Politika

Đukanović: Rožaje će se i dalje nalaziti u vrhu prioriteta

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Povodom 30. septembra-Dana opštine Rožaje predsjednicima Opštine i Skupštine Ejupu Nurkoviću i Almiru Avdiću, odbornicima Skupštine opštine, svim građanima i učesnicima svečane sjednice.

“Rožaje je uvijek predstavljalo primjer multietničkog i multikonfesionalnog sklada kakvim se Crne Gora ponosi i čiji su građani bili i ostali privrženi ideji i očuvanju crnogorske nezavisnosti. Zahvaljujući zajedničkom posvećenom radu, danas smo najmlađa članica NATO-a, te prva zemlja u redu za članstvo u EU, što nam sem geopolitičke svijetle budućnosti, garantuje i bolju valorizaciju resursa ovog kraja, te snažniju povezanost sa dijasporom i smanjenje migracija”, istakao je u čestitki Đukanović.

Prema njegovim riječima zahvaljujući politici ravnomjernijeg regionalnog razvoja, uvjeren je da će se Rožaje i dalje nalaziti u vrhu prioriteta i da će se temeljnom saradnjom lokalne i centralne vlasti, nastaviti sa infrastrukturnim povezivanjem i stvaranjem novih radnih mjesta, u cilju stvaranja što boljih uslova za život u Opštini Rožaje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
tragikomedija
Gost
tragikomedija

cu,ces,ce,cemo,cete,ce a moze da kaze sta god,bitno je da se prica vrti.

veki
Gost
veki

misliš li po broju ministara

Ana
Gost
Ana

Zasto kada su se svi preselili u Bar

Razocarani
Gost
Razocarani

Ho e,Hoce,dok dobijas DUPLO vode hlasova od Rozajava,nego sto imaju dtanovnika.ada,mora se priznsti,da si za njih ucinio najvidr.Svaki Peti Rozajac,oreselio se u BAR,a u Rozaje proma Sovijalu.50% Policajaca su Rozsjci,80% Sverceratakodje su Rozajci.
Odakle toliki novac,da su izradili preko 1.000 luca u Baru.
Ima tu jos mnogo pitanja

Lovran
Gost
Lovran

Rozaje je normalna sredina za razliku od mnogih drugih kako ovaj rece pravoslavnih.

Zar ne
Gost
Zar ne

Na vrhu glasacke masine xaxaxa. Sve se vidi kad podjes u Rozaje, tuga , jad i bijeda

Rifko
Gost
Rifko

Milo je car, i dalje se sprda sa nama.

PG-BG
Gost
PG-BG

Samo dokaz više da ste kupili čitavo to mjesto za referendum i da ga i dalje kupujete kada su izbori,jer vam je to tas na vagi u vašim izbornim pobjedama,odnosno kradjama……U jednoj pravoslavnoj zemlji kakva je CG,vlada covjek koji je tu zemlju pretvorio u privatni pašaluk,kupujući manjine,parama stečenim od šverca cigareta i ko zna čega još,uostalom poznato u čitavoj EU…….

Send this to a friend