruje Milu!!!! ❤

drac
Gost
drac

Ahahahah

Golf
Gost
Golf

Možda ipak nije trebalo preko koljena donositi ovaj zakon pred Novu Godinu!? Možda je upravo to iziritiralo građane!?

Zakon
Gost
Zakon

Koje gradjane?

FENIKS
Gost
FENIKS

STA SE SMIJE ADMIN NAPISAT A DA NE UVRIJEDI TVOJU SRBIJU A DA JA MOGU BRANIT OVU OKUPIRANU MOJU CRNU GORU?

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Feniks mora da si mila uvrijedio cim ti nema komentara

NBA
Gost
NBA

U PRAVU SI “FENIKS”! OBJAVLJUJU OVE PROVOKATORE I PROSTAKE,KOJI VRIJEDJAJU NASEG PRESJEDNIKA,A MI KOJI ISKRENO BRANIMO CG.I PRESJEDNIKA,ODMA BRISU! DOKLE/I ZASTO, CDMovci!

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Vjeruj mi Fenix i ja se isto pitam danima. Ovo je bruka.

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Otupljela britva…sto li zaboga???

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Ja sam gospodar Crne Gore robovi moji

Aco i Braco
Gost
Aco i Braco

Vaše pare su i moje pare a moje pare su samo moje pare!

Golf
Gost
Golf

Donosi ili je donijela?

Bankar
Gost
Bankar

Mozemo kometarisati sto god hocemo,ali ako dohvatis posrbice zesce komentar se ne objavljuje,uostalom ne treba komentarisati!

konevolicrn...
Gost
konevolicrn...

to svi primjećuju već desetak dana.

Toto
Gost
Toto

Dugo vremena ste nam prijetili egzodusom (traktorijada i slično). Možda je to diprinijelo osjećaju nesigurnosti i narodnom nazadovoljstvu.

NBA
Gost
NBA

TAKO I MENI,”BANKAR”.EVO CITAM DA NAS IMA DOSTA TAKVIH! OVO SE MORA RASCISTITI!

Panto Pg
Gost
Panto Pg

Pitalica za momke , djevojke , za mame , tate, bake , deke ,srbe, crnogorce ,bošnjake,muslimane ,albance, hrvaterome , egipcane ,askalije itd.
Kako se zove odlazeći predsjednik u Crnoj Gori?

Xxxx
Gost
Xxxx

Samo ti sanjaj Panto!!!
Ako ti ovdje ne valja šetaj !

drac
Gost
drac

Milo je tačan odgovor

Precizno
Gost
Precizno

Pitalica za Panta PG: Jesu li ti preci ginuli za Crnu Goru ili Srbiju?

NBA
Gost
NBA

MORA DA STE U CDMu PRIMILI NEKOG POPA,PA NE OBJAVLJUJETE KOM. KOJI SU ZA DOBRO CG!

MarshalDuklje
Gost
MarshalDuklje

Filip je bio i ostao veliki gospodin !

Independista06
Gost
Independista06

Donio si zakon 2 dana prije nove godine, pod blokadom Podgorice, to ne pamti moderna evropa. Povuci zakon

Dragova Luka
Gost
Dragova Luka

Žurio je na zakazani termin za lifting u Majami, kako ne razumiješ. Zato su Brajo i tasteri navrat-nanos donijeli onu nakaradu!

PITANJE
Gost
PITANJE

ZASTO CDM NE DAJE INFORMACIJE OKO CIJEPANJA ZASTAVE U NAVODNO U KRUGU PODGORICKE SKOLE …
BILO BI POZELJNO DA SE GRADJANIMA OBAVI JER JE TO ZAKONSKI PREKRSAJ

Milan
Gost
Milan

Ćao,zdravo.Sledeći molim!

Samo tiho
Gost
Samo tiho

Nedaju ti mira ovi sto ih ugasi
🤣🤣🤣
Opet te ogovaraju
🤣

Aco i Braco
Gost
Aco i Braco

Je li ikome interesantan osim ovima iz TVBastilja?

Dejo šakal
Gost
Dejo šakal

Rekao je brano da će dvadeset boksera nasložiti 😂😂😂😂😂

Staxe
Gost
Staxe

Jeli ovo onaj jučerašnji,da nema on dublera,

dubler
Gost
dubler

Onaj jučešnji je samu čupao nakte i čudio se o čemu pričaju!

drac
Gost
drac

Čovjek BEZ BLAMA promijeni priču za sekund, i nikom ništa , a fanovi misle da im je tata, a ne plaćeni političar, koji treba da preuzme odgovornost kada promijeni 5 stavova za 2 dana. Nije mi on enigma, on ne da je namirio.bliznje, no i daljnje, no me brinu ‘ branitelji ‘ lika i djela, koji redovno od mene zajme… Više »

Kovertas
Gost
Kovertas

Diktatore dizi rucnu..

djenovici
Gost
djenovici

sve sto izgovori ovaj covjek samo vece litije..bravo..

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Zakon je u potpunosti usaglasen sa ustavom inace bi crkva podnijela inicijativu za ocjenu ustavnosti i oborila taj zakon

free samples
Gost
free samples

a kod koga da obori bogati?

instalater
Gost
instalater

U pravu si, sve su to Milove instalacije! Instalacija v. d. stanja u VDT-u, Instalacija v. d. stanja u Sudskom savjetu, Instalacija v. d. stanja predsjednika Ustavnog suda, Instalacija v. d. stanja predsjednika DIK-a, Instalacija v. d. stanja direktora ASK-a, Instalacija predsjednice Vrhovnog suda, koja je prema mnogim ocjenama, i unutra i vani, izabrana neustavno treći put…

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Ne mozemo i necemo dozvoliti da nama rukovode ljudi koji ne priznaju drzavu Crnu Goru i koji je mrze iz dna duse

Cogito
Gost
Cogito

Znači Preśednik treba da ide.

Svaka cast
Gost
Svaka cast

Što se čini u Franci, bome odraditi svaki cent, em vidim imate i dopunski rad.

Marta
Gost
Marta

Ovo je jos jedan pokusaj da se Crna Gora predstavi srpskom drzabnom, a narod u CG srpskim

Kengur
Gost
Kengur

Milo, moras da sacuvas i odbranis Crnu Goru koju zele da posrbljavaju

Rada
Gost
Rada

Ne smije se dozvoliti da destabilizuju nasu drzavu ljudi kojima nine interes zakon nego samo dolazak na vlast

Titobog
Gost
Titobog

Eh da smo kao nemci davno bi se nasli u jednoj drzavi sa Srbijom… Zamislite da se svaka pokrajina njemacke bunila da bude dio njemacke

Kuvar
Gost
Kuvar

Sjutra svi na litije

Goca
Gost
Goca

Hocemo!!!

Nana
Gost
Nana

A dje ćeš ti mrziteljko????

Goca
Gost
Goca

Ajde sjasi pa ponovo uzjasi!!!

How yes no
Gost
How yes no

Kuvarica: Eo trčim.

Goca
Gost
Goca

Pazi da se ne sapletes.

Crni
Gost
Crni

A dje je Zakon o porijeklu imovine…pa da pravni sistem bude afirmisan u najbolje mogucem smislu

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Pedsjedniče, Srećan rođendan, još ovoliko da ih proslaviš zdrav!

RATKO
Gost
RATKO

Ovaj čovjek će u istoriji biti upisan ravnopravno sa Kraljem. Obojica su, realno, ogromno doprinijeli Državi Crnoj Gori i njenom napretku.

ko Monako
Gost
ko Monako

Kraljom Borom Miranovićem!

Hostapler
Gost
Hostapler

Što bi sa evropom koja nam opet uvodi vize

Serdar
Gost
Serdar

Da li si čuo da zapadne demokratije ne vole preobučene komuniste ?

THE END
Gost
THE END

Presijednice
Govor tijela sve govori

Google
Gost
Google

Kada ces mi hibridni rat objaviti?

MAKI P
Gost
MAKI P

Kada cemo ostati bez interneta?

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

Podji do Rusije da vidis sta su slobode

BOT BOT
Gost
BOT BOT

Zasto si ugasiio emisiju Poslije rucka
Da ti rucak ne prisjedne jel?????

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Drzava to sam ja, narod da me sluša bez pogovora

HR8
Gost
HR8

Velikosrpski ideolozi i cetnici podpomognuti iz Srpske pravoslavne crkve te podkopavaju koliko mogu.Ti si im trn u oku.

FENIKS
Gost
FENIKS

MORAMO MOLIT ,POLAKO OBJASNJAVAT U SVOJOJ ZEMLJI DA SU CRKVE NASE CRNOGORSKOG NARODA A NE SRPSKOG.
O NAPACENA CRNO GORO NAVALIO JE NAJVECI NEPRIJATELJ CRNE GORE IKAD

KRiv
Gost
KRiv

Sto cemo sa ekonomijom
Zaboraviti na standard zarad tvoje stolice

Brat nas
Gost
Brat nas

Kad ce KOVERTA

Student
Gost
Student

Pozdravljaju te TV iz regiona

RODJENDAN
Gost
RODJENDAN

SRECAN TI RODJENDAN NA SRETENJE GOSPODNJE
NEDA TI SE BEZ TROBOJKE PRESIDENTE
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃

Crnogorc
Gost
Crnogorc

Bravo I aj vise se micite, napraviste sirotinju od postenog naroda.

Lovcen
Gost
Lovcen

Milo nema od toga nista..PRIMIJENI ZAKON

Send this to a friend