Politika

Đukanović: Jom Kipur prilika da se posvetimo pomirenju i čovjekoljublju

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović, uputio je danas predsjedniku Jevrejske zajednice u Crnoj Gori, Đorđu Raičeviću, i  jevrejskom narodu najiskrenije čestitke povodom svetog dana – Jom Kipura, ističući da, u izazovnim vremena koja pogađaju svijet, današnji praznik predstavlja priliku da se posvetimo pomirenju, čovjekoljublju, solidarnosti i zajedništvu-vrlinama koje predstavljaju univerzalne etičke vrijednosti čovječanstva.

“Ponosimo se što danas sa Vama dijelimo radost ovog velikog praznika, kao i što smo, prkoseći svim izazovima vremena, očuvali multietničnost i multikonfesionalnost. Sloga i blagostanje našeg društva garant su našeg daljeg prosperiteta. Stoga, današnji praznik iskoristimo za dalju afirmaciju tih vrijednosti”, poručio je predsjednik.

Iskoristio je priliku i da oda počast nedavno preminulom predsjedniku Jevrejske zajednice u Crnoj Gori, Jaši Alfandariju, koji je, naglašava Đukanović, svojom posvećenošću i nesebičnim zalaganjem svakodnevno doprinosio miru i skladu u našoj zemlji.

“U želji da Vi i svi građani, praznik proslave u blagostanju, okruženi najbližima, još jednom upućujem iskrene čestitke i srdačan pozdrav”, naveo je Đukanović u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hasan
Gost
Hasan

Druže Milo, ti već 30 godina poznaješ jedino SEBELJUBLJE, o kakvom ti čovjekoljublju pričaš???

Enigma
Gost
Enigma

Tako je Preśedniče!!! Voli te i podrzava tvoj Ranko Krivokapić 😂

bodulski borej
Gost
bodulski borej

tako zbori crnogorski vladika milo.

Meho
Gost
Meho

Mugabe II, hoce u EU hahah

Ljuta
Gost
Ljuta

Evo ga kao Lukasenko…

Ćotek
Gost
Ćotek

Ne no Kao Mugabe 😻

Send this to a friend