Politika

Đukanović i Milatović odmjeriće snage 2. aprila

Prema preliminarnim rezultatima upravo završenog glasanja za predsjednika Crne Gore, snage u drugom krugu u trci za predsjedničku poziciju odmjeriće akrtuelni šef države i kandidat DPS Milo Đukanović koji je danas osvojio 35,3 odsto glasova, i kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović koji je na upravo završenim izborima osvojio 28,9 odsto glasova. Drugi krug izbora biće održan 2. aprila. Predsjednički izbori raspisani su 16. januara.

<<<UŽIVO: Pratite rezultate izbora: Đukanović, Milatović, Mandić…<<<

Đukanović i Milatović
Đukanović i Milatović

Kampanja je bila uglavnom mirna i bez, kako to obično zna biti u Crnoj Gori, pretjerano “teških riječi”. Nije bilo uobičajenih tenzija. Retorika je bila umivenija nego ranije.  Glavne teme tokom kampanje su država,  i njen suverenitet, evropska budućnost, ali i ekonomske, pa se često govorilo o platama, penzijama, standardu. Ono što se može reći jeste i da je ova kampanja obilovala populizmom. Tretirane su brojne teme koje nemaju previše konekcije sa funkcijom predsjednika, ali se čini da su bile i tabanje terena i za naredne parlementarne izbore.

Kampanja je bila kratka. Sam početak je obilježilo to što je lider PES-a Milojko Spajić ispao iz izborne trke jer Državna izborna komisija DIK  nije prihvatila njegovu kandidaturu. Tri člana DIK-a su glasala za, četiri protiv, dok su četiri bila uzdržana. Spajić se kandidovao ali je dokazano da ima prebivalište u Srbiji, kao i državljanstvo te države. Nakon što je Spajićeva kandidatura odbijena, u trku za predsjednika se uključio drugi čovjek PES-a Jakov Milatović.

Ovo su neke ključne poruke tokom kampanje dva kandidata koja idu u drugi krug.

Odbrana opstanka države i njene evropske budućnosti

Đukanović je tokom predizborne kampanje poručio da na ovim izborima Crna Gora brani, ne samo odabrani put u budućnost, nego i sam opstanak države, jer samo takva Crna Gora građanska, multietnička i evropska može trajati.

Zato Crnoj Gori sada, kazao je Đukanović, dodatno trebaju odgovorni, ozbiljni, lojalni, kompetentni ljudi na njenom čelu, a ne avanturisti, umišljene veličine, kopije istorijskih lažnih spasilaca, poput Šćepana Maloga.

Đukanović je poručio da je on započeo sam proces pridruživanja Evropskoj uniji, te da će ga dovršiti tokom njegovog narednog mandata.

“Crna Gora će, siguran sam, kroz pet godina biti spremna za punopravno članstvo u Evropskoj uniji. Za razliku od gotovo svih mojih konkurenata ja sam imao privilegiju da se dugo bavim državnim poslovima, tako da se za ponovni izbor ne preporučujem slatkorječivim predizbornim željama nego značajnim rezultatima koje je Crna Gora ostvarila proteklih decenija. Na njih sam već podsjetio”, rekao je Đukanović.

Institucije će prodisati 

Milatović je na završnoj konvenciji u Podgorici kazao da će Crna Gora biti uspješna država, u kojoj građani žive dostojanstveno od svog rada i znanja.

“Očistićemo Crnu Goru od korupcije i prljavštine, i sve crnogorske institucije će prodisati”, poručio je Milatović.

To je, kako je rekao, ideja po kojoj će Crnu Goru povesti pravim putem.

“To je Evropa sad! Zajedno smo pokrenuli Podgoricu u oktobru, zajedno ćemo promijeniti Crnu Goru 19. marta”, naveo je Milatović.

Kako je naveo Milatović, za razliku od političkog protivnika, njemu je javni interes prioritet.

Miraš Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
drug
Gost
drug

Kako je moguće da na ovako važnim izborima 30 % birača ne izađe na izbore ? Nadam se da će Crnogorci sačuvati svoju domovinu, svi narodi bivše Jugoslavije su uz vas. Pozdrav iz HR.

Samo jako
Gost
Samo jako

Vece je biracko tijelo koje apstinira od ovog sto izlazi na izbore,ako se oni motiviraju i animiraju da izadju i glasaju za CG,i dostojnog presjednika,a ne izdajnika zemlje svoje i svega sto je crnogorsko,pobijedice Crna Gora!

Lol
Gost
Lol

Dbr stoo nije prvi 🤣🤣🤣🤣 sto bi sreformama , i populisti dje ces bolje hahahahahah

Makse
Gost
Makse

Nema vas suverenisti,propadoste načisto. Oburdaše vas svi ostali a na izborima u junu će vas dotući. I Puro će da vadi trobojku kakva vas je nesreća snašla.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Kako moze neko sad da glasa Mila posle one izjave Vukovica “ne da se mole i klece po crkvama i manastirima ” ova recenica je vrijedjanje naroda crne gore koje god vjere bili!!! Zar to zasluzujemo posle 30 godina vladavine i zelimo da i dalje vladaju?

БСК
Gost
БСК

Да се поздрављамо са Ђуком. Крајње је вријеме.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Gospodine Presjednice Djukanovicu.Najaci ste 30G bili.Nebitno je ko ce u drugom krugu sreco mu bilo ko god da dodje na vasem mjestu.Ali jedna stvar je bitna narod i nasa djeca i unucad ce da vas pominju.Kao Presjednika Crne Gore 30g rada sa ovakvijem izdajnicima.Hvala na svemu.Da je vjecna Crna Gora Crnogorci.

Joksim
Gost
Joksim

Pominju ga i sad po svemu unistenom

Realnost
Gost
Realnost

Nego sto je sa 40% stanovnika koji ne vjeruje nikome ,e to su POBJEDNICI .

mn-a NK
Gost
mn-a NK

Jedna konstatacija….puno glasaca nije izaslo da da podrsku Milu jer su bili ubijedjeni da prolazi u 2 krug! Plus dijaspora dolazi u drugi krug.
Nas spaja srce prema CG a njih mrznja!
Nek je vjecna!

Tatini Meleoni
Gost
Tatini Meleoni

Samo se vi hrabrite… On je 50 hiljada glasova u zaostatku a ne 1000

Profirije
Gost
Profirije

Joanikije i plan o maloj Ukrajini za CG

Blok V
Gost
Blok V

Joanikija povezujete a, Df. Df povezujete sa Vučićem. A Srbija je poslala sva potrebna dokumenta da Evropu Sad makne iz trke za Predsjednika, i u nju ugura Mandića na šti boljoj poziciji.
Ali ne znate više što da pričate pa pričate te gluposti

Marko
Gost
Marko

@Blok V Nije tačno prijatelju. Evropa sad i DF je isto pakovanje. Narod je naivan i ogorčen i zato im je bez razmišljanja dao prednost (mislim na Pokret Evropa sad). Nažalost, ovaj eksperiment će nas skupo koštati. Nemaju Jakov i Milojko čarobni štapić da povećavaju plate, penzije i ostalo. Cijene svakog dana rastu, gorivo je skuplje. Ali nema veze, glasamo… Više »

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Spajić je bio prva, Druga opcija, potpredsjednik Evrope Ssd Milatović će da dobije Mila.
Koga god da su kandidovali, dobio bi, e toliko je Dps jak

Lola
Gost
Lola

MIlatovic je Vucicev kandidat, ovaj je vidjeo da Mandic nema sanse, i naterno ove sto placa iz DF da okrenu glasace ka Milatovicu. Mandic je ostavljen.

Mitar
Gost
Mitar

Obojici bi bilo bolje 1 aprila, na dan svih nasih politicara

Fendi
Gost
Fendi

Milu neće dozvoliti Milstović da se povuče, ksko nje bio planirao.
On će da ga skine , i pošalje direktno u prošlost isti kdo što je u PG Vukovića poslao u anonimnost

Maestro
Gost
Maestro

Dobija Milo u drugom krugu, i to uopšte nije nerealno. Iz kojeg interesa bi DF, Bečić i ekipa ustupili svu svoju partijsku infrastrukturu da jačaju Evropu sad? Drugo, nisu ni svi koji su mislili da glasaju Mila izašli da glasaju u prvom krugu. Ne zaboravite da je 2020, DPS imao 35 posto, na izlaznost od 80%… Drugo, Jakov je mlad… Više »

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Naprijed Milo ! Gospodin vazda bio i ostao

Milica
Gost
Milica

odakle ovi ovoliki botovi SS i AV?

Tivat
Gost
Tivat

Koji Vučić, zar ne podržava on Df, zar nije on poslao dokumenta koja su iz trke isključila Spajića.
Ovi što pišu komentare su smo protiv Dps…

Aleksa 🇲🇪
Gost
Aleksa 🇲🇪

Mjeri te se koliko hoćete . Ali df pode za srbiju sa njegovim narodom .

Canon
Gost
Canon

Ode Dps a Df će u vlast, a ko ide u vlast taj ostaje. Nisu iz Df biježali ni kad je 30g bio tu Dps, a tek sad kad je onaj koji je 30. 08 sa Krivokapićem malo Mila, došao na vlast

IzBosne
Gost
IzBosne

Braco Crnogorci, mozda Milo nije najbolji izbor i najbolji covjek za tu poziciju, ali on vam je garant opstanka drzave i nacije. Glasajte za Milu da ne biste bili u situaciji kao sto je BiH.

CG u srcu
Gost
CG u srcu

E ta prica prolazi, toga se drzite

vandam
Gost
vandam

Milat 60% u drugi krug opushteno uzima.

Nenad
Gost
Nenad

Milo, stari politički vuk, mogao bi povući potez kojim bi totalno zbunio protivnike. Mogao bi se sad povući iz predsjedničke trke i ostaviti Jakovu i Mandiću da se “pokolju” u drugom krugu . Da tako zavađeni izađu na parlamentarne izbore, a da se on povuče neporažen. Na parlamentarnim bi oni izgubili snagu koju imaju kao udruženi protiv DPS-a, a DPS… Više »

BITCH
Gost
BITCH

Milo,DOSTA JE BILO!

Urke
Gost
Urke

Milo je prosli vijek

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Ode mile lajkovackom prugom ………..

Pa pa
Gost
Pa pa

Zelen si ti za Djukanovica mrvice!!! Nemas drzavnicko nista, ni drzanje, ni ponasanje ni retoriku, nevaspitan si, isfrustriran, komplexi te raznose. Nocas si pokazao samo da si pobijedio df i da je narod nezadovoljan opozicijom Milovom. MILO je imao tacno u mikron kolikonsu i projekcije bile!! A sto je najace nije glasalo jos 20% njegovog glasackog tijela sto znaci sa… Više »

Krilaš
Gost
Krilaš

Blago ti u pamet.

Kiko
Gost
Kiko

Sto..ja ne glasah uopste..drugi krug glasam mila naravno..ne pada mi na pamet da glasam izdajnike i sektu srbijansku

Eduard
Gost
Eduard

Hahahahahahahaha

Mili
Gost
Mili

Pa,pa@ zelen si ti kad se ne sjećaš njega sa 29 godina kad je pojahao narod CG u džemper pa to trajaše punih 34 god.

Sramota
Gost
Sramota

Koliko je 8X8?Znaš li?

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Manite se gluperde 30g je bio Presjednik vise su mu izdajnici nebitni hahaaa da je vjecna Crna Gora

Kanarinac
Gost
Kanarinac

Evropa sad ima na hilajde botova. Čak su i ovdje stigli.

Sorbeto
Gost
Sorbeto

U crkve se zabili i kuckaju popovi i časne sestre…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

30% glasova imaju

Vesko
Gost
Vesko

60% glasaca u Cg ne zeli Mila za predsjednika, to se ne moze nadomjestiti u 14 dana

fadil
Gost
fadil

A 70% ne zeli Milatovica …

Mili
Gost
Mili

60% od izašlih glasača ga ne želi…ovako od okupnog broja upisanih je brojka paklena

Zlikovci
Gost
Zlikovci

A 71% ne želi milatovića

Crnogorac
Gost
Crnogorac

a oće li glasači bečića i mandića podržat mila u drugom krugu, pameti?

CG u srcu
Gost
CG u srcu

E bgm.ce ga milo dobit 100%

Ana
Gost
Ana

Svi na jednog, jedinog MILO 👍

Vožd
Gost
Vožd

Mikeli samo!
Onomad bješe 10 Crnogoraca, a ako ne daj Bože ovaj zajaše viđećete tek! Zato…pametno i bježite od popovskih kandidata!!!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Nikad nece biti moj Presjednik zbog sramne izjave

Komita p z
Gost
Komita p z

Milo pobedjuje uz pomoć dijaspore iz 1 u 1. To vam je završeno.

Danilo Perovic
Gost
Danilo Perovic

Dolazim da glasam za Jakova samo zbog Mila a i svi odavde sto ih znam
Pozdrav iz dijaspore

Pluton
Gost
Pluton

Daje si to? U Prištinu?

Milica
Gost
Milica

i ja mislim da si ti dijaspora

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Vidim te kako sjediš neđe tipa u Zagorič, i mlatiš ovo… 😂

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Nebitan si

Cettigne
Gost
Cettigne

Brzo će se ispostaviti da je PES najveća prevara koja se desila na političkoj sceni CG

Andy
Gost
Andy

Do potonjeg ako treba, da je vjecna🇲🇪💪

Borilovic
Gost
Borilovic

Jedino još čitaoci CDM-a pričaju o spašavanju države i Milu spasitelju.
Neće naša država niđe ljudi. Opuštite se.

Jeca
Gost
Jeca

Nece drzava nidje, ali kao sto ste vi govorili da ce vam neko crkve ponijet, to je ta prica 🙂 iza Jakova stoji crkva, to je neprihvatljivo u 21. vijeku.

Časti mi
Gost
Časti mi

Nece ni kosovo!!!!

Kiko
Gost
Kiko

Nece ni crkve ni kosovo pa jos kmecite

rajaram
Gost
rajaram

bravo, dosta je vise 90 tih, straha i slično, narod je progledao, (kako odvratno zvuči npr.kupovina ličnih karata)realno stanje je bolje, ja ocekujem istragu kupljenih diploma i podijeljenih kredita i zakon o oduzimanju/poijeklu imovine.. Crna Gora je tu, članica Nato saveza, sto je velika stvar, a sto se tiče ovih nacionalnih pitanja, po meni ona idu u drugi plan, a… Više »

Armando
Gost
Armando

Dzaba dijaspora,nedostake 80.000 glasova…ne znam da li ste toga svjesni

Ne brini ti
Gost
Ne brini ti

Od ovih df-ovih ce prelecet nekih 10 hilj vjerovatno ka uvijek. Iz istog razloga. Tamo je milovih nekih 4 hilj. Jos koji su gurali mandu, onda u demokrate imas nekih 5 posto koji ece izac u dr krug i ni tamo nisu gadljivi na eure, a kad dodje jos 40 hilj dijaspore i izasje ovih 30 hiljada manjina koji nisu… Više »

BITCH
Gost
BITCH

Džaba vam novci moji sinovci…🎶🎵🎶Jako✔️☑️!!!

Stari aktivista
Gost
Stari aktivista

Ne sjekiraj se sunce.. nacicemo mi nacin!! Mnogo je teze bilo 97 i 98 kad ste imali 7 bataljon. No su bili aperisani.. 😮🙂😀 pa smo vas ukanalili!!!

BITCH
Gost
BITCH

Put pod noge,pasaj

Ronda
Gost
Ronda

Samo sad nećete moći upisati 30,000 birača u spiskove izmedju dva kruga glasanja.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

al tad je dos bio proresivan u odnosu na snp. danas je dps regresivna opcija. to je suština. ljudi oće ideje, rešenja a ne rovove

🇲🇪badzana🇲🇪
Gost
🇲🇪badzana🇲🇪

A, reče li ono mali Aljeksa, ako ne bude predsjednik, napušta politiku? Pa, da vidimo koliko je dosljedan i od riječi 😂

Kotor🇲🇪
Gost
Kotor🇲🇪

E nesrece nemozete ga pobjedit samostalno nikad no vas 5 na 1.

Srdjan
Gost
Srdjan

Pa da je bio 1 kandidat imao bi 60 % mozgu.

Luda Simana
Gost
Luda Simana

Sad pjevajte o četnicima i komotama i srpskim spartama i krstu popovicu
Jakov i civilizovani svijet stupa u CG
Da je vječna🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🤩🤩🤩

Milica
Gost
Milica

jako je civilizovan, vidi se kada progovori. A to što je rasturio zdravstvo zarad povećanja plata, to treba razumjeti

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ako su oni civillizovan svijet, ja evo ne znam..

Crnogorac
Gost
Crnogorac

pa pogledaj slavlje, nidje barjačenja

Slavica
Gost
Slavica

MILO DO POBJEDE CRNU GORU NIKO NIHE SLOMIO PA NECE NI jakov KOJEG SU DOVELI POPOVI

EU Europa
Gost
EU Europa

28 posto prodanih za 200 eura kako ponižavajuće

Krilaš
Gost
Krilaš

Ipak su značajno skuplji od DPS glasova, oni se prodaju za 50€

Ugren
Gost
Ugren

200 eura svakog mjeseca, to je 2400 godisnje. Moglo je biti 74000 za prohujalih 30 godina.

Moje ime
Gost
Moje ime

Milo je vazda bio i vazda ce biti prezenca za ove nizerazredne nazovi politicare. Ne mogu ni da zamislim da nas gdin Milatovic predstavlja bilo gdje, imam osjecaj da ga ni u njegovo dvoriste ne slusa niko. Milo, oposli ovo, neka su se malo igrali, treba deca da se druze. Ali vidi da se ovo “omete”, nemam zivaca vise.

Nikola
Gost
Nikola

Dovoljno je vidjet ko sve stoji iza Milatovica i da se vidi koja je to struktura glasaca koji su prosrpski prijentisani, ali koji su podrzani od strane velikog broja bosnjaka i albanaca.

CG❤️
Gost
CG❤️

Dijaspora ce doci da podrzi Mila kao za referendum ako se neko upita zasto odgovor je da spasimo kucu nasu CG ! DOLAZIMO svi i neka je vjecna CG !

Mićko
Gost
Mićko

od koga da je spasite od sirotinje , a sto ste bjezali kad vam je dobro bilo

Kanarinac
Gost
Kanarinac

Od koga bježe Hrvati iz Hrvatske, i sve nacije iz Srbije?

Komentator
Gost
Komentator

Te sto su nasli spas u drugoj zemlji, ne vjerujem da Milo puno interesuje.

blam živi
Gost
blam živi

Mićko, ne da je spase od sirotinje no od mentalne bijede koja je zavladala

Poaro
Gost
Poaro

Koliko ce mu naplatiti mandic ovu podrsku?

Madagaskar
Gost
Madagaskar

demokratija,nema sta. 5 na 1 ajde pa dako ga pobijedite 😂😂😂

Pero
Gost
Pero

Ako pobijedi Jakov, a evidentno je, prvo mora da uradi da stanu stvarno ove podjele. Dosta je revanšizma.

BellaCiao
Gost
BellaCiao

Je li realno da opet pecate tj pokusavate da pecate na istu foru? Ajde polako, viđeli smo vase pomirenje, vesna bratic smakla 250 direktora za dan, i to je samo jedan od bezbolnijih primjera. Mirio se tako kuci s tvojima

Chunk
Gost
Chunk

druže, Crkva srbije je JEDINA koja zavađa narod crnogorski.

Mila
Gost
Mila

Milo 35%, najvise glasova i ponovo oni pričaju o pobjedi…. Jedan je MILOOOOOO 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Putnik
Gost
Putnik

…da sa albanskim i bosnjackim strankama…plus SD. A sprdas li se to?🤣

sasa
Gost
sasa

Volim ja ovu drzavu. ali ne volim platu od 300 eura, 30 godina

BellaCiao
Gost
BellaCiao

A volis platu od 600eura koja ti je za nepune dvije godine manje vrijedna postala od one 300 sto si imao? E ljudi moji, ima li iđe ovakve nesvijesti ka kod nas

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Ne, vi više volite četnike i njihove poklone. Pa neka vam je svima sa srećom!!

Kanarinac
Gost
Kanarinac

Jes vala, sve ti je plata stajala na 300 eura 30 godina. Bot iz Srbije.

delboj
Gost
delboj

To nema veze sa zivotom. Samo sam sebe mozes povecati platu. Ako ces da se drzis neke ravne linije i da cekas da ti se plata povecava, to se nece desiti ni pod kakvom narednom vlascu. Ako imas ambiciju da radis, naucis, stvoris ,napredujes, onda ce ti se povecati, bilo pod jednim ili drugim kandidatom. I to nece biti brzo,… Više »

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Kako glup i primitivan narod!
Više nam je vrijedilo onih 222€ nego sad ovih 450€, đe u prodavnicu ne možeš ispod 30-40 jedan obrok da napraviš, da ne pričam dalje.
Ukinuto zdravstvo?
Ovi ovoliki dugovi za kratko vrijeme, viđećeš ti kad država ne bude mogla da ispoštuje svoje obaveze, ukoliko ovi nastave započeto.
Ipak, rekla bih da ti ipak ne voliš ovu državu..

Prizreni
Gost
Prizreni

Poštovani građani Crnegore ako volite državu zajedno svi za Mila, neka je vječna 🇲🇪

Mile
Gost
Mile

O prizreni..i ti ne vjerujes u to sto lupetas!!svati,milo je zavrsio!!!

Serdar
Gost
Serdar

Završeno Jakov je predsjednik kad su ljudi pričali DPS ne napadaj te crkvu nije vrijeme za to nisu slušali! Eto vam sad!!! I niste trebali da Non stop pričate o srpstvu i protiv njega!! Trebalo je vise o ekonomiji!!! Tako to du greške!!!

BellaCiao
Gost
BellaCiao

O srpstvu ste samo vi mljeli i meljete. Kao i o crkvi. Otimate i prisvajate, negirate i provocirate. Veliki hricani, a da malo odmorite?

Vožd
Gost
Vožd

Daleko nam kuća od crkvi i popova!
Svi za mila! Milo pobjeđuje! Dosta je vašeg zuluma!

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Greška. Crkvu je trebalo dokrajčiti 2006. Ne bi postojali sad da smo tako odradili!!! I ne postoji srpstvo. Postoji samo izdaja.

blam živi
Gost
blam živi

Serdare ispod Dražinog šinjela, svako normalan i trezven mora biti protiv tuđe sekte u svojoj državi. SPC nije crkva, prije svega, ona s kanonom nema veze, niti se ponaša po kanonu. Tačka.

Ber Ct🇲🇪
Gost
Ber Ct🇲🇪

Sto bi ovim momcima te padose hahahah

Zorica
Gost
Zorica

Ako pob8jedi Jakov mozemo pogasiti svijetlo…nema vise Crne Gore

NM🇲🇪
Gost
NM🇲🇪

Jale,jado kome ćeš nas prodati kad ti Država dozivi bankrot?? Ja biram Hrvate😂 da nas malo civilizuju .

Matkoo
Gost
Matkoo

Jakov do pobjede. Opa idemo

Nikola
Gost
Nikola

Srecan nam bankrot. Bice ovo veoma bolan period za sve nas.

Mesija “No.1“
Gost
Mesija “No.1“

Gotov je. U drugom krugu adio Milo Đukanoviću koji ce osvojiti sa Docentkinjinih Dr Draginje Vuksanović Stanković 3,00% ukupno 38,50% a pobeduje Jakov Milatović sa ubedljivih 62,50%…

Realan
Gost
Realan

Reci mi da nemas pojma o politici bez da mi kazes da nemas pojma o politici.

Vožd
Gost
Vožd

Samo se ti nadaj… Manda 🤣
I on se nadao 🤣🤣🤣

MASA
Gost
MASA

Milo jedan 38% a⁷.Jakov sa svim.izajnicima 60 % Ka se sve sracuna jedan.sa svim.izdajnicima.

123
Gost
123

Slušam gospodu noćas i ne mogu da vjerujem da ih sve veze mrznja prema jednom čoveku a ona se gospodo vraca.

PGCG
Gost
PGCG

Slijedi ekonomski slom i bankrot Crne Gore.

Pedja
Gost
Pedja

Slijedi obnova i pomirenje. Dosta su nas zavađali DPS i DF.

MNE
Gost
MNE

Ahhahahahaha cus ekonomski oporavak , jedva cekam da krepate od gladi.

Zdravko
Gost
Zdravko

Jakove svaka cast.Bice to najubjedljivija pobjeda u istoriji izbora u CG

Vožd
Gost
Vožd

Kako da ne🤣🤣🤣🤣

Hunter
Gost
Hunter

Za Jakova 🇲🇪🇪🇺

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nova energija, novi put. Bravo za promjene!

Mila
Gost
Mila

Bravo Jakoveeeee!
Porodici sam rekla progovorila sa njima ne bih da te nisu glasali danas! Danas i zauvjek bravo!

Luda Simana
Gost
Luda Simana

👍👏👏👏👏🤩🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Miso
Gost
Miso

Kad ti za 5 godina na prakticno istoj izlaznosti, na istoj populaciji, podrska padne za 20%, to je znak da polako treba da se ide.

Mili
Gost
Mili

Tačno 1/3 manje glasova…oko 60.000 glasova minusa

Jasna
Gost
Jasna

Tako je , pali druže dosta ga je bilo !! Odlaziš sa lošim rezultatima ..

MASA
Gost
MASA

Slabo ste sracunali,nije ista poulacija,pola izdajnika.iz DPS a,Djeljosaj sa Albacima je glasao protiv inogi drugi koji sada cekaju kolac od nove vlasti.Nije promjena nove.vlasti.problem,problem je sto su oni.izdajnici

BITCH
Gost
BITCH

Problem je u tome što će novi da istraže stare,da prošire kapacitete Spuža…jedno specijalno odjeljenje za DPS

Crnogorac
Gost
Crnogorac

nemoze bit da je 60% crne gore izdajnika

Peter pan
Gost
Peter pan

Milo Djukanovic je jedina sanca za crnu Goru.
Gospodine Milo albanski narod glasace za vas.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Pogledajte brojeve i zaključak je jasan.Katastrofa dps i njegovog predsjedničkog kandidata.U drugom krugu ni najmanje sumnje nema.Budući predsjednik Crne Gore je Jakov Milatović,a Milo i dps idu u političku prošlost i biće samo dotučeni na brzim parlamentarnim izborima.

Vožd
Gost
Vožd

Uživaj…
Svi vi idete u zatvor, jer ste kriminalci Jakova Milatovića. Mislite da se ne zna šta radite?! Samo gledajte narednih dana kad zazveče lisice 😉

Mitar
Gost
Mitar

Ovaj narod stvarno zasluzuje ono sto ce da mu se desi i to uskoro!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Vrijeme je za promjene i za novi put Crne Gore. Vrijeme je za novu energiju! Bravo Crna Goro, ima nade za nas!

E'viva MNE
Gost
E'viva MNE

Ajde narode 2.04. da vratimo CG na pravi kurs!Kurs EU, normalnih vrijednosti, pravac budućnosti a ne zaostajanja i arhaičnosti.EU je pogodnost za sve nas!Sa ES nikad ne bi dosli u taj smjer nikad, ajde CG ne predaj se!Biće nam lijepo kad uđemo u EU ❤️❤️✨✨✨

Send this to a friend