Politika

Đukanović sa Kongresa DPS-a: Moramo suzbiti osporavanje crnogorskog identiteta, imamo obavezu da obnovimo CPC

Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović poručio je danas sa Kongresa DPS-a da je stabilna skladna i razvijena država prioritet, te da Crna Gora ima obavezu da obnovi Crnogorsku pravoslavnu crkvu, i da spriječi osporavanje crnogorskog identiteta. Đukanović je upozorio da u regionu postoji latentni pokušaj oživljavanja ideja devedesetih godina prošlog vijeka. Jasno je poručio da je društveni progres prioritet odgovorne državne politike, kao i da je Crna Gora nepokolebljivo riješena da postane dio evropskog sistema vrijednosti.

“Naš primarni interes je snaženje drzavnog jdentiteta Crne Gore. DPS shvata potrebe svih nacionalnih zajednica. Moramo suzbiti osporavanje crnogorskog identiteta. Imamo obavezu da obnovimo CPC”, poručio je on.

<<<Đukanović i dalje predsjednik DPS-a, a Marković zamjenik<<<

<<<Ko je bio na Kongresu DPS-a<<<

<<<Crna Gora će i dalje pomagati Albaniji<<<

Predsjednik DPS-a i Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je Crna Gora slijedila jasnu viziju.

“1999. godine smo odbili da uđemo u rat sa najjačom vojnom Alijansom na planeti. Da smo se tada pokolebalai NATO i EU bi nam danas bili daleko, ako bi Crne Gore i bilo. Zato smo obezbijedili demokratski referendum i stekli nezavisnost. Postali smo članica NATO i idemo ka EU”, istakao je on.

Prema njegovim riječima Crna Gora je danas više nego ikada svoja, na putu emancipacije i razvoja.

“Postgnuća nijesu slučajna već rezultat politike koju smo vodili zajedno sa svojim partnerima. Na tome im se zahvaljujem. Mijenjala se i Demokratska partija socijalista tokom ovih godina. Danas smo organizivana i moderna partija lijevog centra. Partija koja promoviše kulturu tolerantnog dijaloga i doprinosi institucionalnom razvoj”, naveo je Đukanović.

Naglasio je da je društveni progres prioritet odgovorne državne politike.

“Nezampaćeni pritisci zabilježeni su krajem 2015. i tokom 2016. kako bi nas spriječili da postaneno članica NATO. Prijetnje šta nam se može dogoditi ako nastavimo put ka Alijansi. Scenario pokušaja nasilnog preuzjmanja vlasti smo vidjeli. Nijesu uspjeli u tom naumu, jer smo postali članica NATO-a. Nastavljen je proces pregovaranja za članstvo u EU, učvrstili u uvjerenju o važnosti samog procesa pridruživanja”, istakao je Đukanović.

Podsjetio je da je danas Crna Gora lider u integracijam, kao i da je nepokolebljivo riješena da postane dio evropskog sistema vrijednosti.

“Oktobra 2016. ostvarena pobjeda, pa još pobjeda na predsjedničkim izborima, potvrdila je put kojim smo krenuli. Prethodne četiri i po godine biljezimo dinamičan ekonomski razvoj. Realizujemo broje kapitalne projekte. U našoj državi prosječne plate i penzije rastu. Od jedne od najmanje razvijenih jugoslovenskih republika danas smo najrazvijenija zemlja regiona. Razvijamo otvorenu ekonomiju. Stvaramo ambjnent za biznis i investicije. Od nezavisnosti do dans u Crnu Goru ušlo je oko šest milijardi direktih stranih investicija. Postavljen je podmorski kabl, istažuje se nafta i gas u podmorju, gradimo vjetro i hidroelekrane. Razvijaju se Portonovi i Porto Montenegro, Luštica Bay. Bjelasica je već ogromno gradilište. Želimo da Crnu Goru približimo svijetu”, poručio je Milo Đukanović.

Đukanović je naglasio da danas u regionu postoji latentni pokušaj oživljavanja ideja devedesetih godina prošlog vijeka.

“Izgledalo je da su te ideje zauvjek poražene. Ali ne. No, naš odgovor takvim idejama je ne, hvala”, kazao je on.

Đukanović je kazao da Crna Gora teži ka razvijenoj Evropi.

“Naša vizija evropeizacije Crne Gore ne gubi na aktuelnosti. Naš strateški cilj je članstvo u EU. Cilj nam je prije svega evropski kvalitet života. Nastavićemo da budemo faktor stabilnosti regiona. Danas više nego ikada je ulaganje u obrazovanje i nauku bitno. Uz ulaganje u ljudske resurse to je ključno za ravooj ekonomije. Stvaramo uslove da Crna Gora bude društvo znanja. Ekspanzija znanja ima za posledicu povećanje životnog standarda”, ocijenio je perdsjednik Đukanović.

Dodao je da su Crna Gora i DPS pokazali da vjeruju u potencijal mladih.

“Jedno od najznačajnijih pitanja je zaštita životne stedine. Tome smo posvećeni. Svi koji žele da nam pomognu u tome su dobrodošli”, dodao je Đukanović.

Prema njegovim riječima susjednu i prijateljsku Albaniju je piotresla seria zemljotresa koji su nažalost odnjjrli na desetine zivota i pivrjedjivanja vise stotina ljudi i do ogeomnih materijalnih gubitaka. C4na Gora se u najbokjem manirubdobrosusjedstva i prinateljstva kdmah odazavala potrebi da prijateljima pritekne u nevolji. Naravno u skladu sa svojim mkgucnoetima u danima koji skijede crna gkra ce pruziti svu svoju podskubi pomoc. Svi ovdje prisutni se ivdje se oridruyujemo bolu koji oejecaju gradjani alabanjje kojibsu u zemljotresjma izgubiki svoje najbkize. Izarazavamo im nase iskrebo saucesce a najbkkje zelje za brz oooravak porvijedjenih. Ovo je prilika da posebno zahvalimo orijageljima iz pokitickuh partija albanije koji subuorkos nevokjama kkji su ih zadesesjle nasle za shodno da budu na Kongresu i tako demonstriraju pr i dobrosusjedstvo pokiticko partnersyvo ubrealizaciji zajednjxkih zadataka.

Kongres najbrojniji do sada

Najjača politička stranka u Crnoj Gori Demokratska partija socijalista održava danas osmi Kongres, na kome se bira rukovodstvo partije i usvoja novi Program rada. Na početku rada Kongresa goste i učensike pozdravio je predsjednik partije i Crne Gore Milo Đukanović, potom je prikazan film o izbornim pobjedama DPS-a.

Svečanom dijelu Kongresa prisustvovalo je oko 3000 osoba, članovi partije iz čitave Crne Gore, kao i gosti iz zemlje i inostranstva.

Gosti na Kongresu su između ostalih bili Zoran Zaev, Rasim Ljaić, Vuk Drašković, Nenad Čanak…

Drašković: Moramo da pamtimo

“Zamislite šta bi se desilo da je uspio plan od 2016. Šta bi se desilo za Crnom Gorom i ovim dijeom Balkana. Šta bismo danas imali. Imali bismo balkansku Siriju da u sukobima, mržnji i bijedi nestanemo. Ovo moramo da pamtimo”, poručio je predsjednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković.

Čanak: Svi smo na istom putu

Lider Lige socijaldemokaraat Vojvodine Nenad Čanak je donio pozdrave iz Vojvodine, Srbije, Novog Sada.

“Svi smo na istom putu. Trideset godina, ratovi, državni udari, prođe život. Važno je imati nešto ostaviti u nasljeđe a to je Crna Gora. To je ono najvrednije. Suverena i nezavisna Crna Gora”, naveo je Čanak.

Predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Lajić je naglasio da “naše prijateljstvo je izdržalo sve ove godine.”

“Vi ne samo da trajete već pobjeđujete a to u današnje vrijeme nije lako. Iza tog uspjeha stoji jedna sjajna organizacija jer bez toga nema uspjeha. Važna je saradnja i vjerujem da će ovaj Kongres pokazati. Vjerujem da će se odnosi Srbije i Crne Gore razvijati i jačati na odnosima dvije prijateljske suverene države”, kazao je on.

Zaev: Pozdrav od makedonskog naroda

“Vi ste lideri u regionu. Neka tako i ostane, a znam da hoće, pod liderskom palicom DPS-a, predsjednika Mila Đukanovića”, poručio je Zaev i poželio srećan rad Kongresu.

<<<CdM objavljuje Politički program DPS-a za naredne četiri godine<<<

Foto: CdM

Predsjednik Demokratske unije Albanaca i ministar za ljudska i manjinska prava Mehmed Zenka zahvalio se državi na pruženoj pomoći Albaniji koju je pogodio razorni zemljotres.

“Bili smo svjesni vizije gdje je bila, gdje je i gdje treba da bude Crna Gora. Želim vam svaki uspjeh, da budete što bolji, ne samo zbog vas već zbog Crne Gore”, poručio je Zenka.

Lider Liberalne partije Andrija Popović je naglasio da saradnja sa DPS-om traje jos od 1999. godine.

“LP će biti iskren partner DPS-a na putu ka članstvu u EU i razvoju Crne Gore. Želim sreću u daljem radu u interesu Crne Gore”, jasno je poručio Popović.

Predsjednik Socijaldemokrata i Skupštine Crne Gore Ivan Brajović je pozdravljajući Kongres većeg koalicionog partnera kazao da se njihovi zajednički ciljevi i prioriteti ostvaruju.

“Moramo se posvetiti još vise opštem dobru. Treba da radumo na prevazilaženju podjela u Crnoj Gori. Želimo bolji standard za naše građane. Prosperitetna i evropska Crna Gora treba jak DPS i jake Socijaldemokrate”, rekao je Brajović.

Pored predstavnika diplomatskog kora, gostiju i članova partije, koji su prisustvovali svečanom dijelu, u radnom dijelu Kongresa učestvovaće 598 delegata koji će birati predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a.

Kandidat za predsjednika partije je njen dugogodišnji lider i predsjednik države Milo Đukanović, a za njegovog zamjenika dosadašnji drugi čovjek DPS-a i premijer Duško Marković.

<<<Đukanović priredio večeru za inostrane goste Kongresa<<<

Miraš Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Medenica
Gost
Medenica

Becic na Vijesti spominje ubistva

Los ZETA s
Gost
Los ZETA s

Mi nemamo drzave on se pozabavio oko CPC i ne zna dasmo je obnovili 1992.Pa ti sam sovim negiras postojanje CPC i naseg Mihajla…

arh.
Gost
arh.

Šta su “Vijestima” kazali privatni fakulteti u Srbiji i BiH: Dogovor o ispitima sa profesorom lično!

MOže li mi neko ja it kada su to fakulzeti počeki da govore, kao to tvrde u Vestima u ovom naslovu?

Sadjavac
Gost
Sadjavac

Gledajuci one snimke na tv ta se covjek zacudi otkud oni tamo, u svakodnevnom zivotu imaju drugacije stavove o nato, crkvi, naciji…….drugacije govore o tome nego im preśednik !

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

Presjednik isto nije crnogorac, sjecate se 90tih

GrubanMalic
Gost
GrubanMalic

Ima i poneka dobra riba !!!

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Ona mi iz lepetana mora dobit deset miliona.

Job
Gost
Job

David Jones

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Bilion posto.

Bnjj
Gost
Bnjj

Aleksa,oooooo Aleksa,ubih se pišući komentare,brzo dupli burger sa puno majoneza,toliko sam gladan da bih pojeo tri crvene kravate odjednom…

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Više mi je dala danka da jedem za jedan dan no malina za mjesec dana 😅😅😅😅😅

Sneza
Gost
Sneza

Ne salji vise poruke na cdm

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Moga sam da vidim papu samo mi je zavesa bila postavljena da izađem u dvorište nisam smio energija mi nije dala.

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Nebojša je si li mi ti srušio kućicu pa pusti jevreje na mir opasni su.

expert123
Gost
expert123

Vuk Draskovic je jedini pitomi cetnik kod Srba . Umnogome je revidirao stavove koje je imao ranih devedesetih i malo treba pa da napravi zaokret slican zaokretu koji je napravio Novak Kilibarda , Prema tome sada je on tj Vuk Draskovic veoma umjeren Srbin i nema veze sa Vukom iz pocetka devedesetih . Dobro bi bilo da ima mnogo vise… Više »

Haris
Gost
Haris

Pa i Milo je imao takve stavove, ali se na vrijeme dozvao i vrnuo korijenima.

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Mozda dlaku mijenjaju ali ćud ostaje ista.

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Zamalo Digoh tri prsta u Vatikan kako su me opustili ko zna koliko bih platio. Nisam smio bez pitanja majke.

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Inspiracija za krivicno dijelo vas komentar

Demonstrant
Gost
Demonstrant

Prva je Srbija pljuvala i Evropu i Nato a evo ih danas došli u Podgoricu da se dive onome što je Crna Gora postigla

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Vas komentar ne moze da zna sta misli prava Srbija o Crnoj Gori citate Iliju G.

Sitting Bull
Gost
Sitting Bull

Šta je “prava” Srbija ? Radikali, bivsi i sadašnji i SPS sa malim Slobom i kofercetom iz Zitoradje ? Ili su to neki drugi ljudi. Kulturni, obrazovani i normalni ljudi koji imaju ime i ugled u civilizovanom svijetu. Naspram ovih primitivaca, neznalica , drskih i nevaspitanih vodja navijača i huligana sa stadiona i ratista koji su dogurali do predsednika ?!

Blok5
Gost
Blok5

Nadam se samo da nećete više dozvoljava Amfilohiju da nam se igra sa vjerom i svetinjama

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Amfilohija je izmislio general UDBE Cedomir Mijović

Haris
Gost
Haris

Nada umire potonja

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Harise vas ne voli samo 99% populacije svijeta logican odgovor

Haris
Gost
Haris

Allah vas nagradio za sve sto ste uradili za ovu drzavu i njene gradjane

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Ne koristite riječi koje koriste teroristi budite ljubazni odrekni te se takvih riječi

Haris
Gost
Haris

Neka ih nagradi istom mjerom i za sve što nijesu uradili za ovu državu i njene građane, pa koje pretegne na kantar.

😇😇😇😇
Gost
😇😇😇😇

Citat koji odgovara Luciferu 616 zvana zvijer

Jordan nike
Gost
Jordan nike

Sta je ovo CIA Mossad ko ovo pise

atleticar
Gost
atleticar

Stara poslovica je zlatna cijeni ono što imaš i ne traži hljeb preko pogače.

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Bitno je da imaš posao samo neka kaplje

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Trebalo je ukras iz ledare nešto. 😆

Sreten
Gost
Sreten

E ovo je gospođa, a ne ka Andrija Mandic da na sred bulevara okreće prase

slikar
Gost
slikar

Milo ima sluha za mlade ljude jedino su u dpsu mladi poslanici u svim drugim partijama sve penzioneri

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Vas komentar je uporedljiv sa nacističkom ideologijom

Marko
Gost
Marko

Kakve je bijede ovaj covjek spasio Crnu Goru ni sami nijeste svjesni pa vidite li ljudi moji koju muku Srbija muči s Kosovo i Bosna s Republikom Srpskom to je pakao

Haris
Gost
Haris

A koje bijede nas je spasio?? Pogledaj malo oko sebe.

Samo DPS
Gost
Samo DPS

E moj predsjednice nekolicina tih najblizih tuda oko tebe bi ti rado vidjeli ledja!!
Rasćeraj to dok si na vrijeme.. kao nekad kad si dobio nadimak BRITVA narod bi ti bio zahvalan i niko te ne bi pobijedio narednih 20 godina..

Dusan
Gost
Dusan

Čak nam i najveći srbi zavide na onome što smo postigli klinci moji

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Vas komentar ima smisla sa teroristima koji su poginuli u borbi protiv civila

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Kosovo je prezaljen poraz koji smo izgubili niskim natalitetom,zato braco srbi ako treba da ga priznamo da se ne zarati,neka ga i priznamo. Ja sam prvi dosao sa kosova pa eto podrzavam evropski put svoje nove domovine,ne moramo svi da budemo centralisti i da mislimo da srbi treba samo u srbiji da zive.

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Vas komentar ima veze sa teorijom arijevske rase

Stari Liberal
Gost
Stari Liberal

Moj plagijatoris plače i gleda kongresors

Bez Deja
Gost
Bez Deja

Besss deja jedino Milo može voditi ovu državu a da ista nema frke ni sa kim nego sve frendli inače opozicija ako dodje biće svi kalas u ruke i da se pucamo medjusobno

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Reka kupio cigare sa ulice a oće da bude onazis.

Alban
Gost
Alban

Demokratama na kongres jedva došla uza familija odje preko 3000 ljudi e pa svaka riječ je suvisna

Haris
Gost
Haris

3000 persona, a koliko je ljudi moglo bi se duskutovat.

Leart
Gost
Leart

Neko zeli da udje u evropsku uniju,nato i ostale svjetske organizacije a nekome je cilj da se dodvori malenoj srbiji… Toliko o opoziciji.

Enes
Gost
Enes

Nije Djukanovic kriv sto se raspala Jugoslavija i što su Crnoj Gori ostali nenormalni dugovi koje smo morali da vraćamo ne zanosi te se gradskim pričama covjek je bukvalno od sela napravio drzavu.

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

U bukvalnom smislu znacilo bi da je drzava Crna Gora jedna livada i da je Milo gradjevinska firma

MalaMoskva
Gost
MalaMoskva

Perfektno !

Haris
Gost
Haris

Tačno je da je od sela napravio državu – seljaka. A mogli smo do sad biti gospoda četiri puta, pa neka smo i u selu. Sporo ovo ide, nikako.

Komita
Gost
Komita

Ne daj boze da dps ikad padne sa vlasti,pa sjutradan bi nas ovi cetnici poklali,vidite li vi koja je to doza mrznje prema svemu crnogorskom,PIH

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Cetnici su 1943-44masovno presli u partizane tako da vasa prica ne pije vodu

MalaMoskva
Gost
MalaMoskva

I oni su zauzeli vlast poslije 48

Expedition MNE
Gost
Expedition MNE

Zakonom o integraciji ljudi sa takvim dosijeom mogu samo da rade tamo dje nema administacije ili poverljiva dokumenta

Haris
Gost
Haris

Ako ne bude radio bolje, i brže, pada kao medo sa kruške. Stanković. Medenica. Sudstvo. Stanovi.

DrTosic
Gost
DrTosic

Dokle god ovoliki broj mladih ljudi podržava Mila on će biti tu dje jeste

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Nacisticka Ideologija vas komentar

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Zamisli da ti je predsjednik partije andrija mandic pa da ti na kongres dovode amfilohija,oca mijajla padobranca,cetnicke vojvode i guslare. I onda vidis ovo i zapjenis od ljubomore.

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Kako je onda moguce da su ti ljudi iznad zakona ko im je dao to pravo

opozicionar
Gost
opozicionar

Nikad ih nisam glasao, ali sledeće godine ću sa velikim zadovoljstvom da ih zaokruži. Pa ljudi moji u našoj opoziciji nema nikoga za koga bi mogli da glasamo i ima bilo šta normalno narodu da ponudi sve nam nude neke praistorijske ideje koje ni Cica Draža danas ne bi sprovodio.

Haris
Gost
Haris

Tačno tako.

Liberal
Gost
Liberal

Koliko te bole porazi opozicije od 0 do spamovanja komentara po citav dan na ovaj clanak

komarac
Gost
komarac

Kako reče bosanceros dok je u bosnu krv lila Crna Gora je neokrznuta prošla zahvaljujući Milu Djukanovicu

Haris
Gost
Haris

Đe je prošla? Kroz Konavle, Popovo polje, Mostar, Trebinje,… Bilo je ranjenih, a i poginulih. Zahvaljujući kome?

Komandant
Gost
Komandant

Fino je objasnio Vuk Drašković da je opoziciji ono uspjelo 2016 godine danas bi ovo bila Balkanska Sirija

Haris
Gost
Haris

Opet zahvaljujući srbinu Paji. Dok je srpska bia sve znala i ćutala, moguće podržavala?

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Anfilohije ja ti ne poljubih ruku. Ja spasio dijete pred tvojom anom a ona ti rekla da sam ga gurnuo koji apsurd i bilo na radio. Dijete je živo.

MalaMoskva
Gost
MalaMoskva

Mlogo su ovizi grešni kad se ovako zdušno bore za vlast, nema te sile koja bi ih nacerala da je predaju bez hrkljuša !!!

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Hahahahahah crknut ces od jada.. vi cijela opozicija da se skupite ne mozete ovoliko ljudi skupit..

MalaMoskva
Gost
MalaMoskva

Ja nijesam opozicija, ja nikad ne izlazim na izbore, ja ne zavisim od toga ko cebiti na vlasti i to me ne interesuje, nego vidim ovo anticivilizcijsko grupasenje zasnovano iskljucivo na koristoljublju i licnim ambicijama i interesima !

Milicajac
Gost
Milicajac

Obnovite klinicki centar jer nas tamo ima vise nego po crkvama .

Haris
Gost
Haris

Zahvaljujući kome, opet DPS-u. Hvala, ni na što.

MalaMoskva
Gost
MalaMoskva

Dva najuticajnija crnogorca medju pravoslavcima u crnoj gori su milo i amfilohije ! Ostali, takoreci, samo ponavljaju za njima !

Haris
Gost
Haris

Istinu zboriš.

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Vi ste iz albanskog sela Morina

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Vi ste iz albanskog sela Morino

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Najjača pjesma je ocemo li vuci gorski zapjevati crnogorski.

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Nema ni raja jel koja brzina 😆nema ni žena aoooooo 😆

Pencilin
Gost
Pencilin

Podrška!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Bnjj
Gost
Bnjj

Čemu podrška zaostalost, siromaštvu, autokratiju, pljački

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Znate li koliko mi košta sat braitling 1

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Ana je dolazila u Rim tražila mi je nešto.

Bnjj
Gost
Bnjj

Još samo jednom da uputim čestitke DPS-u i Milu na,malo je reći,fenomenalnom kongresu !

Bnjj
Gost
Bnjj

Kako si ti jadan koristiš tuđa imena, tebi je dosadno u životu, kakav kompleksaš

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Najviše komentara pokupe organizacije DPS i SPC 👎

Ajde!
Gost
Ajde!

Ma, kakav spc? Priča pričina… Crnogorci čekaju svoje hramove… Vidjecemo dje ce tada biti politicko- vjerska organizacija spc.

Belgiju u NATO
Gost
Belgiju u NATO

Kažu da će generalni sekretar partijske crkve u koju se moraju učlaniti svi članovi DPS-a sa porodicama biti Miško Vuković!

SDB
Gost
SDB

Ti su bezopasni!!!!
Youtube Dejan lucic o pobijenim popovima od strane ✡ to sto je Misko Vukovic to je bezopasno

ABC
Gost
ABC

Lucic je obicna neznalica

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

U pitanju je Ideologija

SDB
Gost
SDB

U vijestima samo pljuju Mila zasto im vijesti to dozvoljava? PROPAGANDA? teško da bude ako imaju informaciju za sat od 90.000€ Napad na Drzavu? i to je JAKO teško vijesti im nijesu rekli pisite o Milu nego sta znas o Njemu? Na kraju vijesti su mozda od Dzordza Sorosa on je Jevrej i ima pravo da ne vjeruje Nikom sto… Više »

⚢ ⚢⚢⚢
Gost
⚢ ⚢⚢⚢

Crnogorci obicno sve znaju u sve razumiju pa odgovorite na teoriju

Cicvara
Gost
Cicvara

A sto je sa silnim ekonomistima iz masinske skole sto kukaju za fabrikama… Eto kad ste tako pametni angazujte te vase poslanike sto primaju po 2000e da se skupe na gomilu njih 10 i da dajj 12 plata pa kad se nalupi tih 240 000 otvarajte svake godine po jednu fabriku. Samo ne znam koji bi to proizvod mogli da… Više »

Radosav
Gost
Radosav

Đe se ovo drži ?

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

U Beograd!!!

Radosav
Gost
Radosav

Tako sam i mislijo !

Adžić
Gost
Adžić

Zvali su i najpoznatijeg crnogorskog konvertita, Novaka Kilibardu, da ih usmjeri!

Beee
Gost
Beee

Ako mi je jasno po kojim kriterijumima inkvizicija pušta ove komentare pomamio se.Mislim da je u pitanju neka podvojena ličnost,simpatizer bradonja,a zbog njegove mizerne rabote i straha da je ne izgubi pušti i neki smislen komentar

Banjo
Gost
Banjo

Sve najbolje preśedniče i da nas dovedeš do evropske unije! Ko ti o zlu mislio o onoj raboti ti visio! Da si živ i zdrav!

Trg milojka
Gost
Trg milojka

Sjetite se dje je cg bila kad je dps došao na vlast(koliko je bilo fabrika, radnih mjesta…) a dje je sad.hvala im!a sto se tiče crkve na njegosevu i svetog petra crkvu, slobodno zaboravite.

Shakespeare
Gost
Shakespeare

Lideri u regionu, ili dileri u regionu, pitanje je sad!

Haris
Gost
Haris

U svakom pogledu prvi.

Mirna i 3ambasa
Gost
Mirna i 3ambasa

Eviva 3*200 eura!

Haris
Gost
Haris

=600 eura.

Kobiljido
Gost
Kobiljido

Milo koliki si vjernik ti i tvoi iz DPSa i ne znas dasmo obnovili 1992 CPC,no deder odrijesite cesu s prilozima i navratite nedeljom na misu.

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Nema lidije.

Невјерник
Gost
Невјерник

Kad bi admin pustio sve negativne komentare vidjelo bi se koliko vas je za Mila. No na svaki minus dodaju tri plusa.

Veteran od 1990
Gost
Veteran od 1990

Prije no sto se zapocne s CPC moramo doc do podataka koliko je bilo na Cetinje Titiv heroj grad i u Cuce borackih penzija boraca od 1941 do 1945.Nesmijemo dozvolit dase njihova djeca u crkvu petljaju grijeh je…

Bg pašaluk
Gost
Bg pašaluk

Sa uživanjem čitam komentare popova iz Ristove sekte.Počeli su da se dinstaju na tihoj vatri.Definitivno dolazi kraj SPC sekti,i vakat je više !

nebojša
Gost
nebojša

Ne zavaravaj se,ovo je vaš maksimum.

vuko
Gost
vuko

Ahaaaa dabogda ni zabranili da vazduh disemo a ne dasmo Srbi ka nam i slavni preci…Dok je takvih s PASALUKA ko to ovoce ostat kukavicje gnijezdo….Malobi ti bolje bilo dase pozabavis kriterijumima kako se unistava jedna drzava i njen narod pada mlatis ovdje buloaze anti patrioto koi bi u casu poiju Crnu Goru i njen narod Srbski

Dangubic
Gost
Dangubic

Cudo nevidjeno! Sad ce jedan ateista,komunista,svercer cigareta, tajkun,.. da pravi jos i crkvu…,ili sa je obnovi kako to on zove… Podijeli do kraja ovaj narod, pa da de narednih 100 godina zabavlja da li su srbi ili crnogorci, da li je starija koka ili jaje… Izgleda da vožd nije procitao ni ekonomske udžbenike, pa da zna da u jednom momentu… Više »

Ilija
Gost
Ilija

Mozete pricati koliko ocete, ali danasnji kongres DPS-a je dokaz podrske ovolikog broja naroda iz cijele Crne Gore i gostiju iz inostranstva! Ovo opozcija nikad ni za 100 godina ne moze da dozivi.

NK86
Gost
NK86

Dje nadjoste ovoga prevodioca na trn vam ostao

Cunami
Gost
Cunami

Lijepo je to reko Matija Beckovic, nije ga dzabe Milo nekad nazivao savremenim Njegosem
,,Umrla je stara Crna Gora
i bez nje se muče Crnogorci
i nikako da i oni pomru.
Pomrijeće, no će prije toga
sebe i nju mrtvu obrukati”

SrbisuposrbiceC
Gost
SrbisuposrbiceC

Dje pominjes ono tudje u ovako svecanom trenutku

NE avetaj cuku
Gost
NE avetaj cuku

Ne vrijedjaj Posrbicu Njegosa,K Nikolu,Peka Pavlovica,M Miljanova itd ufatise Vezira i Pasa jado ajde odkopitaj galopom

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ne avetaj i ne svojataj. Nije su ti Crnogorci krivi što vam je cijela istorija prošla u ropstvu i bježanju, pa bi sad malo junaka iz okruženja. E ne može. Imate vi svoje. Nepismene vladare, ubice svojih, one što su stalnoi bili pognute glave… pa se držći njih. Dalje ruke od Crnogoraca.

Cunami
Gost
Cunami

Ne mijesaj sebe i Crnogorce, staropodgoricaninu

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Svi su mi bili Crnogorci. Neki na Tarabošu i Mojkovcu, neko na Sutjesci i Neretvi, tako da mi je smiješno sa vama polemisati. Vi koji ne znate ni ko ste ni što ste. I žalosnoi je čitat kako se utrkujete da ocrnite državu za koju su vam preci ginuli. A druge nemate. Jad i bijeda.

mumin
Gost
mumin

@ Stara Podgorica ne mlati buloaze protiv Crne Gore su oni sto im je Srbstvo u Srbiju. A to dasu ti preci bili na sutjesku i neretvu i borili se za Petokraku umjesto za krst vjerujem ti slobodno no bili ti dje od1990 pa nadalje da branis te tekovine Sutjeske Neretve i Petokrake

Cuna 18cm
Gost
Cuna 18cm

St Podgoricanine nemas ti veze s Crnom Goromajde malo pricaj o Bosnjackom Pasaluku

Cunami
Gost
Cunami

Od kad je Crnogorac tudjin u Crnoj Gori?
Za tebe je bice i Njegos tudjin

Gile
Gost
Gile

Dobro ti je matija uzor.čovjek sa kim porodica ne priča i čovjek koji je poznat da prijatelja nema.eto toliko!

Silvana
Gost
Silvana

Traje Dps i tako ce biti uvijek. Samo mlatite praznu slamu

Haris
Gost
Haris

Trajaće DPS, samo nadam se neće biti ovako uvijek.

Haris
Gost
Haris

Neka traje DPS. Samo neka ne bude ovako uvijek.

Crna Ruza
Gost
Crna Ruza

Psi laju karavani prolaze. DPS samo jači i brojniji

Boka
Gost
Boka

Ovi sto ovako komentarisu moraju biti sigurno botovi Demokrata koji su shvatili koliko je smijesna konvencija njihova u palasu.

Majka
Gost
Majka

Dps je cudo napravila proteklih godina, i to svi priznaju na medjunarodnoj sceni, osim nasa nesposobna opozicija

Merlin
Gost
Merlin

Da tačno ! Čudo su napravili svih ovih godina..

Haris
Gost
Haris

Čudo neviđeno – ali bukvalno neviđeno.

Prepeceni zec
Gost
Prepeceni zec

A dje ste velikosrbi ,oce li biti protesta ? Pade li ta vlada ili se zemljotresu nadate? E kakvi ste zelim vam isto sto i sebi,DABOGDA VAM UNUCI ZA MILA glasali

Haris
Gost
Haris

Koliko si to planirao da Milo živi??

Tito
Gost
Tito

Ovo je državni praznik

pub111
Gost
pub111

Cijela opozicija pola ove sale ne bi mogla da napuni, to ih najvise i boli!

Haris
Gost
Haris

Nije bitan kvantitet, već kvalitet.

JunaK
Gost
JunaK

Dodju ovdje da pricaju nesto, a opozicija svaku opstinu u kojoj je imala vlast je unazadila! Samo se nesposobnjakovici nesto zale.

Gazivoda
Gost
Gazivoda

Nema nijedne zastave osim CRNOGORSKE!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Crnogorske Trobojke!

ABC
Gost
ABC

A zar nijesi GRADJANIN Crne Gore?

Ramiz_BP
Gost
Ramiz_BP

Koliko je ovo tesko palo opoziciji vidi se po komentarima.. Dzabe im sve, niko vise ne zeli da podrzava teroriste i plagijatore

manja
Gost
manja

ex sta radi zavist. Svii bi vi da budete kao Dps ali vam se ne mozee

Haris
Gost
Haris

A ne bi ka DPS, daleko od toga.

Kleopatra
Gost
Kleopatra

E kako su se botovi opozicije pomamili, zavist je cudo!!

Luka
Gost
Luka

I Ljaic i Drašković pravo u Podgorica Djukanovicu na noge.

Aleksa Becic
Gost
Aleksa Becic

Ja sam ljubomoran. Ja ovo ne znam da organizujem i ne bi mi došao niko.

Blok5
Gost
Blok5

Covjek organizuje kongres i dogovara se s ljudima kako da unaprijedi crnogorski standard dok sa druge strane imamo opoziciju kojoj su protesti prioritet..

Haris
Gost
Haris

Hoće li se dogovorit više???

Williams
Gost
Williams

Kakav Sjeverno Koreanski tip komentara je ovdje zastupljen da je to strašno…Kim Dzong Un bi pozelenio od zavisti…🤣🤣🤣

Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Dojučerašnji jugosloveni pa 90- tih veliko srbi i onda mega – giga crnogorci a sutra – to ćemo viđeti !? dobar pedigre i rejtnig

Haris
Gost
Haris

Nemojte samo da nam bude kao u Libiji koja je kukala da makne Gadafija sad su svi uselili čim su im došli novi “bolji” političari

Haris
Gost
Haris

Kamo sreće da je i pola Gadafija.

djekna
Gost
djekna

Nisam bio… je li Sveto govorio putem video link-a?

Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Đekna samo je preko linka govorio brano mićunović

atleticar
Gost
atleticar

Mali milion primjera ima na svijet dje su ljudi kukali da promjene vlast pa kad dodje do promjene hoće iz kože da izađu ili da se vrati stara vlast

Haris
Gost
Haris

Neće ljudi da mijenjaju vlast, ali ovaj način vlasti DPS-a je sazrio za mijenjanje.

Jaloviste
Gost
Jaloviste

Milova partija je puna mladih perspektivnih ljudi a kod opozicije samo propali fudbaleri,taksisti,moleri i ostali strucnjaci za politiku koji istoriju uce iz guslarskih pjesama a geografiju iz karata milorada dodika

Nikola
Gost
Nikola

Bravo!! Ne mogu vise fudbal pa cemo da napadamo dps i da mislimo da je sve lako radit i bez dana radnog staza drzat vlast i vodit drzavu…

Haris
Gost
Haris

E da hoće ovi metuzalemi poć i puštit te mlade, bilo bi dobro, no ne daju fotelje tako lako.

Sreten
Gost
Sreten

Nije niko nikome kriv sto je neko nezadovoljan svojim životom lako je sjedjet i kukat nego treba se nesto preuzet i pocet da se radi

Haris
Gost
Haris

Tačno. Treba počet da se radi. Dosta je DPS odmaro.

Haris
Gost
Haris

Točno. Samo još da počne da radi DPS.

slikar
Gost
slikar

Nema sto da pljujetr Dps nijesu vam oni krivi sto do podne mrzite sebe a od podne sve ostale

Haris
Gost
Haris

DPS je na vlasti – većinom – sad vidi kakvo je stanje u CG. Ili da se napada opozicija za takvo stanje??

Chelsea
Gost
Chelsea

Hahahahaha sad se sjetih ,,pobjednicke” konvencije mladena bojanica i kako mu je doslo samo 5 ljudi… E to je vas predsjednik a ovo je moj 😉

Marko
Gost
Marko

Narod vjeruje Djukanovicu to je vise nego ocigledno on je okupio 3000 ljudi na jednom mjestu i to 3000 ljudi koji su rukovodioci partije dje bi kraj bio da je to bio otvoren skup

Dusan
Gost
Dusan

Reforme koje sprovodi Crna Gora svi u svijetu pozdravljaju i podržavaju dok domaći analitičar govore kako to nije dobro, a sta je njima dobro da se po citav dan priča o Kosovu i o Velikoj Srbiji?

Haris
Gost
Haris

Provodi DPS stambene reforme.

TOP
Gost
TOP

Organizacija je fantasticna ,sve pohvale za ljude koji su radili protokol i opremali salu,tako se to radi.

Harisov sendvic
Gost
Harisov sendvic

Osta li ijedan komentar na koji nijesi odgovorio botino ? Smeta li ti crvena kravata dok kucas ?

Haris
Gost
Haris

Nema komentara koji nije smislen i konstruktivan. Lahko ćemo za crvene kravate, no kako ćemo za nerad i korupciju DPS-a???

Mark
Gost
Mark

Kasnis 13 godina Milo !! Sad sibse sjetio da treba cuvati drzavnost CG.Pa vi iz DPS je najvise urusavatw vasim postupcima i necinjenjem .

Bez Deja
Gost
Bez Deja

Obrni okreni nema ga ko zamijenit, a i realno covjek je malu Crnu Goru proslavio svudje po svijetu prije par dana sam gledao onaj doček u Ujedinjene Arapske Emirate eeee stoe ono bez deja osta ka boga su ga dočekali

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Uništi ih onaj kompletirani Duljetov snimak sa kovertom😂 Ajde sad da vidimo i to čudo, tu borbu protiv ristoslavne sekte i njihovog terora.. mada čisto sumnjam. Predugo ste vi u istu tikvu puvali 👎

@ CDM
Gost
@ CDM

Sto brisete komentare DPS ovski placenici ?

Alban
Gost
Alban

Kako reče onaj gospodin iz Bosne mi još drzavu nemamo, a vi ste na pragu ulaska u EU, a 10 godina smo zaostajali za njima.

Haris
Gost
Haris

Hoćeš da kažeš da je sve sjajno i cvjeta? Ko je kriv za to? DPS normalno. Pa opozicija nije sigurno, DPS je na vlasti, ima zakone, a sprovodi li zakone – ne, naravno, a zašto – zbog korupcije naravno, eventualno selektivno. Kad toga ne bude, onda se može nešto reći da je već pozitivno.

Enes
Gost
Enes

Sto vam je ljudi sto ste tako negativni i ljubomorni pa nije Milo Djukanovic kriv sto je nasa opozicija nesposobna i što nije složena i to što je naša opozicija nacionalisticki nastrojena

Haris
Gost
Haris

Nije kriv. Je li Milo kriv što odavno nijesmo u EU – kriv je.

DrTosic
Gost
DrTosic

Dok je Djukanovica biće i mira u ovoj drzavi

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kako bi Vama doktore uz titulu lijepo stajalo prezime Kaljević.

odlika službe
Gost
odlika službe

I da kupi auto na lizing.

komarac
Gost
komarac

Ne može niko da ospori uspjeh koje je postigao Dps za ovih 30 godina izvukli su Crnu Goru iz pakla koji joj je primjetio da ce je sravniti sa zemljom

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zar Vuk Drašković nije četnik, kako sad ovo ?

Haris
Gost
Haris

Bio je, i to pogolem.

Komandant
Gost
Komandant

E stvarno je covjek rođen da nosi krunu

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Samo o tome pričate, koga više briga o crnogorstvu, narod crni gladan nego ste vi siti pa vas Bas briga kako je narodu

Grigur
Gost
Grigur

Ko sta god pricao ovo je jedina partija koja zastupa interese Crne Gore i koja gleda Crnu Goru kao suverenu drzavu bez privezaka

Haris
Gost
Haris

Dad da je jedina, nije.

Zvezdasica
Gost
Zvezdasica

E sta rade dokonicari sa paljbom protiv Dps a, koliko sujete i ljubomore ima li ovo idje

Haris
Gost
Haris

Nema tu sujete i ljubomore, stvarnost je neumoljiva, a stvarnost te demantuje.

CPC Vranjina
Gost
CPC Vranjina

Ajde jadan obnovilismo mi CPC 1992 nama trebaju vjernici bog stobom.Svakom vjerniku nedeljno dase da 100 eura stim kad u crkvu dodje da 50 eura (pola) ostavi na ikonu blazenog Stanise Crnojevica…Ostalo je sve tarapana

Djekna
Gost
Djekna

Da se svi ugledaju na rad Dps-a bolje bi bilo!

Haris
Gost
Haris

Ili na nerad?

joxim
Gost
joxim

zamislite da je pipun izbio ma kongres, sa badnjakom

Haris
Gost
Haris

Samo mu pustiš himnu i on odma sjedne.

Mikaš
Gost
Mikaš

Vladace ovi jos dugo, da se to viditi. Opozicija nikad gora i slabija

Haris
Gost
Haris

Samo nek promijene način vladanja, pa neka vladaju.

Delboj
Gost
Delboj

Tacno tako. Hapsi svakoga ko rijec jednu pomene protiv CG.

Elez
Gost
Elez

Ako vam je cilj edukacija i akademski integritet ukinite becicu plagijatoru mandat.

Haris
Gost
Haris

Kad bi smjeli, no Ustavni sud veli drugačije.

Maida
Gost
Maida

Nema preko Dps-a!

Haris
Gost
Haris

A ni ispod.

Kome cemu
Gost
Kome cemu

Mozete vi da prozivate Mila jedino odje, a kad vam zatreba nesto prvi jurite dps-ovce one koje pljujete i ozarite se cim jednoga od njih vidite.

Haris
Gost
Haris

Komentar koji odslikava svu bijedu Crne Gore. Ništa ne možeš završit bez člana DPS-a. A zašto?? Imaju li ljudi prava? Imaju li zakoni? Poštuju li se ti zakoni – očigledno ne.

2016
Gost
2016

Ne daj boze da je onaj drzavni udar uspio,vec ove godine bi bili srbijanska pokrajina

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Ovako nesto opozicija nece ni za 20 godina docekati

nino
Gost
nino

Cuj mu SPRDNjE ….Moramo osporit postojanje Crnogorskog indetiteta ahaaaaa Dok god falsifikujes istoriju drzave imat necemo ! Staje sa Primorskim indetitetom Bokokotorskim,indetitetom Knjazevine Zete i Ivan Bega Crnojevica.Oces da svi imamo indetitet Crnogorski 4 sela katunske nahije…e ima nas nazalost vise od polovine kome Cetinjski indetitet grada Titovog heroja neces nametnut znamo koje Njegos K Nikola i svi vitezovi ove… Više »

Afrika
Gost
Afrika

A koje crnogorskog identiteta a Crna Gora nema autokefalnu crkvu npr, kojeg predsjedniče?
Ista priča 30+ god i opet prolazi, komično je

Haris
Gost
Haris

Ne prolazi, ali nema niko ništa bolje da ponudi.

CPC Vranjina
Gost
CPC Vranjina

@ Afrika ko nema to CPC ? Pa ciji je vladika Mihajlo poglavnik a Svetitelj Stanko Crnojevic vidise da slabo navraces u CPC s prilogom

Dejo mocarela
Gost
Dejo mocarela

srbi iz Crne Gore su uglavnom iz inata ne treba obracati paznju na njih

veki
Gost
veki

CRNE GORE odavno nema, ovo p, preduzeće se zove Monte NarkoEkxport i ipak je bankrot

Haris
Gost
Haris

Crna Gora je mrtva. Živjela Crna Gora!

Realnost
Gost
Realnost

Shvatio na vrijeme da je danas političar biti OUT,okružio se trećom ligom istomišljenika,PREMIER tim u biznis .SVAKA CAST

Danko
Gost
Danko

Znaci Milo predsjednik! Ko bi reka!

Miraš kontejner
Gost
Miraš kontejner

Mogao bi Vuk Drašković odmah da položi zakletvu za patrijarha CPC!

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Kad pominjes Vuka Draskovica treba da ustanes a ne da se sprdas…on je sprijecio namjeru S.Milosevica da se vojno intervenise u Crnu Goru…a kako bi to proslo u C G…

Silvana
Gost
Silvana

Treba ovom narodu opoziciju dovesti pa bi molili Mila da im se vrati

Buzdovanka
Gost
Buzdovanka

Ajde silvana djaole ne sluti, ne spominji to, ne valja se, uh jezik pregrizla, zamisli da oni dodju na vlast, ovaj bi prije nego se vrne mora bi u zatvor !

Vaše ime*
Gost
Vaše ime*

Zatrpase nas botovi aaaaaaaaaaaaa nemojte meneeee evooooo 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 uraaaaaa!!!!!!!!

Pastes
Gost
Pastes

Svaki normalan čovjek u CG ima obavezu da se bori protiv ove mafijaške i zločinačke organizacije.

Haris
Gost
Haris

Ako misliš spc i dijela vlasti iz DPS, OK.

Bnjj
Gost
Bnjj

Pastes@ U pravu si, Ristovi mantijaši će ubrzo nazad,u to budi siguran !

Vaše ime*
Gost
Vaše ime*

CDM ili ti DPS

TRAKTORISTA
Gost
TRAKTORISTA

Vakat je

Tetrijeb
Gost
Tetrijeb

Tako to rade najbolji, idemo dalje!

Haris
Gost
Haris

Nijesu najbolji, ali nema boljih u CG.

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Citam komentare ovih ljudi i ne mogu da vjerujem kako razmisljaju i sta pisu, a pitala bi ih kako bi im bilo da im dodju oni iz opozicije i da im opet pocnu bacati bombe kao 2016. godine.

Haris
Gost
Haris

Ne radi se o opoziciji, oni ne mogu doći na vlast, jer su neradnici i nesposobni. Radi se o tome da su i veliki dio DPS vlasti neradnici, ali itekako sposobni – za korupciju!!

DR Ginekolog
Gost
DR Ginekolog

Koviljka nemam diplomu albi moga i glavu da ti pregledam pa cu onda dolje…

Kovina prababa
Gost
Kovina prababa

Hvala ti doktore ali je ona zapekla odavno.Ali ti ipak proviri,možda otčepiš.

pub111
Gost
pub111

Opozicija na aparatima!

Haris
Gost
Haris

A nije ni DPS baš najzdraviji. Stanković. Medenica. Sudije.

Hop
Gost
Hop

Svjetski, a nase !

Maida
Gost
Maida

Ko zna sta bi bilo sa CG da nema Dps-a i predsjednika.

Vaše ime*
Gost
Vaše ime*

Hahahahahahahahhaahahhaa ri si definitivno najsmjesniji bot za danas 🙉🙉🙉🙉

Haloc
Gost
Haloc

Bila bi normalna, moralna, demokratska, razvijena država, bez mafije, korupcije, nepotizma.

Haris
Gost
Haris

To niko ne zna. Ali sigurno znamo da sa ovakvim DPS-om nije dobro Crnoj Gori.

Dakica
Gost
Dakica

Dps je itekako na dobrom putu a njegovo vrijeme tek dolazi!

Haris
Gost
Haris

13. godina samostalnosti je dugo vrijeme, koliko bi još??

Kiko
Gost
Kiko

Ljepota za vidjet ljudi svih vjera i nacija na jednom mjestu svi nasmijani svi postuju himnu drzave u kojoj zive niko ne podstice mrznju gospoda bre

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Samo da ovi silni politicari iz opozicije ne organizuju kakav kongres a da im se posle njega partije ne raspadnu kao stari snp… Posto posle svakog kongresa neko napusta svaku partiju.

Nevenka
Gost
Nevenka

Klasicna demonstracija politicke moci!

Haris
Gost
Haris

Tačno. Politika i ništa više. Građane to ne interesuje, interesuje ih bolji život, a ne politika.

After
Gost
After

Ljudi imaju viziju i politicki program ljudi su nas uveli i nato i uvode nas u eu za svega 13 godina nezavisne drzave sto nikako nije malo

Haris
Gost
Haris

EU teško sa neradnicima iz DPS-a i opozicije.

Unico
Gost
Unico

A Dps je izmislio svijet za sve partije, zlonamjerni komentari samo dolaze od ovih neradnika koji po cijeli dan vise po portala i laju

Haris
Gost
Haris

Nije baš tako, neradnika ima i u DPS, dostina i još korumpirani.

Samir
Gost
Samir

Dok su u Rozaje pravili danasnji politicari opozicije spiskove muslimanskih porodice koje su trebali da likvidiraju tada je jedino Milo stao u odbranu muslimanskog naroda i spasio na hiljade ljudi

Haris
Gost
Haris

Jeste, tako što ih je deportovao karadžiću u ruke! Ne treba zaobilazit istinu.

Miško
Gost
Miško

Nijesam za Dps, ali svaka im cast na ovome sto su napravili! Najveci skup u Cg ikad organizovan!

Lalas
Gost
Lalas

Kako si to zakljucio bleso? Ova sala prima 2000 ljudi, a bilo je desetine skupova preko 10 000. Nego si dobio sendvič pa si srećan.

mumin
Gost
mumin

@ Misko Bio Milo kod seika danam pare za kampanju..Ojde DiKi dodje SE KI

Al pacino
Gost
Al pacino

Ovo su pravi crnogorci i branitelji Crne Gore koji postuju i vole svim srcem sve sto je crnogrsko dok demokrate i df nece ni himnu da odslusaju

Haris
Gost
Haris

Za demokrate i df si u pravu, ima ih još.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Za Demokrate nijesi u pravu, oni postuju Crnogorsku himnu.

Fefe
Gost
Fefe

Iz govora svih ovih ljudi mozemo zakljuciti samo jedno, a to je da je svima njima san da ostvare ono sto je Milo ostvario.

Majka
Gost
Majka

Ee ovo je tezak dan za ovu nasu opoziciju, oni o ovome mogu samo da sanjaju.

Badnjak
Gost
Badnjak

Dok badnjake unose Knezevic i Mandic u predsjednistvo Srbije, Djukanovicu na noge dolazi pola srpskih politicara koji ne mogu da sakriju svoje divljenje.

Sara
Gost
Sara

Cackalica ne moze da stane, koliko je ljudi doslo, ne znam koja bi to partija mogla da popuni osim Dps-a.

Haris
Gost
Haris

Teško koja, u CG nijedna.

srbisuposrbice
Gost
srbisuposrbice

pa zar nijesu jesu bogami no sto su!

Haris
Gost
Haris

Nego što!

Lelek
Gost
Lelek

Dajte ljudi pa samo uporedite opoziciju i uporedite vlast. Opozicija na sve moguce nacine pokusava samo da uzdrma narod i da gura nacionalizam njima nije stalo do mira i stabilnosti.

Haris
Gost
Haris

Pa jeste, opozicija upravo to radi, za razliku od DPS-a koji ništa ne radi.

Sogo M
Gost
Sogo M

Koko uzdrma narod ?

JunaK
Gost
JunaK

Koliko je cijenjen Milo dovoljno pokazuje to sto je veliki broj lidera iz regiona doslo na Kongres!

Trt
Gost
Trt

Ko je došao od lidera iz regiona? Zaev i niko više

Junica
Gost
Junica

Dosa bi i rama no nema kad i vucic no je odron u platije

Haris
Gost
Haris

Kojih lidera? Ili si mislio dilera?

Siguran korak
Gost
Siguran korak

Niko kao dps. Sad sam procitao novi partijski program i vidno sam impresioniran planom akcije.

Sarmen
Gost
Sarmen

Naravno da vam je duznost da nam obnovite crkvu kao sto ste nam obnovili i drzavu sve sto je bilo oteto mora biti vraceno

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Ovo se zove podrska!! Sa razlogom je Dps najjaca partija

Haris
Gost
Haris

Pa jedini je razlog što su od lošeg DPS-a, ostali lošiji.

Nikolaj
Gost
Nikolaj

Ovi ljudi su zahvalni sto svi mi danas uzivamo u nezavisnoj drzavi :)))

Bnjj
Gost
Bnjj

Još malo praznoj državi sezonskih hotela sa malo stanovnika. Pogledaj kolike su nama plate pa nas uporedi sa zemljama Istočne Evrope

Haris
Gost
Haris

Ovi ljudi su jedino zaslužni što u nezavisnoj državi svi mi danas ne uživamo.

Perjanik
Gost
Perjanik

E ovo je kongres a ne guslarske veceri andrije mandica i proslave uz balone i konfete i prskalice koje becic i dritan organizuju.

Haris
Gost
Haris

Svaka čast, dobra organizacija i reklama.

Titograd
Gost
Titograd

Treba razmisliti o svemu sta se izdesavalo u proteklih 50 godina kad sve sumiramo DPS je od ove drzave naravio cudo bas me zanima kako bi reagovali da nam je drzava u istom sosu kao sto je Bosna koja ni himnu nema ili Srbija koja muku muci s Kosovom. Sjedite s mirom i uzivajte.

risto r
Gost
risto r

Glasam za CPC- glasat cu dps prvi put zbog SVETE CPC,
VAKAT JE!!!!

Zaev
Gost
Zaev

Ahhaha glavno da crnogorski zaev i makedonski Zaev oba znaju da podju i da tapsu Milu. Kad smo kod crnogorskog Zaeva je li moguce da becic organizuje predizborni skup u hotel duska knezevica.

Drazin front
Gost
Drazin front

Glavni cilj treba da bude borba protiv klerofasizma i amfilohijevih terorista. Samo jako !

Antifasizam
Gost
Antifasizam

Svijetla tacka politicke scene u crnoj gori je Milo Djukanovic. Jedini vizionar koji vidi dalje od sledecih izbora.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

I zapjevate fasisticke stihove jednog Ustasa

Change your mne
Gost
Change your mne

Puteve, skole, nova radna mjesta, solarna energija, Marihuanu pod HITNO legalizovat, produkcija hrane, produkcija slatkisa, iskoristite morsku so, iskoristite princip brze posiljke, reciklaza smeca, Luka bar osim Nato brodova moze I remont brodova, sjever biciklisticke staze oznacite po planinama, uvedite zakon o arhitekturi sjevera, ko bude ulagao novac na sjever osloboditi ga od poreza, Film obnoviti Zeta film, sir kajmak… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

I legalizovati prostituciju, uvesti nekoliko hiljada žena u Cg, onda je ostvaren san Dps modernog Crnogoraca da bude na budžet i ništa ne radi

Change your mne
Gost
Change your mne

Bolje i legalno nego ka pojedini

Окле
Gost
Окле

Сасвим логичан, политички потез, без образа али логичан.

DjuroVIVAX
Gost
DjuroVIVAX

Kako obnoviti nesto sto nikad nije postojalo?

sasa
Gost
sasa

Hahahaha mozak

Crni Gnojni Čir
Gost
Crni Gnojni Čir

Ako imaju obavezu da obnove CPC, mogu odmah da izaberu Sveti Sinod!

Nikola
Gost
Nikola

E sad uporedite ovaj kongres sa jasnim vizijama,stavovima sa ovolikom podrskom zemalja regijona koje nas vide kao lidera i uporedite kongres npr.Demokrata kojima se zasniva opet na napad na Vlast, dps i njegovih kvalicionih partnera bez ikakvih ideja.. bez omalovazavanja al ne mogu da zamislim kao predsjednika Becica,Mandica,Abazovica da takva persona bude pojava bilo gdje i da bude postovana.. p.s.nadam… Više »

Ukrajinac
Gost
Ukrajinac

30.11.2019.-početak kraja svetosavske sekte !

Marko
Gost
Marko

E dragi moji završilo se iznošenje para iz naših svetinja koje na kraju završavaju u džepove kod Amfilohija i srpskih poglavara

Ko? Ja!
Gost
Ko? Ja!

Canak! Draskovic! Hahahahahahahaha

Jole
Gost
Jole

CPC nego sto

Kovic
Gost
Kovic

Ovo izgleda predobro, atmosfera top.

Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Od kad je krme rep savilo političari -pozicija i opozicija su manipulatori obmanjivači lažovi lupeži – izvršiteli sudbine širokih narodnih masa – građana crne gore bilo sad je i nažalost biće tako

Nadica
Gost
Nadica

Najbolja partija, sa najboljim predsjednikom na celu.

Milo lord
Gost
Milo lord

Milo Milo Milo Milo

Blok5
Gost
Blok5

Vidjecemo kako se njemu i njegovoj politici dive političari iz čitavog svijeta

Crni
Gost
Crni

Šefe, obnovite vi prvo fabrike i privredu pa onda niko nece ni pominjati crkve i ostale rabote..
Liberali ce uvijek pamtiti Slavka Perovica, kao pravog i nezavisnog borca za interese CG …

Glava
Gost
Glava

Ne ukidaj moju a tvoju obnavljaj svaki dan.Ima mjera

Haris
Gost
Haris

Niko ne ukida tvoju, ali što je oteto i nije tvoje da se vrne.

Glava
Gost
Glava

Aj me nauci ko sam ja.Harise znas li ko si ti.

prijatelj
Gost
prijatelj

Crna Gora će biti dobra država za sve njene građanke i građane onda kada ne bude podjela u društvu. 🇲🇪

Kurjak
Gost
Kurjak

A dje je on bio tih devedesetih sto ne rece?

Haris
Gost
Haris

HN, NK, PG, BG. Agresije. Deportacije. Nafta. Cigare. Uglavnom te relacije.

Sreten
Gost
Sreten

Branio Crnu Goru i izborio se za njenu nezavisnost i dok su neki skakali 99te i govorili gadjajte i nas nijesmo gubavi Milo je tad uspio da spasi Crnu Goru

Bpbp
Gost
Bpbp

To ti je bate cista demencija !

Eny
Gost
Eny

Govornik najbolji, kao i politicar,vizionar. Bravo

Haris
Gost
Haris

Još kad bi i radio nešto, vrh, lahko mu je pričat punih buđelara.

Niko kao on
Gost
Niko kao on

Milov govor je sve rekao,buducnost crne gore jesu evropske vrijednosti i multietnicki sklad.

Haris
Gost
Haris

A mislili rusija, srbija, Afrika, i tako to.

Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

I njegov konto

anoniman
Gost
anoniman

obnovi radna mjesta unistenu unidustriju privredu barsku plovidbu suzbij kriminalne grupe spreci odlazak mladih pusti indetitet i crkvu ne zivi se od crkve i ko kojoj vjeri ili naciji pripada gradjane a i radnike to ne interesuje vec normalan zivot

Haris
Gost
Haris

Treba i ovo, no jedno bez drugog neće moći.

Ijaooo
Gost
Ijaooo

To kralju nas ! Vratili smo nezavisnost,vratili smo CG u ruke crnogoraca,vratili smo crnogorski jezik,heroje i istoriju,VRATICEMO I CRKVU ! Zivio MILO !!!

Haris
Gost
Haris

Misliš maternji jezik u ruke spc popova?

Oladi
Gost
Oladi

”Vratili nezavisnost”” uredu a sve drugo preimenovali srbsko i to ce tesko opstati…

Sreten
Gost
Sreten

Dobro je bosanac onaj rekao jedino je Crna Gora iz 90tih izašla neokrznuta zahvaljujući Milu Djukanovicu

Haris
Gost
Haris

Ali je zato sa njim ušla u HR – Dubrovnik i Župa Dubrovačka, BiH – Mostar, Foča, Trebinje, Popovo polje,…

Sotona od 100t
Gost
Sotona od 100t

Da li je moguce da risto i dalje uziva odredjenu podrsku u ovom narodu. Posle svega ,posle arkana i radovana karadzica i svih njegovih ,,kombinacija”

Haris
Gost
Haris

Pa kad uživa podršku vlasti, što ne bi i narodnu?

Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Iste su ti kombinacije ove vlasti ! Pogubne za narod i jedne i druge

Luka
Gost
Luka

Pogledajte opoziciju jadnu koja blage veze o politici nema i kojoj je jedini cilj da unisti ovu drzavu, sve u svemu jedino se Dps zalaže i za mir i za EU

Kralj Bodin
Gost
Kralj Bodin

Sramota je da postoje needukovani ljudi koji se protive obnovi CPC

LGBT aktivista
Gost
LGBT aktivista

Ko te bode, kralju_

Kačavenda
Gost
Kačavenda

LGBT I ja volim da se bodem.Javi se,čekam…pusica za tebe

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Nema sta da se obnovi! Ateisti jedni

Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Nikad nista Crnogorci ne mogu imat i vjerovat u amfija i zlodjela Srebrenicom Strpcima Batajnicom ko je lud da snosi teret bombardovanja Sarajeva jesu li to vjernici koji oce kada nijesu cinjeli genocide na sve strane .Crna Gora je bombardovana od svojih vjekovnih dusmana srba

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Brdjanine iz Raske, ne izmisljaj casti ti

Hrvoje
Gost
Hrvoje

Ništa od toga.

Pjer
Gost
Pjer

Da nema koja fabrika na vidiku

Aloinformer
Gost
Aloinformer

A sto da neces da radis…

Bnjj
Gost
Bnjj

Obnovite život u Cg, vratite opljačkani, vratite narod da živi ođe, vratite demokratiju i slobodu

Haris
Gost
Haris

Eo trče 🏃🏃🏃🏃🏃🏃

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Identitet se ne moze osporit ali se ne moze suzbit ni osporavanje osim silom i represivnim mjerama ! Ako cpc vec postoji onda se ne moze obnovit osim rastom broja religioznih crnogoraca koji hoce bas cpc !!!

Basketaš 3 x3
Gost
Basketaš 3 x3

Kakva družina da je ko što nije pravna država 300 miliona godina robije i to na nenove pošiljke bez nena 666 miliona godina samice

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Koliko bješe ono u procentima uvoz-izvoz Mili?

Crni Gnojni Čir
Gost
Crni Gnojni Čir

Pušti to, crkva, četnici, državni udari… to je važno!

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

CDM – Ministarstvo Propagande!

Bnjj
Gost
Bnjj

I cenzure

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Majo ja tražim za arsa.

Bada Boom
Gost
Bada Boom

Ovo je najveca sala dana…….”DPS: Imamo obavezu da obnovimo CPC”…….hahahahaha…..

Ja i Ti Adm😊
Gost
Ja i Ti Adm😊

Uz senglić i bistri sok od rade

Ja i Ti Adm😊
Gost
Ja i Ti Adm😊

DPS BEMAX

KLM
Gost
KLM

Da nijeste mnogo stosta
Dje bi nam kraj bio

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Baba mi je stalno govorila moj zarija a moja majka stalno to ponavlja. 😆

Oki
Gost
Oki

Crnoj Gori ce da svane i slobodno da dise onda kada sa politicke scene nestane i pozicija i opozicija…amin

Zak
Gost
Zak

Pa kaze 598 del. samo u radnom djelu kongresa DPS ,lijepo , skoro svaki hiljaditi drzavljanin CG. ‘ima se mozes se ” posao +plate _ neka sacenaju bolja vremena .U pamet se Crnogorci….

Slavko
Gost
Slavko

Bal vampira. A Dulence ce uvijek biti drugi, nikad prvi, onaj Sveto je maher za njega.

Slavko
Gost
Slavko

I pored nekih mana DPS ostaje najbolji izbor.Sve čestitke !

Haris
Gost
Haris

A ono što jes, jes treba pravo zborit.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Kralj nas Milo vodi u Evropu
Četnik plače u naručju popu 🎶

Boo
Gost
Boo

Bravoooo

Kongresmen
Gost
Kongresmen

Gosti iznenađenja su svetozar marović,migo stijepović i duško knežević.

Aco i Braco
Gost
Aco i Braco

Svi po kovertu ili plavu torbu. Iznenađenje večeri. Mir, mir, mir niko nije kriv.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Бљак и фуј!

Bankar
Gost
Bankar

Ma ne moze se izabrati presjednik ako ga ne pomazi oli osvjesta Amfi,i ako to ne prenosi DPS televizija zvani RTCG…..e tuge i velje demokratije….

Bnjj
Gost
Bnjj

Kakva je ovo cenzura na portalu CDM danas, stravično ništa kritičko ne objavljuju

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Kriričko može bit samo iz mržnje…a to neka vam ostane u srcu….

Milosava
Gost
Milosava

Izgleda je dio botova na kongresu

Haris
Gost
Haris

Veliki dio.

Bmw
Gost
Bmw

E vise je dps imao kongresa nego pola opozicije sto ima poslanika.

Bnjj
Gost
Bnjj

Sa DPS-om u nove pobjede.Svaka čast !

Bnjj
Gost
Bnjj

Strašno je to što radiš uzimaš tuđa imena

Migo
Gost
Migo

Dosta komentara.. Politika koja se u druge drzave ni ne osjeca, odje je tema dana, godine, decenija.. Nazalost.. Normalne zemlje i ne znaju ko im je predsjednik

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Velicanstveno,svaka cast…samo mi nije jasno sto opozicija nije napravila protest ispred hale da se malo izduvaju od muke…

Haris
Gost
Haris

Pametniji popušta.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Gazi MILO Bog ti pomogao!!
Posle Petrovića i Tita Bolji nije dolazio na ovim prostorima a i šire!!

Simo
Gost
Simo

Pa Kralju, bravar je bijo bolji bilo je fab. i radnickih prava ,doista i puno kong. pa su srusili drzavu koju su stvorili po zadtku nekih sila.. Nese ni ovi dugo ..nadam se…

baba Veka
Gost
baba Veka

Je li ovo Milaš malo posijedio?_

Bnjj
Gost
Bnjj

Ipak i on je čovjek nemože dva vijeka

stolar
Gost
stolar

Zaev objasnio uspjeh Crne Gore krsta mi bukvalno a ovi domaći zečevi sve kritikuju

Demonstrant
Gost
Demonstrant

Mir koji vlada medju nas nema cijenu to zapamtite.

Sogo M
Gost
Sogo M

Sti medju nas ?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Cenzura u punom jeku

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Opet ti pope sa mojim nickom.Ja ne komentarišem politiku. A ti pope ako ti ođe ne valja, vrni se tamo, okle si se dovuka u Crnu Goru.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Beee, beee…

BOT Bubašvaba
Gost
BOT Bubašvaba

Ajmo svi: zacanka, ines23, oliver14, Kosta, goran1978, Helena88, miona, HanaPG, Djurdjica, Mona99, Planinka, marta, KnjazMilos, Votka88, kamiondzija78, Igor88, InesBD, Prepelica, DonjiKokoti, Cipsy, Koviljka tomic, Stefo12, Vitinka, Iskra95, Kinez, Enesa, Svetlana_TV, Marelica, Tommy_h, ZarkoGolubic, Zigman, Silvana, Novinarka, CiciMici, Kaktus, KOCOBO, Leart, Komita, Sara, Bar_pamti, Simba, JunaK, KotorankA, Kleopatra, Boka, Petra, Gordan, StevanPG…

prijatelj
Gost
prijatelj

@BOT Bubašvaba: A mene si zaboravio da nabrojiš sa ostalim prijateljima?!🇲🇪😁👌👍

BOT Bubašvaba
Gost
BOT Bubašvaba

Praštaj, ko će ovoliku vojsku držati na okup!😁👌👍

Gazivoda
Gost
Gazivoda

Ajde batalite se kritika kao da su oni mađioničar pa da preko noći od ratne države naprave Švajcarsku.

Bnjj
Gost
Bnjj

Pa za sebe lično i svoje porodice i rodbinu su napravili Švajcarsku

Prc CG
Gost
Prc CG

Od koje ratne države,od 45” misliš ili je vaše CG ratovala u međuvremenu a da ne znamo?????

Tito
Gost
Tito

Ovo sam mogao samo ja danas to može samo Milo.

Sogo M
Gost
Sogo M

Laka ti crna zemlja

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Bogami evropska unija im moze pozavidjeti na budzetu za kongres.

Nesa
Gost
Nesa

Kakvi kadrovi, ovo je predivno. Svaka vam cast

Jeca
Gost
Jeca

Najjaca partija, sa najvecom podrskom.

Haris
Gost
Haris

A ono jes, kad nemamo bolju.

Marija
Gost
Marija

Cijenimo ono sto imamo i sto su nam ponudili i omogucili. Kako nas cijeni svijet, svaka cast.

Nikola
Gost
Nikola

Politicari iz Srbije pozdravljaju nezavisnu CG i osudjuju drzavni udar. Sve jasno. Zivio predsjednice

Xyz
Gost
Xyz

Je li bilo sendvica?

Ana
Gost
Ana

Slika govori vise od hiljadu rijeci, samo dps moze ovo da okupi.

Sogo M
Gost
Sogo M

A sto ovo ?

Marko
Gost
Marko

Zivjela Crna Gora

Aladin
Gost
Aladin

Nijesmo ni svjesni koliko zivimo u srecnoj drzavi nego treba ljudi sa strane da nam to kazu!

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Reki dao bih ti kutiju cigara.

zacanka
Gost
zacanka

Znate li kad bi opozicija imala ovoliko prijatelja sto iz drzave sto iz inostranstva sa pozdravnim govorima?!! Nikad!

Sogo M
Gost
Sogo M

Onoliko koliko ih pozove !

Haris
Gost
Haris

“Vi ne samo da trajete već pobjeđujete a to u današnje vrijeme nije lako” – reče Ljajić, čovjek koji je u srbiji na vlasti 40 godina!!! aaaaaaaahahahahahaha

Marv
Gost
Marv

NE moze biti 040 nikako … Za vrijeme Slobe nije bio znaci u vlasti je od 2000 na ovamo. Kako dodje do 40 .. mora da si ga zmajenio sa Milom?

Bnjj
Gost
Bnjj

Ne pobeđuju oni nego lažiraju volju naroda, kupuju glasove, oni su okupatori Cg

Sreten
Gost
Sreten

Došli su svi predstavnici da se dive Milu i njegovoj politici

Sogo M
Gost
Sogo M

A sto se ne dive od kuce, sto moraju dolazit ?

LGBT aktivista
Gost
LGBT aktivista

Kako će onda uzeti dnevnice?

Luka
Gost
Luka

Ne treba zaboraviti kako je Milo spasio Crnu Goru 90tih

Sogo M
Gost
Sogo M

Od koga ?

BOT Bubašvaba
Gost
BOT Bubašvaba

Od sebe!

Blok5
Gost
Blok5

Zdrava politika sta drugo reci na jednom mjestu su predstavnici i albanaca i srba i Crnogoraca i hrvata i makendonaca, bosanaca…..

Sogo M
Gost
Sogo M

Sto su ti svi malijem slovom

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zaev je došao s kovertom
😉

Dule Mraković
Gost
Dule Mraković

Malo je jedna!

crnogorac
Gost
crnogorac

E ovo je prava Crna Gora i pravi događaj na kojem prisustvuju ljudi svih vjera i nacija bez ikakve priče o mržnji

slikar
Gost
slikar

Opozicija gleda i plače

atleticar
Gost
atleticar

Citav svijet podržava Djukanovica i njegovu politiku

Sogo M
Gost
Sogo M

Rusi ne podrzavaju a oni su ist dio svijeta

Dusan
Gost
Dusan

Na skup je došlo 3000 vodećih članova partije…. Toliko opozicija nema glasova

Sogo M
Gost
Sogo M

Mlogo previse

Beee
Gost
Beee

Očekuje li se kakva zvanična funkcija u DPSu za čelnike Bošnjaka i SDa.Direktor sanitarnog čvora i portir stranke,pretpostavljam

Beee
Gost
Beee

Zaboravih da pomenem i ovaj srpski blok na čelu sa Novom,Mandiću makar počasno mjesto predśednika srpskih crkava i brda.Valjao je više no Brajović i Suljo od Bosne(porijeklom iz Bara)zajedno!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Je li bio NATO na Kongresu ?

Dule Mraković
Gost
Dule Mraković

Nata je ostala kući, ima goste.

Rada
Gost
Rada

Želim su sreću DPS-u i rukovodstvu partije u budućnosti!

Aziz Keljmendi
Gost
Aziz Keljmendi

Pasle osmog kongresa krenuo je tihi raspad SFRJ komunisra…posle osme sjednice raspao se saes komunista Srbije…sad je osmi kongres saveza komunista Crne Gore i njegovog centralnog komiteta…kad se bude raspala ova kvazi elita koja je ekonimski,moralno,ljudski,ekoloski unistila Cg u tadnjih 30g…onda ce biti zanimljivo gledati face ovih sto sjede od drugig reda pa nadalje…prvi red ce pobjeci sa parama u… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

Da sve tobože patriote a pljačkaju državne resurse

Marocco
Gost
Marocco

Eno vidim da Demokrate od muke sto je DPS ovako organizovao kongres onda krenuli i oni i to bas danas da imaju neke aktivnosti! Koji kompleksi!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Dakle, cenzura je trajala do navale DPS botova.
Možemo li sad da pišemo ?

baba Veka
Gost
baba Veka

Poslije je basket, stari protiv mladih!

Sogo M
Gost
Sogo M

Sto ti dodje baba veka

baba Veka
Gost
baba Veka

Dođe mi 100 eura.

Enes
Gost
Enes

Multi etnička Crna Gora!

Haris
Gost
Haris

Multi etnička Crna Gora i multi milionerska vlast.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Multivitaminska

Sogo M
Gost
Sogo M

Ima i minerala

DrTosic
Gost
DrTosic

Dok opozicija organizuje proteste Djukanovic dočekuje ambasadore, premijere i svjetsku elitu

Haris
Gost
Haris

Opozicija je nesposobna za bilo što drugo, osim za blejanje po ulica.

Bnjj
Gost
Bnjj

Podrži opoziciju Harise, nažalost nemamo drugu, mora se mijenjati vlast. Hoćemo Demokratiju i slobodu

komarac
Gost
komarac

Ovakva posećenost govori samo jedno a to je da nema jače partije od Dps-a

Komandant
Gost
Komandant

Covjeku su došli svi političari iz regiona to se treba zasluzti

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ko je bio iz Bosne, Hrvatske i Slovenije ?

kontraš
Gost
kontraš

Ako ikad dps izgubi vlast,izgubice i crna gora nezavisnost…

Tikimiki
Gost
Tikimiki

Tu se varaš!

Sogo M
Gost
Sogo M

E onda nece dugo

Zvezdasica
Gost
Zvezdasica

Svega mi sovjetski

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Dps je najjaca partija sa razlogom.

Haris
Gost
Haris

Jedini razlog je što je su ostali lošiji od lošeg DPS-a.

Bnjj
Gost
Bnjj

Tipični glasač Dps zna da to što glasa Dps nije dobro ali opravdava svoj glas. Pa Harise imaš 100drugih stranaka u Cg, zamisli kada bi tako razmišljali drugi u svijetu ni jedna vlast se nebi mujenjala

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Ne moramo da ih volimo ali svako postovanje je zasluzeno. Okupili su vise regionalnih i evropskih politicara nego sve opozicione partije zajedno.

Haris
Gost
Haris

Opozicija ne može međusobno da se okupi, a ne nekog drugog.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Dobar ti nik 🙂

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Koliko milijardi je ,,tezak,, prvi red?

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Je li moguce da neko pita odakle novac za bemax arenu,pa nije je dps gradio zaboga,nece po livadama kongres da odrzavaju kad vec imaju na raspolaganju takav objekat

Haris
Gost
Haris

Bogomi sam ja vidio Mila kako je malteriše, pa ne znam je li na dnevnicu, ili je za sebe tadio.

Leart
Gost
Leart

Jedini nacin da vojvoda mandic okupi 3000 ljudi je uz pecenje 😉 toliko o opoziciji

Nevjernik
Gost
Nevjernik

E ovi su svi dosli iz ubjedjenja. Ajde jadan ne jedi za tudjim stolom dovijeka. Pokupi mrvice sa svog jer za gozbu nemas kao ni 90 % stanovnistva naše Cg. Njihov kongres njihov obraz. Vidi se golim okom stanje svega sto je drzavno. Raspad sistema.

Komita
Gost
Komita

Svi evropski politicari su pozdravili dps i Mila,jedino kod nas se nadje neko da bude pametan kao aleksa becic da pravi kontraskup sa 100 ljudi u nekakvoj skolskoj zbornici ili dje li vec

Haris
Gost
Haris

Da je pametan, nije, da mu je neki skup, nije.

Bada Bing
Gost
Bada Bing

O SPC ce da vode raspravu ali utiho da ne bi cuo Amfi,jesu li njega zvali ka idejnog vodju…..uzas i tuga……

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Vise ljudi na kongresu dps nego sto neka opoziciona partija ima biraca.

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Misliš dps ima više glasača nego što ima crna gora građana.Tu si u pravu,ali toga nigdje nema u demokratskom svijetu i zato smo tu gdje smo,mislim na običan narod,nigdje,a ovi što prisustvuju ovom kongresu su davno ušli u eu,a ovi iz drps što su na čelu i u prvom redu su davno ispred eu i njima po bogatstvu niko iz… Više »

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Jedini koji mogu CG da uvedu u evropu su Milo Djukanovic i DPS

Haris
Gost
Haris

Teško, ako nastave kao i do sad sa neradom, znači nikad.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Komentar ti je pravi botovski.

Cipsy
Gost
Cipsy

Kongres DPS predstavlja dominaciju na politickoj sceni Crne Gore!

Liberal
Gost
Liberal

Dps je skoro pa prepolovio stopu nezaposlenosti,povecao je bdp,zivotni standard,ja zamjerke nemam,iako zalim za liberalnim savezom,smatram da je dps najbolja alternativa ,samo naprijed !

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Evo su se probudili sendvičari dps,mislim njih dva ili najviše tri,pojeli su prvi sendvič i krenuli su sa svojim providnim parolama.

Korupcija
Gost
Korupcija

Kao navodno si Liberal a volis DPS, pravo licemjerno zar ne.

Stefo12
Gost
Stefo12

Koliko je samo ljudi na kongresu,pa pola opozicije ovoliko glasova nema

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Najjaci kongres ikada u regionu!

Lolo
Gost
Lolo

Vazda je osmi kongers problem….

Dejo vujica
Gost
Dejo vujica

Ćerko milijardu ćeš dobiti od babe nemoj da si je načela slučajno.

Lale
Gost
Lale

Canak i Draskovic … dvije ljige br 1 u Srbiju

Bnjj
Gost
Bnjj

Borci za demokratiju i liberalizam dolaze na kongres Milu koji je sve samo ne demokrata

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Brutalna cenzura na CDM
🐑🐑🐑

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ti u glavi imaš cenzuru. Prvo, nađi svoj nick. A drugo, ako ti ne valja Crna Gora, nije ni Brodarevo preko svijeta.

Netka inzenjerk
Gost
Netka inzenjerk

Preśedniče u Javorje bi dobro došla jedna mašina za valjanje snijega.

Panda
Gost
Panda

Prvo snijeg nabavite i pišite bez ovog nakaradnog slova ,,ś”.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

A SPC, hocemo li o tome pricati na kongresu?

Haris
Gost
Haris

Naravno, pop risto je za slijedeći kongres kandidat za predsjednika DPS-a, barem toliko je zaslužio.

Dzordz
Gost
Dzordz

Dok je opozicija kao sad ne sjekirajte se.

Haris
Gost
Haris

Slobodno.

Roro
Gost
Roro

Šta kažu zvjezdice u narednih 30god?

Sasa
Gost
Sasa

Imamo li što rucku danas,mi što nijesmo u partije..

Motor
Gost
Motor

a polovina i ovih sto ovdje shede doce kuci i jes neke mrvice nego su to isprani mozgovi kojima je milije da im rukovodstvo bude sito nego oni

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Radi spasa ove države i naroda,a u prvom redu radi spasa ove omladine koju ste u ovoj i ovakvoj državi ostavili bez ikakve perspektive,iskreno vam želim sve najgore.

Rolex
Gost
Rolex

Hahahahaha….bira se presjednik partije DPS-a sa jednim kandidatom,ovo je jedino ostalo i postala tradicija u Sjevernoj Korei i Montenegro,lideri demokratije u svijetu….zar ovakve treba EU?

Mala Mo
Gost
Mala Mo

Rolex, pravopis, pravopis kupi!

Jelisaveta
Gost
Jelisaveta

Meni su bolje demokrate a narocito sdp i sad jonica !

prijatelj
Gost
prijatelj

I meni isto! Te tri partije će naredne godine donijeti promjene u Crnoj Gori nakon toliko decenija. A i normalno je više! 🇲🇪✊

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Niko ne zna koliko je mojim jaricima ljeta
🙄

Bada Boom
Gost
Bada Boom

Ma da mi je znati odakle novac za ovakvu pompu i ka da je drzavni dogadjaj,privatno od donacija stranki ili od svih gradjana Crne Gore?

Vesi
Gost
Vesi

Bas je to tesko pitanje…koliko su je poharali mogu i iz svog dzepa da plate…dođoše u đzempere sad milioneri

Snovi moji
Gost
Snovi moji

A jos kad bi diplome gledali ..Vjerovatno bi bili LIDERI

Motor
Gost
Motor

zaradili su od plata ccc

Fileopg
Gost
Fileopg

Što isto pitanje nijeste postavili magistru nad magistrima kad je od kongresa napravio glamur reviju sa sve binama i ostalim đakonijama…

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Sa srećom dragi Predsjedniče, da dugo vladaš ovim gradžanima.

Snovi moji
Gost
Snovi moji

Pravi Maocetung 😁

Milan
Gost
Milan

Ada evo vlada nema kud više

Snovi moji
Gost
Snovi moji

Nada poslednja umire
🤣🤣🤣🤣

Prc CG
Gost
Prc CG

Ali u tvoju kuću,sve ti cvjetalo kao sto cvjeta CG pod njihovom čizmom.

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Sve mi diraj Predsjednika, jok!

Migo
Gost
Migo

Zarez ti je na pravom mjesto.. Koliko neukih ljudi.. Nije ON kriv.. Zaista nije

Gradjanin
Gost
Gradjanin

tI i dAlje ne KaPIraš?

123
Gost
123

Od dzempera do ROLX -a….

Send this to a friend