Politika

Đukanović na Samitu globalnih lidera u Ženevi

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovaće sjutra u Ženevu gdje će učestvovati na Samitu globalnih lidera tokom Svjetskog investicionog foruma UNCTAD-a koji se održava od 22. do 26. oktobra.

Đukanović će govoriti u utorak na otvaranju skupa u okviru glavnog panela „Investiranje u eri globalizacije“.

“Prvo učešće Crne Gore na desetogodišnjicu ovog globalnog događaja je prilika za dalju promociju naše zemlje kao investicione i turističke destinacije u usponu, i lidera u integracionim procesima u regionu. Tokom Svjetskog investicionog foruma Predsjednik će imati susrete sa visokim zvaničnicima sistema UN-a, Konferencije UN-a za trgovinu i razvoj (UNCTAD), Kancelarije UN u Ženevi (UNOG), Međunarodne telekomunikacione Unije (ITU), Ekonomske komisije UN-a za Evropu (UNECE) i Svjetske organizacije za intelektualnu svojinu (WIPO)”, saopšteno je iz kabineta predsjednika.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NBA
Gost
NBA

NARAVNO! GOS.DJUKANOVI SE UVIJEK ZALAGAO ZA NAPREDAK CG,I TAKO NAS CIJELI SVIJT CIJENI ZBOG MILA DJUKANOVICA! A, IZRODA IMA SVUDA U SVIJETU PA MLATE PREKO PORTALA JER NEMAJU SRCA ZA JAVNOST,NEMA MILO KAD DA SE BAVI OVIM NASIM “MISEVIMA”!

Stefan
Gost
Stefan

Sta ce on tamo ?

Radijatorčić
Gost
Radijatorčić

Dosadno mu ovodje.

Velimir
Gost
Velimir

VELIKOGA COVJEKA I DRZAVNIKA SVAKA ZEMLJA ZELI DA UGOSTI!
NAZADNE LJUDE I OGRANICENO INTELIGENTNE,SHVATANJA IZ PAKLA,MALI BROJ ZEMALJA I LJUDI ZELI I DA POMENE!
KOGA DANAS ZANIMA RISTOVA PRICA,PIPUNOVA LUDOST,MANDICEVO FOLIRANJE,MEDOVE LAZI ITD…ITD…

Pantatrplllrllr
Gost
Pantatrplllrllr

I Velimirovo tandaranje…

free samples
Gost
free samples

da nece ostati tamo vala bogu…..dako svajcarci prepoznaju njegove drzavnicke kvalitete pa neka u sledecih 20 godina vodi Svicu….sigurno ce dizivjeti ekonomski bum kao Crna Gora!!!! Napravice od njih alpskog tigra!!!!U boga se nadam da ce da ga zadrze….zamislite talas migranata crnogorskijeh put Svice preko karavanki kad cuju da um je gospodar odlucio da usreci Svajcarsku

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Za njega ne znam, ali je Roćen na cijeni!

Send this to a friend