Politika

Đukanović na sesiji o odgovoru na pandemiju korona virusa

Milo Đukanovič

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, na poziv predsjednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UNGA) Volkana Bozkira, učestvovaće danas na Specijalnoj sesiji UNGA posvećenoj odgovoru na pandemiju koronavirusa.

Na Specijalnoj sesiji, koja se usljed epidemiološke situacije održava u hibridnom formatu uz prisustvo stalnih predstavnika pri UN u sjedištu organizacije u Njujorku, govoriće šefovi država i vlada zemalja članica.

“Tokom dvodnevnog zasijedanja na političkom i ekspertskom nivou razgovaraće se o ključnim aspektima uticaja i odgovora na pandemiju COVID-19, uključujući dosadašnji odgovor sistema UN, put do vakcine protiv COVID-19, ljudska prava i humanitarna dimenzija pandemije i socio-ekonomski uticaj i put ka oporavku”, saopšteno je iz Kabineta predsjednika.

Sesiju će otvoriti Predsjednik UNGA, generalni sekretar UN, predsjednik Ekonomskog i socijalnog savjeta, predsjedavajući Savjeta bezbjednosti za decembar i predsjedavajući Pokreta nesvrstanih zemalja, na čiju inicijativu je specijalna sesija sazvana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zorka
Gost
Zorka

Milo.gospoce rodjeno..bar se ima sto vidjeti..

Окле
Gost
Окле

Каква слика 😂😂😂, лудило, какав мирољубив осмијех хахах😂😂😂

Maca
Gost
Maca

Zdravo bijo jefan jedini😘😘😘

Send this to a friend