Politika

Đukanović: Nećemo dozvoliti novi ludački pokušaj rušenja Crne Gore, niti da prođe velikosrpski nacionalizam

Vratili smo sebi državno dostojanstvo i obnovili svoju državu, nešto o čemu je Crna Gora i generacije naših predaka sanjali gotovo čitav vijek, kazao je predsjednik Crne Gore i predsjednik DPS-a Milo Đukanović na sjednici OO DPS Tivat. Poručio je da se nikada neće dozvoliti da velikosrpski nacionalizam prođe u Crnoj Gori. Đukanović je ocijenio da niti može biti velike Srbije, niti velike Albanije, već da može biti samo velike tragedije.

“Mi imamo vrlo jasnu namjeru, a to je da obezbijedimo bespogovornu umplementaciju onoga što su ustavna određenja u Ustavu Crne Gore, a to je odvojenost crkve i države i zagarantovana sloboda vjeroispovijesti”, kazao je on.

O Zakonu o slobodi vjeroispovijesti Đukanović je istakao da se radi o zakonskom rješenju koje je temeljno, dugo i kvalitetno  pripremano duže od četiri godine, uz javne rasprave.  Naglasio je   da se ovim pravnim aktom mijenja zakon  iz 1977. godine, koji je zastario i  relikt je davne prošlosti.

U svom izlaganju Đukanović je istakao nekoliko učestalih manipulacije koje se u vezi sa zakonom plasiraju u javnosti.

Kao prvu manipulaciju, izdvojio je tvrdnju da se nešto želi oteti Srpskoj pravoslavnoj crkvi, što je, kako je rekao, apsolutna neistina.

“Za svakog ko poznaje istoriju, nema dileme, sve dok je trajala crnogorska država, trajala je i Crnogorska pravoslavna crkva, rekao je Đukanović istakavši da od vremena kada je nestala Pećka patrijaršija, 1766. godine pa do 1918. nema nikakvog drugog autoriteta nad pravoslavnom crkvom u CG. Dakle, Pravoslavna crkva u Crnoj Gori je samostalna i ima sve atrtibute samostalnosti. S obzirom da je Crna Gora prisajedinjena Srbiji logično je bilo da crkva bude prisajedinjena SPC. Odluka je bila politička – nestala je država. Ako je bilo logično da 1918. nestane crkva kada je nestala država, šta ćemo sa 2006. kada je obnovljena država? Obnovićemo crkvu, naravno”,  istakao je Đukanović.

Predsjednik DPS-a naglasio je da u svim temeljnim dokumentima očigledno je da je imovina koja je data na korišćenje CPC je bila državna.

“Eksplicitno tamo stoji – da crkva ne može otuđiti ništa bez odluke nadležnog državnog organa. U periodu od kraja osamdestih pa do kraja devedesetih, kada nestaje Jugoslavija, kada se Crna Gora bavi formiranjem svog katastra, ovlašćeni ljudi u SPC u Crnoj Gori opredjeljuju se da upisuju svoje vlasništvo nad državnom imovinom. Kada smo ustanovili kasnije o čemu se radi, pokrenuli smo postupak vraćanja imovine onome kome pripada. Ne može biti riječi zaista  ni o kakvoj otimačini bilo čijeg vlasništva, ali ne pristajemo da se otima od države. Ovo je pokušaj da državi vratimo ono što joj pripada, što je od nje nezakonito otuđeno.I tu se sada upotrebljavaju laži i manipulacije, da se otima od crkve,” rekao je Đukanović.

On se osvrnuo i na drugu manipulaciju koja se  plasira u javnosti a ona se  odnosi na tvrdnje da neko želi da  turistički valorizuje i  privatizuje crkvene objekte.

“To je smiješno i bijedno i  gotovo da ga  ne treba komentarisati. Kome bi, sa zerom zdravog razuma, palo na pamet da od manastira pravi restoran, ili do crkve hotel. Dakle, to što su do sada koristili pravoslavni vjernici koristiće i ubuduće, dakle sve što je bilo u funkciji ostvarivanje vjerskih prava i sloboda i dalje će biti u toj funkciji,” izjavio je Đukanović.

U  nastavku svog izlaganja predsjednik DPS se zadržao na manipulaciji koju često u javnosti plasiraju predstavnici SPC i njima bliskih opozicionih stranaka a to je da se želi uzeti imovina od SPC i dati CPC , registrovanoj 1993. u Crnoj Gori.

“O tome zaista nema pomena. O tome ne govorimo u tom Zakonu. Mi smo u svom programu kazali da želimo da obnovimo Pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, da želimo da to radimo kao odgovorni ljudi, zato što živimo u u jednom teškom paradoksu za balkanske uslove. Na Balkanu je uvijek bilo nepovjerenja manjinskih naroda prema državi, naspram toga u Crnoj Gori smo imali izrazito poštovanje manjina prema državi i ne zaboravljamo da su te manjine bile uvijek na pravoj strani istorije kada je nešto bilo važno za Crnu Goru, posljednji put na referendumu za obnovu nezavisnosti 2006. godine. Drugi dio paradoksa je da unutar pravoslavnog bića Crne Gore imamo duboku, istorijski ukorijenjenu podjelu. Kao odgovorna vlast moramo misliti kako da se ta podjela prevaziđe. Razmišljajući o tome kako prevazići taj problem smatrali smo da bi važnu ulogu u tome mogla igrati jedna konstruktivna pravoslavna crkva”, naveo je on.

Kako je podvukao, nemaju namjeru da se ponašaju tako da formiramo neku svoju crkvu iz koje će sada Crnogorci izgoniti Srbe, kao što su Srbi nekad izgonili Crnogorce iz SPC, nego želimo da se formira jedna crkva u kojoj će naći mjesto svi pravoslavni vjernici u Crnoj Gori.

“I naš poziv svima je bio, ako ste zaista u toj vjerskoj misiji, ako mislite o tome kako da se zaštite i afirmišu interesi jedne vjeroispovijesti u Crnoj Gori, a naravno o drugim vjeroispovijestima vode računa oni koji su na čelu tih crkava, dakle, ako ste u toj misiji, lako ćemo se dogovoriti. Ali, nama se čini da vi nijeste u toj misiji. Nama se čini da ste u misiji posrbljavanja Crne Gore. Čini mi se da želite da vratite Crnu Goru u onu pređašnju predstavu kako je Crna Gora druga srpska država. I to je zapravo suštinsko neslaganje velikosrpskog nacionalizma sa crnogorskom nezavisnošću“, dodao je Đukanović.

On je konstatovao da je velikosrpski nacionalizam morao malo utihnuti nakon 2006, ali nikada se nije pomirio sa crnogorskom nezavisnošću i da dalje sanja svoj san,  da se prekomponuje Balkan, da se napravi uvećana Srbija, Albanija, Hrtvatska,  a da ostali nestanu.

“To je otprilike taj plan koji je oduvijek postojao i devedesetih godina i koji je koštao naše prostore velikog broja žrtava. Dakle, niti može biti velike Srbije, niti velike Albanije, može biti samo velike tragedije. I umjesto da su se te lekcije dobrano naučile u 90. tim godinama, umjesto da se od toga odustalo i duboko zakopalo, kao što vidimo, nepunih 30 godina nakon toga, se vraćaju stare ideje na sto i sastavni dio tih ideja jeste velikosrpski nacionalizam koji koristeći se SPC pokušava da Crnoj Gori i dalje predstavlja, da utiče na njen život kao na život druge srpske države. To je nešto sa čim se ne slažemo i prema čemu pokazujemo, rekao bih veoma nepokolebljiv i čvrst otpor i to je nešto što nikada nećemo dozvoliti da prođe u Crnoj Gori“, rekao je Đukanović.

U svom govoru predsjednik DPS-a  se osvrnuo i na multietničnost Crne Gore.

To najvrijednije nasljeđe svakog od nas ko je doprinio toj politici kojeg ostavljamo svom potomstvu, da shvate da ne treba da se prebrojavamo po vjerskoj i nacionalnoj pripadnosti, da ne treba ni slučajno da se gledamo preko nišana, da treba da shvatimo da su razlike koje nosimo naše bogatstvo, a ne naša nevolj”,  rekao je Đukanović

O učestalim manipulacijama da se DPS bavi ustrojstvom crkve Đukanović je kazao da je grozna manipulacija da se partija bavi pitanjem crkve.

“Veoma jasno i sa veoma jasnom porukom – ni DPS ni ja nemamo ambiciju da uređujemo odnose unutar crkve, ali imamo vrlo jasnu namjeru da obezbijedimo bespogovornu implementaciju onoga što su ustavna uređenja – a to je odvojenost cvrkve i države i zagarantovana sloboda vjeroispovijesti za svakog ko želi da upražnjava svoja vjeska prava i slobode. Niko nikome od vas neće određivati đe ćete da pođete, u koju crkvu, niko vam iz partije ne može osporavatio vaše vjersko pravo. Kazali smo ponoviću – svako od vas treba da ide u skladu sa svojim navikama u svoju crkvu, da se pomoli bogu, zapali svijeću, da krsti koga želi…To je nešto što je sastavni dio civilizacijskog i demokratskog poimanja slobode svakog čovjeka od strane DPS. Ali isto tako – ne dozvolite da se vaša vjerska sloboda zloupotrebljava na način na koji se ovih dana zloupotrebljava da bi se srušila Crna Gora. Ne dozvolite da budete dio tog ludačkog pokreta”, kazao je Đukanović.

Đukanović se na kraju osvrnuo na lokalne izbore u Tivtu, rekavši da su oni prilika da na odgovoran, jasan i ubjedljiv način predstavimo učinke vršenja vlasti i u Tivtu i u Crnoj Gori.

“Imamo više nego dovoljno argumenata u svojim rukama. Mislim da smo mnogo, mnogo vrijednog uradili za Crnu Goru u posljednje četiri godine, a jednako tako mislim da je napravljeno u Tivtu. Ne dozvolimo da ova konfuzija koja je stvorena i  u kojoj mešetari pokušavaju da nešto profitiraju, da zamagli bilo koji dio onoga što je naš rezultat, naš kapital jedne otvorene komunikacije sa građanima“, zaključio je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
007
Gost
007

OTAC SE VOLI,MAJKA VISE ,A MILO I CG PONAJVISE .ZIVJELA CG.

BosaNova
Gost
BosaNova

Pored svih mahinacija prosle izbore su jedva dobili 42:39 poslanika! 2 poslanika razlike i pada vlast a sada su u debelo vecem minusu nego 2016te pa ih panika udarila

Mikela
Gost
Mikela

Da mi je znati na sta ce da lici cg kad skinu Mila i ispliva mulj koji se talozio 30 godina.

Patriota
Gost
Patriota

Milo Otac nacije novije istorije Crne Gore

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Jos nam samo fali nacija !

Milan
Gost
Milan

Kada bi ste dobili nekim slucajem srpsku crkvu dali biste i svetce ukrali srpske posto svoje nemate ili biste i crkvu prefarbali u bijelo iznutra umjesto ikona

ROSU
Gost
ROSU

Kako su vam sada ofarbane crkve na Kosovu ?

BALKAN
Gost
BALKAN

MILO NAS SAD UCI DA SE POZDRAVLJAMO I KRSTIMO SA TRI PRSTA
🤣

Nenad
Gost
Nenad

Ne kukaj nam djede Milo uzecemo vladu
U Spuzu ce zavrsiti svi koji kradu

Vtu
Gost
Vtu

Je li se zaratilo ?

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

Đukanović je kazao da je grozna manipulacija da se partija bavi pitanjem crkve. Isti Đukanović na Kongresu DPS je rekao: “Naš primarni interes je snaženje drzavnog identiteta Crne Gore. DPS shvata potrebe svih nacionalnih zajednica. Moramo suzbiti osporavanje crnogorskog identiteta. Imamo obavezu da obnovimo CPC”!!!!

Tucko Busic
Gost
Tucko Busic

A cija je imovina i manastiri bili u 12;13;14;15;16;17;18 veku coce

Zelena čoja
Gost
Zelena čoja

Cetinjski

uličar iiz Nk
Gost
uličar iiz Nk

Bravo MILO.

d.b.
Gost
d.b.

Ekonomija, plate, afere, pa onda nacija, vjera i ostalo, u kampanji molicu.

dejo
Gost
dejo

pa pa done

Pocrnogorčen
Gost
Pocrnogorčen

Slagali ste u naslovu. Rekao je “ne budite dio tog ludačkog pokreta”. Inače ne rušimo mi ni Crnu Goru ni DPS ni Mila, već samo članove 62-64 zakona.

di ga vi
Gost
di ga vi

Kakav Brat! zivio 100.godina! Milo Legendo izgleda nikad bolje!

Balsa
Gost
Balsa

sve bi nas ti posvadjao i zaratio ako treba samo da ostanes jos 1 mandat…30 god i ije ti dovoljno bilo vlasti????

Haris
Gost
Haris

A zar vama nije dosta 100 godina okupacije Crnogorskih svetinja??

BosaNova
Gost
BosaNova

Harise ko je to okupirao svetinje kojima se ti molis?

Kremen
Gost
Kremen

“…dio tog ludačkog pokreta” LIJEPO, UMJERENO, DEMOKRATSKI I DIPLOMATSKI !!! SRAMOTA PREDSJEDIČE SVIH GRAĐANA !!!

Avelj
Gost
Avelj

Vidia li čovječe da ces zbog tvoje halapljivosti za parama i tvoje izdaje doci do rata koji ces sa ili bez NATO saveznika izgubiti na kraju. Idi kod Vladike naseg Crnogorskog Amfilohija i dogovorite se , nemoj da ti mazu oči ministri da je narod za tebe jer je 470000 ljudi svim srcem protiv tebe. Budi pametan i spusti glavu… Više »

kachawendica
Gost
kachawendica

śedi 1 (jedan)

Fandjo
Gost
Fandjo

Kolika je dnevnica šetačima i koliko ima nekrštenih šetača na ovim litijama.

Toni
Gost
Toni

Vama znamo da je 30 eura.

Baranin
Gost
Baranin

Zdravo mi bili svi pa vidjeli, ponovo će DPS osvojit 45 do 48% glasova na sljedećim izborima. Ajd ne sprdajte se se ljudi, sa kokardama i toliko nacionalizma da se promjeni vlast. U niti jednoj zemlji se sa ovakvom retorikom i ponašanjem ne može promijeniti vlast, tako da će mo imat kontinuitet u narednih još 20 godina sigurno.

ivan
Gost
ivan

bravo Milo,četnici desetljećima siju zlo od slovenije,hrvatske,bosne,kosova,srne gore…a vratit će se u pašaluk,pitanje dana

Robot
Gost
Robot

Osim ovih kompjuterskih botova i Harisa više ti niko ne daje podršku ni po portalima.Gotov si!

Haris
Gost
Haris

Kad prođu izbori drugu ćete priču i opet nećete priznat rezultat aaaaaaaahahahahahaha

Zoltan Varga
Gost
Zoltan Varga

Zasto se znoji…?

Blaki
Gost
Blaki

Misliš na Amfilohija..

Hogar
Gost
Hogar

sve liči na kraj

Boka united
Gost
Boka united

Morem plovi…

Zabar ct
Gost
Zabar ct

Fa je meni tog djaola sto ti koristis preshjednice

Juhu
Gost
Juhu

Počeo sam da sumnjam da autor teksta sam komentariše svoje pisanije.

uličar iiz Nk
Gost
uličar iiz Nk

Vrh….

Juhu
Gost
Juhu

Struca leba, džemić=

IZ TUDJINE
Gost
IZ TUDJINE

Kada su mi moji rekli da odlazim bilo mi je zao moje C.G.Ponosno su pricali o Titu zatim o nezavisnoj C.G. Cudih se I jednog dana pitah Njihov odgovor je bio “”” Sa Titom smo zivjeli a ovi danasnji Titovici samo svoju djecu hrane “””. Bio sam ljut a danas sam zahvalan svojim roditeljima sto me poslase na pravi put… Više »

Thomy
Gost
Thomy

“…samo svoju djecu hrane” Druže iz tuđine hvala ti što pročitah danas nešto mudro ! Puno ti sreće želim !!!

IZ TUDJINE
Gost
IZ TUDJINE

I zelim svim srcem da pomognem drugu kojeg ste gledali na RV kao studenta generacije. Niko nije zatrazio da pokaze svoje znanje u svojoj drzavi. Umijesto njega zaposlili su “” tatinog sina “”” nesvrsenog studenta..Zelim I znam da cu uspijeti jer takve u svijetu cijene I ne pitaju koje su vjere I boje..Pokusah poslati komentar ali ga ne daju. Zato… Više »

Haris
Gost
Haris

Nadam se da su te poslali u voljenu srbiju ili rusiju, a ne na mrzni zapad??

Sanja
Gost
Sanja

Bravo predsjedniče. Znamo šta bi uradili sa našom zemljom da imaju priliku.

Juhu
Gost
Juhu

Senglića gospodare….. Senglića

dagy
Gost
dagy

Ja jedino vidim tvoje ludilo

Haris
Gost
Haris

Znači ne ideš na šetnje??

djuradj
Gost
djuradj

…Amfilohije kaze da je crkva stvorila drzavu, zasto je sada protiv drzave…zato sto to nije ona Crnogorska vec nastavak od 1918god to jest Srpska…

lludak
Gost
lludak

oceli mi neko kazat dali svecevi ostaju isti u crnogorskoj crkvi kao i srpskoj i dali cemo se ponovo krstiti jer prilikom krstehja do sada u obredu se spominjalo ime anfilohija a vi presjednice zdravo bili

...
Gost
...

Ja se nadam da je Bozji grijeh pomenuti Amfilohija pri bilo kakvom obredu. Necu takvu crkvu.

Jeste...farbamo
Gost
Jeste...farbamo

Treba biti realan,niko nije savršen pa ni gos.Dj.što se tiče pitanja države,zastave,suvereniteta,(pa neće nam valjda popovi krojiti drzavu) potpuno je u pravu .

ŽivBiliPaViđeli
Gost
ŽivBiliPaViđeli

ovog čovjeka će, sljedećim izborima, glasati i ateisti i agnostici i apstinenti

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Ja sam ateista i apstinent i glasaću protiv njega.

Ničija zemlja
Gost
Ničija zemlja

Kako neće kad je sam izjavio da je ateista a ovamo sarađuje zarad vlasti sa svima, od Jevreja do Pravoslavaca. Hoću reći uzima u obzir sve, tako da već vidim dobrih 53% na izbore, sve ostalo krađa i mrtva trka… I nisam bot, samo je toliko na vlasti da je naučio pravilno da kalkuliše. U mladosti nije bilo tako to… Više »

Ateista
Gost
Ateista

Nećemo,već koga god bude potrebno,samo da mu vidimo ledja

Ateista 2
Gost
Ateista 2

Hoće, Bečića će glasati prije no Mila. Od dva ludaka manje ludilo. A onda će DPS da se pomami pa kalauzom na službene prostorije kao za kratkog mandata Jokića. Pii ko mi govori o necivilizovanosti i ludilu.

Haris
Gost
Haris

Ne no katance i lance da stavlja ka demokrste u srednji vijek aaaaaaaahahahahahaha

vukomita
Gost
vukomita

“LUDACKI POKRET”,IZVANREDNA DIJAGNOZA ZA STVORENJA KOJA SETAJU,DOKONI SU PRESJEDNICE RAD NEVOLE PRIJE BI NESTO DA ZAKUCE AKO BI SE MOGLO…

Milan
Gost
Milan

A zamislite one koji su za njega glasali 91 god,i ti isti sada glasaju za njega
Kakav salto,kakva rupa u glavi
Kakve ovce

Boka CG
Gost
Boka CG

Tjesi se narode moj
Sve je dobro dok struja ne nestane
Tada smo ga ugasili
🙄

Tvrtko
Gost
Tvrtko

I Pinoče pade-kad mu narod poluđje od torture.

Robot
Gost
Robot

SVI su pali kad im je narod izašao na ulice!Tu više spasa nema

Pavlaka
Gost
Pavlaka

Puko je! Bravo narode, mirnim i dostojanstvenim litijama ste smijenili diktatora, kao da vas je predvodio Gandi. Na ulicama 200 hiljada ljudi i ni jedan najmanji incident, za razliku od one njihove bruke sinoć i prebijanja đece od strane Rožajaca i Tuzana koji su došli da “brane” Crnu Goru za rezervoar goriva i sendvič.

Mili
Gost
Mili

Vaspitaj đecu da ne gađaju kamenjem

crnogorka
Gost
crnogorka

kakvi roditelji takva djeca, nisu imali od koga nauciti

Milan
Gost
Milan

A bio si vodja nacionalista 91 god

Milan
Gost
Milan

A i sah je zamrzio zbog kockica hrvatskih

...
Gost
...

kako pipuni ove godine…? Je li ponestalo śemena?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Морам признати да сам у почетку био мало скептичан ,30 година је на власти вјероватно најискуснији политичар Европе преживио све и свашта али читајући овај текст јасно је ко дан да више не зна шта говори изгубио је компас ,партија се расипа већ у велико и свима је јасно да је ово крај .

...
Gost
...

misliš, kraj velikosrostva u CG? Kraj, bogomi.

Banja CT
Gost
Banja CT

Ne smijemo zaboraviti bili koji zlocin pa ni onaj sto se desio u polimlju 1944,nešto ga niko ne pominje barem ovi iz vlasti

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Tone ti brod lomi.

Dejo barba
Gost
Dejo barba

Ne znam interesuju li se neki za vino sekloca u italiju.

Desetar Vulin
Gost
Desetar Vulin

sad će srbijanski mediji da zapale internet: HAOS U CRNOJ GORI! Policija i vatrogasci bacaju uniforme i prelaze na stranu tivćana !

Dr V. Perunicic
Gost
Dr V. Perunicic

Sto se nameracio na Amfilohijevu kasu, a Vucic mu svesrdno pomaze. No nije Risto od juce-krije on kljuceve od kasice u sto jama. Zvjerka je to.

Arena
Gost
Arena

Kasice- prasice….to je vaše odraz u ogledalu.

Titograd
Gost
Titograd

Da je vječno nezavisno Kosovo, doktore!!!

Dr V. Perunicic
Gost
Dr V. Perunicic

Neka, provokatore. Zivis u iluziji koju ti je dalaj lama djukanovic stvorio, a sam si svjestan sta je napravio od Crne Gore. Nismo mi mnogo odmakli od Kosova.

Dr V. Perunicic
Gost
Dr V. Perunicic

A ni od Vuciceve Srbije.

Haris
Gost
Haris

Tako je predsjedniče, stvari treba nazvati pravim imenom, dosta se ćutalo srpskom fašizmu! Nikad više 1918.!!!

Bot-Instruktor
Gost
Bot-Instruktor

Ti si se danas baš potrudio. Svratićeš na pumpu. Znaš ti na koju na sad ne ofiram sponzora.

Pocrnogorčen
Gost
Pocrnogorčen

Alaha ti?

Jovan
Gost
Jovan

Jednu drzavu imamo i duznost nam je da je cuvamo i cuvat cemo ovih dana Crnu Goru od dusmana

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Jovane, mi imamo jednu, a ovi šetači imaju jednu koju muzu i drugu kojoj se klanjaju. I spremni su da ovu koja im je dala sve, satru za interese ove druge koja ih iskorišćava.

Milica M
Gost
Milica M

Tako jee!! Nikad te necemo dati CRNA GORO 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Nenad
Gost
Nenad

A Mila?

Penzion....
Gost
Penzion....

Naravno da C.G niko ne zeli
Mafija
Korupcija
Kriminal
Ubistva
Mladost ode nakuke da dokaze u svijet svoje …
Ko ostaje???
Ja I ti mrcenici od penzija I plata nema zivota bez para od kamata

Bot-Instruktor
Gost
Bot-Instruktor

Milice daj to malo opšrinije! Nijesi pomenula ni jednog neistomišljenika tj izdajnika !

Marko
Gost
Marko

Hocemo to nam je duznost i pred Bogom i pred narodom

JaJa747
Gost
JaJa747

Tako je predśedniče!!!!! Ovo je naša zemlja,ponosna i gorda!!!! Uvijek ce tako i biti!!!❤🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

LIPI MOJI
Gost
LIPI MOJI

Mila je najbolje opisao Hrvatski novinar koji je do utancina dao njegovu izjavu da su HRVATSKE USTASE KRENULE DA CIJEPAJU BOKU
Tada ustase sada cetnici ko mu je sledeci
Zapitao se novinar…..
Pozdrav

Pandora
Gost
Pandora

Tako je predsjednice! Dok je nas bice i Crne Gore!

Simple mind
Gost
Simple mind

Tako je sloga i mir i da se nesto radi a ne citav zivot neki neorijatelji

Kasija
Gost
Kasija

Necemo dozvoliti sirenje srpstva po CG, dosta je bilo.

Dejan
Gost
Dejan

Milo Djukanovic nije prepoznat kao drzavnik sa demokratskim principima. Sama cinjenica da vlada vec 25 godina, kao i da je njegova vlast kontinuitet vlasti od 1945 – 2020 govori u prilog tome.

Pavao
Gost
Pavao

Vlada 31 godinu.

Ničija zemlja
Gost
Ničija zemlja

Putin da mu pozavidi. Jedini u Evropi sa tri decenije i partijom naslednikom Saveza komunista.

BARANIN
Gost
BARANIN

Tako Predsjedniče ne daj ami smo za tobom, a ovaj pop što kune njemu se obilo oglavi i negovim sledbenicima mi idemo naprijed a oni u 15 vijeku tamo i nek ostanu

mirjanaa7
Gost
mirjanaa7

Tako je preśedniče! Tvoja Crna Gora je uz tebe!!!🇲🇪❤💪

DragoNK
Gost
DragoNK

Da setaju svaki dan, dzabe im je. Politicki skupovi koji im nista dobro nece donijeti, samo se ponižavaju uzalud

NBA
Gost
NBA

ZIVIO KRALJU! NIKSIC JE UZ TEBE,VAZDA BIO I BICE!!!

LIPI MOJI
Gost
LIPI MOJI

TVOJ KRALJ JE BAS POZNAT KAO KRALJ
ZATO TAKVE NE VOLIMO

Kindersuprajs
Gost
Kindersuprajs

Tako je! Mudro zboriš Preśedniče kao i uvijek!

jelenajeja
Gost
jelenajeja

Niko nema ništa protiv Srba, već protiv domaćih izdajnika. Bravo Djukanovicu!

A e da
Gost
A e da

Plata u CG 222e? Šta ima novo? Nista, ama bas nista, osim nove crkve, jer ne umijemo lijepo da zivimo sa ovim ljepotama pa cemo se bogu moliti u novoj, ustvari obnovljenoj crkvi! E kuku nama!

Milan
Gost
Milan

Fašista

Haris
Gost
Haris

spc pop

Aloha
Gost
Aloha

Vi pricate o ovim glupostima dok se iza toga svega kriju abnormalne finansijske zavere…a tek problem oko Korona virusa i oko 10.000 kineza niko nespominje a kada izbije epidemija bice dzabe i crkva i vladai kompletno prepucavanje jer taj virus svakoga zahvata…

Jež
Gost
Jež

Trči što prije u tvoju rezervnu domovinu, Srbiju, tamo nema Kineza, Al oh ha.

Nenad
Gost
Nenad

Admine jesi li nesto ljut danas. Pa nismo mi krivi sto je coek izgubio konpas..ne samo za ovaj zakon nego za sve..al sad svjesno podize tenzije kao svaki diktator..i ici ce jos zesce da se izazovu neredi..al nece uspijeti ni njemu ni nikom drugom da zavadi narod..narod nam je zavadjen samo na pricu..al nece niko od nas na komsiju nikad..

Trt milojka
Gost
Trt milojka

reče nekad najveći srpski nacionalista, veći i od šešelja i miloševića

Zeljko
Gost
Zeljko

Ko voli da ga vode neka izvoli ali ako postane saucesnik i jednih i drugih neka ne kuka pristao je da bude stado

Boris
Gost
Boris

gotov si milashu!!! vise nas je

PG_taksista
Gost
PG_taksista

Sinoc je svima bilo puno srce i pun grad u kojem se vijore NASE zastave, a ne zastave drugih drzava

Bojan
Gost
Bojan

Doduše rezervoari i nisu bili baš puni, ali bitno je da su se džabe bar okvasili

poaro
Gost
poaro

POD SVOJE NEBO!
NA OKUP OKO SVOGA SUNCA CRNOGORCI!!!

Thomy
Gost
Thomy

Sreće ti tebi je Milo i Bog i sunce ?

Dandolino
Gost
Dandolino

Covjek koji nam je dao drzavu bez ispaljenog metka, vratice nam i crkvu bez ispaljenog metka u to sam siguran.

Boris
Gost
Boris

gotovi ste !!!! samo polako. pocelo je

BARANIN
Gost
BARANIN

Laži laži to se ne naplaćuje a da se naplaćuje nebi imali.ni za hljeb četniku borisčino

NBA
Gost
NBA

BARANIN- BAS SI ME NASMIJAO,HVALA TI,PUSTI “OVE”,NIJEU VRIJEDNI KOM!POZDRAV IZ NIKSICA!

PrincOdKonika
Gost
PrincOdKonika

Mili je poslednji branik bratstva i jedinstva na ovim prostorima, svi ostali su fasisti.

Bora Bora
Gost
Bora Bora

Amfi sparta po cg i vidi s sobom Pametne.Amfi veli da. Mu se otimaju SVETINJE.U CG se otimaju SVETINJE .Lud zbunjen..Vodi Amfi celjad po ccestama cg.Ako Idus da do ljeta..

hahahaha
Gost
hahahaha

Ko smislja botovima ove smijesne lirske komentare?

Boris
Gost
Boris

a vjerovatno ovi mozgovi iz anb

Sefket Ramadani
Gost
Sefket Ramadani

USA predsjednik ide na redovne godisnje ljekarske preglede o kojima se obavjestava javnost.
Da li je kod nas to obaveza?

Jež
Gost
Jež

Pituj Vučiča….njemu treba temeljan pregled, to je i laiku jasno.

Madlena
Gost
Madlena

Bravo, zivio….

Pavao
Gost
Pavao

Šizofrenija na djelu. Samo treba i dalje složno i mirno izlaziti na litije, vidi se da ovi pucaju po svim šavovima.

Strijelac
Gost
Strijelac

Samo vi šetajte i budite mirni….što mirniji to bolje po vas.

Rada
Gost
Rada

Bravo!

Rada
Gost
Rada

Trebalo je odmah prekinuzi ovu ujdurmu j zabraniti ove protesne šetnje naše opozicije

Milos
Gost
Milos

Oj Rado oj Radmila sto si sinoc ucinila.

A e da
Gost
A e da

Trebalo je i tebe Rado izdrkat na kamen pa nisu!

Kremen
Gost
Kremen

ŠTA JE ADMINE ? NE SLAŽE TI SE MOJ KOMENTAR SA SENDVIČEM JELI ?

Juhu
Gost
Juhu

A sta mi se napriča……

Rada
Gost
Rada

Srbija nikada neće prihvatiti i pomiriti se sa našom suverenošću i nezavisnošću

Marta
Gost
Marta

Ne smije se dozvoliti ponovno posrbljavanje našeg naroda. Nadam se da će se konačno prestati i odustati od te ideje

21. maj
Gost
21. maj

Bravo predsjedniče. Imate punu podršku građanske Crne Gore. Ne treba nam velikosrpski nacionalizam.

28.januar
Gost
28.januar

A šta je ovošto on radi? Malocrnogorski fašizam ?

Stefanija
Gost
Stefanija

Ne treba im dozvoliti da kamenuju narod, sinoc su napali par momaka zao mi je sto to niko nije prenio

Antonije
Gost
Antonije

Dok je tebe bice i bezbjedne Crne Gore

Bot-Instruktor
Gost
Bot-Instruktor

Potrudi se malo ! I pomeni Veljovića prrrrrrrrrr

Crnogorsko ture
Gost
Crnogorsko ture

tebi najviše odgovaraju ove podele i haos nema priča o aferama krađi sirotinji nepotizmu pljački pranju para korupciji kriminalu …….ovo će trajati do izbora da si hteo mir prvo bi se dogovorio sa mitropolijom pa onda donio zakon

Slavkoo
Gost
Slavkoo

NIKAD VISE 1918!

Bot-Instruktor
Gost
Bot-Instruktor

Možeš ti to bolje !

Stanko
Gost
Stanko

u vas se uzdamo da cete je sacuvati kao sto je ste je i 2006 i 2016 sacuvali

Stefan
Gost
Stefan

Zeljni su srbi 90-tih godina to se i sinoc vidjelo na docek vaterpolo reprezentacije kad su neki prolaznici na nasu zastavu dizali tri prsta i govorili Srbija

Kotor
Gost
Kotor

Gordo- kao Lovćen!
Ponosno- kao zlatni dvoglavi orao na crvenom platnu!
Prkosno- kao gol Leke Ivovića za 10:9!
Dosljedno- kao vjera Draška Brguljana u gol nakon “sprinta” duž cijelog bazena!
Emotivno- kao Maksim Živaljević sinoć!
Hrabro- kao Nikšićani!
Bezrezervno- kao ljubav Cetinjanina prema domovini!
Lijepo- kao Podgorica noćas!
Vječno- kao CRNA GORA!!!!

Kremen
Gost
Kremen

ZAPUŠTENO – KAO CRNOGORSKA EKONOMIJA !
ZADUŽENO – KAO SLEDEĆIH 10 GENERACIJA !
UŠUŠKANO – KAO PRVA FAMILIJA I SVI OKO NJIH !

A e da
Gost
A e da

Kremen bravooo

Cogito
Gost
Cogito

Vozi Mujo auto putem i sluša radio.
Na radiu kažu:”Pažnja! Pažnja! Jedan ludak vozi suprotnom stranom auto puta!!!”
Vozi mujo, vozi i iznerviran vikne: “Šta jedan! Stotine!!!”

Kremen
Gost
Kremen

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALJU !!!

vesko
Gost
vesko

Podijeli pa vladaj i tako 30 godina pa dokle vise?!

Mićo P
Gost
Mićo P

Dokle god nam namećete srpstvo i četništvo kao alternativu i zvaničnu ideologiju Crne Gore mijenjati ga nećemo !

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Predsjednik ???

Ranko
Gost
Ranko

Nece Ti biti lijep kraj

Mili
Gost
Mili

o mora da je baba vanga nešto rekla

Mia
Gost
Mia

Meni i dalje nije jasno kako ovaj “covjek” prica da je crkva odvojena od drzave, a onda kaze da ce da formira novu crkvu. 😁🤣

Juhu
Gost
Juhu

Podvojena ličnost ili biješe podojena?

V.Cenozemski
Gost
V.Cenozemski

Tako je preśednice Niksic je uz Tebe.

Čova
Gost
Čova

Vazda bili uz presjednika i Crnu Goru i da nam je vječna

Juhu
Gost
Juhu

Ma kako je nasao ovo s a nije č

Borko
Gost
Borko

A koji Nikšić “junače”…hahaha

Ranko
Gost
Ranko

MILO…MILO…MILO🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Aooo druze ovaj 20 god. istu pricu vrti!!! No se narod konacno poceo buditi iz kome u kojoj je bio!!!

Čova
Gost
Čova

A vi se nijeste još tripa oslobodili tripujete i dalje

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Nijesu velikosrpski protesti nego velikoprotivmilovski!Zalud vam ova priča nijedan vladar nije pobijedio narod

Marija
Gost
Marija

Svaka čast.

Milan
Gost
Milan

200000 na ulici,a država nema 500000 ljudi.Treba da shvati da je i ljudima na ulicu on predsjednik na obostrano nezadovoljstvo

rzv
Gost
rzv

Zabrojio si se , jadan.

rozajaka6
Gost
rozajaka6

Jedan predsjednik drzave da ovako nesto kaze? Pa to je sramno. Ipak smo mi ljudi, ovo djeluje kao manipulacijai vrijedanje. Vi ste predsjednik i onih koji vas nisu glasali. Nema ovo vise smisla, ovako se samo gube konci. Ja sam ionako trebala vec biti za promjene kao i moji. E neka se sada zna da hocu!

BARANIN
Gost
BARANIN

A što ćeš nas oštetiti rožajka ti nisi ni do sad bila snama pa adio.mala

Reki
Gost
Reki

Jel ovo bješe PredsjedniK svih građana ili samo glasača DPSa?
Pitam za druga

knn
Gost
knn

Reki a jeste li vi gradjani Crne Gore ili….srbistana mozda.Neupucenog naroda.

djenovici
Gost
djenovici

Bravo kretenu

Haris
Gost
Haris

Misliš bravo kreteni aaaaaaaahahahahahaha

Haris
Gost
Haris

Sam si se prozva

Seka
Gost
Seka

Sto ce Vam Pravoslavna crkva kad branite da omladina podigne tri prsta. Porekni i to da to nije simbol pravoslavlja. Ne brani ovom narodu to. A sto se tice vase uze familije hoce li se krstit sa jednim, dva ili pet to je vasa licna stvar ili se nece ni krstit. Ja to Milo zelim zaista puno zdravlja jer si… Više »

volim te zeleno
Gost
volim te zeleno

Kome trebaju tri prsta da se osjeća pravoslavac,a ionako je to izmislio Vuk Draskovic.

Snovi kuca dom
Gost
Snovi kuca dom

Oooò Admine sto ne dajes komentar
Nema tebe bez sistema tiza CIJE I kriminilazcije
Admine Admine koje si nevjere

brkoo
Gost
brkoo

Molimo te nemoj nas više braniti.
Sam si zavrtio rulet, očito izgubio i red je da se pomiriš s tim.

rzv
Gost
rzv

Varaš se.

Ime
Gost
Ime

Priča se o slobodi vjeroispovjesti, a šalju ljude da upisuju ko ide na nalaganje badnjaka.

Bitno je da su zataškali podijeljene stanove, a što je neko dobio slomljenu glavu ili staklo na autu, to je manje bitno!

Haris
Gost
Haris

Jutro braćo crnogorci. Divani li se jutros. .? Ja popio kafu i evo jedem neki sendvic ostao mi od sinoc. Ostalo mi i goriva danas cu se vozit malo.

Ateista
Gost
Ateista

Da li je normalno da predsjednik jedne drzave, ogromni broj svojih gradjana naziva ludackim pokretom?

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Nije ništa slagao, znači da je normalno!

Ateista
Gost
Ateista

Da li je normalno da jos postoje ljudi koji vjeruju da predsjednik, do sada, nista nije slagao?

Rajko
Gost
Rajko

Procitaj tekst pazljivo i ne manipulisi…..rekao je da se nehvatate u ludacki pokret nacionalizma…
……Vrijedja dostojanstvo ova hajka…..
.

Ateista
Gost
Ateista

A zar njegova pljacka ne vrijedja dostojanstvo svih nas Crnogoraca?

Sveti Petar
Gost
Sveti Petar

Imate na youtube klip “Milo vs Milo”, pogledajte to i da vas vise ne slusamo i citamo vase argumente nikakve nicemu.
30 godina vas vodi tamo-vamo, da zivi bolje.

Niki
Gost
Niki

Ti bi samo da nas vodi tamo, je li, e pa ne može.

Marlon
Gost
Marlon

Prpa, a?

Ratko
Gost
Ratko

Najzad! I šta će biti preduzeto u vezi toga?

Prc CG
Gost
Prc CG

Amo imo pokušava da destabilizuje CG i da je sruši onda je to Đukanovic,zbog nemoći je spreman na sve pa i da okrene brata na brata svatite to narode……!!!!!!

crnogorac
Gost
crnogorac

Tebi su litije “ludački pokušaji rušenja CG”, sve si rekao o sebi. Nemam šta da dodam osim sebe na svim izlascima ovih ludaka

Velja gora
Gost
Velja gora

Sjajno

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pogledati malo i govor tijela. Pokrete ruku, poglede i sve ce vam jasno bit. Pametnome dosta.

rzv
Gost
rzv

E dobro je što si ti pametan.

free samples
Gost
free samples

predsjednik koji trecinu svoga naroda naziva ludacima ?Svaka cast Gospodare…..

Haris
Gost
Haris

Nešto ste mi blijedi u lice predśedniče.

Niksic
Gost
Niksic

Bravo predsjednice,ne dozvoli posrbicama da nam otmu Crnu Goru

Mac
Gost
Mac

Bas razocaravujec! Sredi afere, a pusti crkvu!

Dobrota
Gost
Dobrota

Idi molim te,i ostavi nas na miru vise.

Kapetan Boka
Gost
Kapetan Boka

Ako su 200 hiljada ljudi (od 600,ako ih ima toliko ukupno),koji se skupljaju dva put sedmicno na miran nacin,ludaci,onda je Montenegro mentalna ustanova

Bojan
Gost
Bojan

Nema 600.000, bar 200.000 je pobjeglo od ovog blagostanja

Kapetan Boka
Gost
Kapetan Boka

Da ga postavimo za upravnika?😂

rzv
Gost
rzv

A ostali oni koji su pobegli od blagostanja u Srbiji, Bih, Hrvatskoj—-
Eno ih u šetnju

Eko
Gost
Eko

Sa kisobranima i zubima si tacan u broju.

rzv
Gost
rzv

Ako!!!

Dusan
Gost
Dusan

Niste ga dobro prenijelo, rekao je ovaj “ludacki pokret” misleci na SPC.. Predsjednik koji nazove skoro 200h ljudi iz svoje drzave, ludackim pokretom, bravo majstore..

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Eto zašto treba na čelu crkve naći nekog poput Mila Djukanovića.

Avro
Gost
Avro

Pogrešna izjava. Nimalo umirujuća. Došao je na vlast na talasu srpstva,a sad su to ludaci. Možda i jesu kad su njega odredili za vođu!

Ena
Gost
Ena

Milo gospodin koji ima sta reci i kojeg je lijepo slusati.

Floyd
Gost
Floyd

A vi ste?

Velimir
Gost
Velimir

Ovaj covjek je Crnogorski genije!
Svaka njegova rijec I’ma svoje znacenje,tezinu,vrijednost,tacnost I preciznost!
Nema nasilnog posrbljavanja Crnogoraca nadalje I ubiduce!
Neka to svima bude jasno,pa I nasoj braci Serbima!
Nikad vise 1918.godina!
Nema odlaganja zatvora IZDAJNICIMA I teroristima!

Dusan
Gost
Dusan

Kako moze da se posrbi neko ko se citav zivot izjasnjavao kao srbin? Moze samo da se “odsrbi”

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Dušane do prije 30 godina Srba je bilo 3%. U Crnoj Gori.

Vjernik
Gost
Vjernik

Znaci definitivno i on priznaje, crkva u CG je bila dio pecke patrijasije,

Niki
Gost
Niki

Znači definitivno priznaješ, Crkva u CG je bila autokefalna Crnogorska Pravoslavna Crkva.

Crni panter
Gost
Crni panter

Kratko i jasno…Kome se ne svidja manje bitno.

Benelux
Gost
Benelux

Tako je milo !!

Rozaj
Gost
Rozaj

Aferim predsjednice, pravo zboris !! 👌👌

Mne07
Gost
Mne07

CG nije srbija i nikada nece biti. Cetnici ce morati rep da podviju…

Titogradlollol
Gost
Titogradlollol

Ovaj je srbovao dok nije sebi napravio privatnu drzavu…

Benelux
Gost
Benelux

Nikad to nije uradio . Čim je vidio kuda Momir Bulatović ide odvoio se od veliki Srbije .

Dusan
Gost
Dusan

Hahahahha vidi se da si davno posao u drzave benelux a..

Haris
Gost
Haris

Odvoio odvoio😂😂😂😂😂

marko
Gost
marko

Sladak si a nesto si mi nekako zalostan?

rzv
Gost
rzv

Neka je, on će kad-tad otići. Srbija ne bi za 100 godina.

Mudrac
Gost
Mudrac

Milo.dosta si obma.njivao.ovaj narod.sa prijetnjama opstanka drzave .ako podje DPS i TI sa Vladti. Ta prevara.vise ne vazi.moj Djukanovicu. Obezbijedio si 100-to koljeno .i sada se spremaj da se skines sa vrata narodu.kojeg si zavadio do granice pucanja. Mislim.da uskoro dolazi .neko novo.bolje vrijeme.za ovaj napaceni narod. Zar te ne upozoravaju 200.000 gradjana.koji su ustali po selima i Gradovima.proriv tvojediktature.koju… Više »

!!!
Gost
!!!

Tako je Milo.Tebi covjek ili voli ili ne,ali jedno ti se mora priznati,a to je da si u ono ludo doba 90-tih ocuvao drzavu bez ispaljenih metka.Da smo ’99-te bili samostalni,nebi osjetili ni NATO agresiju.Ti si pametno cekao pravo vrijeme za osamostaljenje,i sproveo ga bez greske. Imam samo jednu molbu,zaposli ovaj narod,otvori koju fabriku,povecaj plate,i vjeruj da niko nece razmišljati… Više »

free samples
Gost
free samples

a kako ce vladati onda druze ako sve to obezbijedi?

Marko
Gost
Marko

Milo 90s vs Milo 2020s challenge

Teodo_2020
Gost
Teodo_2020

Bilo je velicanstveno sinoc sa predsjednikom. Toliko pozitivne energije, znaci da je Tivat na pravom putu!

Istina
Gost
Istina

Bot tuga

Dusan
Gost
Dusan

Hahaha jeste, ovaj covjek sija, sija kao kao.. E jbg, ne mogu da nadjem poredjenje..

Thomy
Gost
Thomy

Ma sigurno ! Onih poklonjenih 5.000.000 su garancija za to !

marko
Gost
marko

Nisi sto si bio…bzv

Crni
Gost
Crni

Jos standard da vratimo i onda se moze pricati

Staxe
Gost
Staxe

To je bilo 2006,a od tad do sad šta si uradio od države,poharaoooo…

Toliko!
Gost
Toliko!

Podrška! Samo naprijed, i treba da se obnovi CPC!

Kokot
Gost
Kokot

Da si pričao o ekonomiji,standardu pa ajde da ti opet povjerujemo.Ali opet podjele opet mržnja.Tebi je dobro ne misliš hoćeš li imati za struju,kiriju,djeci da kupiš patike.Trideset godina ti neko drugi vrata otvara.Vrijeme je da odeš.Ne samo ti nego i Mandić i Knežević i Krivokapić.Dosadili ste.

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Živio Milo Radovanov Djukanović!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️❤️🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️❤️🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Boris
Gost
Boris

zabolje me za sve u CG , ali mislim da ti se blizi kraj

Vitamin C
Gost
Vitamin C

Borise, kraj je posrbljavanju ZANAVIJEK

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ох да ли је то крај 😉

MNE PG
Gost
MNE PG

MILO THE KING …CRNA GORA TE PODRZAVA I HRABRO JE VODI PREDSJEDNICE

PodgoricankaBdc
Gost
PodgoricankaBdc

Vejeme je da ovog coveka mjenjamo, vise ne zna ni sta prica. Imamo mi i druge koji vole i zastavu i himnu pa cemo ih birati. Ipak predsjednik drzave ne smije ovako da prica. Ovo djeluje da se nesto dobro pogubilo ima vec godinu dana. Ja cu razmisliti kome ce moj glas.

Milo nisicki
Gost
Milo nisicki

“Ne dozvolite da budete dio tog ludačkog pokreta”
Nisam se nado da ce ovako “pametnome” cojeku ovo izleceti…

Tivcanka89
Gost
Tivcanka89

Ovaj covek samo vrti istu pricu, a nikad ne pominje da li se mladi zaposljavaju ili odlaze, odkada je Njemacka uvela novi zakon za strance, zahtjevi iz Cg prste na sve strane. Ostavi se ti Tivta i Porta kom si oprostio dug umjesto da nama taj Porto donira za grad. Ja te vise glasati necu. 2016 ti je bila poslednja.… Više »

sorela
Gost
sorela

Onda nemas koga izabrati Tivcaka. O zaposlenju prica Markovic, ko zeli da ga slusa, covjek koji ulaze u sjever. Milo ipak ima svoju standardnu retoriuku i nije on kao Vucic da iskace iz frizidera da se razumijemo, on ipak ima svoj stav.

Milan
Gost
Milan

Koji crni stav, od komunoste preko srbibina preskoci crnogorca i postade cg milogorac rasturac pravoslavlja

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Markovic je mudar i on vodi odlicnu politiku za razvoj nase drzave. Skijaliste u KL.. Samo tako premijeru nastavite da se sjever malo vise razvija. Razvoj poljoprivrede i stocarstva za to ima odlicnih uslova. Imamo prugu. Boze zdravlja i auto put i bice bolje.

Milan
Gost
Milan

Porto droga i prostitucijq

TIvAt88
Gost
TIvAt88

Ista prica godinama, ima i drugih Crnogoraca da vode drzavu nisi ti jedini, ne trebaju pipuni ni cetnici ni ovi ni oni….ne mora se glasat za ovoga vise. Ja od sad necu, ima mladjih i boljih za drzavu i sebe. 13god ga slusam i vjerujem u istu pricu a pomaka nema. Na granici smo napustanja drzave i ja i svo… Više »

dajevječna CPC
Gost
dajevječna CPC

Sve čestitke gdin-e Preśedniče, ovo su rijči koje će biti zapisane u zlatne knjihe CG. history,
da ste vječni i dugovječni svemoćni umu političkih nauka i svemoguće diplomatije

Thomy
Gost
Thomy

svemoćni umu političkih nauka HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

oooo
Gost
oooo

opasna izjava

marko
Gost
marko

oooo zemljo otvori se

Autogo
Gost
Autogo

Ne od Boga!

petar
Gost
petar

kim un dzong likes

Thomy
Gost
Thomy

XAXAXAXAXAXA E BRAVO TI GA !!! TO TI JE JEDINI ARGUMENT ZAŠTO BI NEKO OPET GLASAO ZA TEBE – A BUDUĆNOST DRŽAVE NIJE BITNA…

Vasglasac
Gost
Vasglasac

Milo vratili smo je davno . Dosta vise o cg, himni, zastavi. Pricaj o ekonomiju, dosta podjela

Kotor66
Gost
Kotor66

Ima i drugih Crnogoraca koji ce voditi drzavu, zavlaci ljude istom pricom tolike godine.

DacoStari
Gost
DacoStari

Znam ja ciji si ti glasac, nije tesko pogoditi provokatoru. No trk za vojvodom… a to sto ti pricas smo se svi nadali, da je doslo vrijeme da se prica o nekim drugim stvarima, ekonomiji, zaposljavanju… nego srecom ste se otkrili na vrijeme, i vise nam necete uvaliti kukavicje jaje. Milo nisam te glasao na proslim izborima, ali kakav si… Više »

CRNOGORAC 100%
Gost
CRNOGORAC 100%

Standard i male plate građana Predsjedniče!? To su glavne teme koje se vješto zaobilaze!!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Glavna stvar. Opet vjerujemo u tebe predsjednice da ces sve sagledati i Crnu Goru voditi u boljitak!

Bokelj
Gost
Bokelj

Milo kralj! Uz tebe je vascije Crna Gora!

Haris
Gost
Haris

Nikada nije kasno da se prepozna realnost. Ali molim Vas, otvorite širom oči i sagledajte kompletnu sliku. u Crnoj Gori. Korupcija, izborne prevare, zarobljeni mediji i novinari, koji su u opasnosti”, poručila je Pak američkj ambasadorki u Crnoj Gori.

Haris
Gost
Haris

Nikada nije kasno da se prepozna realnost. Ali molim Vas, otvorite širom oči i sagledajte kompletnu sliku. u Crnoj Gori. Korupcija, izborne prevare, zarobljeni mediji i novinari, koji su u opasnosti”, poručila je Pak američkj ambasadorki u Crnoj Gori.

Bnjj
Gost
Bnjj

Milo se obogatio, od 1993 iz Cg se iselio 140 000ljudi svaki dan odlaze, pogledajte poslove niđe ništa. Cg umire

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Ниђе посла, зато увозимо раднике из Србије, Босне ,Албаније, Македоније, задње двије године из Турске. Вјероватно ти људи раде у фирме некакве фиктивне послове и за то им “великодушни” приватници дају плату.
А мило да је лопов … па ко тврди да није?!
Ви из ДФ/СПЦ/СНП коалиције га одржавате на власти.

Norvezanin
Gost
Norvezanin

Sine 99 je isti Milo primio u zagrljaj 2.000 izbjeglica sa Kosova samo u Beranama

Zabar Ct
Gost
Zabar Ct

Tako je presjednice,mi se tebi prodajemo ko nekad nasi za 100lira

Haris
Gost
Haris

Vase ljepse polovine, naglasi to.

Iii
Gost
Iii

Jedno isto evo 15 godina,obnovili,vratili,ponovili..a standard???

Thomy
Gost
Thomy

A šta fali njegovom standardu ?

Haris
Gost
Haris

Njegovom licnom ne fali nista i njegove uze familije.

Titogradlollol
Gost
Titogradlollol

Ovaj je sa nekoliko godina uveo CG u propast kao sto je Alija BiH vodio u propast. SDA sektasi isti ko i DPS sektasi. Na kraju ce vam ostati samo Cetinje i mrznja. Zivjeli istinita CG!

Bokelj
Gost
Bokelj

srbi spc Slovenija. srbi spc Hrvatska. srbi spc BiH. srbi spc Kosovo. srbi spc Makedonija. srbi spc Crna Gora. Svuda srbi i spc prave probleme, a tebi krivi Milo i Alija i DPS i SDA, kako to objasni i nama da i mi nešto naučimo??

dajevječna CPC
Gost
dajevječna CPC

Bokelj ,comrnt je samo teći ‘Amin, i no coment čestitam

PodgoricankaBdc
Gost
PodgoricankaBdc

Nisi ti Bokelj nikako!!!!

Mrgud
Gost
Mrgud

Slobovo malo niko nije glup toliko. Samo vi gubite teritorije zbog vaše veljesrpske politike. Ne sekiraj se ti za nas,malo se brinite oko Kosova,Sandžaka,Preševske doline,Vojvodine…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ajd’ sve je to ok sto prica, ali sto pominje 90te ko da nije bio prisutan. Shou, evo saznao je posle 20 i kusur godina, vidi bogoti sta su uradili ovi velikosrbi ccc

021
Gost
021

”Vratili smo_______– i obnovili”_ jadno, pogledaj ovo ludilo kad je pretucen onaj covek u toj demo. drzavi..

Libero7
Gost
Libero7

Ovo jedina drzava na svijetu da pusta da drzavni neprijetelji prave haos a toboz vjernici a oni svjero veze nemaju

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Човек човек.

Hljeb i so
Gost
Hljeb i so

A jesmo li vratili našu svetu CPC ? Obecali ste, predsjedniče! Ne zaboravite to!
CRNOGORCI I CPC SU GARANT OVE DRZAVE!

Thomy
Gost
Thomy

Garant bi bili dobar standard i odgovorna vlast druže, DA MNOGI NE BI MORALI DA BJEŽE ODAVDE DA BI IMALI NARMALAN ŽIVOT !!!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Хахаххахааха

Haris
Gost
Haris

Nikada nije kasno da se prepozna realnost. Ali molim Vas, otvorite širom oči i sagledajte kompletnu sliku. u Crnoj Gori. Korupcija, izborne prevare, zarobljeni mediji i novinari, koji su u opasnosti”, poručila je Pak američkj ambasadorki u Crnoj Gori.

Haris
Gost
Haris

Nikada nije kasno da se prepozna realnost. Ali molim Vas, otvorite širom oči i sagledajte kompletnu sliku. u Crnoj Gori. Korupcija, izborne prevare, zarobljeni mediji i novinari, koji su u opasnosti”, poručila je Pak američkj ambasadorki u Crnoj Gori.

rzv
Gost
rzv

a pušti taj isti komentar još jedno 10 x

Neozbiljno
Gost
Neozbiljno

Dje je kravata?

Cetinjski
Gost
Cetinjski

Mi u Crnoj Gori treba mnogo vise da postujemo zakon Drzave Crne Gore nase jedine Kuce u kojoj zivimo da imamo vise tolerancije jedni za druge ,da sirimo ljubav,toleranciu gospostvo koje nam pripada jer smo mi iz Crne Gore ,Crnogorci uvijek bili postovani i uvazavani od svih kad sam bio u armiju bila je cast i postovanje sto sam iz… Više »

Send this to a friend