Politika

Đukanović sjutra predsjedava sjednicom Savjeta za odbranu i bezbjednost

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović predsjedavaće sjedicom Savjeta za odbranu i bezbjednost koja će se održati sjutra u Vili “Gorica” u Podgorici.

“Dnevnim redom planirano je razmatranje prijedloga odluka o završetku učešća Vojske Crne Gore u misiji Odlučna podrška u Avganistanu, proširenju angažovanja u misiji KFOR, kadrovska i druga pitanja iz nadležnosti Savjeta”, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Na sjednici će biti razmotren i Izvještaj o učešću pripadnika Vojske Crne Gore u vježbama ili obuci u inostranstvu u 2020. godini, i Prijedlog odluke kojom se odobrava učešće pripadnika Vojske na međunarodnim vježbama u 2021. godini.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dula
Gost
Dula

Gospodin je gospodin. 🇲🇪👍👋

Neko1966
Gost
Neko1966

Milo, pokazi ovim autsajderima kako se trebaju ponasati! To su bravusani koje vodi mrznja prema tebi i DPS, a nista nemaju u glavi. Nadam se da si ozdravio i da ces procistiti svoju partiju, okupiti SVE suvereniste i – pocistiti ove ( po) cetnike

Opet
Gost
Opet

Ne kidaj nam obraz predsjednice no stisni gubitnike

Blok 5
Gost
Blok 5

Predsjedniče, vidite li da partijsko zapošljavanje po dubini i klasični revanšizam ugrožavaju stabilnost države Crne Gore, dakle i njenu bezbjednost. nema dogovora o kohabitaciji dok se taj suludi projekat ne zaustavi ! To je predsjedniče vaša obaveza, jer su torturi izloženi vaši ljudi. Zato reagujte,inače izgubiste dodatno čak i stabilne glasače.

Buble
Gost
Buble

Samo buši predjedniče 😊

Send this to a friend