Politika Đukanović i Milatović uvjereni u pobjedu

Đukanović: Milatovića vežem za srednjovjekovni mrak; Milatović: Đukanović čovjek devedesetih

Foto: Printscreen

Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora kandidat DPS-a i aktuelni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je poručio da su izbori u nedjelju još jedna važna prekretnica za Crnu Goru, i to istorijski važna. Njegov protivkandidat iz Pokreta Evropa sad Jakov Milatović je rekao da je došlo vrijeme da Crnu Goru vode oni koji je iskreno vole. U večerašnjem TV duelu na RTCG Đukanovića i Milatovića su saopštili ključne poruke uoči drugog kruga predsjedničkih izbora koji će se održati u nedjelju 2. aprila. Obojica su saopštili da su uvjereni u pobjedu i poručili da će raditi u korist svih građana Crne Gore. Milatović je za Đukanovića rekao da je čovjek devedesetih, dok je Đuknaović saopštio da Milatovića “veže za mrak srednjeg vijeka”.

Đukanović: Biću odgovoran prema državnim interesima Crne Gore

Đukanović je kazao da će biti odgovoran prema državnim interesima Crne Gore.

“Onaj ko se pridržava Ustava i zakona taj nikako ne može pogriješiti kada je u pitanju odnos prema svim građanima Crne Gore. Nekoliko je markantnih primjera koji pokazuju kako sam to radio u prethodnom periodu. Kada smo 1994. godine uspostavili ekonomsku samoodrživost Crne Gore, pa kasnije uveli marku euro, to smo uradili u interesu građana Crne Gore”, istakao je on.

Kada smo, dodao je, primili 120.000 izbjeglica, sa njima podijelili šta smo imali, tada smo pokazali solidarnost i dokazali snagu države i društva.

“Kada smo obnovili nezavisnost, stvorili smo svakom građanima uslove da se izjasni o tom pitanju a kasnije ravnopravne uslove života u nezavisnoj državi Crnoj Gori. Kada smo ušli u NATO učinili smo to na korist svih građana Crne Gore, garantujući im veći stepen sigurnosti i bezbjednosti. Kada smo gradili auto-put to je rađeno da se bi se svakom građaninu Crne Gore osigurali boljiu uslovi za putovanje”, rekao je Đukanović.

Milo Đukanović
Milo Đukanović

On je naglasio da su pokrenuli proces učlanjenja države u EU, ali prethodne dvije godine su nas osujetile na tom planu, zahvaljujući neadekvatnoj upravi. Kako je rekao, politiku vidi kao djelatnost u korist svih građana.

“Crna Gora je postala 192. članica UN, NATO i vjerujem naredna članica EU. Vjerujem da Crna Gora mora ostati građanska država, mora pripadati svakom građaninu, mora ostati miultientičko društvo i to je najbolji odgovor velikodržavnim projektima koji su se probudili. Vjerujem da ću pobijediti 2. aprila, i da ću nastaviti da vodim Crnu Goru u smjeru kako sam radio u prethodnom vremenu”, izjavio je Đukanović.

Milatović: Kandidat DPS-aneće pobijediti 2. aprila

Milatović je rekao da i Đukanović i on dobro znaju da kandidat DPS-a neće pobijediti na izborima 2. aprila.

“Znate da treba da istrčite posljednji politički krug, i ja ću zajedno sa svim građanima Crne Gore koji gledaju u budućnost postati po prvi put predsjednik svih građana Crne Gore. Samo da radim ono što vi nijeste radili pa je dosta u smislu toga da čovjek treba da bude predsjednik svih građana. Sjećate se da 2020. godine, kada je došlo do promjene režima u Crnoj Gori, kakvo je bilo stanje u našoj ekonomiji. Stanje u našoj ekonomiji, gospodine Đukanoviću, bilo je dramatično”, rekao je on.

Prema njegovim riječima, životni standard bio je nevjerovatno mali, svaki četvrti građanin živio je na rubu siromaštva, ekonomija je samo u 2020. godini izgubila skoro 800 miliona eura zbog vaše pogubne ekonomske politike.

“Nezaposlenost je bila skoro 20 procenata. Ono što sam, u smislu inkluzivnosti uradio sa svojim kolegom Spajićem, kao članovi Vlade pokrenuli smo oporavak. U 2021. godini smo imali istorijski ekonomski rast u Evropi. Na taj način sam pokazao kako se u Crnoj Gori upravlja ekonomijom u korist javnog interesa”, podvukao je Milatović.

On je rekao da su po prvi put nakon 20 godina građanima Crne Gore vratili dostojanstvo programom Evropa sad.

“Ono što ste vi ostavili, 150 eura minimalne penzije i 220 eura minimalne plate, uspjeli smo da u nevjerovatno teškim ekonomskim i političkim uslovima, povećamo. I to za koliko, da minimalnu zaradu povećamo na 450 eura, da minimalnu penziju povećamo na 250 eura, da sve zarade u zemlji povećamo, tako da sa onih 500 eura prosječne zarade koju ste vi držali u prethodnih 15 godina u Crnoj Gori, ona bude povećana na 750 eura. Vratili smo i dostojanstvo svoj djeci tako što smo vratili dječiji dodatak, koji ste vi ukinuli, pogubnim ekonomskim politikama”, rekao je Milatović.

Pomenuo je i vraćanje naknada majkama, kao i besplatne udžbenike, jer, kako kaže, “vi ste to ukinuli jer vam smeta znanje, pošto znanja i nemate”.

“Vodiću inkluzivnu politiku i biću predsjednik svih građana Crne Gore”, kazao je Milatović.

Đukanović: Vi se lažno predstavljate kao kandidat budućnosti

Đukanović je kazao ocjena Milatovića da on nema znanja je znak nevaspitanja.

“O mom znanju ćemo razgovarati na bazi rezultata. Ali o vašim ocjenama, sasvim neutemeljenim i etiketirajućim, ne možemo razgovarati jer je u pitanju elementarno kućno nevaspitanje. Raduje me vaš optimizam, potpuno nerealan i neutemeljen, u vezi sa vašom pobjedom na izborima, jer mi to otvara dodatno prostor u ono u šta sam sasvim siguran – u čistu pobjedu na izborima u nedjelju. Kazali ste da ćete vi uraditi mnogo toga što ja nijesam uradio. Vi ste za ove dvije i po godine već uradili ono što nijesam i nikada ne bih uradio. Vi ste kao čovjek koji predstavlja parlamentarnu većinu od 30. avgusta 2020. godine, koju je najtačnije opisati kao kleronacionalnističku parlamentarnu većinu, pokušali da Crnu Goru sunovratite sa evropskog puta, da je vratite unatrag. Vi se lažno predstavljate kao kandidat budućnosti, a ustvari pokušavate da Crnu Goru da vratite u srednjevjekovno doba, mrak i prošlost”, tvrdi Đukanović.

Kako navodi, o ekonomskim rezultatima vlasti nakon izbora 2020. godine najbolje svjedoči to što Crna Gora danas ima razoren zdravstveni sistem i uništen obrazovni sistem.

“Vi ste rastjerali investitore, vi te ugasili biznise. U vaše vrijeme je povećana nezaposlenost, a vaša priča o sprženoj zemlji u periodu prije vašeg dolaska na vlast govori o vašoj nadobudnosti i odmjerenosti. Da je Crna Gora sve ove vjekove čekala samo vaš dolazak, da pucnete prstima i da kažete ‘Evropa sad’ i to se ovdje događa. Vi previđate da je od 2006. do 2020. godine prosječna plata porasla za 100 odsto. Bilo je 11 milijardi eura investicija”, kaže Đukanović.

Jakiv Milatović
Jakiv Milatović

Milatović: Nemojte Vi meni da pričate o ekonomiji

Kako je rekao Milatović, “drago mi je što je jedan slabašan student ekonomije za prethodnih 30 i više godina naučio ponešto o ekonomiji”.

“Svaka čast gospodine Đukanoviću, ali vi ste najbolje o ekonomiji učili uvećavajući vaše biznise i vašu privatnu imovinu. Ali nemojte da podsjećam, gospodine Đukanoviću, koliko je iznosila prosječna plata 1989. godine, kada ste vi došli na vlast. Počnete od 1994. godine pa do 2005. godine, ali počnite od 1989. godine pa do danas. Te 1989. godine plata je iznosila 80 odsto prosjeka u EU, a znate li koliko je iznosila 2020. godine, kada je vaša vlada pala – 46 odsto. Vi ste za 35 godina vašeg slabašnog upravljanja ekonomijom uspjeli da umanjite životni standard građana Crne Gore”, kazao je Milatović.

Dodao je nemojte vi meni da pričate o ekonomiji.

“I nemojte, molim Vas, da nas stalno vraćate u devedesete godine. Ja znam da ste vi čovjek devedesetih, zato i ne umijete da pričate o budućnosti. Stalno vraćate teme iz devedesetih, a znate šta ste radili tada – tada ste sa svojim savjetnikom tjerali Bošnjake iz Bukovice, pa ste diskriminisali naše stare liberale, pa ste se okrenuli na naše Albance u akciji “Orlov let” pa ste udarili na Srbe. Nikada, gospodine Đukanoviću, nijeste bili predsjednik svih građana Crne Gore”, ocijenio je Milatović.

On je kazao da je u vrijeme kada je Đukanović počinjao na mjestu premijera Crna Gora imala ozbiljne kompanije i hotele.

“Poslije 35 godina vašeg upravljanja ekonomijom, ovih fabrika i hotela više nema. Nije Jakov Milatović upravljao za to vrijeme Crnom Gorom, nego znate ko, Milo Đukanović i njegova vlada”, kazao je Milatović.

Đukanović je uzvratio da “vi mene vežete za devedesete godine, a ja vas vežem “za mrak srednjeg vijeka”.

“Vi ste kazali da ste ušli u politiku na talasu veličanstvenih litija, koje su imale za cilj da zapravo Crnu Goru vrate u srednji vijek, da je učine teokratskom državom, zavisnom od jedne vjerske zajednice. Drugo, kazao sam već da ozbiljno sumnjam ko ste vi. Jako mi je teško da uhvatim vaš pravi identitet. Imate problem sa očito lažnim predstavljanjem. Sada se pitam jeste li vi uopšte vidjeli Oksford, jer da ste vidjeli Okford ne biste me pitali to što me sada pitate”, konstatovao je Đukanović.

On je rekao da je raspadom SFRJ pao dotadašnji model ekonomije, da su firme izašle na tržište i da mnoge nijesu izdržale probu vremena. Kazao je da premijer treba da doprinese stvaranju poslovnog ambijenta a ne da otvara i zatvara firme.

“To što govorite o Bukovici je neistina, ljudi su bježali prema Rožajama, pod zaštitu države Crne Gore”, podvukao je Đukanović.

Milatović kaže da DPS nikada više neće kontrolisati skoro 50 odsto crnogorskog parlamenta.

“Zalažem se za što skorije parlamentarne izbore. Taj saziv će izroditi stabilnu Vladu”, rekao je on.

Milatović navodi da nam trebaju reforme u pravosuđu.

“Vi ste, Đukanoviću, bili na čelu države organizovanog kriminala. Nema saradnje sa ovakvim DPS. Ja ću Vas u nedjelju da pošaljem u zasluženu prošlost. To je matematika”, istakao je.

Đukanović očekuje pobjedu na izborima

Đukanović je istakao da očekuje pobjedu na parlamentarnim izborima.

“Što se tiče buduće saradnje, naša ruka je ispružena za sve koji se zalažu za vrijednosti građanske Crne Gore. Od Evrope sad zavisi kako će na taj poziv odgovoriti”, rekao je Đukanović.

On je naveo da se Milatović lažno želi predstaviti kao čovjek budućnosti, dok u stvari radi sve da Crnu Goru vrati natrag. Đukanović je naveo da je najveći uspjeh sadašnje i prethodne vlade to što pregovori sa EU nijesu suspendovani, što dovoljno govori.

“I kada je sam u pitanju, Milatović ima problem sa sobom, jer je njegov otac glasao za zajedničku državu, a on za državnu nezavisnost, valjda da bi se dopao jednom dijelu javnosti. Zato se postavlja pitanje koga je ombanuo gospodin Milatović, a ja mislim da imamo problem sa čovjekom koji je poučen primjerom lažnog cara Šćepana Malog. Ja mislim da većina građana Crne Gore nijesu lakovjerni, a ja sigurno nijesam”, naveo je Đukanović.

Milatović kaže da je Đukanović “posljednji evropski diktator”.

Đukanović Milatoviću: Vi ste obična varalica

Đukanović je kazao da govori crnogorskim jezikom.

“Govorim crnogorski jezik i to jedan od evropskih jezika kojim treba da se služi crnogorski predsjednik i što se mene tiče, to je sasvim dovoljno. Drugo, kada govorite o vašoj biografiji, nastavljate da budete varalica. Vi ste ipak samo obična varalica. Pomenuli ste sada neke vaše stipendije, zaboravili ste na još jednu, na stipendiju vojvode Gavra Vukovića. Vrlo zanimljivo”, rekao je Đukanović.

Milatović napustio MVP nakon tri dana

Dobili ste je, napomenuo je, od Crne Gore, i prećutkujete je namjerno, a vjerovatno znam i zašto, jer ste zaboravili da je vratite.

“Jer kada ste je dobili bili ste u obavezi ili da je vratite ili da dvije godine radite. Dobili ste priliku u Ministarstvu vanjskih poslova, i napustili to radno mjesto poslije tri dana, ne vrativši stipendiju. Stalno sebe predstavljate kao nekoga ko je progonjen a zaboravljate da vam je država Crna Gora dala u Rimu priliku da volontirate sa 12 drugih studenata da bi stekli praksu. Neće biti da ste progonjeni, već je prije svega riječ o brizi države Crne Gore prema jednom mladom čovjeku, koji joj sada ovako vraća. Vi meni ličite na ljude iz “bombaškog procesa 1907. godine. Previđate da je Crna Gora sačuvala mir, sklad, zaštitila svoje građane”, naglasio je Đukanović.

Đukanović napominje “ta količina nadobudnosti i nevaspitanja je neprimjerena za nekoga ko želi da bude predsjednik Crne Gore.”

Milatović kaže da će od nedjelje biti predsjednik Crne Gore.

“Imate korumpiranih ministara dosta u vašoj karijeri. Stipendiju sam dobio kao najbolji stident. Nisao htio da budem dio MVP-a tada jer sam znao kuda ide to. Glasao sam za nezavisnost”, navodi Milatović.

Đukanović je uvjeren da će Crnu Goru uvesti u EU tokom njegovog narednog mandata.

“Važan uslov za čalnstvo je unaprijeđena vladavina prava i borba protiv kriminala i korupcije”, dodao je Đukanović.

Milatović kaže da Đukanović nije htio da Crna Gora bude dio EU.

“Imam dovoljno volje i znanja da u narednom petogodišnjem mandatu Crnu Goru uvedem u EU”, naglasio je Milatović.

Nevaspitanje

Đukanović je napomenuo da Milatović nastavlja sa nevaspitanjem.

“Ništa je ovo što ste vi uradili za dvije i po godine. Od 2015. godine dolazi do usporavanja evropskog procesa, ali je to zavisilo od EU,  i to sve do ruske agresije na Ukrajinu. Imali ste dvije i po godine da nađete neku nezakonitost Mila Đukanovića. Nijeste je našli”, kazao je on.

Milatović: “Posljednji put da mi kažete da sam nevaspitan”.

“Nevaspitanje je biti u politici 35 godina”, kazao je Milatović.

On kaže da je u politiku ušao čistog obraza.

Đukanović ponavlja da je Milatović nevaspitan.

“Nemam adekvatniji termin za vašu kulturu. Toliko sam u politici zahvaljujuči slobodnoj volji građana Crne Gore. Ono što ste vi uradili je sramota. Vi ste odgovorni što je Aman napustio Crnu Goru, što je otišao Duvanski, zašto što se danas Crna Gora zadužuje po tolikoj kamatnoj stopi. Vi ste ime partije odabrali prevarantski. Kod vas je sve nepopravljivo lažno”, naglasio je Đukanović.

Milatović: “Slatko” ću vas pobijediti u nedjelju

Milatović je kazao da je Đukanovića pobijedio u Podgorici, i da će ga “slatko” pobijediti u nedjelju.

“Od nezavisnosti do 2020. Ste nas zadužili više od tri milijarde. Mi smo 750 miliona eura uzeli po najmanjioj stopi, a uzeli smo te pare jer ste ekonomiju doveli pred bankrot”, istakao je.

On tvrdi da nas je Đukanović posvađao skoro sa svima u regionu.

Đukanović kaže da Crna Gora vodi dobrosusjedsku politiku i da gradi najbolje odnose sa svim susjedima.

“Izuzetak su posustali odnosi sa Srbijom zbog obnovljenih velikorspkih aspricaija prema Crnoj Gori. Nadam da će se Srbija više okrenuti ka Evropi. Imam negativan stav prema Inicijativi Otvoreni Balkan. To je politička inicijativa isnpirisana iz Beograda. Nasuprot tome imamo Berlinski proces, CEFTA, a Crna Gora preferira da bude dio tih inicijativa”, naglasio je Đukanović.

Đuaknović: Jasno zašto Šešelj daje podršku Milatoviću

Đukanović je rekao da je sada jasno zašto Vojislav Šešelj daje javno podršku Milatoviću.

“Na tim adresama traže predvodnika velikosrpskog nacionalizma, učinilo im se da to možete vi biti”, rekao je Đukanović.

Milatović kaže da je Đukanović gradio samo svoj svijet.

Đukanović navodi da se Milatović služi neistinama.

“Nisam bio dio ni Miloševićevog, ni Tuđmanogonovg, ni Tačijevog svijeta, već samo crnogorskog svijeta”, naglasio je.

Milatović navodi da Rusi stoje iza Amana.

Đukanović kaže da on nije promoter ruskih investitora.

On je kazao da moramo raditi na uvećanju društvenog proizvda jer on stvara zdravu osnovu za povećanje plata.

Dodaje da su Milatović i Spajić lansirali ideju da se plate mogu povećavati iz kredita, ali napominje da to nije put u prosperitet već u bankrot.

Milatović kaže da je Đukanović govorio da je program Evropa sad nešto najpogubnije što je zadesilo Crnu Goru.

“750 miliona uzeto da bi se vratilo 450 miliona vaših kredita. U državnom trezoru smo ostavili 300 miliona. Platu smo povcećali, uradili set poreskih reformi, ubzrali ekonomsku aktivnost…Naše javne finansije su bile nastabilnije”, istakao je.

“Iza vas su ostali rastejrani investutori, ugašeni biznisi, haos u javnim finansijama”, odgovorio mu je Đukanović.

Milatović napominje da je srećan što Đukanović i njegova partija ovih dana govore o platama od 1500 eura.

Iluzija da se može živjeti od kredita

Milatović kaže da se mora završiti auto put do Srbije.

“Moramo unaprijediti kreditnu aktivnost u Crnoj Gori. Da napravmo kreditno-garantni fond. Da unaprijedimo IRF. Da postanemo članica EU, kako bi na raspolaganju imali 200 do 300 miliona”, kazao je Milatović.

Đukanović ističe da su u Evropi sad pokušali da posiju iluziju da se može živjeti iz kredita.

“Plata od 1500 eura je realna ali u poznatom okviru”, naveo je on.

Milatović kaže da su sve afere koje su potresale Crnu Goru omča oko vrata Crne Gore.

“Te afere Crnu Goru su koštale preko milijardu eura”, naveo je on.

Prema Milatovičevim riječima, više od 100.000 ljudi napustilo je Crnu Goru zbog pogubne ekonomske politike.

“Vi ste ih otjerali vašim politikama”, nastavio je Milatović.

Đukanović navodi da će investicije obezbijediti na način što ih je obezbjeđivao svih ranijih goidina. Pomenuo je 11 milijardi direktnih stranih investicija.

“Moćni strani investitori su došli u Crnu Goru. Aman, One and Only, izgrađena marina Porto Montenegro, dionica auto puta, podmorski kabl… Sada je Crna Gora izgubila kredibiltet. Zato nam treba nova Vlada koja će početi da se odgvorno i domačinski odnosi prema potrebama Crne Gore”, naveo je on.

Kako ističe, način na koji je vođena razvojna politika u protekle dvije godine je zastrašujući.

“Smatram da je Milatović zajedno sa tom političkom garniturom napravio ozbiljnu štetu”, dodao je Đukanović.

Milatović odgovara da je javni dug smanjen tokom mandata Vlade u kojoj je on bio.

“Što se tiče 11 milijardi investicija, udio u nekretnine je skoro 90 procenata, a to je prodaja crnogorske zemlje stranim građanima. Prvo Rusima, Arapima, pa drugima…”, kazao je on.

Đukanović kaže da Milatović ima problem sa ciframa…

“Biće da je bilo vrijednih investicija u preduzeća, banke… Napravljeno više od 100 hotela. Kada gledamo posljednje dvije i po godine, upravo tokom posljednje godine sve strane investicije su nekretnine. Mislim da je jako važno da se na odgovoran način udubimo u pitanje razvoja. Iluzija je o građenju boljeg životnog standarda bez razvoja. Crnoj Gori treba odgovorno upravljanje”, kazao je on.

O hašenjima u vrhu policije

Đukanović napominje da smatra da je važno da kroz izborni ciklus Crna Gora dobije odgovorno upravljanje i vrati neophodnim reformama. Vrlo ga ohrabruje efikanost postupanja nadležnih državnih organa.

“Pokazuje se da u Crnoj Gori nema zaštićenih već da su svi jednaki pred zakonom. Protekle dvije i po godine su bile godine surovog revanšizma. Imamo šest apostolskih ministara koji su u procesu pred tužilaštvom”, kazao je on, i dodao primjer bivšeg direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševiča jednog funkcionera koji je u zatvoru.

Milatović je saopštio što ima od imovine, i pitao Đukanovića da li može da kaže šta on, njegova porodica imaju od imovine.

“Ušao sam čiste biografije i čistog računa u politiku. Možete li gospodine Đukanoviću i vi to da kažete”, kazao je Milatović.

Milatović kaže da je 2015. godine zbog organizovanog kriminala i korupcije, EU skoro zamrzla integracioni proces.

Đukanović kaže da ga zabavlja jeftina politička propaganda Milatovića.

“Vi biste trebali da vodite računa o ugledu Crne Gore. Da neko može uđi u NATO sa karakteristikama kako vi predstavljate zemlju, nemoguće je. Pitate me o sticanju prvog miliona, sve je prijavljeno, prijavio sam zaradu koju sam stvorio, sve je regitsrovano, od tada je prošlo duže od 10 gidina, a niko od nadležnih organa u tome nije našao ništa nezakonito, a vi se pozivate na informacije tabloida koji se stavio na vašu stranu”, naglasio je Đuanović.

Milatović kaže da Đukanović i dalje nezavisne medije naziva tabloidima.

“To je nevaspitano. Vi ste prepoznati kao neko ko je ugnjetavao nezavisne medije, nezavisne aktiviste. Dok ste bili na vlasti novinar je ubijen. To je tužno”, naveo je Milatović.

“Đukanoviću zamjeram najviše jer ste simbol izopačenog sistema vrijednosti. Zato sam ja predsjednički kandidat normalne Crne Gore i siguran sam u ubjedljivu pobjedu u nedjelju. Nije normalno da predsjednik Crne Gore bude milioner a prosječna plata bude 500 eura”, navodi Milatović.

Đukanović odgovara da nije neko ko je ugrozio bilo kada slobodu medija i pitao Milatovića da li pokušava da mu pripiše ubistvo Duška Jovanovića.

“Kao svaki razuman čovjek žalim zbog svake takve smrti, samo sam pitao da li i to pokušavate da mi pripišete. Ne poštujem kod ljudi pristup “život počinje od mene” koja je prisutna kod Milatovića. Na sreću neće on biti predsjednik. To da sam ja personifikacija propalog sistema vrijedosti, mogu reći da je upravo suprotno”, naglasio je on.

Milatović je rekao da je Đukanoviću bilo stalo do Crne Gore, davno bi se povukao, te naglasio kako je Đukanović na vlasti duže od Lukašenka.

Đukanović je poručio da će biti na vlasti onoliko koliko bude biran na demokratskim izborima.

“Učestvujem na izborima sa namjerom da Vas pobijedim. Mislim daje  u periodu prije Vas Crna Gora ostvarila istorjska dostignuća. Od obnove nezavisnosti do ulaska u NATO i predvorja EU. Mislim da su to istorijska dostignuća”, naveo je aktuelni predsjednk Crne Gore.

Đukanović je dodao da potiče iz tradicionalne crnogorske porodice.

“Nije mi palo na pamet da dok sam se bavio državnim poslom učestvujem u nekoj biznis aktivnosti. Nema nijednog centa sakrtivenog na računu Mila Đukanovića. To je u duhu transparetnosti, demokratičnosti, poštovanju vladavine prava”, dodao je on.

Milatović se zbunio kada je u emisiji kazao da je Đukanović jednom rekao “Na vama je samo da odete”.  Upozorio ga je Đukanović da on to nije rekao već Momir Bulatović, na šta je Milatović kazao “pa jedan od vas dvojice”.

Završne riječi

Đukanović je kazao da izbori u nedjelju su još jedna važna prekretnica za Crnu Goru, i to istorijski važna.

“Tokom perioda prije i nakon referenduma Crna Gora je pokazala da ima jasnu viziju njenog puta. Vidimo šta je alternativa toj politici. Jedan od velikodržavnih projekata opet atakuje na Crnu Goru. Ta politika je izgubila svog lidera u prvom krugu, a drugog pokušava da nađe u Milatoviću. Želio sam da mu skrenem pažnju na to. Milatović je pokazao dosta nedostataka za funkciju predsjednika, smatram da kod njega ne postoji nivo zrelosti, odgovornosti i znanja i zato misim da nije dobar kandidat za predsjednika države u ovom mandatu”, zaključioje Đukanović.

Milatović je na kraju porčio da su “nas dosta vodili prevaziđeni političari”.

“Došlo je vrijeme da nas vode oni koji iskreno vole Crnu Goru i nikada nijesu državno i društveno pretvarali u privatno i stavljali u njihove džepove. Želim da vidim ljepšu, bogatiju i pravedniju Crnu Goru. Imam dovoljno znanja, volje i kapaciteta da napravim takvu Crnu Goru.  Biću sve suprotno od onoga što je bio Đukanović”, poručio je Milatović.

M.Dušević

A.Obradović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CG❤️
Gost
CG❤️

Svaki normalan gradjanin ce glasati za Mila Djukanovica zbog toga sto ovaj momak nije doraso funkcije presjednika drzave !

Loš
Gost
Loš

Bezbolna je laž da ste nas zadužili samo 750 miliona,već ste uzeli još 500 .Vi ste nas sa kamatama za godinu zadužili milijardu ipo ,a DPS za 30 godina 3 milijarde

Mehmed
Gost
Mehmed

Na prvo pitanje covjek ne odgovara, vec misli da odmah treba da kaze kako je vec postao predsjednik, i zeli da sakrije da je covjek crkve time sto ce pricati o ekonomiji. Vidimo vec ko si Milatovicu neces nas zavarati.

Nikola 🇲🇪
Gost
Nikola 🇲🇪

CRNOGORCI SVI df snp dps ura i ostal KOJI VOLJITE CRNU GORU 🇲🇪 GLASAJ TE MILA DUKANOVIĆA . OVAJ MALI NEVASPITANI SESELJ DRUGO NISTA NIJE GOVORIO SAOM NJEGOVE 10etke i da govori strane jezike . Pa svaki 7 stanovnik u Crnu Goru govori po 3-4 jezika . Sve je unistio dok je bio ex Apostol zar mu i dalje vjerujete… Više »

Savo
Gost
Savo

Decko je prije svega nevaspitan,nekulturan i ocito ima komplekse..Ne uliva mi povjerenje kao takav

oooo
Gost
oooo

Ako je iole imao nekakve prednosti ovom emisijom je i to malo unistio JaDov. Svojom nekulturom, nekakvom nadobudnoscu, bahatosti, stalnim ponavljanjem bez cinjenica, …. Zaista je u Nedjelju lak izbor nakon ovoga sto smo sinoc vidjeli. Ne treba nam nicija omca oko vrata u obliku Otvorenog Balkana, srbijanske ili ruske cizme, srpske crkvice, …. JaDov je pokazao i dokazao da… Više »

Balša
Gost
Balša

Jakove, srecna nam sloboda!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪volimo te Crna Goro!
Svi za Jakova koliko je Crne Gore!

Srpkinja
Gost
Srpkinja

Svaka cast Milo

Ertugrul Beg
Gost
Ertugrul Beg

Želudac me boli od ovog malog

Mladen
Gost
Mladen

Sta rade DPS botovi, ne miruju…Kao neutralni, mislili da glasaju za Milatovica, ali posle sinocnje emisije, ipak ce za Mila…:) 🙂 Hajde ljudi, promijenite vise malo metode, komicno je… 🙂 Milatovic sinoc, po mom vidjenu, se odnosio onako kao treba da de odnosi mladi covjek, prema nekom ko je decenijama ovu zemlju svajlao, pljackao i unistavao… Mislim da ce biti… Više »

Rukfaš
Gost
Rukfaš

Najvaći problem Crne Gore i najveća zamjerka Đukanoviću je to da Đukanović nema alternativu.

Dijana
Gost
Dijana

I ono malo vjere u Milatovica izgubila sam sinoc gledajuci kratko emisiju Debata. Decko je nevaspitan, bahat, nekulturan, drzak, misli da je pametniji nego sto jeste. Zaista sramotno za njega i njegovu porodicu. Ne bi bilo dobro da bude bilo kome nadredjeni.

Jovan01
Gost
Jovan01

Milo, citava CG je uz tebe, shvatite ove izbore kao 2006 referendum, drzava je u pitanju‼️

Anonimous
Gost
Anonimous

Oksford je to 🙂

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Jakov još nije savladao padeže

Anonimous
Gost
Anonimous

Oksford je to 🙂

Eto tako
Gost
Eto tako

Zamislite kandidata kome Dajkovic daje podrsku.Dotakli smo dno.

DEXI02 leonitak1
Gost
DEXI02 leonitak1

Vidji Pinokia Pa bićeš poslat u zaborav samo Milo ovaj put i niko Drugi da je vječna u nedelju zaokruziti samo 1

Zoran
Gost
Zoran

Zavrsi se debata, Djukanovic kulturno pruza ruku voditelju pa ide prema Milatovicu da mu pruzi ruku, a mali se spetlja kao piile u kucinu ima se spotaci oko skupljanja papircina sto je donio. Izgleda se nije nadao da ce mu pruziti ruku. Milatovicu, Djukanovic je sirok covjek nije mu dusa pod grlo kao tebi.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Gospodine Djukanovicu.Meni je zao sto ste izgubili vremena sa nebitnom osobom koja vam nije dorasla niti ce ikad.Nemaa pojma cita nesto a ne umije ni da procita ponovio je milion puta Gospodine Djukanovicu milion puta i 89g boze kakvijeh neznalica sta nas snadje o tudjijeh sluga.Pa zlatio se Zdravinjo hahahahaaa sve isti lonac.

Komita p z
Gost
Komita p z

Za Crnu Goru Za MILAAAA.

Waldorf
Gost
Waldorf

Dok god ti milačić stoji na bini , neću te glasati, Milatoću

Eto tako
Gost
Eto tako

Razmislite malo o ovim ljudima:Milatovic,Spajic,Dajkovic,Milacic,Koprivica,itd.Ljudi iz DF za njih su gospoda.Ovi samo izazivaju gadjenje na njihov pomen ili pomisao.

Futurino
Gost
Futurino

Milo sokole, Bošnjaci su uz tebe!!!

Jimmy Le Santo
Gost
Jimmy Le Santo

Ako glasate za Milatovica (Milosevica) on ce vas odvesti u vilajet tame I čemera a posto on ima gdje pobjeci a vi nemate dobro razmislite sta radite nemoj poslije da bude nismo znali ili nismo htijeli, ne zaboravite sta se deslilo na proslim izborima, CG se vratila 25 godina unazad a vi jos siromasniji I zaduzeniji. U pamet!

Špiro Šumar
Gost
Špiro Šumar

Dajem časnu pionirsku riječ 😂😂😂

CG❤️
Gost
CG❤️

Postovani gradjani CG ovaj mali dolazi iz partije lazova i prevaranata , neka je vjecna CG glasajte za Mila !

Pozz
Gost
Pozz

Milo bravo! Kralj si! ❤️

Dalmatinacee
Gost
Dalmatinacee

Svako ljudsko biće zaslužuje poštovsnje onoliko koliko vrijedi.Ali iskreno rečeno ovaj protukandidat Đukanoviću nije dorastso da mu čisti cipele.Pipun bi nas baren nasmija.

Zoran
Gost
Zoran

Malo mamunče. Vrati se tamo dje si primao 8.000 eura dosta si nam pomagao. On se sjetio da pomogne domovini. Isti Spajic.

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

Vjerujes li ti ovome da je imao 8h platu?

Spasoje
Gost
Spasoje

Mozda je imao 8000e ali to je za London nista.Pitanje je sto je onda dosao? Dobio otkaz?🤣🤣

CG❤️
Gost
CG❤️

Iscerali ga i uvalio se u crkvu 😂😂😂😂

Boris Popovic
Gost
Boris Popovic

🇲🇪🇲🇪🇲🇪
Da je vjecna Crna Gora

Valter
Gost
Valter

Sve jasno!
Samo MILO. Mali nedorastao. Činovnik SPC.

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Činovnik SPC je pohvalno biti u drzavi koju je osnovala i odhranila SPC. Svi gospodari Crne Gore bili su i Vladike SPC. Sve su oni to sami ostavili napisano buducim pokoljenjima. E sada sto nekoga nije sramota tvrditi da su svi oni bili nepismeni i nisu znali razliku izmedju vijere i nacije, i sto su bili jadni obmanuti od velikosrpskog… Više »

KOMIT
Gost
KOMIT

Popadijo, SPC nije postojala prije 200 godina.
Valjda bi vjernik trebao da zna od kad mu postoji crkva, a isto tako bi trebalo da poštuješ 10 božjih zapovjesti.

Mart
Gost
Mart

Mali je prvo poprilicna neznalica, ljudi od struke su to marali vidjeti , nevaspitan ,osudjuje bez dokaza,,prica gluposti naucene napamet,Jednom rijecju mali je potpuno nezreo i nije za politiku.

Idemo
Gost
Idemo

Jes a mi smo budale pa mantra o tome kako nema dokaza da se ovaj napunio obogatio je svima poznata.

KOMIT
Gost
KOMIT

@Idemo
Pa, ako ima dokaze, što ga nosu.optižili, osudili?
Imali su kad za dvije i po godine, skoro tri koliko su na vlasti.

KOMIT
Gost
KOMIT

Glas za Jakova=glas za Šešelja

Manjina
Gost
Manjina

Ovo veceras sto.se moglo zakljuciti..nasem.Preseniku nema pariranja..miskim da je sve receno u komentarima ..kao u svakom poslu treba iskustvo pa i ovome ..premlade je Jakov..Milo treba da ostane tu gdje je…vjecno!! Do pobjede!!sa srecom mu!! Podrska svih manjinskih naroda !! I dijaspore !! Svi uz njega!! Jedan za sve!! Sretno Presjenice!!!

Nedjo
Gost
Nedjo

A jos jos si i nepismen

Vicko
Gost
Vicko

Ko ko ko da… nasla koka jaje…🤣🤣🤣
Sto me nasmija ovaj mali Šeseljev,komedijs od njega.🤭🤭🤣🤣🤣😂😂😂

Čamo
Gost
Čamo

Kako ga ispreskaka Milatović,neprijatno za gledati….

Kokot
Gost
Kokot

Ovdje se na djelu vidi poslovica “na mlađima svijet ostaje”.Bravo Jakove ima nade za CG.

miro
Gost
miro

Kako volim ove namjestene lajkove i selektivne komentare. Slobodarski nema sta! <3

Ljilja
Gost
Ljilja

Žalosno je da Milo nema još sebi ravnog šteta,šteta za nas

Jole
Gost
Jole

Dakle, Crnogorci čuli ste…imao je Milo milion grešaka i nikad ga moja ruka nije glasala…ali ovoliko kokocenje naspram njega, nevaspitanje, mržnja, bezobrazluk su mi rekli – zaokruži ga 2 puta. Da je vječna! U pamet se Crnogorci!
Ne kukajte po načinjenoj šteti!

Nedjo
Gost
Nedjo

Hahaha a ne nego si glasao Mamdica. Ne mlati Crnogorče

Mongro
Gost
Mongro

Oxford nikad nije proizvodio licemjere i nevaspitan kadar. Naprotiv, stvarao je obrazovane i nadasve mlade ljude sa etikom i samopoštovanjem. Milatović je kao neko ko nije dalje izašao od Guče…ili Leskovca najdalje. Jedino ga još ijekavica čini prepoznatljivim da je od neđe sa ovih prostora.

Miso
Gost
Miso

Mali nije student sa Oxford-a, velika je razlika izmedju studenta i nekog kome je debelo placen, sa porskim novcem, posdiplomski na pomenutoj renomiranoj ustanovi.

Saša
Gost
Saša

Tako je.

Majkl1
Gost
Majkl1

Teško je povjerovati da neko ko je magistrirao na Oxfordu, odgovara na konkretna pitanja na ovaj način.
Kako ćete privući strane investicije u Crnu Goru?
1989 standard je bio 80% od evropskog nivoa. Ovu rečenicu je ponovio u skoro svakom odgovoru, a tada je imao 3 godine. Mislim da je večerašnjim nastupom mnogo više izgubio nego dobio.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Dakle, izbor je lak u neđelju: 1) devedesete pa naprijed; 2) srednji vijek. 😉

Naroz
Gost
Naroz

I nevaspitan i bitanga. Abazović je ništa pri ovom isfrustriranom kokotu.

History
Gost
History

Šešeljeva škola.Sramotno ponasanje Jakova.

Iiiiii
Gost
Iiiiii

Kokotu 😆

Lana
Gost
Lana

Ne vjerujem da ijedan iole normalan covjek, poslije ovoga sto je cuo veceras, moze glasati za ovog isfrustriranog covjeka!
Gospodine Milatovicu, jasno nam je da ste mladi, ali da se ovako loše spremite za vecerasnju debatu, pa to je blam. Lukašenko, 1989, politička penzija, diktator… Jeste li mogli naučiti još neki termin?!
U pamet se, Crnogorci!

Ultraviolet
Gost
Ultraviolet

Ovako mlad momak pun gube, mržnje, nevaspitan uličar, prosto prava slika i prilika jednog litijaša apostola. Milo gospodin kao i uvijek!!!

Podgoricanka
Gost
Podgoricanka

Milatović , izuzetno nezreo covjek.
Djeluje mi kao neko u osnovnoj skoli,nja nja….
Zamislite njega kao predsjednika.
Nepotpuna licnost.
Nebitno koliko covjek jezika govori.Cini li to da on bude bolji od nekog drugog, ili dobar covjek?!

NM🇲🇪
Gost
NM🇲🇪

Gledam i nije bilo šanse da sam mogao shvatiti, je li moguće da imamo ljudi pod ovom kapom nebeskom koji podržava ,malog Milatovića??😨😨 mi smo bas u velikom problemu!!! Ja se nadam da mu je večeras sve jasno,njemu i gradjanima ,da nam nema bez Mila ništa!!Obnovioje Jakov gradivo od velikog nesalomljivo i jakog Lidera..🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪 Ovog puta pobjeđuje bez interesni Crnogorci…… Više »

BellaCiao
Gost
BellaCiao

Milatovićevo ponašanje i nevaspitanje godi njegovim glasačima. No “intelektualci” koji su ovo odabrali, e njima bih postavila nekoliko pitanja. Jakovu ama baš nijedno, on ne krije što je.

Boost
Gost
Boost

Sve mi se cini kad citam ove vase komentare da vam isto nije svejedno…palo srce u pete…

Donji_Grbalj
Gost
Donji_Grbalj

Možemo slobodno reći da je Jakov rasturio! Izdominirao je večeras totalno. Želimo mu puno sreće u Neđelju pošto se tako kaže iako je njegova pobjeda više nego očigledna. Ajmo sad u izbornu ćutnju i laka vam noć.

Crnogorka🇲🇪
Gost
Crnogorka🇲🇪

Pazi da ne dobije!!😂😂

Majs
Gost
Majs

Dominirao NEVASPITANJEM

Jole
Gost
Jole

A ne mlati životati…rekao je on samo sve najružnije o sebi…fuj

BBBB
Gost
BBBB

Jes vala sve jedno isto mlati ko kaka ženturača napamet naučio i u krug se vrti

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Zita nema pojma napisao mu Zdravinjo a bogami su oni nedorasli Gospodinu Djukanovicu.Pricekace oni da se kocopere inace ce ko na Cetinje da prolaze.Nema nista bez kisobrana po glavi.Hahhaà

Nikšić 🇲🇪❤️🇲🇪
Gost
Nikšić 🇲🇪❤️🇲🇪

Čime,oprosti???!!!

Van Basten
Gost
Van Basten

Tako je iritantan , cijele debatu vrti tri četri rečenice i pokazao da nema širinu .
Mislio sam da glasam za njega definitivno ne .Iritantan …0

Jedan Hrvat
Gost
Jedan Hrvat

Vrlo jednostavan izbor susjedi.
Milo Djukanovic=državotvornost Crne Gore
Vs
Jakov Milatovic=srpski svijet.
Izvoliteeee

Vlado cupara🇲🇪
Gost
Vlado cupara🇲🇪

Kako ga kralj istrese ko beba zvecku 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 BR.1 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Vazda Crnogorka
Gost
Vazda Crnogorka

Ovoliku količinu mržnje, laži, klevetanja od jednog mladog čovjeka koji uz to pretenduje da bude predsjednik svih građana,, odavno nijesam čula!

Vlado 🇲🇪🇲🇪
Gost
Vlado 🇲🇪🇲🇪

Auuuu kako se jadov izbruka nocas, on ljudi veze nema 😂😂😂😂😂😂😂

CG❤️
Gost
CG❤️

Varalica je to burazeru moj 😂😂😂

Palavestra
Gost
Palavestra

50.000 razlike. 60% : 40%.

Saveta
Gost
Saveta

Taman

Nikšić 🇲🇪❤️🇲🇪
Gost
Nikšić 🇲🇪❤️🇲🇪

Realno!!!

Skola
Gost
Skola

Custe li ovoga , ja sam najbolji djak … 😂 svi ste ostali losi i niste za Oksford kao ja hahahha e sprdnje ovo nema nidje

BBBB
Gost
BBBB

Jasno je u nedelju zaokružiću broj 1

BBBB
Gost
BBBB

Još si jadan mali,zašto si otišao od 8000 e. Plate….ja mislim da su vidjeli kakav si kapacitet pa te uputili odakle si i došao

Zoran
Gost
Zoran

E gospodine Jakove, slabo su te ovi izdajnici naucili kako da se ponasas na debati za predsjednika, bruka, nisko. Sta drugo da recem, samo neka si zdravo svojim roditeljima.

Aooo tuge
Gost
Aooo tuge

Ja cu pa ja cu, ja cu bit predsjeenik i vas cu poslari u politicku proslost, 5 puta je ponovio.. jednu stvar covjek ne rece sta ce uradit kad postane predsjednik nego djumanovicu vi ste ovo vi ste ono, djukanovicu vi ste dosli na vlast 89 ka da mi ne znamo.. veli cojek djukanovic nas je posvadjao sa cijelim regionom..… Više »

Ena
Gost
Ena

Kakva dominacija Jakova! Kakva dominacija!🤲

Jole
Gost
Jole

Kakva blamaža Milatovica! Kakva blamaža!

Ninks
Gost
Ninks

Zaboga, u cemu? Ne salim se, zaista me zanima da shvatim nacin razmisljanja nekoga kome je snishodljivost, izvrtanje cinjenica i prijetece mahanje prstom – znak dominacije nad sagovornikom ?

Mart
Gost
Mart

E bas si to dobro shvatila,kakva crna dominacija.

Budva krš
Gost
Budva krš

Ovaj portal je pun Milovih botov ao, pih

Budva krš
Gost
Budva krš

Botova*

Stefan
Gost
Stefan

Ovaj dripac Oksforda nije gledao…

Fffh
Gost
Fffh

Nevaspitan, histeričan, frustriran… u čemu je razlika između jakova i marka milačića uopšte????

Ultraviolet
Gost
Ultraviolet

U onome Dajkovicu hahaahah

Jole
Gost
Jole

Najbolji komentar ikad 👍👍👍

Dnodna
Gost
Dnodna

1989. godina koju Milatović hvali je najgora ekonomska godina i hiperinflacija u SFRJ prije raspada. Ukidanjem 4 nule na novćanici vlada Ante Markovića je pokužala da stabiliše ekonomiju od 1. januara 1990. Na žalost, raspad SFRJ i kasnije MIlošević i Srbija su napravili još goru hiperinflaciju koju svi mi “milijarderi” iz tog doba pamtimo.

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

Secate li se gospodine Djukanovicu ja sr ne secam al sam procitao😂😂😂😂 sto je ovo bez majke prica kao ova danasnja djeca tiktokerska

BNNK
Gost
BNNK

Jadov MILAtovic predsjdnik CG, ? ma dajte “BRE” ljudi sta vam je?

Dno
Gost
Dno

Ovaj MIlatović stalno o 1989-oj godini, kao da se niko ne sjeća hiperinflacije prije vlade Ante Markovića, kunem ti se.

Markoni
Gost
Markoni

Najjači si Mikely, čuš tebi da parira ovo???? Pf!
Pa ko ovo bude glasao stvarno nek se ne smatra čovjekom!

Nemam favorita
Gost
Nemam favorita

Neutralno i totalno relaksirano gledam ovaj duel, i ne mogu da vjeeujem kolikonje ovaj Milatovic jadan, djukanovic ga urnisa na lijepe tj na iskustvo. Ovaj se fata za neke glupisti koje milo demantuje i izdominira u tim pitanjima..😀😀 djukanovic o prospeeiteru ovaj o sebi 5 puta.. fali mu rijeci a retorika mu je za predsjednika mjesne zajednice.

Max
Gost
Max

Bas neutralno 🙂

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

Jakove imali ste vremena ex Apostoli da ste htejeli da nadete koje naručio ubistvo Duska Jovanovića IZGLEDA ON VAM SLUZI SAMO ZA IZBORE kad se zavrse izbore STAVITE GA ISPOD TEPIHA . NE HVALI SE KUĆA NA SELO TO JE VILA OD 300 I VISE HLJADA eura . NE HVALI SE ZA POVEĆANE PLATE VAMA U VLADI STE POVEĆALI 200… Više »

Glasat necu
Gost
Glasat necu

Mene je bilo tesko slusati kako ga ovaj Djuanovic raznosi.. mogu mislit kako se stidi sad njegova porodica.. Ovaj je veli bio djak generacije i prosao 10 nekakvih fakulteta po svijetu covjek bi pomislio da je preskocio 50 godina.. covjek sa tolikom skolom bi trebao da je superioran i da se dokaze kao ministar a on nas je osakatio za… Više »

Lepotica
Gost
Lepotica

MILO KRALJ!!!!

BNNK
Gost
BNNK

Kako ono kaze lik iz serije Vratice de rode” BEOGRADJANI ….,…………….?

Milan
Gost
Milan

Kako Milatovic podcjenjuje ljude, bas tuzno tako mlad a pun mrznje

zoka
Gost
zoka

Tako mlad a prepun mrznje.Ne ide to tako Milatovicu.Ispao si gori od pipuna i koljenice.Stalno vrtis istu pricu kao papagaj.Nezreo i umisljen.

NAHIJA
Gost
NAHIJA

Problem je kako Milatović govori istinu a ne podcjenjuje!

Put
Gost
Put

Jakov donio papire ispred sebe da cita sto ce da prica

Markoni
Gost
Markoni

Skidao sa interneta 🤣

Vlado cupara🇲🇪
Gost
Vlado cupara🇲🇪

Napiso mu dostavljeni sta ce da mlati 😂😂😂😂

fijasko Jadova
Gost
fijasko Jadova

Tesko li je slusat ovog Milatovica.. kakav licemjer, sve istu mamtru vrti , ja pa ja. Pih..

Trile
Gost
Trile

Džiber ovaj Jadov, čim je vjerski fanatik a 21 vijek.

1234
Gost
1234

Pokazat cemo ti Jakove u nedelju koga ces slatko dobit,pokrit ces se usima magare jedno

Jelena
Gost
Jelena

Nadaaaam seeee 🇲🇪

Marko
Gost
Marko

Jakov do pobjede!

Ojhaaha
Gost
Ojhaaha

Sto mu napravi Jakov hahahaha

Unisti ga Djuka
Gost
Unisti ga Djuka

Ja pa ja, ja bio student, ja zavrsio desetkom, ja govorim veli 3 jezika, koliko veli vi fovorite…aoooo pih…

realno
Gost
realno

A sad adio…

Bato
Gost
Bato

E kratki kratki, pa dritan je brend za tebe!
A bježi jadan stdi se, ogrezao si u zlo i mržnju!

E viva!
Gost
E viva!

Ajde dosta više, ovo Milo glatko pobjedjuje.

Krsto
Gost
Krsto

Od ove dvojice je za opstanak Crne Gore jedini izbor Milo Djukanovic!
Ko to ne vidi onda neka se prijavi kod Krivokapica na pomjeranje mozga, pardon brda.

Budva krš
Gost
Budva krš

Jakov!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Varalica je sitno za prevaranta iz Evropa Nikad !!

Duh
Gost
Duh

Greote Milatovic

Gastarbajter
Gost
Gastarbajter

Realno Milo!
Nećemo dati da balavurdija vodi državu.

Ena
Gost
Ena

Ovakvo nevaspitanje.. uzasss

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Nevaspitani dripac ovaj Milatović.

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Milatović mnogo nervozan, jer vidi da gubi, a još i što je bezobrazan , nevaspitan i ne zbori istinu. Milo Kralju do pobjede srećno.👍

Mrvica
Gost
Mrvica

Tuzno je da se nije iznjedrio Crnogorac koji moze parirati gospodinu Djuksnovicu.Tolika kolicina neznanja i nevaspitanja od mladog čovjeka neočekivana i da se kandiduje za neki daleko manje važan posao.Iskreno vjerujem i nadam se da ce gospodin Djuksnovic u narednih pet godina vratiti nase zivote u normalne tokove i da ce se iznjedriti covjek dostojan da ga zamijeni na celu… Više »

Duh
Gost
Duh

Postovanje gosp.Djukanovicu

Zombi
Gost
Zombi

Milo gospodin za sva vremena, ostalo no comment

Noname
Gost
Noname

Ko zaokruži 2 u neđelju, ruka će mu se osušit. Ovako nas učio amfilohije, hahhah

nebo
Gost
nebo

Mene bi bilo stid od samog sebe da glasam ovakvu osobu kao sto je ovaj Milatovic.

AnaHn
Gost
AnaHn

Kakav je ovaj Milatovic neznalica

Велизар
Gost
Велизар

Bravo Jakove.

VaistinuJakove
Gost
VaistinuJakove

A u cemu prijatelju. Oprao ga je Milo starac kao pralja veš. A maxe

EU Europa
Gost
EU Europa

Za Jakova nebi ni pijan glasa.

Klavijaturista
Gost
Klavijaturista

Ja mislim.da.je Jakovu zbog vrijedjanja i mahanja rukom veceras pala podrska bar za 10posto minimum! Sramota da kandidat za presjednika imam ovakav pristup i pricu banalnu,! Do pobjede 🇲🇪‼️ 1!!!

Ninks
Gost
Ninks

Cudila sam se kako do sad u komentarima niko nije pomenuo (ili mozda nijesam naisla) upravo prijetece mahanje prstom. To me je mozda i najvise iritiralo u njegovom nastupu, a zaista je bilo mnogo iritantnih stvari.

Virus
Gost
Virus

MIlatović izdominirao

Duh
Gost
Duh

Ahhhaaaah ha ha

Gośa
Gost
Gośa

Ka ti tvojoj kući 🤣🤣🤣🤣 znamo…

Prijateljica
Gost
Prijateljica

Tvoja žena ne kaže za tebe tako
I da, odlično znamo da je “Virus” tvoj nick, rekla nam je sve 😉😘

Vlado 🇲🇪🇲🇪
Gost
Vlado 🇲🇪🇲🇪

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 mora da nisi gledo
ha ha ha ha ha

Monarch
Gost
Monarch

Nesto je Djukanovic mnogo nervozan.

Suncica
Gost
Suncica

Mora biti nervozan kad preko puta njega stoji ovakva karikatura.Odrasloj, pametnoj, razumnoj osobi je pretesko slusa ove gluposti. zludje me kako prica jooooj , Jakov ko malo bezobrazno dijete da bih ga u kaznu poslala.

Ivi
Gost
Ivi

Još jednom, obratite pažnju na pult, i vidi se dobro ugao snimanja. Kamera je približila JaDova i maksimalno je ispravljena. Đukanović je sniman pod uglom, i dalji je. Svjetlo je Đukanoviću kriminalno. Namješteno je da Milatović ostavi bolji utisak

zoka
Gost
zoka

E jes vala.Bas je ostavio utisak jedne nevaspitane budaletine.Ponasa se ka da je Crna Gora njegova prcija.Izgleda kao nedozreli umisljeni balavac pun sebe.

Mix
Gost
Mix

AHHAHAHAHHAHAAH! Eto si nam dao valjani argument. Obozavam ovaj narod tupi!

ŠKRIPAR
Gost
ŠKRIPAR

Ovaj Milatović je proziran! Običan svetosavac,velikosrbin!

Uzas
Gost
Uzas

Milatovic nekultura nevidjena. Koliko nekvalitetna licnost, tuga.

Nikola
Gost
Nikola

Rasturi ga Jakov

Duh
Gost
Duh

Ha ha ha

Kristina
Gost
Kristina

Jeste,ka što ti rasturaš 🤣
Nemoj nesretniče da ti pišem sad ođe javno ime!

Crnogorka🇲🇪
Gost
Crnogorka🇲🇪

😂😂😂😂😂

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

Rasturi ga u neznanju😂😂😂 budalice mala😂😂

Zeta 🇲🇪
Gost
Zeta 🇲🇪

Jakove MORAS DA PRAVIS AUTO PUT DO SRBIJE PODRZAVAS OB POVISICE PLATA OD ZAJMA TREBALI STALNO DA ZAJMIS A SKOK CIJNA URNEBES STALNO ĆE BIT UNISTIO SI SVE OD IGLE DO LOKOMOTIVE . GLASAM MILA JA I MOJI .

Mne
Gost
Mne

Ako imate ista u glavu glasajte za Mila, sto god da radi bolji je od ovoga loseg covjeka

Zabjelcanka
Gost
Zabjelcanka

Imam nesto u glavi, ne znam sto je? Neka narod odluci ko je bolji !!! Ko god pobijedi treba da zna da moze biti smijenjen prije isteka mandata ako narod ne bude zadovoljan.

Sembegar
Gost
Sembegar

Još malo pa će Milatović zaplakat od muke… u nedjelju za br. 1 naravno!

Dalmatinac
Gost
Dalmatinac

Hoćete li biti robovi ili slobodni ljudi u svojoj domovini ovisi oVama Crnogorci na ovim izborima.

Ivka
Gost
Ivka

Nista nevaspitanije,jadnije nijesam vidjela od ovog Milatovica.Uzas nevidjeni.Ovaj se zapetljaou sopstvenim lazima.Prvo je diskutanilno dali bi ovakav mogao bez histerije sadtanak da odzi kamoli Drzavu da vodi.

Kokot
Gost
Kokot

Jakov fantastičan.Elokventan,kulturan,obrazovan sa znanjem engleskog jezika.

Duh
Gost
Duh

Ha ha ha greote

Suncica
Gost
Suncica

Elokventan????? Ma dajte, u soku sam kako prica. Nije bas rjecit, nije siguran u ono sto prica, jedbno isto prica. A sto se engleskog tice bas me briga za to Bogu hvala pa ne ide titl nego slusam i sredjujem po.kuci🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Mrvica
Gost
Mrvica

Sta znaci ,,elokventan,,?

Brat pobratim
Gost
Brat pobratim

Tesko je to objasniti ovima iz šume i pecine.

Gośa
Gost
Gośa

Hahahahahhahahahaha
Koooo kooooookodaaaa! Koooo! Isti!

zoka
Gost
zoka

Auu koliko mu to znaci.U ovoj kamoanji se ponasao samo kao narcis.Ja pa ja .Vidji mene.

zoka
Gost
zoka

Na kraju se pogubio.Samo sto ne pita dal sam dosa ili posa.

BellaCiao
Gost
BellaCiao

U tvojim krugovima, kokote, sigurno se ističe… Žalosno, ali tako je kako je.

Ninks
Gost
Ninks

Od tolikog silnog obrazovanja, mogao je konacno nauciti da je nepravilno reci “pro forme radi” .

Djavo
Gost
Djavo

Milasa nemoze da zamijeni ovaj tupan ! Milo može biti sve ali nikako los političar da budem jasan .

MILO iz BERANA
Gost
MILO iz BERANA

Nevaspitan, arogantan, varalica,narcis, sve su to atributi ovog malog prevaranta. ja,ja ,ja …
Jedna velika nula.

Velibor
Gost
Velibor

Djukanovica?

MILO iz BERANA
Gost
MILO iz BERANA

Jadov Milatović.

Čong Li
Gost
Čong Li

Mozda i najveca nebuloza, laz i zaobilazenje istine, a izgovori je ovaj iz milojkove lazave stranke… kaze ovako “vi ste nas gospodine djukanovicu zavadili sa cijelim regionom” ha ha ha…. sad ako pobijede jakov i mandic i pipun… ne ginu nam sankcije….
Milo uz tebe smo
Odrzao si cas ovome apostolčiću veceras….

Ivi
Gost
Ivi

Obratite pažnju na snimanje: đukanović je sniman sa strane, rasutim svijetlom koje pravi ne ujednačene senke, čovjek je udaljen od kamere. Milatović je sniman frontalno, u krupnom planu, bliži je nama sa ove strane ekrana. Sve su to detalji koji govore koliko je nefer ova debata. Milatović je dobio bolji kolorit, i bolje figurà nego đukanović, bolji utisak ostavlja fizički

Marko-PG
Gost
Marko-PG

Boze, ako ovaj Milatovic pobjedi ja se selim u Republiku Sumsku! Lakse cu svariti da bi bude predsjednik Balvan Dodik nego ovaj sibicar!

Mix
Gost
Mix

Ela taman pici i prije nedjelje, prezivjet ce Crna Gora bez takvog kapaciteta od covjeka ahhahahahah.

Zinzula
Gost
Zinzula

Milo ga polako ali sigurno vrati na fabricka 😅

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Razbi ga ovaj mali !

Gusinje
Gost
Gusinje

TRT Miruna-kome je ideologija mrznja -Sovinizam I iz daje svoje zemlje neka glasa ovog neradnika i malog misa

Pravda
Gost
Pravda

A cime ga razbi? Lajanjem i kvicanjem !!!
Izdajnici sramotni.

Festadjun
Gost
Festadjun

Hahahahahaa

Duh
Gost
Duh

Aha ah ha ha

Vlado 🇲🇪🇲🇪
Gost
Vlado 🇲🇪🇲🇪

Glasam BR.1 glasam za nasu CRNU GORU 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Kakav nevaspitani dripac ovaj Milatović.

Xxx
Gost
Xxx

Ma razumijem ja vas,ali decko je krajnje nevaspitan i gluip

Nikola
Gost
Nikola

Kako neko želi biti “evropejac” bez kulture u ponašanju, komunikacije, bez vaspitanja a i znanja. Crni Jakove, u nedjelju će mnogi tvoji apstinirati, jer ne mogu od sramote!

Marko
Gost
Marko

decko se opoziva na znanje kao da je svijet osvojio,ajde druze ne mlati . Nedorastao si funkcije magacionera a ne koje druge.

Matkoo
Gost
Matkoo

Bravo Jakove

Nadal
Gost
Nadal

Mali je genije. Što je Dejo u fudbalu, mali je to na večerašnjem terenu!

Komentar čeka na moderaciju

Sup
Gost
Sup

Nadal doktore

Cicka
Gost
Cicka

Genije u prevarama, a kralj je samo jedan…1-1..

Gośa
Gost
Gośa

Odovićuuuuu, sivi tiću 🤣🤣🤣🤣
Neka jado, znamo se!

Noname
Gost
Noname

Ne koristi ovo ime da lupetas

Duh
Gost
Duh

Ko pise? Bojovicka? Ha ha ha

Aleksa 🇲🇪
Gost
Aleksa 🇲🇪

Jakove 1980 bila je ex Jugoslavija UBIJU SLOBODAN I TVOJ SESELJ . STO SE HVALJIS ZA PLATE UNISTIO SI SVE TE PLATE UZEO NA SKOK CIJNA TI SI NAJVISI LAZOV ZASTO KRIJES GAVROVU STIPENDIJU . MOJI SVI GLASAJU ZA MILA DUKANOVIĆA ZA MOJU CRNUGORU 🇲🇪 .

ciko
Gost
ciko

Milatović kaže da Đukanović nije htio da Crna Gora bude dio EU, to su sigurno htjeli tvoji popovi a jadni jakove pa oni su nas doveli do ruba propasti, ko tebe u nedjelju zaokruzi naka zna da ne voli CG i moze ici slobodno dje mu je draze i milije

Zoran
Gost
Zoran

Jakov bas nevaspitan. Ponasa se bezobrazno, i on da bude predsjednik drzave. Nevjerovatno.

Nikola
Gost
Nikola

Kakvo izuvanje malog jadova 🤣🤣🤣

Vazda Crnogorka
Gost
Vazda Crnogorka

Kratak mu fitilj!

Madagaskar
Gost
Madagaskar

kakav blam od ovoga Milatovica,a brate! 😂 micite ga sa tv-a 🤣🤣🤣

Majs
Gost
Majs

Ne znam ko može glasati ovog malog, toliko nevaspitanja, nadmenosti, zla… KO visoko leti nisko pada…

CrnaGora
Gost
CrnaGora

Pratite vrijeme samo1.05 pa 1.51

Obala
Gost
Obala

decko nedorastao si Presjedniku Crne Gore,zao mi je.Pozdrav iz Zete.

Pravo i pravda
Gost
Pravo i pravda

Dosadili ste vise o ekonomiji, zivotnom standardu,zaposljavanju i perspektivi, pravima gradjana, pravnoj i uredjenoj drzavi, postovanju i promovisanju svoje drzave na najbolji nacin, kulturi. Ali ovom nasem narodu ja nikad nebi pozelio da budem predsjednik. Zato podrska za obadva kandidata.

Penzioner
Gost
Penzioner

Cus otac mu glasao za zajednicu sa Srbijom.E bruko.Ja sam za nezavisnost se borio jos sa Slavkom. Penzija mi 259e.Tvoj tata i ti ,tako progonjeni u Cg ste bogataši.E propalo sve kad ti mozes da se kandidujes da budeš predsjednik Crne Gore.

Miso
Gost
Miso

Sto se ti nisi kandidovao? Ili Slavko? Ustavom garantovano pravo.

Pablo
Gost
Pablo

Milatovic sa ponasanjem,niskim i nedoraslim stavom pao veceras za 30%. Pozdrav 👋🏻

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Jakov ga razbija.Bukvalno.

Nikola88888
Gost
Nikola88888

U vemu? U ja pa ja? Ja presjednik? I ti i on ste za ozbiljno posmatranje

Helga
Gost
Helga

Ko voli, prijatno.

Xxx
Gost
Xxx

O,sramotei nevaspitanja od ovog jligavca Milatovica

MIki
Gost
MIki

poceo sam da gledam ovog krestavca od jakova ,i dobro mu je rekao da je nevaspitan. Ovo ne treba ni gledati

CGjenasdom
Gost
CGjenasdom

Kad slusam Jakova,ko da citam Kurir.Nezreo i nedorastao .

Tanzanija
Gost
Tanzanija

Vidim Jakova,a ko da je onaj Krivokapic po gestikulaciji.Mali apostol.🤣🤣

Jelena
Gost
Jelena

Samo želim Evropsku CG, bez ikakve mržnje samo mir među ljude!Želim da se vratimo na pravi kursor, ajmo u nedjelju Crnogorci da nam od 02.04.sve postane milo a naše 🌹
I CDM objavite komentar, napisem pristojan komentar ne objavljujete.

LOVEMNE
Gost
LOVEMNE

Kako ce Mlatovic da placa plate i penzije na dugi rok ? Kako i odakle novac, kad nema 5 fabrika da valja, volio bih da ga cujem i da kaze kako i na koji nacin ce da daje plate. ?

Sto je ovo
Gost
Sto je ovo

Ovaj Milatovic je pun mrznje,nevjerovatno koje zlo isijava

dragi
Gost
dragi

Srbijanska namještenici sa RTCG ne puštaju sučeljavanje na satelitski program,smo da napakoste dijaspori.Kvinsliške spodobe!!!

Peter pan
Gost
Peter pan

Milo kralju zivio.
Jos 5 Godina .
Niko ti nije ravan.

Gojko
Gost
Gojko

Lav protiv maceta

Send this to a friend