Politika

Đukanović: Ime gradonačelnika Podgorice narednih dana

Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović rekao je, na konferenciji za medije nakon Sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa DPS-a, da će narednih dana biti poznato ime gradonačelnika Podgorice.

Ekonomski rast i razvoj institucija koje treba da garantuju kvalitetniju vladavinu prava, prioriteti su DPS-a u narednom periodu, poručio je lider te stranke.

<<<Đukanović: DPS konstantno branio Crnu Goru od pokušaja destabilizacije<<<

Rekao je da će DPS u narednih 15 dana postaviti jasne prioritete, ljude koji će biti zaduženi za njihovu realizaciju i rokove za njihovo ispunjavanje.

“Period pred nama je period sa manje rizika”, kazao je Đukanović.

Novinare je interesovalo da li se već zna ime gradonačelnika Podgorice.

“Mislim da sada možemo govoriti o danima kada ćemo izaći sa finalnim rješenjem za gradonačelnika Podgorice”, istakao je Đukanović.

Na pitanje da li će paralelno sa funkcijom predsjednika države i dalje biti na čelu DPS-a, Đukanović je odgovorio da je kongres partije naredne godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlado
Gost
Vlado

Nebi trebalo da ima dileme.Znamo kakvi su nam rezultati izbora i zna se ko je vodio listu.

Vlado
Gost
Vlado

Mladi,pametni,obrazovani ljudi treba da vode ovaj grad! Bravo Milo! Brzo zivimo da bi imali strpljenja da se “frljamo”padezima,lagano.Dajte te mlade ljude pismene,pune znanja i energije.

crnogorac
Gost
crnogorac

Koje cojstvo iz ovoga pogleda izlazi

daga
Gost
daga

Pitanje za predsjednika partije DPS: Kada ce DPS dozvoliti koalicionom partneru SD da preuzmu obaveze dodijeljene u sporazumu na Cetinju,evo prodje SEDAM mjeseci,a DPS i dalje VLADA i drzi zarobljene sve opstinske institucije,za radi partijskih “zasluznih”vojnika,tako da ih niko ne moze ni VILAMA pricerati,a jasno je o cemu se radi,treba prikriti placku od preko 25 miliona eura.A u javnim preduzecima… Više »

milena
Gost
milena

Jadan je danasnji dps kad mjesec i po dana posle izbora nemaju čoeka da vodg podgoricu, a nekad se znalo po godinu prije izbora ko ce bit. E propalo se …dje su vam kadrovi

daga
Gost
daga

polako milena neka izaberu covjeka sa sve ljudskim osobinama,da im se ne “vrati” Mugosa Miomir,koji je “ostetio”Podgoricku opstinu pred sudom u Strazburu,a u korist kompnije “KIPS”samo 30 miliona eura,da ne “ulazimo”o privatnoj pljacki sa sinom.

Migo
Gost
Migo

nikad to kips nece dobit. Steta sto Miga mijenjaju mnogo posten covjek, Izgleda da je to smetalo nekima

Toni
Gost
Toni

Poštenje im je smetalo, kažeš?

Send this to a friend