Politika

Đukanović: Ne odustajemo od ideje stabilne i razvijene Crne Gore

Socijaldemokrate baštine državotvornu ideju i nikada nijesmo licitirali pitanjima koja se tiču državnih interesa. Dokazali smo se kao iskrene patriote i bili smo i ostali oni koji snažno štite državne interese, to građani prepoznaju i to je stub naše politike, kazala je Budimirka Đukanović, kandidatkinja na listi „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Mi odlučujemo DOSLJEDNO“ i članica Predsjedništva SD-a.

“Niti jednog momenta nijesmo odustali od ideje stabilne i razvijene, države socijalneb pravde kakva Crna Gora mora da bude. Za ovo društvo i njegov boljitak dužni smo boriti se skupa, istrajno i dosljedno, kako su to Socijaldemokrate oduvijek činile“, navela je Đukanović.

Socijaldemokrate su pored toga, kako je istakla Đukanović, posvećene i očuvanju zdravlja, ekonomske stabilnosti, jačanju obrazovanja, zalaganju za pravedno i solidarno društvo, sa adekvatnim socijalnim servisima i uslugama.

“Takođe,  pažljivo vodimo računa o uslovima i mogućnostima za mlade, dok je ljubav prema državi naša vodilja u svemu tome“, rekla je Đukanović i dodala, o svim našim uspjesima najbolje svjedoče rezultati u resorima kojima rukovode kadrovi SD-a.

Kako je istakla, na njima je još veća odgovornost jer su izabrali da ozbiljno radimo, umjesto da se oslanjaju na demagogiju.

“Naši rezultati daju nam za pravo da na kursu dosljedne socijaldemokratije, sa izvjesno značajno većom podrškom građana na izborima, radimo za bolji i kvalitetniji žIvot svakog pojedinca“, zaključila je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oooo
Gost
oooo

Ako das minus on dodaje i jedan plus ako lajkujes minusa nema u komentar 🙂 Ovoliko pozitivnih komentara odavno nisam vidio. A od Ramade do Aerodroma samo su im pljustale kritike od naroda.

KPJ
Gost
KPJ

Kako ne
Svi prije izbora
Brda i doline
A poslije
Nista
O kakvoj socijalnoj pravdi pricate
Nema odje ni S od te pravde

Kaliopi
Gost
Kaliopi

SD je pravi primjer !!

Kentera
Gost
Kentera

Socijalna pravda kao vodilja .. Bravo SD

Branko kockica
Gost
Branko kockica

Socijaldemokrate su svojim rezultatima dokazale narodu da su sposobne da obavljaju vazne poslove u drzavi. Mislim da je bolje za njih glasati nego za ove udruzene izdajnicke partije

Lela
Gost
Lela

Znam je lično i znam da je na pravoj strani

Nindza kornjaca
Gost
Nindza kornjaca

Svijdaju mi se ovi ljudi. Vjerujem da ce ostavriti odlican rezultat

Hilmija
Gost
Hilmija

Samo dosljedno, nastavite tako snažno!

Vidoje
Gost
Vidoje

Ne vidim ni jednu partiju koja bi mogla da iznese ovo sto je iznijela SD. NIjedna partija nema tako dobar program i kvalitetne ljude kao sto ima SD. DOsljedno

Čuka
Gost
Čuka

SD DOSLJEDNO!

Djaja
Gost
Djaja

SD nikad nece odustati od Crne Gore kao pojedine partije. Zato sam uz njih

anakonda
Gost
anakonda

Ozbiljan rad, ozbiljna kampanja i ozbiljni ljudi

slađa
Gost
slađa

Bravo SD

Stefan
Gost
Stefan

SD je zaista partija koja zeli dobro gradjanima Crne Gore ! Ovo su sve divni, dragi ljudi. Svaka cast Budo, ponosni smo sto ste na najboljoj listi!

Vlado
Gost
Vlado

SD stite drzavne interese, to gradjani prepoznaju i podzavaju! Takodje su mnogo fokusirani na mlade koji su preuzeli ogromnu odgovornost i to je divno! Na mladima svijet ostaje i treba im dati sansu! Svaka cast, dosljedno

Janko
Gost
Janko

Dosljedno SD! Gospodjo svaka vam je na mjestu, bravo! Treba nam vise ovakvih ljudi

jagodica
Gost
jagodica

SD se zalaze za pravedno i solidarno drustvo, jedina mutietnicka partija koja se zalaze za dobrobit svih gradjana, ono sto nam je potrebno u 21 . vijeku pored sve mrznje i napada!

Bojana
Gost
Bojana

Svaka cast gospodjo! SD, dosljedno!

Send this to a friend