Politika

Đukanović: Nacionalistička opozicija i SPC hoće da posrbe Crnu Goru

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je kazao da nacionalistička opozicija i Srpska pravoslavna crkva hoće da posrbe Crnu Goru. On je gostujući u emisiji Presing na televiziji N1 rekao da će se svim sredstvima suprotstaviti bilo kome ko pokuša da ugrozi državu Crnu Goru i našu slobodu. Jasno je poručio da neće podnijeti ostavku.

“Već sam odgovorio na to da, naravno, neću učiniti, zato što smo mi sada imali parlamentarne izbore. Na tim parlamentarnim izborima DPS, koju ja predvodim, je ostala ubjedljivo najjača parlamentarna partija u Crnoj Gori, koja i na ovim izborima ima osvojenih preko 35 odsto podrške biračkog tijela Crne Gore, ali na ovim izborima nijesmo odlučivali o predsjedniku Crne Gore”, rekao je Đukanović.

O predsjedniku Crne Gore, kako je rekao, narod Crne Gore je odlučivao 15. aprila 2018. godine.

Đukanović je ponovio je da na tim izborima u prvom krugu dobio 54 odsto podrške građana Crne Gore, iskoristio  nešto duže od dvije godine mandata, i ima vrlo čvrstu namjeru da svoj mandat do kraja koristi, u cilju dobrobiti države na čijem je čelu.

On je skrenuo pažnju da nije riječ ni o kakvom padu, niti je ponajmanje, riječ o padu bilo koga lično, uključujući i njega. Đukanović je rekao da je od 2018. godine izabrani predsjednik Crne Gore na neposrednim izborima, sa osvojenih 54 posto podrške, i sa mandatom koji će trajati još nešto kraće od tri godine.

Nije se dogodio nikakav pad

“Na parlamentarnim izborima opet nije se dogodio nikakav pad. Nakon 30 godina na vlasti Demokratska partija socijalista je zajedno sa koalicionim partnerima osvojila jedan mandat manje od nove parlamentarne većine. Dakle, možemo zaista kazati da se nije dogodio nikakav nedostojanstven ishod za proevropsku politiku u Crnoj Gori. Dogodilo se nešto što se, uobičajeno događa u demokratskim društvima”, rekao je Đukanović.

Crna Gora, kako je naglasio, pretenduje da bude demokratsko društvo. Kako kaže, dogodila se promjena vlasti na izborima koje su okvalifikovali da su predstavljali ambijent za slobodno iskazanu volju građana Crne Gore, i na izborima čiji su ishod priznali odmah iste večeri na dan obavljanja parlamentarnih izbora.

“Kao što se podsjetili, dakle, tokom kampanje je uglavnom od strane onih koji sada predstavljaju novu parlamentarnu većinu zagovarana jedna politika koja se u suštini oštro konfrontirala sa svim dosadašnjim ostvarenjiima savremene Crne Gore. Vi ste kazali da nije bila, iskonstruisana optužba od strane dosadašnje vlasti da naši konkurenti žele da Crnu Goru skrenu sa njenog puta proevropskog razvoja”, rekao je on.

To su, kaže, govorili oni.

“Oni su govorili da je problem nastao kad je Crna Gora obnovila nezavisnost, da je koristeći kapacitet nezavisnosti i suverenosti Crna Gora donosila neke odluke koje su bile, kako oni voli da kaže, protivni interesima srpskog naroda i protivno interesima Rusije na Balkanu, te da će svojom pobjedom na izborima, koju su najavljivali ne samo na ovim izborima, nego u mnogo prethodnih izbornih ciklusa, da će pobjedom na tim izborima oni promijeniti stratešku kurs kretanja Crne Gore”, naglasio je Đukanović.

Jedva čeka da Knežević pravosudnim organima saopšti sve to što ima

Đukanović je večeras jasno poručio da se ne boji nikakvih krivičnih prijava.

“Ja sam čovjek koji duže od 30 godina obavlja javne funkcije u državi Crnoj Gori. Kao što znate, svih tih 30 godina sam imao oštru konkurenciju, i rekao bih, često neprimjerenu kritiku od strane te konkurencije. Vrlo često su optužbe protiv mene dolazile i sa drugih, uglavnom, regionalnih adresa, najčešće iz Beograda, ali i od strane probeogradske opozicije u Crnoj Gori. Dakle, ne bojim se, zbog toga što znam kako sam radio i znam da sam se uvijek trudio da bespogovorno poštujem ono što je ustavno-pravni sistem Crne Gore, tako da moj status kao građanina ne zavisi od toga koja će politička vlast biti u Crnoj Gori”, rekao je on.

Njegov status, kako je rekao, zavisi od onog što je do sada radio i uradio za Crnu Goru, i zbog toga nema nikakvog mjesta zebnji.

“Ubijeđen sam apsolutno da je riječ samo o jednoj gruboj, neargumentovanoj političkoj retorici, čiji je cilj bio da proizvede rezervu i anomoznost biračkog tijela prema meni i prema političkoj strukturi koju sam predstavljao. Evo sada imamo takav ishod na nedavnim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori i ubijeđen sam da će nadležni državni organi obavljati svoj posao kao i do sada – odgovorno, u skladu sa Ustavom i da neće suditi bilo kom pojedincu na osnovu neodgovorne i nečinjenične političke retorike”, istakao je predsjednik.

On je kazao da će se svim sredstvima suprotstaviti bilo kome ko pokuša da ugrozi državu Crnu Goru i našu slobodu.

Odvojenost države i crkve

Govoreći o odlasku nosioca liste Crno na bijelo Dritana Abazovića u manastir Ostrog, kako bi sa predstavnicima nove parlamentarne većine i mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohijem razgovarao o novoj vladi, Đukanović kaže da   u crnogorskom Ustavu i Ustavu svake demokratske države postoji stroga odvojenost države crkve.

“Pretpostavljam da u euforiji pobjedničkog raspoloženja gospodin Abazović previđa da, rekao bih, u istoriji hrišćanstva ni na jednom hrišćanskom jeziku nije izgovoreno toliko skaradnih riječi i ocjena, koliko je od strane predstavnika Srpske pravoslavne crkve izrečeno tokom predizborne kampanje u Crnoj Gori. Tu nije bilo riječi ni o kakvom vjerskom djelovanju te vjerske organizacije, bilo je riječi i dalje je riječ o isključivo agresivnom političkom i nacionalističkom djelovanju. Prema tome, Abazović ima pravo da u ovom trenutku euforije zbog svog izbornog uspjeha namjerno previđa te okolnosti, ali vjerujem da razvoj događaja izdana u dan će vrlo brzo i gospodinu Abazoviću i drugim ljudima, pretpostavljam, nesklonim veliko državnim projektima, pomoći da, rekao bih, do kraja osvijeste opasnosti od projekta čiji su sastavni dio”, napomenuo je Đukanović.

Krivokapić pripada strukturi koja pokušava da relativizira antifašističke vrijednosti Crne Gore

Na pitanje da li misli da je Trinaestojulski ustanak 1941. godine bio parlamentarni odgovor onima koji su pokušali da sa pozicije fašizma ugroze slobodu države, slobodu građana Crne Gore Đukanović je rekao da nije.

“Nije, naravno. Dakle, govorimo u pretpostavkama. Ja ne vjerujem da će do toga doći. Ja vjerujem da ćemo imati priliku da u parlamentarnoj političkoj borbi vodimo dijalog oko toga kojim će se pravcem i kojom dinamikom Crna Gora kretati ka zacrtanim ciljevima, ali pošto ste me pitali, ako bi promjena vlasti podrazumijevala ugrožavanje državnog statusa Crne Gore, onda je moj odgovor ovakav kakav ste ga i sami interpretirali. Protiv ugrožavanja državnosti Crne Gore i naše slobode borićemo se svim sredstvima, uključujući i ona koja su koristili naši preci u odbrani crnogorske države i crnogorske slobode”, rekao je Đukanović.

O izjavi Krivokapića da ne treba slaviti 9. maj, Đukanović kaže da za njega to ne predstavlja neko veliko iznenađenje, zato što zna da je gospodin Krivokapić, kao autor te izjave, u suštini predstavnik jedne strukture koja u kontinuitetu, u posljednjih 30 godina pokušava da relativizira antifašističke vrijednosti Crne Gore.

“Nema nikakve sumnje da je gospodin Krivokapić po vlastitom priznanju predstavnik Srpske pravoslavne crkve u parlamentarnoj, novoj parlamentarnoj većini, a Srpska pravoslavna crkva je, prema kazivanju njenih čelnika, već od 1989. godine od njihovom dolasku u Crnu Goru došla sa namjerom da miri Crnu Goru, a pomirenje u njihovoj interpretaciji jeste potiranje razlika između onog što su učinili za Crnu Goru antifašisti i onog što su radili saradnici fašističkog okupatora”, rekao je on.

Crna Gora je, kaže Đukanović, veoma ponosna na svoju antifašističku tekovinu.

“Mi smatramo da je to najvredniji dio temelja Crne Gore, da je to najvredniji dio naše ukupne hiljadugodišnje istorije i tradicije i naravno da nijesmo dozvolili tokom prethodnih 30 godina bilo kome da ugrozi to što je naša identitetska vrijednost, a nećemo naravno dozvoliti ni onima koji se danas u njihovo ime predstavljaju kao novi politički lideri u Crnoj Gori”, rekao je Đukanović.

SPC udarna pesnica velikosrpskog nacionalizma

Đukanović kaže da je osnovna ideja te politike nacionalističke opozicije i SPC posrbljavanje Crne Gore nacionalistička opozicija u kontinuitetu, a posebno u ovoj predizbornoj kampanji, potpomognuta Srpskom pravoslavnom crkvom.

“SPC je željela da Crnu Goru, odvrati od tih vrijednosti i ta politika uporno insistira da je Crna Gora srpska država, da je Crna Gora država koja bi morala biti u okviru strateških bezbjednosnih i vanjsko-političkih interesa Rusije. Dakle, ta politika je u svojoj retorici i tokom kampanje insistirala da je NATO savez zapravo Četvrti Rajh, a da je evropska civilizacija zapravo civilizacija trulih vrijednosti i da zbog toga Crna Gora griješi kada insistira na usvajanju evropskog sistema vrijednosti i na ostvarivanju članstva u Evropskoj uniji”, rekao je Đukanović.

Dakle, kako je rekao, jasno je potpuno da je, udarna pesnica takve politike u kontinuitetu i u predizbornoj kampanji, u ime velikosrpskog nacionalizma i ruskih imperijalnih interesa na Balkanu bila Srpska pravoslavna crkva, i otuda je, rekao je, i vrlo logičan odgovor na pitanje, sveštenici Srpske pravoslavne crkve su djelovali i dalje djeluju u skladu sa tim nacionalističkim interesima, interesima za identitetsko potiranja Crne Gore.

Predsjednik Crne Gore večeras je poručio da da prisustvujemo pokušaju rehabilitacije velikodržavnih projekata na prostoru Zapadnog Balkana, od kojih je opet inicijalni projekat Velike Srbije. Kaže da ta ideja ima podršku ne samo nacionalističkih krugova iz Beograda.

O navodnim poslovnim vezama sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Đukanović je jasan – Nikada nikakve poslovne i bilo kakve interese, mimo javnih interesa iz pozicije premijera Crne Gore ili predsjednika Crne Gore nije imao i nema, niti sa predsjednikom Vučićem, ni sa bilo kojim drugim državnikom sa kojim se sretao.

On je kazao da je Srpska pravoslavna crkva udarna pesnica velikosrpskog nacionalizma i u Crnoj Gori. Za Đukanovića nema sumnje da je Srpska pravoslavna crkva u predizbornoj kampanji bila politički akter.

“SPC je u kontinuitetu pokušavala da potre državni i nacionalni i kulturni identitet Crne Gore, da bi zapravo posrbila Crnu Goru, želeći sebe da predstavi starijom od Crne Gore i zaslužnom za nastanak Crne Gore”, naglasio je on.

Na pitanje da li se predao, Đukanović kaže jasno – ni slučajno.

Mandat za sastav vlade

Predajednik Crne Gore je poručio da će u predviđenom roku obaviti svoj posao i da će onaj kandidat za poziciju mandatara, koji bude imao potpise 41-og poslanika u crnogorskom parlamentu, od njega, kao predsjednika Crne Gore, dobiti mandat za sastav vlade.

Multietnički sklad

Đukanović je rekao da je Crna Gora ponosna na multietnički sklad. Napomenuo je da je Crna Gora u najtežim trenucima uspjela da sačuva mir i stabilnost.

“U teškim vremenima smo učvršćivali multietničko društvo i multietničku demokratiju i zaista mislim da je to danas najvrednija međunarodna legitimacija Crne Gore”, zaključio je Đukanović.

M.D – L.H.

 

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marjan
Gost
Marjan

Ma nece niko nista da posrbi nego samo tebe da uhapse, a to je ono sto te zulja.

lipovo ct
Gost
lipovo ct

Tri put sam pokusa ovo da pogledam do kraja i ne ide pa ne ide.Po pitanjima novinara rekao bi da se TV N1 Radoncica direktno mijesa u Crnogorski suverenitet i nezavisnost drugo gospodine Djukanovicu moracete pojasnit kako ste uspjeli Crnu Goru rasprodat i zaduzit a svoju familiju i tajkune DPS a obogatit,ako sudstva pravicnog i ne korumpiranog ima u Crnu… Više »

Wonder Woman
Gost
Wonder Woman

Sad je planirao bas da objasnjava.
Nego zivi bili pa vidjeli, oce li odgovarat ili uzivati, zar mislis da postoji ista da je preduzeo a da nije potkrijepljeno zakonom, sto god da je_!
I naravno nikad nece CRNA GORA bit obala srpskog mora.

Savo Derikonj
Gost
Savo Derikonj

@ Wonder…Nijesi transparentan druze Dobro bi bilo kad bi pronasa Mapu Crne Gore iz 1915 prije no sto Hrvati srusise 1916 grob Njegosev da vidis cija je i kome pripadala obala mora do Bara.Mozda bi tada trebao razmislit posteno i casno da braci Srbima ostupimo izlaz na more jer nam povratise cak i Boku u sastav nas 1918.Kad govoris o… Više »

Marina
Gost
Marina

lipovo
Cudilo bi me i da ti ide,pravo da ti kazem.
Ovaj nivo izlaganja je svjetlosnim godinama daleko od takvih kao sto si ti.

Emanon
Gost
Emanon

“Srpski pisem i zborim, svakom gromko govorim, narodnost mi Srbinska, um i dusa Slavjanska.” Njegos, 1833

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ovaj je zaboravio da je DPS opozicija

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Amfilohije ideja današnje vlasti o stvaranju ”autokefalne crnogorske crkve” zasnovana je na, kako tvrdi, notornim lažima kako je Ivan Crnojević 1485. osnovao Crnogorsku Crkvu (dok je on u stvari tada Zetskoj Mitropoliji dao novo sjedište na Cetinju) i kako je Crnogorska mitropolija Kraljevine Crne Gore 1918., svojim vaspostavljanjem jedinstva Pećke Patrijaršije, prestala da postoji.

Śoka
Gost
Śoka

Ha ha “notornim lažima…”, notorno je jedino tvoje neznanje i glupost, i dokle više poluistina

Poruka
Gost
Poruka

Tako je, necemo republiku srpsku odje!🇲🇪🇲🇪

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

“Ali je ono srpska Crkva svega slaveno-serpskoga naroda i mati svijeh srpskijeh crkavah, u koju su patrijari naši stojali i koju su cari naši ogradili” Sveti Petar Cetinjski, o svojoj crkvi.

Nikolina
Gost
Nikolina

Kao da slusam vojvodu Voja sa korigovanim tekstom

Posmatrac
Gost
Posmatrac

A sta je on bio pre 20 god😁😁😁😁😁😁😁😁

Milan
Gost
Milan

“pre” zavuci nos u svoju zemlju.

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Св.Василије,Св.П.Цетињски,Његош,Краљ.Никола,Марко Миљанов су били СРБИ.Црногорци.

Vesko
Gost
Vesko

Podji na Cetinje u muzej. Vidjet ces da se Njegos kazivao CrnoGorcem. U Njegosevom pasosu lijepo pise narodnost CrnoGorac. Procitaj malo istoriju. Podji u Crnogorki arhiv ako uopste znas gdje se nalazi i procitaj malo sopstvenu istoriju koja je dokaziva arhivskom gradjom. Nemoj da ti amfilohije puni glavu lazima i od tebe pravi ono sto nisi. Ne grijesi se prema… Više »

lipovo ct
Gost
lipovo ct

vesko Sjedi jadan O je tvoje znanje jado…Razdvoji naziv 4 nahije od nacionalnosti pa prduckaj avetluk

Marjan
Gost
Marjan

Vesko ako bi neko trebalo da cita to si onda ti. I to prvenstveno stranu literaturu ako vec ne verujes ovdasnjoj, a ne da ides na Cetinje ili da te uci Sukovic. Preporucujem ti William Miller – The Balkans: Roumania, Bulgaria, Servia and Montenegro. Napisana 1896. Samo pod uslovom da si sprijeman podneti istinu ma kakva onda bila. Ako nisi… Više »

Śoka
Gost
Śoka

Bravo, prosto nevjerovatno koliko ne poznajemo našu istoriju, Njegoš Srbin, nevjerovatna i gnusna laž i niko da pročita dokumente da pogleda arhiv, pisma prepiske i da vidi, koliki je Njegoš bio CRNOGORAC!

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Pa eto uzmi ih ako mozes,grli , ljubi, vici iz sveg glasa – vi ste moji niciji vise , ja vas volim, nadam nikome, spavaj i budi se sa njima, vodi ih na posao sa sobom, vodi ih na odmor sa sobom, cak i kada se kupas i …..KOJI SI TI DEBIL

Anti-Pop
Gost
Anti-Pop

Buzdovane

Mi smo
Gost
Mi smo

Kako papagaj kaze: koko koko.

1918
Gost
1918

♡ Srbija i Crna Gora ♡

Milan
Gost
Milan

Srbija kako vam je Kosovo

Marjan
Gost
Marjan

Podjednako kao i Crnogorska Metohija.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Samo neka prođe korona,viđećete mitomani kolko ima crnogoraca!?

Gastos
Gost
Gastos

Videli smo već ‘koliko vas ima’ , taman da popunite trg. 10-15 hiljada

Gastos
Gost
Gastos

Ispravka, to je bilo 10-15 hiljada patriota. Na sledećem popisu će se videti koliko ima Crnogoraca.

Milan
Gost
Milan

“videlismo” probajte nešto da uradite pa ćete vidjeti koliko nas ima

Miljan
Gost
Miljan

Nikad nece Crna Gora bit obala srpskog mora !!!!!!!!

Brkata Gorka
Gost
Brkata Gorka

Aj se kladimo u sladold

Gastos
Gost
Gastos

Nemoj da im dodajes ulje, vidis da se pojedinci pale ko hepo kockice.

Marjan
Gost
Marjan

Jel vam lakse sto je Crna Gora postala obala Ruskog i Svapskog mora?

Mne
Gost
Mne

Ovi koji kazu da je on iz opozicije- gospodo, kako moze biti opozicija neko ko jos sjedi u Vladi i vodi resore? (citaj, primate JOS UVIJEK redovno platu). Dakle, jedna grana vlasti je konstituisana(zakonodavna), dok se upravna i dalje ceka. E kad se i ta konstituise, onda je opozicija. Dolazi li danas buduci mandatar u Vladu na posao ili g-din… Više »

Brkata Gorka
Gost
Brkata Gorka

Nikog ne mrzim zivim 40g u australiji ali vi gamad milogorska pa odakle ste se iskotili

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

I dobro sto tamo zivis – sto dalje od CG. Znamo mi koji bolidi zive u Australiji, cedomire!!

Avokado
Gost
Avokado

Mrziš, itekako mrziš. Stid te bilo.

Mozgas
Gost
Mozgas

komunizam ih je stvorio pa im ne treba zamjeriti!

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Kako da “posrbe Crnu Goru” kad je Njegis Bio Srbin, i Kralj Nikola i Marko Miljanov i sveti Vasilije Ostroski, kada su se 1906 svi stanovnici (95%) Knjazevine CG izjasnili kao Srbi, kada svo primorje (Budva i Boka) do 1918 (1945) ni jedan dan nisu bili u CG? Kako se Milo Srbi mogu posrbljavati? Ti samo hoces da cuvas fotelju… Više »

aca palikuca
Gost
aca palikuca

Kako je izglasan zakon u skupstini srbije 1897 g da je zabranjen ulaz Crnogorcima ako ih nije bilo i kakvi bi srbi bili to sto jesu da ne lazu i kradu dje stignu jer nemaju nista svoje.Crnogorci ne daju da se svako izjasnjava ka Crnogorac a srbin moze bit svako samo ko nece

Anti-Pop
Gost
Anti-Pop

Bravo

Marjan
Gost
Marjan

Ko kaze da nisu postojali Crnogorci 1897? Naravno da su postojali kao sto i danas postoje, samo tada niko nije dovodio u pitanje da su to Srbi koji zive u Crnoj Gori kao sto se to danas dovodi u pitanje. Pa to covjece ne moz jasnije pisati u zemljopisu Kraljevine Crne Gore iz 1899 i 1911. Svi strani izvori pisu… Više »

aca palikuca
Gost
aca palikuca

Ne znam kako je moguce da je neko i Crnogorac i Srbin.A isto tako ne znam zasto bi Srbi zabranjivali ulzak u Srbiju svome narodu i jos se pitam da ako su Crnogorci Srbi sto doktori istorije nista ne znaju iz istorije nazovi svoga naroda u CG.

Djordje
Gost
Djordje

Hahahahahahhaha je li te to Risto ucio istoriju?

Normalna CG
Gost
Normalna CG

SPC, samo u Bd ima više od milion kvadrata-apartmani luksuzni, poslovni prostori…..
1,000.000×1.000eura=milijarda eura A znamo da u BD nema kvadrata za 1000eura…. Vidite koje su to pare Razmislite o ovome. Istražite novinari čuveni. Moj istraživački centar radi

Vesko
Gost
Vesko

Pocni da citas istoriju ako uopste zna citaas. Njegos je bio i ostao CRNOGORAC.

kuku ljelje
Gost
kuku ljelje

Jes Vesko po nazivu 4 nahije takozvane Gore Crne ali je po nacijonalnosti bio i osta Srbin Nijesmo svi iz Gore ima nas i iz Primorja,Boke,Ravnice,Brda…..

Marjan
Gost
Marjan

Jos jednom Vrsko – William Miller iz 1896.

Младен
Gost
Младен

Зар се ти не жалажеш Ђукановићу за грађанску земљу? Своју партију називаш грађанском, па зар не треба да истичеш тај појам? Рекао бих да је твоја партија све, само није грађанска.

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

U crnu goru žive Srbi Albanci muslimani i nešto malo Hrvata to po njima od koga su ugroženi srbi

Gastos
Gost
Gastos

@NEPISMENI

Nemoj da raspaljuješ. Svako neka se izjasni kako hoće, kako se oseća, po slobodnoj volji i svesti.

Milan
Gost
Milan

Nepismeni samo ime ti sve govori

Simo Matavulj
Gost
Simo Matavulj

Dps na aparatima 😂😂😂

Gastos
Gost
Gastos

Preusmeravanje paznje. Pravi mađioničar. David Copperfield je amater za njega.

Ne čudi sto neki jos uvek izgleda nisu provalili trik pa aplaudiraju.

Gastos
Gost
Gastos

Unutrasnji i spoljni neprijatelji. Drzati narod u stalnom grcu i strahu.

Ovo je na prvoj strani prirucnika za diktatore.

Hajla& Lovćen
Gost
Hajla& Lovćen

Sami smo krivi , obnavljanjem države 2006 niko nije stao u odbranu drżave , Znali smo istoriju iz prošlosti koja može biti nesrećna za državu, Svi vi koji ste vodili državu poslije 2006 Državu ste koristili kao ARHIMEDV oslonac za Bogaćenje, zaštitu ličnog bogastva nastalog na leđima države CG , NAJMANJE ste vi Đukanoviću kriv za sve , oni koji… Više »

Normalna CG
Gost
Normalna CG

SPC, samo u Bd ima više od milion kvadrata-apartmani luksuzni, poslovni prostori…..
1,000.000×1.000eura=milijarda eura A znamo da u BD nema kvadrata za 1000eura…. Vidite koje su to pare Razmislite o ovome. Istražite novinari čuveni. Moj istraživački centar radi

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Crnogorci, ooo Crnogorci
budite spremni da branite Crnu Goru od “posrbljavanja”!

Božidar
Gost
Božidar

Pa šta čekaš ajde kreni a mi ćemo za tobom junačino !

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

“Za Pravo, Čast i Slobodu Crne Gore!”
Postojaće Crna Gora,
dok je Lovćena i Durmitora,
dok je mora pod Barom i Kotorom,
dok je sunca i dok je Grahovca!
“Da je vječna Crna Gora!”

petar
Gost
petar

Slažem se a pitanje ko je Slavka izdao ako nijeste vi Liberali prijatelji , kumovi i rođaci ?

nepristrasan
Gost
nepristrasan

slavko se sam povukao

Nikad vise
Gost
Nikad vise

Ko bi se nadao da ce ovako brzo postati opet Srbin. Eto kaze da ce opozicija da posrbi CG, a njegov dps je opozicija.
Sto šuma ucini. A u šumi brzo brada izraste.

Cedomir
Gost
Cedomir

Bas si vickast👎

Tanja
Gost
Tanja

Ko ce u Spuz? hahahaha Milo Djukanovic hahaha aj vrattie se svojim mizernim zivotima, ode on da kupi jos jedan sat TAKO JE MILO KRALJU !!!!!

Pomorac
Gost
Pomorac

Ovce su za sisanje. Bravo Tanja samo se nadam da djecu ne podizes tako kako mislis

Risto
Gost
Risto

E daBogda imao jos 3 puta vise,vozio jos 3 puta bolje auto, imao jos 3000 vise stanova,kuca – i ZIV BIO 100 GDOINA!
Cisto eto da im pritisak skace!

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Pametan si

Max
Gost
Max

I tebi sve cvjetalo kao CG pod njegovom čizmom,nebilo ti nikad bolje nego sada.

Risto
Gost
Risto

Meni cvjeta Bogu hvala !!!

Fendi
Gost
Fendi

U prvoj rečenici Milo kaže
“Da nacionalistička opozicija sa Crkvom posrbljava Crnu Goru..”
Sobzirom da je on priznao rezultate izbora i da je jasno da je on OPOZICIJA, zsšto posrbljava sa Crkvom Crnu Goru, to mi nije jasno

Marko
Gost
Marko

Bolja je vojska magaraca na cijem je celu lav nego vojska lavova na cijem je celu magarac.
Zadnjh 30 godina vodio nas je lav. Crnogorci ne dozvolimo da nas u buduce vodi magarac.

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Lako je bit Lav kad si premijer

Nikad vise
Gost
Nikad vise

Nema ti logike u prici. Lavovi po prirodi stvari za vodju izaberu lava, a magarci magarca. Tako su to prirodni zakoni uredili.
Ima li kakve strehe u šumi da se ne kisne i zebe?

Marjan
Gost
Marjan

Nije toliko bitno ko ce biti na celu koliko je bitno da ti i svi ostali prestanete da budete ovce. Dokle vise da vas sisaju?

Srdjan
Gost
Srdjan

Aj ne sviraj !

Bnjj
Gost
Bnjj

Odakle mu novac plus njegovoj rodbini, kumovi a, prijateljima dok narod radi za mizeriju od plate. Na to on treba da odgovori a ne da drži političke govore

Fendi
Gost
Fendi

Kad god ne zna što da kaže on priča Nezavisnost, Nezavisnost, Nezavisnost, Srbi, Srbi…1918, 1918… haha.
Đed koji bio savremenik Drugog svjetskog rata, nije mi to pomenuo “dva puta”.
A Milo priča o prvom svjetskim ratu, pa da li se vi normalni

Božidar
Gost
Božidar

Vidi se da mu strašno teško pada šta mu je stranka izgubila izbore i šta više neće biti DRP-sa a mogli bi neki i do Spuža. Vidi se da je Slobin učenik stalno izmišlja neke vanjske neprijatelje ali ne vrijedi proćitan si Milo, nego ajde fini dostojanstveno otiđi kao gospodin a ne da ideš u šumu, može u neku na… Više »

Milo za drago
Gost
Milo za drago

Sta ce biti s kucom.?veli htio sam da je kupim,zainteresovan sam bio.samo se vadi na lazi,svaka mu je prica takva pa i ovaj tekst.

Boro
Gost
Boro

A daj im Milo taj mandat mandatora da vidimo tu elitu u vladi. Mislim da smješnije grupacije neće biti nadaleko. Ali takođe želimo i da vidim vinovnike državnog udara u Spuž. Nema popuštanja. Neka Apelacioni sud što prije donese odluku pa njih na dugogodipnji odmor. A malog Milačića koji pali nato zastave baš strani zvaničnici jedva čekaju da vide. Koji… Više »

Milo za drago
Gost
Milo za drago

da je sto valja ne bi pao i da je njegova prica i ideologija imala utemeljenje u realnom zivotu.mislim da se olinjao i da dolaze nova vremena bez manipulacija,lazi,mrznjei teorija zavjere jer to je zastareli nacin funkcionisanja.pogledajte im samo sinove,sreca pa se unuci nisu dohvatili polozaja moci jos.jedan im je cilj bio a to je pohara i pljacka,

Gastos
Gost
Gastos

Ko o cemu, baba o ustipcima.

CPC
Gost
CPC

Ne mogu vise slusat Srbe kako su oni ugrozeni,a oni zmije u njedrima, svi zaposaljeni, izbjeglice sagradili kuce dje su htjele na drzavnoj zemlji.. Samo cekam da vidim oko Zakona sto ce biti – SVE CU IJ LICNO PRIJAVIT DA ILI PLATE ZEMLJU ILI NAZAD !!!! JA DA kupujem a oni dje oce i plus ucestvuju da nama Crnmogorcima uzmu… Više »

Stefan
Gost
Stefan

Istina,pustili ih u zemlju,sagradili kuce na drzavnu zemlju, znaci oni vec “kradu” a ovamo oce i sa sektom da nam otmu – e pa sprdnja bez svakog NEGO BOG JE VELIKI.

Božidar
Gost
Božidar

Tebi nije dobro ajde sedi negdje popi pivio infarkt će te strefit.

CPC
Gost
CPC

Ne nego ce njih kad im po prijavi o ilegalnoj gradnji zakucaju na vrata ! Zao mi je, ali PLACAT SE MORA kao i mi drugi!

Dzaba petrol
Gost
Dzaba petrol

A sto sipas kod mene to ne spominjes iako si bio sam u auto

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Placati moraju DPS tajkuni i kriminalci sto su svi bez dozvole gradili kuce, zgrade, hotele,…

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Sta napisa covjece 😂😂😂Kakve izbjeglice? Niko ni nakon 30 godina od tih izbjeglih Srba i njihove djece nije dobio licnu, drzavljanstvo,… Osim ako nije za DPS. Niko. Ali neki drugi narodi koji su se doseljavali su dobili sve to. Toliko o tvom znanju. E sad kompkeksi, tu ti ne mogu pomoci. Crkve su srpske, kao sto su ti i svi… Više »

KOMIT
Gost
KOMIT

@BdBd
Čista laž da niko od njih nije dobio državljanstvo i lične.Dobili su sve to i puno više od nas odavde.

Wonder Woman
Gost
Wonder Woman

XAXAXAA sa mojim bratom radi covjek sa licnom i sa svim dokumenrima ZMIJE U NJEDRIMA, imaju oni sve odje no OCE JOS JOS e da smo pametni bili pa i mi im ledja okrenili ka Serbija, no ne moze se kad smo posteni i dobri, zato i placamo.

Vesko
Gost
Vesko

Ja ih znam mnogo srba izbjeglica koji su dobili dokumenta i pravo glasa. Dobili su stanove u herceg novom, niksicu, pogorici. Jos su javno pozivani na medijima da se jave interno raseljena lica da dobiju stanove u zgrade koje se za njih grade. Na najljepsem mjestu u nasoj Crnoj Gori na ostrvu cvijeca kod Tivta u kucicana na samoj obali… Više »

Marjan
Gost
Marjan

ti vese onaj sto citas knjige? A najomiljenija ti je Mein Kampf?

Stefan
Gost
Stefan

Milo majstore pa ti si BOG! Milooooooooo !!!!

Pavle
Gost
Pavle

Bravo!!!! Predsjednice hvala sto se bar Vi uz nas, da branimo svoju drzavu! Nece nam manjine i izbjeglice KOJIMA smo vrata otvorili kad niko htio nije određivat sudbinu!

Tara
Gost
Tara

Duboki naklon, necete Vi nidje!
Ali molim Vas samo par slika sa Bahama kako uzivate a oni odje mucenici i dalje na istom mjestu.

Emanon
Gost
Emanon

Gospodine Predsjednice vi i dalje pricate, praveci se, kao da ne znate pravi razlog gubitka podrske na izborima. Pa, na zalost, Vi ste glavni krivac sto je narod podeljen i nema novca za hranu. To je nepobitna cinjenica i svi to znaju. Dodjite medju obican narod i mozda Vam se oci otvore da budete osoba u koju smo nekada vjerovali… Više »

Simona
Gost
Simona

Svaka CAST, NAJBOLJI PREDSJEDNICE! Htjeli su da me vrbuju da glasam za druge, cak i na poslu pravili smicalice ALI moja DIPLOMA sa DRZAVNOG FAKULTETA I STECENO ZNANJE vrijede vise nego njihovi fakulteti zavrseni sa 6 u Kragujevac, preko tetke, ujne strine!Dzabe im je bilo sve,CRNA GORA JEDNA JEDINA!!!

Filipini
Gost
Filipini

Ti kso da di na Sorboni završio fakultet.
Provjeri kolko ovih iz Dps-“a ina te diplome iz Srbije

Stefan
Gost
Stefan

40% mojih kolega zavrsilo neke master studije, u Srbiju, za pola godine, na neke snj fakultete, sve DFovci ali ja vidis ne,. nego MAGISTARSKE STUDIJE U CRNOJ GORI, na drzavnom ekonomskom fakultetu. Kad bu du kao ja,mogu da s eporede do tad SIKTER s pricom.

Segio
Gost
Segio

Crnogorski Državni fakultet je rangiran iza Kameruna, provjeri.
Odnosno vidi kolko ti vrijedi ta diploma u inostranstvu, ništa, ukoliko se sam nisi dodatno obrazovao, nadograđivao i usavršavo

WW85
Gost
WW85

Najveci GOSPODINE! Naravno da im necemo dati NIJE OVO SRPSKO LEGLO!

Bot
Gost
Bot

Zahlanilo u Tutin Stefane a u mup neki novi vjetrovi duvaju …

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Citaj Gorski Vijenac i vidjeces da jeste! Srpsko leglo i to junacko!!!!!

Realnost
Gost
Realnost

Kako rade kompleksi, a? 😀 jbg poznati smo ka junaci casni dostojanstveni a vi ste poznati ka oni sto idu i prisvajaju sto im se svidi kiteci se tudjim perjem i manipulisuci lazima. Da ste bili pametniji pa da uzdizete malo onaj vedri poletni duh Srbijanaca i vazite za takav narod ljepse bi vam tice pjevale a i svima oko… Više »

Podg
Gost
Podg

Kako su se cetnicko-srpski botovi jutros probudili i reze li reze..

Bd Bd
Gost
Bd Bd

A i vi u Gusinju vidim….

Perica
Gost
Perica

Pun je negativne energije.

nikšić
Gost
nikšić

Samo ti raspaljuj plamen mržnje,sve će ti se o glavu obiti.
Pusti ovaj narod da bar proba da živi bez tebe, jer ako mu ne bude bolje tražiće te nazad.
Šta si se uhvatio fotelje ko dete cucle….

nepristrasan
Gost
nepristrasan

niksicanin pise ” dete ” , bjezi avetinjo

Milo za drago
Gost
Milo za drago

Bolje da je posrbe nego pokradu.

Boro
Gost
Boro

Neka tebe psrbljavaaju bravušane prave Crnogorce nisu uspeli poturčiti ni Turci a kamoli li vi nikogovići

Perun
Gost
Perun

Heheheh šta kažeš nisu?? Pogledaj istoriske karte Osmanskog carstva, a da nezaboravi lupu – trebace ti.

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Ne mogu se Srbi “posrbiti”.

Psihijatar
Gost
Psihijatar

Za sve ti ovo kriv. Odavno se vidjelo šta radi SPC, tu ništa nije novo, ali vas je bilo briga, samo da što više para drpite. Pola ljudi koje ste stavljali na funkcije su bili prikriveni rušitelji države. A sad se pitate što izgubiste, pa ove iste što ste dobro udomili, sada su galasali protivi vas.

Baba vanga
Gost
Baba vanga

Najveci vladar crne gore koji je ikad bio

Vazelin
Gost
Vazelin

Aooooooooooooooooo……….

Milo za drago
Gost
Milo za drago

taman tako,bio.i vise se ne ponovio.

Segio
Gost
Segio

Ja mislim da je to do cipela malo

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Kukuuuuuu.

Velimir
Gost
Velimir

Milo ,genije!
Veci si Sam od kompletne opozicije!
O jadu se zabavise,nijesu se nadali ovome!
Nikad se dogovoriti NECE!
Babe I zabe se ne sabiraju!

rokenrola
Gost
rokenrola

Odmaraj malo Mikas

Pg cg
Gost
Pg cg

Rece odlazeci precednik. Najveci nacionalista si ti .al narod te provalio.kme kme

Oslobodioc 1918
Gost
Oslobodioc 1918

Pa ti si se pocrnogorcio pre 20 godina i nikom nista!? Ne boj se, nece mnogo da boli…

Boro
Gost
Boro

Uhvatite te nas za udove 😄😄😄

STARA HERCEGOVI
Gost
STARA HERCEGOVI

Hvala bogu da ce i poslednja bezboznicko komunisticka vlast i vernici komunizma otici u proslost istorije i da ce se poslednja zemlja na evropskom tlu osloboditi komunisticke posasti koja je za veliki deo stanovnistva bila na nivou veroispovesti.

Pg cg
Gost
Pg cg

Sva crna gora se ponosi srpstvom !!! htio si da nas zavadis sa bracom. Sad samo mozes kme kme

Dula
Gost
Dula

Svaka izgovorena rijec vam je na mjestu. Jedan jedini, neponovljivi. DA JE VJECNA CRNA GORA 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪zajedno sa crnogorcima.

Atos
Gost
Atos

Pa i Crkva se nada da je neponovljiv

Boro
Gost
Boro

Vaša a ne naša crkva

Atos
Gost
Atos

Da, da naša na Pravoslavna

Vesna
Gost
Vesna

A koliko godina imas,i u koju si to crkvu do sad isao,ja od kad znam za sebe u Kotor npr idem u Sv Nikolu,nikada nisam znala za neke druge crkve,osim naravno katolicke u koje sam uvijek sa postovanjem ulazila. A vi ste sad dopustili da vam Milo baci špicu i zavadi narod,koji umjesto da se pozabavi kako mu narod zivi,raspiruje… Više »

Anti-Pop
Gost
Anti-Pop

Sledeci izbori MILO sam protiv SVIH 42:39…..Bravo gospodine , vidi se kapacitet ,velicina civilizovanog PRESEDNIKA

Kapetanmiki
Gost
Kapetanmiki

U ovom haosu koji je sada i koji ce se produbiti,,. Djukanovic je poprilicno u pravu!

Komentar
Gost
Komentar

Predsjednice nikad Vas isam glasao,ali sada kad vidim da Vam svi prijatelji okrecu ledja a do juce su im bila puna usta Vas nekako mi dodje zao i tuga!Zato porucijem da od sad imate moj glas!Uvijek na strani opozicije!Dolje vlast!

Bog Ra
Gost
Bog Ra

Kralj je kralj!

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Kralj Nikola. Srbin.

KOMIT
Gost
KOMIT

Pa što je onda pobjegao od srba akp je srbin?Zar ga nisu srbi proćerali?

Marjan
Gost
Marjan

Vas kralj je pretrpeo Sah-Mat a on bi i dalje hteo da igra.

Berkhamsted
Gost
Berkhamsted

Predsjednik Djukanović Genije, uvijek decidan i sa idealnim rečenicama. Moje mišljenje kao vašeg glasača..Napraviću paralelu..što je Mesu za Barselonu, to ste Vi za DPS..u isto vrijeme debakl, oni od Bajerna, Vi na Izborima, tačno sam znao ishod, kad sam vidio iza vas ,,ekipu” , Bošković, Simović, Gvozdenović..kao Mesi što ima Busketsa, Rakitića, Pikea..dobronamjerni savjet, na Kongresu sječa..ostavite Janovića, Ivana Vukovića,… Više »

Božidar
Gost
Božidar

A bigati slabog je mentora imao Milo je bio Slibin ljubimac i najbolji učenik.

Marjan
Gost
Marjan

Jos samo da nauci da kaze slovo R. Ovako je morao da izabere da bude nezamenljiv demagog jer u toj rijeci nema slova R. Cak je i sve kadrove krenuo da dovodi koji ne umeju da izgovore to slovo – stvarno impozantno.

Plimut expres
Gost
Plimut expres

Još malčice treba istrpjeti ovo mantijaško-svetosavsko zlo a potom svi suverenisti (osim URE koja to nije) zajedno nastupiti i rašćerati ove srednjovjekovne mračnjake predvođene Rukoljubom,Dritanom i Aleksom.Da obnovimo evropsku,građansku i sekularnu Crnu Goru.

zorka
Gost
zorka

i taman kad istekne presjednicki mandat,opet dodje dps na vlast u parlamentu ha ha ha

Marina
Gost
Marina

DOSTOJANSTVEN,KULTURAN,INTELIGENTAN,OBRAZOVAN,POLITICKI KOMPETENTAN I DALEKOVID,CVRST I DOSLEDAN,HRABAR.ZADOVOLJSTVO VAS JE SLUSATI.PREDSJEDNIK KOJI IMPONUJE.
Cinjenica da je za tri sata od zavrsetka intervjua vec 250 komentara govori sve.
Narocito masa onih komentara,ciji bi vas autori popili u casi vode,da mogu.
Njihova mrznja i frustracija je tim veca sto im ne dajete ni trunke povoda za tako nesto.
Samo nastavite tako!

😬😬😬
Gost
😬😬😬

Ovaj ne odustaje, a mi razmisljamo kako cemo zimu docekat

Negokako
Gost
Negokako

Pitaj bracu nek te prime

😬😬😬
Gost
😬😬😬

Hocu a ti patrijote iz opozicionih klupa pa da vidimo ko ce bolje proc

Limar
Gost
Limar

A kad si zadnji put pogledao ljubavni film I opustio se bez vitamina Zato je lijepo ne baviti se politikom jer najvise lazu lazu lovci I politicari Vidis kako je meni lijepo pisati po portalima i ne sjekiram ti se

Segio
Gost
Segio

Kada čujem “Temelji Crne Gore” odmah znam da sleće što ide poslije toga je čista laž

Radius
Gost
Radius

A ovo je presimpstično da veliča Antifažizam i komuniste isto onaj moji ih je onom mitinzima smjenio i poslao kući

Ivan cg
Gost
Ivan cg

Ti si isto razmisljao prije 30 godina sad? Ko isto razmislja 30 godina i ne mijenja se taj je bolesan

Radius
Gost
Radius

Oko nekih sitnih stvari se mišljenja mjenjaju tako je, ali o Antifažizamu, i nije on tada bio u osnovnoj školi nego Predsjednik Vlade.
Od onog ko je smjenio te do onog ko ih brani, a jedino ih je on napadao, ne zezaj

Vesna
Gost
Vesna

Da,da,je li on misli da mi koji smo tada bili mladi,zaboravljamo kako je dosao na vlast,oni su bili gospoda,oni su izgradili ovu zemlju a on unistio za vijek vijekova!

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Nije se dogodio nikakav pad
Ovo je kako kad moje dijete padne pa se razbije i onda kaže “Nita bilo”

nepristrasan
Gost
nepristrasan

presmijesan si . realno . nadamo se da ti dijete nece naslijediti smisao za humor od tebe

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

@nepristrasan razmlijem, nije svakome smiješno, naročito onome ko padne

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Vi posrbice i dalje ne shvatate da ste bez mandata URE opozicija! Sve vam je na dugom štapu. Ne četiri, nego jedan poslanik URE može da vam sruši koncepciju. Ne zalijećite se jer ko se zadnji smije…

Perica
Gost
Perica

Ništa me ne boollii. ♪♫♪♪ Ništa me ne boollii. ♪♫♪♪ Uaaaaaaa!!!!!!

Slobodna cg
Gost
Slobodna cg

Naravno da nije misli se za koliko ste pobijedili, isto kao i da nijeste

Orli-ban
Gost
Orli-ban

@Volim te zeleno:
Kakve posrbice, samo skretanje sa teme na nacionalizam to je sve što znate…
I šta misliš koga sam glasao, kad bi samo znao da li je to URA
Kakvo zalijetanje, mislis ko visoko leti nisko pada ili nesto drugo

Orli-ban
Gost
Orli-ban

@Slobodna cg
imas na ispitu 49% pao si, imaš 51% prošao si a isto kao da nijesi, je lo to logika?
Ili je bolja logika imaš firmu a preko nje nisi poslovao, isto kao da nemaš…

Njegoš
Gost
Njegoš

Ajde Milo ne kupi trunje😒

Psihijatar
Gost
Psihijatar

Njegoše, ti si prnja i ovi tvoji litijaši. Većih prnja srbijanskih nema.

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Njegose Srbine legendo!!!!

Rolex
Gost
Rolex

Dobro to smo svi znali od 2006 godine pa sta si uradio da to sprijecis bio si za taj period premijer ili presjednik dezave?

Montenegrino
Gost
Montenegrino

Zapošljavao je te iste Srbe da bi ostao na vlast dok, je nas Crnogorce zapostavljao ka’ dijete staru igračku!

Fendi
Gost
Fendi

“Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je kazao da nacionalistička OPOZICIJAi Srpska pravoslavna crkva hoće…”
Ima li ko da mu kaže da je on OPOZICIJA, možda je stvarno u šumu.
Jer ispada da On sa Crkvom posrbljava Crnu Goru

009
Gost
009

Nije još zvanično .

Fendi
Gost
Fendi

Jeste, priznao je rezultat izbora

Baba vanga
Gost
Baba vanga

Ne posrbljava on ali Risto sa domacim izdajnicima to radi

Fendi
Gost
Fendi

Milo reče “opozicija sa Crkvom,” a Milo je opozicija valjda on zna ko to radi

Janko S
Gost
Janko S

Evo vam po opstinama prijedlog za rezove, moje skromno misljenje. Bijelo polje Admir los, umjesto njega Biserka moze, Kolasin, Bojica forsirati Scepanovic najuriti, Mojkovac Peja dobar, Smolo dobar, ostali out, Podgorica Vesovic nista, Vukovic i Nikolic ok, Niksic i Budva sve nove ubaciti, Berane Faticu se zahvaliti, mislim da je vrijeme vise. I pola poslanika ili kandidata za poslanika skloniti… Više »

KTD
Gost
KTD

E kako ti strasno znas kadrove da rasporedis i prepoznas.Nabrojao si pola ljudi sto su od juce u DPS pristupili.
Śedi i ne kadriraj ti, kumim te bogom.

MNE
Gost
MNE

U potpunosti se slazem. Dosta je bilo Simovica, Boskovica, Gvozdenovica, Milosevica i tako dalje. A ovo za Mojkovac ako mislis na Pejovica iz Tare, slazem se, ali mislim da su zakasnili sa njim, jer koliko sam cuo, uzmi ovo sa rezervom, ali mislim da je saopstio i zauzeo stav da se vise nece baviti politikom i pravo cudo je da… Više »

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Milica kaže da treba smijeniti i Mila

Dmajka 338 mln
Gost
Dmajka 338 mln

Ruka.

Filipini
Gost
Filipini

Milo će se brzo pitati kolko i Filip Vujanović.
Ono da čestita dan Opštine Rožaje, da naglasi ono trt, trt…kolko su kao bitni za Crnu Goru i da čestita rođendane svjetskim liderima

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Nadaj se, već se Milaš sprema za prijevremene parlamentarne izbore jer je jasno pored svih para da se vlada skrpiti ne može. Džaba Vučić i Rusi baciše tolike pare.Zato i ide vanredni kongres, sa novim kadrovima na izbore po Novoj godini.

Segio
Gost
Segio

Neka se priprema, isto se tako opozicija nekad spremala i nadala radpisaće se prihevremeni, vanredni… ..
Ko to raspisuje, ja mislim Predsjednik Skupštine, a kolko se sjećam sada je to Bečić

nepristrasan
Gost
nepristrasan

sledece izbore ce imat 40 mandata sam garant . ovo kazem ko clan sdp a . kako vrijeme prolazi vidi se njegova velicina u odnosu na ostalu jadnu i primitivnu opoziciju . izuzev sdp .

Marko
Gost
Marko

Moze imati 40 ali sa starim Liberalima. Nece moci sam DPS.

nepristrasan
Gost
nepristrasan

slazem se , crnogorci su zapostavljeni od 2006 a posrbice forsirane , to mu je najveca greska . kaze Dacic u samoj vladi , administraciji , radi 160 srba od 1500 .. greska .

Marina
Gost
Marina

Kad covjek slusa njega i bilo koga od “nove vlasti” postaje mu jasno u koliki smo ponor pali.

Bane
Gost
Bane

SDP ……. 😂😂😂😂😂

Dijamant
Gost
Dijamant

Aoooo jada crna…

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Litije Mitropolije SPC,su pokazale Identitet CG.
Vecina naroda crnogorskog se ponosi SRPSTVOM.

MNE
Gost
MNE

Zvao te risto da idete kod lazara na kosovo ne gubi vrijeme ovdje

MNE
Gost
MNE

Zvao te risto da idete kod lazara na kosovo ne gubi vrijeme ovdje

Trtomud
Gost
Trtomud

Litije finansirao Vučić, da je finansijer bio Erdoğan. Narod bi se ponosio osmanstvom.

1111
Gost
1111

Makni pokret za promjene iz DF koji je procrnogorski i njegovih 5 poslanika i to vam je to…a ne moze biti preko 25% …toliko o srpstvu….samo se zanosite…

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Poslednja nacija na svijetu ako bi nekom silom morala vjeru da mijenjam.

Marina
Gost
Marina

Crna Gora
Ponisis li se ti tim identitetom ili se stidis?

Nk.
Gost
Nk.

To je narod kojem je SPC sa Ristom na celu isprao mozak.

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

I ja tebi isto…

Maksim
Gost
Maksim

A dje vi je to srpstvo bilo prije? Mijenjate naciju kao majice gledajući da šklapite što od trenutnog interesa. Ali to govori kakva ste nacija.

Roki
Gost
Roki

Da mi te upoznati, pa da popričamo.

Negokako
Gost
Negokako

Mislis sa ovim izbjeglicama iz ne znam odakle i konobarima i prodavacicama iz srbije..sanjaj da su svi nule kao ti i tebi slicni..kome mozes ti biti dobar kad rodjenu zemlju mrzis..vi ne kapirate da vam se u srbiji sprdaju

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Onim čim se budala ponosi pametan se stidi!

Koca
Gost
Koca

Rodila te majka!Kralj izdominirao kao i uvjek!

Nemirni dih
Gost
Nemirni dih

Pozdravicemo te kad te zapad pozdravi

Realnost
Gost
Realnost

Ne mogu da citam tekst, ali podjite malo na Wikipediju da vidite notorne lazi o CG. Crnogorska kapa u gro planu je ona okupatorska s 4C, a ne autenticna. Pisu o “losem polozaju Srba u CG”, i niz nekih neistina o komitskom pokretu i slicnim temama. Da smo mi tako na sve frontove zauzeli pozicije ka sto su oni, ne… Više »

Vido B
Gost
Vido B

na WIKI su to uradili srbi. Može i bilo koji Crnogorac uređeivati stranicu.

Marina
Gost
Marina

Pa sto ne uredjujete?
Zasto pustate da truju mlade ljude lazima?

Filipini
Gost
Filipini

Da li je Onamo Namo laž. Da li su Memoari Kralja Nikole Laž, sa li du djela Njegoševa laž, da mu du Guslsrske pjesme laž…… I sve laž do laži dok ne dođe Milo, Nikolsidis….ma neka

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Politika je i tada postojala, Kralj Nikola je imao pretenzije da on postane Kralj SHS pa mu se ucinilo da je bolje da se malo preorjentise na srpstvo zbog veceg broja stanovnika a i kako ce ostale drzave koje ulaze u taj satav gledati na to da im Kralj bude iz male CG a svi oni veci teritorijalno i stanovniszvom.I… Više »

Filipini
Gost
Filipini

Biće prije sa secMilom”prrorhentisso” nego Kralj Nikola. Jer to nije bio samo Kralj Nikola već i Njegoš, a tada nije postojala ni riječ o toj Kraljevini

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

…a o Njegosu iz najcistijeg crnogorskog mjesta i krsa za koga ste se zakacili necu ni da komentarisem.
Samo cu reci , koliko vas je volio i bio srbin nikad na vase tlo nogom nije krocio.Cak je cesto isao u Zagreb i Ban Jelacic mu bio veliki prijatelj.

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Kolko je puta, “kročio” u Podgoricu, Nikšić…
Naravno da nije bio u onim mjestima koje su okupirani

Doktor
Gost
Doktor

Džabe tebi objasniti i ovim posrbicama, vi pameti nemate, vama je srbijanska mitomanija i laž pamet popila, vi ste sada na stadijumu amebe.

Segio
Gost
Segio

Nije Njegoš “Srbijanske mizomsnija”.
Nego najveće ono što Crna Gora ima, a kojeg ste se odrekl

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

CCCC je Crnogorska kapa od pamtivjeka.

Sreten
Gost
Sreten

Ma sta rece?

Śan
Gost
Śan

E bravu neznani posrbice.

Rudo
Gost
Rudo

Nemas ti pojma

Nmk
Gost
Nmk

Taj vas pamtivijek je od 1918 na ovamo jer do tada na crnogorskoj kapi nikad ali nikad nije bilo 4s.
Nikad zapamtite.

Miki
Gost
Miki

Isto govoriš “istinu” kao SPC i ovi litijaši. Ti si samo budala, i ništa više

Negokako
Gost
Negokako

Jes ka sto je isus pricao srpaki..nova psihodelija srba nadji na joutube..kako te sramota nije

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Da procitala sam – Oktoih prva srpska knjiga stampana u Cetinju.SRAMNO
Trebalo je davno oformiti neku instituciju koja bi se samo tim bavila.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Kome je Njegoš posvetio najveće svoje djelo

Marina
Gost
Marina

Realnost
U pravu si.Mladi treba da se aktiviraju.Iako Srbe svi dobro poznaju.Oni su svugdje zapocinjali ratove pricom o njihovoj “ugrozenosti”.Ogavno!

Negokako
Gost
Negokako

Da da svuda imaju ulogu zrtve ljigavi pokvarenjaci

Pravda
Gost
Pravda

Kako se pecaju Srbici hahaha

Segio
Gost
Segio

Milo je trenutno Crnogorac

Božidar
Gost
Božidar

Da do daljnjeg a dalje po potrebi i po prilici.

Kapetanmiki
Gost
Kapetanmiki

Sta ovi litijaneri rade po odje , ajmo na dan , vjesti,,

Garfildinho
Gost
Garfildinho

Odustao od sume, hladno mu tamo u cipelama od 3000 eura…a moze mu medjed izjesti sat od 150 000

ND123
Gost
ND123

O čemu priča naš predsjednik???!!!
Zna li iko???

Podgorica
Gost
Podgorica

Opet nas neko napada a on nas brani haha , da je Čak Noris pa ni se umorio

Marina
Gost
Marina

Ahahahahahaha
Kako su navalili termiti da napadaju…
Bravo Milo!
Pogodio si tacno u centar!

SINDON58
Gost
SINDON58

ND123 Ko ste vi?

mala murtenica
Gost
mala murtenica

To da SPC posrbljava i vrabci znaju . Djukanovic to saopstava kao da je otkrio toplu vodu. Pravo pitanje je , zasto od 2006. ama bas nista nije preduzeo da ih u tom naumu zaustavi ili makar uspori. Institucije nijeu radile ama bas nista ., spc je devastirala pod izgovorom renoviranja postojece crnigorske crkve i manastire dajuci im svetosavski oblik… Više »

Tivat
Gost
Tivat

Pa jesu li vrapci sada Srbi i neprijatelji Crne Gore

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Papaaaa

RADOJKA
Gost
RADOJKA

Postovani PREDSJEDNICE nemozete dati ostavku.Ne ostavljajte CRNU GORU sada kada je najteze u rukama onih sto joj misle zlo.CRNA GORA treba da ostane sigurna, i stabilna DRZAVA za sve nacije koje u njoj zive.A to moze samo ako ste vi na celu DRZAVE.I poruka svima ne dirajte CRNU GORU.Ne damo je nikome ali bas nikome.

Lisboa
Gost
Lisboa

Da sa ostavku haha, pa da nema onoga fa te na svaki semafor pozdravlja policija, da se nisi zaustavio na crveno svijetlo 25g, ne boj se neće dati ostavku

Marina
Gost
Marina

Radojka
Kakva ostavka!
Pa jesi li slusala ili citala intervju?

Kapetanmiki
Gost
Kapetanmiki

Radojka potpuno se slazem , smeta im Djukanovic jer je prepametan za njih!

Mirko
Gost
Mirko

Milo nam je jedini spas, stvarno se plasim za opstanak nase najljepse drzave… kakav god da je, jedino on moze spasiti Crnu Goru od srednjeg vijeka i posrbljavanja.

Ivana
Gost
Ivana

Imas nesto protiv

Dmajka 338 mln
Gost
Dmajka 338 mln

Netko u sutomore 😅

Dmajka 338 mln
Gost
Dmajka 338 mln

Drug izađi iz žbuna.

Dmajka 338 mln
Gost
Dmajka 338 mln

Emina ista si žulijet Binoš.

Podgorica stara
Gost
Podgorica stara

Kralju!
Svi skupa ti nijesu ni da ti uho očiste.
Idemo dalhe.
Pobjede su na Vašoj strani

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Milo,srcem i pameću!
S tobom smo naravno u borbi orotiv ovih četnika.

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Da sve su drugi krivi, to što jedna nacionalistička opcija negira i hoće da obriše sve veze sa srpstvom daje za rezultat da srpstvo jača… akcija i reakcija… za to ste vi dragi predsjedniče krivi, a ne drugi, možda da preuzmete malo odgovornosti… A živite u zabludi da je to jedan glas razlike, konstantno prisvajate tuđe glasove, SDP vam je… Više »

Atos
Gost
Atos

“Laušević: Transmisija virusa u Crnoj Gori veća nego u Bergamu”..
Od ovoga di treba o čuvati Crnu Goru, a kolko te je briga bilo Smilobiča Ministra Poljoprivrede si stavio na čelo tima.
A ljutimo se kada nas Mitropolit nazove “Volovima”, a to što se ponašaju prema nama kao da smo volovi, to nema veze izgleda…

Cedomir
Gost
Cedomir

Ma ti si volina!

Atos
Gost
Atos

Neko violina, a neko ono puvalo što ga zovu gajde

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

VOLINA, artanjane, ne violina !

Atos
Gost
Atos

Bez obzira, ostajem pri onome za “puvalo”

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Св.Василије,Св.П.Цетињски,Његош,КраљНикола, Марко Миљанов су били СРБИ.Црногорци.

Snjeg
Gost
Snjeg

Aooo neka su pustite te price.Ja cu u svojoj zemlji biti ono sta ja hocu i ono sto su mi pretci bili.A necete me posrbljavati i nametati nesto sto ne zelim.

Marina
Gost
Marina

Nikada nijesam vidjela vise srpskih botova nego povodom ovoga intervjua.Znaci predsjednik samo treba cesce da se pojavljuje .Pocrkace od muke :))

Danbo
Gost
Danbo

Ne avetaj.

Njanjanja
Gost
Njanjanja

A sto si ti u Crnoj Gori nego Crnogorac? Da nisi Amerikanac?
Ajde vozi

mala murtenica
Gost
mala murtenica

mogli su biti i eskimi , kakve to veze ima

Terminator
Gost
Terminator

Ako je tako malo pjevajte o njima, a ne o Nemanjicima 😂

Śan
Gost
Śan

Ne no vanzemaljci ne brukaj ih od srba su jedino gore posrbice.

SINDON58
Gost
SINDON58

Ti si pao

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Ko ne bio vjeran crnogorstvu,bogom i ljudima bio ćeran!

Zagor
Gost
Zagor

sv. vasilije je bio srbin hercegovac

NK grad
Gost
NK grad

Mislim da srbe mnogo boli sto smo im mi vratili drzavnost i drzavu kao imenicu. Vlastitu. Srbija je drzava sad. A prije je bila republika, pa dio zajednice. Mi njima podarili drzavnost i nastao kompleks

Njegoš
Gost
Njegoš

Oni su počinuli od kad se otarasiše nas

Marina
Gost
Marina

Niegos
Pa idi i ti tamo pa pocivaj!
Sto cinis ovdje?

Marina
Gost
Marina

Njegos
Da i mi pocinemo od tebe.

Nmk
Gost
Nmk

Aha jesu Njegose pocinuli pa zato ne biraju sredstva ni nacin da nas stave pod svoje skute ponovo.

Negokako
Gost
Negokako

Pa kad su pocinuli od crne gore sta au navalili na crnu goru..nema kompleksasi zaljubljeni u crnu goru SVI BI CRNOGORCE NECE DA MOZEE

Snjeg
Gost
Snjeg

Srbi imaju veliki problem sa identitetom.Ljudi koji su sigurni u svoj identitet ne pokusavaju da drugima namecu vjeru naciju laznu istoriju.

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Hahaha SRBIN.Crnogorac.

Marina
Gost
Marina

Snijeg
Pa naravno!

Plimut expres
Gost
Plimut expres

Sve ide ka tome da će cirkusanti-Rukoljub, Dritko i Aleksa sami otići kod Mila i zamoliti ga da se DPS vrati na vlast.

Njegoš
Gost
Njegoš

Snila baba sto bi bila rada😂😂😂🇷🇸🇷🇸🇷🇸♥️♥️♥️

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Ne,oni idu kod vuljina …..hahaha

MarshalDuklje
Gost
MarshalDuklje

A sto ne radi nesto ?

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Krenuo je bio u šumu, no poče kiša

Marina
Gost
Marina

Odusevljena sam koliko su se nocas povampirili neprijatelji Crne Gore.
BRAVO MILO!
Pravo u sridu!
Sto bi rekli Dalmatinci.

Vido B
Gost
Vido B

RADI, radi….ne sumnjaj

Marina
Gost
Marina

Marsal
Radi.Vidis?
Ide tebi i tvojim zemljacima na zivce!

MarshalDuklje
Gost
MarshalDuklje

Samo pric, nista ne radi ! Od cega zivi ?

Viktor
Gost
Viktor

Djekna jos nije umrla a kad ce ne znamo… a mici se vise dosadi I bogu I narodu pi

SamoUIgricama
Gost
SamoUIgricama

Vecina Cg-ca su Srbi, mislim da i predsjednik pripada toj vecini. Cemu ove najave za ratove,Amfilohije bi protiv Kosova a Milo protiv Srbije ili vec sebe? Jel se ovo skrece paznja sa glavnih tema”plate i penzije”.Uostalom kome se ratuje pravac Jerme-Azerbjedzan, a mnogi bi ratovali iz Splendida.

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Mnogi srbi su vlasi i cincari.ostatak bugari

Dragan Vučić
Gost
Dragan Vučić

Državnik….niko mu nije ni do koljena…ko sve vodi države u okruženju i u svijetu…smiješni ljudi..

Ivica
Gost
Ivica

Milo DOZIVOTNI PREDSJEDNICE!
Hvala ti za sve i sve ti cvjetalo!
EVIVA!!!!

Wonder Woman
Gost
Wonder Woman

Uh ti si se nasao da nam pricas to, ZNAMO MI TO!
Nego si nam TI KRIV ZA OVO STANJE!
Niko im vrata otvorio nije, ti jesi, pa su sagradili kuce BESPRAVNO na nasu teritoriju i plus GLASAJU protiv nas!
SAM PAO SAM SE UBIO!
CRNA Gora nikad nece bit obala srpskog mora!!!!!!

Црна_Гора
Gost
Црна_Гора

Crna Gora Srbija RS RSK jedna familija.

Śan
Gost
Śan

A dje ti je USA mozgu posrbljeni ili si traktorista sa tudjim imenom

Danilo
Gost
Danilo

Uvazeni Presjednice:Podrzavao sam vas punih 20 godina i sada smatram da ste dobar politicar,ali zaista nemogu da se slozim sa vama da se nije dogodio nikakav pad na izborima. Samo molim vas pogledajte rezultate izbora po gradovima i uporedite sa izborima 2016 ako to nije pad ja onda neznam staje,moramo biti realni ,dozivjeli smo katastrofu.Mora se uraditi analiza ali ce… Više »

Nate
Gost
Nate

Nikad nije za Crnu Goru kasno. Idemo naprijed i pametnije za nekoliko mjeseci na izborima

Podgorica
Gost
Podgorica

Vidiš li da Dps sada na 20%, a što misliš zašto će Kongres

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

nekoliko puta 12, ali ok, podržavam da će sledeći izbori dati bolju sliku stvarnog stanja…

riquelme 69
Gost
riquelme 69

boli kako si nepismen!

Dok ne popadamo
Gost
Dok ne popadamo

Milo smijesan si tip. Nijesi se udostojio bar ovo 14 godina da prezentujes ljudima istoriju Crne Gore nego se skriva kod privatnih lica. Nijesi bio u stanju ove zlotvore od popova bez crnogorskog drzavljanstva da vratis dje im je mjesto. Dozvolio si da svak pise sta god hoce o tebi i medijima i poslanicima a da niko ne odgovara krivicno… Više »

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Odlazeci si, dolaze mladi ljudi.

Espana
Gost
Espana

Ako mislis na ive “oslobodioce” grdno se varas. Nigdje na svijetu ljudi ispod pedeset ne pokrivaju funkcije od znacaja. Tramp 74, Bajden 78, merkel 68, Putin skoro 70 godina. Tako da…. Jedan je Milo. Dzaba vam sve.

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Samo ne Nikolić, ako je to budućnost DPS-a onda to nije svijetla budućnost, Pravi je opozicionar, kao vezan pas stalno laje.

Grahovo.ME
Gost
Grahovo.ME

Hu@baba trosis li se jos posto mozzga nemas

Sreten
Gost
Sreten

Ovaj Krivokapic je u cvijetu mladosti. Mislim da i ne zna koja je funkcija Vlade.

MAKANJA
Gost
MAKANJA

“Velike”3 godine razlike izmedju njega i Milašina

roki
Gost
roki

pa da…dolazi Djedo

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Još ovaj o Velikoj Srbiji i Crkvi, dosadi više

Viktor
Gost
Viktor

E vala bas

Dok ne popadamo
Gost
Dok ne popadamo

20 i vise godina slusamo pricu korupcija kriminal svaki dan. Ljudi ako ne vjeruju nasim sudovima imaju Strazbur dje ljudi za mnogo manje stvari dobijaju. Da postoji bilo kakva sumlja protiv Mila davno bi bio u zatvor ali 100 puta izgovorena laz je istina. Vecina ljudi gleda Vijesti i tamo zadnje 15 godina nista fino covjek ne moze cuti. Cak… Više »

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Ti nisi čuo za “Kadija te tuži kadija ti sudi”

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

To je za vas srbe dok ve Crna Gora ne oslobodi

Ilija
Gost
Ilija

SPC najveca gradjevinska firma, samo u BD milioni kvadrata poslovnih prostora i luksuznih apartmana. A zasto ovo niko ne kaze. Demantujte ako mozete.
Sirite ovo.
Nema vise cutanja.

Tivat
Gost
Tivat

Ne govore to ljudi jer je neozbiljno

broj 1
Gost
broj 1

neozbiljno tvrditi drugacije

Tivat
Gost
Tivat

Ne sprodajte se, pa niko vam ne vjeruje, ni sami u to ne vjeruje te.
Nego samo prepričavate ono što ste čuli od nekog ko je čuo, jer računate da je onaj ko je to prvi rekao da je on to provjerio

Onaj
Gost
Onaj

Pa valjda bi ti trebao da dokažeš to?! Kako da ti neko demantuje glupost?

Radosav
Gost
Radosav

I on poceo da place…
A nije do sad,bio je onako siguran u sebe…
Sad se malo pogubio,posenilio je,lupa gluposti…

Pg cg
Gost
Pg cg

Izjede nas korona milo…sto ne pomozes sad nego gledas opet svoju fotelju utabanu eo 30 godina…nicija do zore nije gorili.kme kme

Milan
Gost
Milan

Zovi Rista da kadi

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

@Milan
Samo premotaj koliko je puta šef države u svojim nastupima pomenuo koronu. Nikad. Ili nema nikakve opasnosti ili ga boli briga za narod. Ako nema opasnosti onda NKT nije ništa nego političko tijelo… kako god odabereš ne valja.

Gastos
Gost
Gastos

“…ponosna na svoju antifašističku tekovinu…’

Toliko ponosna da neguje tekovine fasiste Sekule u drzavnoj himni. Od toliko verzija pesme, bas je moralo da se ubace Sekulini stihovi.

Proleter
Gost
Proleter

Sta im fali, poslušaj riječi, prejake su, ko god ima iole sluha dopasce mu se, šta ima veze ko je nešto napisao ako je to dobro. nego imate problem sa sobom, neizlecivi mrzitelji svega što nije svetosavlje.

Milosh
Gost
Milosh

Nasa himna je prelijepa i neuvredljiva. A ti ajde gledaj zadrugu.

Gastos
Gost
Gastos

Ima puno verzija pesme i druge su isto tako lepe.

Da li je bas morala da bude Sekulina ?

Sreten
Gost
Sreten

Lepe? Sto te briga za crnogorsky himnu?

Pg cg
Gost
Pg cg

Presjednice ti si za sumu sa podjelama tvojima…jbg vise je srba u crnoj gori i prifati to…a sam si tome najvise doprinio

Nensi
Gost
Nensi

Gospodin bio i ostao .Zivjeli predsjednice ! Barecine ce pricati svojim jezikom poganstva ,ne osvrcite se !!!

Njegoš
Gost
Njegoš

Ajde Nensi ,u šumu za njim. Za drugo i niste😂😂😂

KOMIT
Gost
KOMIT

Po šumama i gorama naše zemlje ponosne idu čete partizana, Slavu borbe pronose! Partizan sam i tome se dičim,  to ne može biti svak, i umreti za slobodu može samo div junak! Neka čuje dušman kleti Krvavi se vodi rat, Prije ćemo mi umrijeti Nego svoje zemlje dat’! Kaznićemo izdajice, Oslobodit narod svoj, Kazaćemo cijelom sv’jetu Da se bije ljuti… Više »

Rozaj
Gost
Rozaj

Presjednik je pravoslavne vjere i Crnogorske nacionalnosti, kome ovdje nesto nije jasno.?

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Tebi nije jasno,on nije pravoslavac.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Pravoslavac- u toj rijeci se krije odgovor- pravo – znaci da je ta vjera ispravna a sve druge vjere da ne kazem….
Cisti fasizam u sakrivenom obliku.

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

on je ateista da ja znam…

Max
Gost
Max

Kako mi je nešto čudan izraz lica gospodina Đukanovića, nema više one drcnosti, nema više one arogancije,nekakav mi je ostarao evo mjesec dana…..Zbog. čega li je to ???

DDD
Gost
DDD

Kisjeo.

roki
Gost
roki

30godina si bio pokriven usima a sad si se mnogouskoprcao.
Bice nas Mila jos- ne brini.

Djuka
Gost
Djuka

Treba mu podhitno dobar psihijatar.

Ma,neka
Gost
Ma,neka

Dule, prije ce biti da psihijatar treba onom mandataru. Prilicno se uvio u mantiju, a u mantiju sljivovicu….vidi ti to malo.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Krivokapic osporava Darvinovu teriju evolucije , kaze ” ona je objavila smrt Bogu”. 😂😂😂

Podgorica
Gost
Podgorica

“Lombrozo”

Andjelka
Gost
Andjelka

Gospodin.

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Da, gospodin čovjek… nego gdje mu je sat?

Nina
Gost
Nina

I onda ga naslijedi pipun.Bogu za plakat.Nisu dorasli ni cipele da mu ciste.

Ananas
Gost
Ananas

Odlican komentar

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Pipuna gajio, pipun mu rodio…

Interesantno
Gost
Interesantno

Baš gotivis pipuncica…što li?😉

nebuloza
Gost
nebuloza

Tvrd je pipun voćka čudnovata, ne slomi ga već zube polomi

Onogost
Gost
Onogost

Manipulator ostaje manipulator.

Snjeg
Gost
Snjeg

Da najveci prevarant i manipulator Amfilohije se nikad nece promjeniti ma ni ovi kojima je dobro mozak isprao.

Srbo
Gost
Srbo

Neko se vraća na fabričke postavke a neko će napipati Spuž. Džaba mlatiš Miloje prošlost ste.
Narod više ne nasjeda na te priče.

Gastos
Gost
Gastos

‘kako sejes, tako zanjes’.
Promeni plocu, Milo. Videlo se da ljudi ne vole vise tu retoriku. Ali, nastavi i dalje da sejes mrznju do kraja, da ukopas DPS jos vise.

Perper
Gost
Perper

Sijes se kaze, Zdravko

Gastos
Gost
Gastos

Srecom CDM je pun poliglota, pa su svi razumeli, cim su mi udarili 25 minusa.

Frle
Gost
Frle

150 hiljada je lagano glasalo za Mila. Sta hoces gastoz zadrugar?

Gastos
Gost
Gastos

150 hiljada Bruto , videcemo na sledecim izborima Neto (kad oduzmemo fantome, pritiske, lazne LK, itd)

Marina
Gost
Marina

Kad se prije namnozise ovi botovi iz Srbije ovoliko?
Najezda.Kao bubaruse(Ruse :))))

Marina
Gost
Marina

Ne kaze se u Crnoj Gori
sejes-nego sijes
promeni- nego promijeni
videlo-nego vidjelo….
srpski botu !

Gastos
Gost
Gastos

Marina, hvala na ‘prijevodu’. Pokusao sam Google Translate, ali nije bilo crnogorskog jezika. Mora da im je direktor neki Srbin.

Nego komentarisi misli, nemoj mene, nisam ja bitan.

Gastos
Gost
Gastos

probao sam da prevedem na crnogorski, ali nema na Google Translate-u. Mora da im je neki Srbin direktor.

Nego, imas li nesto da kazes oko ‘sijanja’ mrznje.

Marina
Gost
Marina

Gastoz
Ne bih nista imala da dodam u vezi sijanja mrznje.
Tu ste vi sve rekli,narocito poslednjih 10 mjeseci

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Predsjednice i ti si bio Srbin!

DDD
Gost
DDD

i ost’o 100 %.

Gaca bacca
Gost
Gaca bacca

Risto im sastavlja vladu ka u srednji vijek a oce u evropu sprdnja velika🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣kuku kako je dobro

Razmislite
Gost
Razmislite

SPC najveca gradjevinska firma, samo u BD milioni kvadrata poslovnih prostora i luksuznih apartmana. A zasto ovo niko ne kaze. Demantujte ako mozete.

Pavicevic
Gost
Pavicevic

O ovome ne treba cutati. Svi znamo. I u Pg. Ogrombe zgrade, dje je kvadrat 2500eura. Pop u jednoj zgradi 17 stanova

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Šef obrne milion preko noći, sam, uzme kredit, kupi, proda…
Crkva je veća organizacija, valjda je logično da obrće više.

Pomorac
Gost
Pomorac

Predsjednice trebali ste ostriji biti i postovati zakone. Brzo cete biti ponovo gdje treba.

Tuzi
Gost
Tuzi

Dritane vrati mi glas

Ivan
Gost
Ivan

Ako dodje do vanrednih izbora kada vidim ove kako se kolju oko stolice DPS ce dobiti 60%. Uzas jedan kakav primitivizam

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

Bote, Dritan na sledećim izborima ima više glasova, i bez tog tvoga (što ga nisi ni glasao)

Cimasg
Gost
Cimasg

Rece bivsi Srbin koji mislio da stbori svoju milogorsku naciju

Milan
Gost
Milan

Dođi debi dok još imaš kome. Nauči istoriju od kada postoje Crnogorci

Cgcg
Gost
Cgcg

Neka tamo ristogorac

XTX
Gost
XTX

Predsjedniče,Crna Gora je uz Vas!Ne interesuje nas nista,osim nasa Crna Gora i Vi,jer ste Vi i proslost i buducnost Crne Gore i moramo sačuvati nasu majku Crnu Goru od svih i svega,uz Vas smo ne damo,ni vas ni drzavu!

peka
Gost
peka

I posle Mila Milo

Lidija
Gost
Lidija

Boka je Crnogorska vazda bila

Gastos
Gost
Gastos

‘vazda’ , da li to u prevodu znaci od kraja II svetskog rata ?

Terminator
Gost
Terminator

Pogledaj posjede Zete, Duklje pa se javi seljacino

Slobodna cg
Gost
Slobodna cg

Aferim Preśedniče, ovo se zovu pravi junaci i ljudi koji su vitezovi i u veselju i u nepovoljnostima

Gruban
Gost
Gruban

Umjesto da se pobrine o zdravlju građana i pomogne o sprečavanju širenja virusa korone on samo brine kako da ostane na vlasti jer mu je malo bilo trideset godina.Sebičnost je strašna !

Milan
Gost
Milan

Pozovi Tista i popove neka okade ulice možda pomogne

Soko
Gost
Soko

Da bas je on predvodio litije koje su napravile ovu kataastrofu. Dje je sada djed risto I Nova vecina da objasne ovim nesrecnicima kako su oh nagrdili uz pricu da se u tim litijama nemogu zaraziti. E neka sada zovu na nove litije da ih ozdrave

Perper
Gost
Perper

Pa nije on litijao

Ma,neka
Gost
Ma,neka

Grubane? Nije on ljekar, no slušaj NKT, ako znas sto je to.

marko
Gost
marko

Samo.naprijed ..
pospremi bahate oko sebe i pohlepne .. sa platama.od 7000 e … 6000 e…12.000 e ….
Postojace Crna Gora ….

@@@@
Gost
@@@@

Muskarcima nizim od 1.80 m treba zabraniti bavljenje politikom – jer te frustracije i komlekse nista nahraniti ne moze. Kad uporedis ove rifuzne kvazilidere buduce vlasti i Mila bude ti jasno sto 30 godina pokusavaju biti Milo umjesto Mila. Ali, avaj – nikad!

Senjor
Gost
Senjor

Ispravka. Muskarcima koji su nizi od 1.70 m.

Marina
Gost
Marina

@@@@
Hahahaha
Sjajan komentar.
A sto tek reci za ove koji ni 160 nijesu dosegli?

Aljbin
Gost
Aljbin

Hercegovina entitet a Crna Gora deset vjekova drzava a to ih boli🤣🤣🤣🤣🤣

DDD
Gost
DDD

ahahahaha keakoe?

Ivanović
Gost
Ivanović

Nema predaje, bez CPC nema ni Crne Gore a ni nas Crnogoraca i nema pravo niko ko vjeruje beogradskim popovskim mračnjacima da se izjašnjava kao Crnogorac jer time stvara smutnju i narušava jedinstvo procrnogorskog pravoslavnog korpusa, a srednjevjekovnim travarima daje vjetar u leđa. Do pobjede i konačne slobode, vjerujemo! Živjela otadžbina, E viva Montenegro ! 🇲🇪✊

Piper
Gost
Piper

Svaka ti cast ,,nastavljamo dalje borbu

Djuka
Gost
Djuka

Još malo će ova retorika dok ne počnu da se vade papiri.

Milan
Gost
Milan

Misliš za Ivanovića, Perovića, Carevića, Rista preduzetnika?

Marija
Gost
Marija

Vidjite serbske podcaste kolko pricaju razne javne licnosti i neki reperi o Crnoj Gori ali nece da moze

Rajka
Gost
Rajka

Crnogorci su vecina necemo dat Crnu Goru vlast je smenjiva na izbore

Gruban
Gost
Gruban

Ako Tramp dobije izbore u Americi onda ima da bude po njegovom a to g.Đukanoviću neće odgovarati.

Ma,neka
Gost
Ma,neka

Auff, koji si ti strucnjak za geopolitiku…

Max
Gost
Max

Gospodine Đukanoviću jesu li vas obavijestili da ste izgubili na predhodnim izborima,jesu li vas obavijestili da ste opozicija i da sve ono sto ste uništili treba da se brati ma svoje mjesto. Gospodine Đukanovići svo vrijeme vaše vladavine a posebno u poslednjih četrnaest godina igrate na kartu podjela. Svih ovih godina vam smetaju oni kojima ustvari i vi pripadate ali… Više »

Razmislite
Gost
Razmislite

Pravopis da obnovis

Max
Gost
Max

Razmisli@??????Nisam stvarno na pismenom zadatku….Tvoj komentar govori o tebi i o tome koliko si ti pismen.
Sjela ruga pored puta pa se ruga…..
Neka je vječna slobodna Crna Gora!!!!!!

BabaIzSomine
Gost
BabaIzSomine

@Razmislite
Bitno je da se slažeš sa svim izrečenim, samo su pravopisne greške napravljene..

Milan
Gost
Milan

A u što je presudio, da nije Dritan došao vječiti gubitnici

broj 1
Gost
broj 1

kada bi milo podnio ostavku lakse bi sproveli svoj naum zato zele njegov sto skoriji odlazak sa funkcije

za po ure
Gost
za po ure

da si to pohapsio na vrijeme …… sad si mi ti kriv .

Miki
Gost
Miki

Veliki covjek i drzavnik, koji je na zalost ostao sam usred gomile nesposobnjakovica u stranci i sad imamo to sto imamo

???????
Gost
???????

Mi crnogorci pravoslavci smo jedini totalno neorganizovani da branimo svoje interese. Naravno da smo mislili da u nasoj zemlji sleduju nas prava koja smo dali ostalima , medjutim realnost je drugacija, zato ocekujem da ce neko organizovati da se bbar za pocetak online sastavimo i zajednicki branimo i zastupamo ono sto nam pripada makar koliko i drugima.

Razmislite
Gost
Razmislite

Pljuvati, kleti, u kam zatucati, lomiti….

kako je tamo
Gost
kako je tamo

Potpuno se slazem, od kada smo dobili nezavisnost olako je shvatamo, kao da je borba zavrsena a nije. Napadaju godinama. No ovo sad ce nas u pamet dovest. Ja prvi nisam godinama izasao na izbore, ne volim politiku. Ali sad se mora covjek pocet zanimat, ili nas potrase. A Milo je jedini ozbiljan politicar kod nas. Daleko od savrsenog al… Više »

Gaca bacca
Gost
Gaca bacca

Milo kralj a ovi drugi ka rogovi u vrecu brzo ce se posvadjat medju sonom🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁Kuku kako je dobro

Istina
Gost
Istina

Bravo svaka cast g. Dzukanovicu. Idemo dalje narod ce se brzo opametit naravno mislimo na ljude koji su obmanuti i to svakodnevno vide bicemo jaci nego ikad vrlo brzo.

NK grad
Gost
NK grad

Tako je! Ne damo drzavu i naciju sa Milom ili bez njega! Crnogorci su zivjeli i prije vijekova, pa ce i vijekovima. Svi su dobrodosli da zive u miru i slozi, ali u nasoj drzavi. Crnogorskoj. I svi mozemo srecno i slozno. Kome ni to ne valja, nego hoce malu Srbiju, nece moci. Nego ispratiti do granice, pa nek idu… Više »

vjecna da je
Gost
vjecna da je

srpaka crkva je najvece zlo teg o vratu srbiji a posebno u okolnim drzavama uz biu i akademiju rovare dje god stignu i mogu …..mitomanija lazi najmanje tu ima vjere

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Vi ste je htjeli pokatoličiti.

SINDON58
Gost
SINDON58

Nebojsa vi ste majmun. Crnogorci su pravi pravoslavci presli su na pravoslavlje nakon 1700 god

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Ja imam za razliku od tebe ime.A imam i oči da nešto pročitam a i mozak da razmišljam svojom glavom za razliku od tebe. Ako ti je to argument,nek ti je bog na pomoći.

KOMIT
Gost
KOMIT

Ko te je to slagao?Izgleda da mu nije bilo teško.Koliki li koeficijent inteligencije imaš, kad možeš ovakvu glupost da lupiš?!

Niksic
Gost
Niksic

Bravo za naseg predśednika,zivio nam 100 god,nedaj nasu Crnu Goru posrbicima

Komentar
Gost
Komentar

Ko je ovo?

Snjeg
Gost
Snjeg

Amfilohije nije sigurno.To vam je nocna mora i kad je opozicija.

Komentar
Gost
Komentar

Djedo nasa snaga!A ovaj nemam pojma ko je,znam ga iz vidjenja ali ne mogu da se sjetim.

Cedomir
Gost
Cedomir

To je onaj sto ces ga jos dugo,dugo gledati,na celu drzave,i kao novi vladar Crne Gore!

Komentar
Gost
Komentar

Cedimire dragi,reci nekom da ti prospe kofu vode na tebe da se probudis i vratis u realnost!

Cedomir
Gost
Cedomir

Bojim se da ce tebi trebati serpa vode,da se probudis iz tog bunila!

Komentar
Gost
Komentar

Cedo cedomireee nikad vise 1989!

Cedomir
Gost
Cedomir

Nikad vise 2020,sto ste osvojili,osvojili,ni vladu necete uspjeti sastaviti,zato Milo u nove pobjede,da se ovi izrodi ne junace,a nemaju cime!!!

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

U Crnoj Gori se ne kaze kofa nego kanta.

SINDON58
Gost
SINDON58

ko ste vi?

Komentar
Gost
Komentar

Ko smo mi?

KOMIT
Gost
KOMIT

Predsjednik Crne Gore

Komentar
Gost
Komentar

On?zato mi je poznat,ja sam mislio da je sad predsjednik Milan Pipun Knezevic a premijer Marko Milacic,mozda sam ja dosao odje iz buducnosti!

KOMIT
Gost
KOMIT

Nisi iz budućnosti, ne laskajj sebi.To ti je od previše čitanja borbe, kurira, vijesti, in4s i ostalih tabloida

Komentar
Gost
Komentar

Boga mi komito ne znam sta da ti kazem,ja sam cuo da ce sad da budu izbori za predsjednika i da ce da pobijedi Pedja Bulatovic!pa ti vidi

SINDON58
Gost
SINDON58

Pedja Bulatovic star, komunist, cetnik i posrbljavan Crnogorac

Jelena
Gost
Jelena

Jedini pravi lider Crne Gore u svakom smislu i na svaki nacin! Poredjenje sa ovim nadolazecim samozvanim liderima je degutantno i nemoguce, naravno u korist njihove stete koju sami sebi svakodnevno sve vise i vise nanose. Tako da samo lagano i opet ce stvari doci na svoje mjesto uz definitivnu neophodnost rekonstrukcije DPSa. Sto se predsjednika i partije i Drzave… Više »

Radosav
Gost
Radosav

Koja opozicija?
Nije mi jasan naslov?
DPS je opozicija…

DDD
Gost
DDD

Istina. Nisu navikli razumi ih.

Anđeljko
Gost
Anđeljko

Za sve sam si kriv doveo si ji i naselio svuj po primoru sad oni igraju po Crnojgori

Penzioner
Gost
Penzioner

Najjaci si!

Dragan
Gost
Dragan

E jes Milo gospodin. Kad se neko ovako ponašao iz opozicije kad su izgubili izbore ? Nikad. Samo su kukali kako su pokradeni. Milo izadje i kaže poštujem demokratsku volju građana. To je pravi političar i predsednik.

Komentar
Gost
Komentar

Nisi Dragan odao si se,Dragan ne pise ,,predsednik,,

Душан
Gost
Душан

Био најавећи Србин…

Milan
Gost
Milan

Dućane popij nešto za razmišljanje

Cedomir
Gost
Cedomir

I shvatio nekad da je grijesio,sto ti neces nikad.

Staxe
Gost
Staxe

Trla baba lan….kako ga je vrijeme pregazilo,15 godina ista priča…

kokolo
Gost
kokolo

Ko je ovaj?

Snjeg
Gost
Snjeg

Negatori CG i svega crnogorskog to vam je predsjednik drzave jos tri godine .A vas intelektualni kapacitet je takav da mozete samo komentarisati ulicarskim zargonom kao na litijama..

DDD
Gost
DDD

Bravo Snjeze ti si vidi se suvi intelektualac.

SINDON58
Gost
SINDON58

A ko si ti?

Komentar
Gost
Komentar

A ko smo mi?

banjani
Gost
banjani

Svaka čas Predsjedniče,Ustavna obaveza svakog Crnogorca je da stane na branik svoje Otadžbine,jer rezervne nemamo,nažalost srbi nijesu izvukli pouku iz 90-tih i gubitka krajina,Kosova,Bih,ali ako krenu na CG,to bi im bio definitivno konačan poraz velikosrpskog projekta,to oni meni poručuju da bi mi komšija bio bolji domaćin moga domaćinstva,bolje im je da se smire

vasojevici
Gost
vasojevici

Neka neka polakote smiri se ne zesti se

Komentar
Gost
Komentar

Banjanine sjedi dje si ni za dje si nisi,ovo je sad neka nova crna gora na koju cete se morati naviknuti!Citiram preŚednika

Гнк
Gost
Гнк

Дрпс је опозиција

Lazar
Gost
Lazar

Ovo je Crna Gora a ne bijeljina

U ime naroda
Gost
U ime naroda

“””Pobijeda ima hiljadu oceva
ali poraz je siroce “””

Ma,neka
Gost
Ma,neka

Polako, polako: ” U SVIM ZIBOTNOM SITUACIJAMA CRNOGORAC JE UVIJEK CRNOGORAC”, a narocito kad zsgusti. Ne radujte se previše , ” pobjednici” , JER STE KUPILI POBJEDU. Videcete kako to izgleda kad NE MOZETE NIKOGA KUPITI, KAD SE PROBUDI SRCE U CRNOGORCU. Idemo, Milo, samo naprijed. S vjerom i snagom!

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Pravicemo mi Mila od blata. Vlast treba da se mijenja i to je normalno ali ne treba na vlast dovoditi Srpske nacionaliste koji oce da posrbe Crnogorce. Sami smo ovo birali za par mjeseci na popisu ćemo postati manjina u sopstvenoj zemlji.

broj 1
Gost
broj 1

sve si upravu

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

🇲🇪Živio Milo Radovanov Djukanović!!!🇲🇪Nikada više 1918-ta!🇲🇪Da je VJEČNA CRNA GORA!!!🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Ma ti si Kralj Crne Gore bio i ostaćeš pozdrav od Tuzana,Nek je Vječna Crna Gora

Tivat
Gost
Tivat

Vidite li ju kolko čovjek voli Crnu Goru, a neko naivan bi pomislio da se samo boji da mu ne pokrenu sudske postupke

Snjeg
Gost
Snjeg

Pokrenuli bi oni odavno da imaju ista osim prazne price .

Tivat
Gost
Tivat

Kad odavno, nisu još ni formirali vladu

Snjeg
Gost
Snjeg

A da 30 god .su parlamentu .

Leon
Gost
Leon

To će se desiti ako većinski crnogorski narod bude i dalje pasivan, umjesto svog identiteta širio “multikulturu”, a ostali su aktivni i ne miruju. Kampanja za popis mora da počne sad da bi prešli 50%

Fendi
Gost
Fendi

Idi u šumu i pusti se više branjenja Crne Gore, sada ćemo da vidimo je li je ko i nspadao.
Jer smo ti se zahjaljivali što “nas čuvaš” 30g, e pusti makar pola godine sa vidimo napada li nas ko, pa ćemo te zvat sa nas braniš

Ma,neka
Gost
Ma,neka

Idite VI KOJI STE DOĐOŠI, ovo je NJRGOVA KUCA!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Kmeee kmeeee 😂😂😂

Marija
Gost
Marija

Nije ti ovo bijograd ovo je Crna Gora Crnogoraca vazda

Komentar
Gost
Komentar

Cija li si cija prelepa Marija

pikamerh
Gost
pikamerh

Svaka čast Predsjedniče, nastavljamo borbu

Kotor
Gost
Kotor

Milo ti sad sam stitis interese Crnogoraca I nemas pravo podnijeti ostavku.Najveci sin Crne Gore ikada. I sjutra bi na direktne izbore umlatio sa 60 posto bilo koga od ovih izdajnika

Komentar
Gost
Komentar

Bar neko da je ostao uz Mila!Svaka ti cast na doslednosti!Ostali su svi napustili brod

BosaNova
Gost
BosaNova

E svaka ti je istina ista, otices i to brzih dana…prevazidjeni politicar skroz

Ratko
Gost
Ratko

Sto je tebe briga iz druge drzave za Crnu Goru

Gatara
Gost
Gatara

Gledas li u kuglu? Bacas li olovo? Kadis li zgrade?

Morpheus
Gost
Morpheus

Koji nivo upornosti u manipulisanju…osvojili se sa partnerima maximalno 38 jer vam je SDP jasno rekao da na njih ne racunate kao tradicionalne partnere!

676869
Gost
676869

Као и у спорту, повући се на време, не бламирати се. Мада овде има основа и за озбиљније ствари. Само упоредити примања у задњих 30година са оним чиме располаже. У Норвешкој су почетком године јавно предочена примања свих запослених. Колико смо ми далеко од тога. Да смо што нисмо, Норвежани би приватизовали Институт С.М. у Игалу. Али код њих не… Više »

Milan
Gost
Milan

Ti si ekavica srbijanac ti nisi Crnogorac

XXL
Gost
XXL

Kaze se “ovdje”. I pisi latinicom.

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

A zašto latinicom? Ćirilica je i crnogorsko pismo!

marko
Gost
marko

kakva su ovo slova
..prevedite

Gastos
Gost
Gastos

Pa probajte Google Translate…Ups, nema crnogorski. No, vi ste svi poliglote.

Gastos
Gost
Gastos

Probaj Google Translate. Ups, nema crnogorski. Ali, vi ste svi instant poliglote.

SINDON58
Gost
SINDON58

676869 meni boli citam cirilicu ja razumem bilo bi bolje da pisete latinicu da sam ja slep zbog citanje cirilicu. Crnogorci nijesu najveci Srbijanci.

Teza
Gost
Teza

U zabludi su oni koji bi da na ostvareni rezultat profitiraju a Mila da žrtvuju.Prosrbi moraju da znaju da su na vlasti zahvaljujući suverenističkim glasovima i da se mnogo se busaju srpstvom jer su i ovako bili došli do ključanja.

Monarch
Gost
Monarch

Na sledecim predsjednickim izborima pobijedit ces ubjedljivo u prvom krugu.

Gastos
Gost
Gastos

I to je OK. Ako osvoji najvise glasova na slobodnim demokratskim izborima sa cistim izbornim spiskom, bez pritisaka, fantoma, itd.

Pravda
Gost
Pravda

Kome da das ostavku ti si jedini spasio Crnu Goru tebi je mjesto dje jesi!ubrzo ce se povuc hijene ne znaju da cuvaju ovce a kamo li drzavu.. tako je gospoce divim ti se!

Popocatepetl
Gost
Popocatepetl

Pa, bar je odustao od gerile po sumama. Malo pomalo mozda se i navikne na gubitak vlasti. A o tome ko ce u zatvor, na srecu, vise ne odlucuje on.

Burin
Gost
Burin

Jedan poslanik manje? Sdp se jasno ogradio od ovakve konstatacije, saopstivsi da niko nema pravo da ubraja njihove poslanike u svoje. Dakle, tri manje. A mozda bude i vise.

Uhljeb
Gost
Uhljeb

Dali bi oba mandata za vlast.

Vjecna
Gost
Vjecna

Cetnici na aparate 🤣🤣🤣🤣

Momir
Gost
Momir

Crna Gora deset vjekova stara a ovi risto pominje kralja lazara od prije vijek dva🤣🤣🤣🤣🤣

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Milo care

Med.
Gost
Med.

odlazi

Marjan
Gost
Marjan

Vec je otisao, samo da to jos i shvati umjesto sto i dalje zavadja narod.

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

SPC na čelu sa vašim Amfilohijem zavađa narod po Crnoj Gori i niko drugi,militantna milijarderska organizacija

broj 1
Gost
broj 1

ne ide on nigdje

Mne
Gost
Mne

On ostaje. Odlazite vi. Sto prije to bolje. Vidimo se na novim izborima. Uskori.

sizif
Gost
sizif

samo se ti tjesiii

Rajko
Gost
Rajko

Sto bi se tjesio? Ajde, da svi izadjete pojedinacno na izbore. Da se vidimo bolje.

Send this to a friend