Politika

Đukanović primio novoimenovanu šeficu Stalne misije Crne Gore pri NATO-u

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je danas Dubravku Lalović, novoimenovanu izvanrednu i opunomoćenu ambasadorku Crne Gore – stalnu predstavnicu – šeficu Stalne misije Crne Gore pri NATO-u, na rezidentnoj osnovi, sa sjedištem u Briselu.

Đukanović je poželio uspjeh ambasadorki u obavljanju diplomatske misije, ukazujući na posvećenost Crne Gore transatlantskom savezništvu i sistemu vrijednosti kao članice NATO.

“U tom smislu iskazao je podršku za dalje jačanje savezništva i kroz rad naše Misije u Briselu”, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Sastanak je bio prilika i za podsjećanje na pozitivne efekte članstva Crne Gore u Alijansi, koji su, samo nakon dvije godine punopravnosti, mjerljivi u brojnim oblastima kao što su jačanje nacionalne bezbjednosti, snaženje makroekonomske stabilnosti, rast povjerenja investitora kroz povećanje direktnih stranih investicija i brojni drugi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo
Gost
Ljubo

KO JE OVO DAJTE BAREM NEKE NJENE REFERENCE KOJE JE PREPORUCUJU ZA OVU FUNKCIJU

Ivo perverzija
Gost
Ivo perverzija

Ajde moj Ljubo, Ivan Vuković je predavao na fakultetu NATO integracije, pa je pred svima izjavio da je Belgija neutralna zemlja! A u Belgiji sjedište NATO!

Send this to a friend