Politika

Đukanović stigao u Sarajevo, sjutra na panelu sa premijerima regiona

Nakon premijera Albanije i Sjeverne Makedonije Edija Rame i Zorana Zaeva, na sarajevski aerodrom oko 21 sat sletio je i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, javlja Klix.ba.

On je time zaokružio današnje dolaske lidera Zapadnog Balkana na biznis forum EBRD-a koji se od 7. do 9. maja održava u glavnom gradu BiH.

Rami, Zaevu i Đukanoviću će se sjutra pridružiti premijerka Srbije Ana Brnabić, dok će im svima dobrodošlicu poželjeti predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić.

Politički lideri regiona će na panelu u okviru EBRD-a diskutovati o ekonomskim i političkim prilikama, potencijalima, investicijama, razvoju i saradnji država u susjedstvu.

Iako je u Sarajevu trebao doći i predsjednik Kosova Hašim Tači, on je otkazao put zbog, kako je naveo, “bilateralnih veza Kosova i BiH koje su na najnižem mogućem nivou”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
no1
Gost
no1

Koliko ovaj covjek snage ima svaka mu cast, mene je tesko dva dana za redom do Budve poc a ne mlatit po svijetu i pricat po vazdan sa kuvanim glavama sirom svijeta, sto ko misli, vodit dijaloge, o jadu radit…Bogomi sve na stranu, ko god bio ili nebio za Mila, nije to lako radit iskreno.

VOJIN
Gost
VOJIN

Ma.nista dok se Amfi i Jokas pomole a ima i
upraznjenjih mjesta ….e tu cemo Roberta i Andreu i Zorana P.Zemljo okreni se.

Kripton
Gost
Kripton

E bogomi ce ovi sto su spomenuti sve nase muke rijesit. Bice neki jedan sluzbenik Engleske tajne sluzbe i graje na pomenute i za uvo ih vuce. Mili spao da ga Markovic salje kao Vucic Brnabicku , e blago nama.

VOJIN
Gost
VOJIN

Milo kralj i otac nase nacije.Mnogo jak i tjelom i duhom.Nikakve mu mazalice i dizalice nijesu nikad trebale.

mojsilović
Gost
mojsilović

Nije lako posle ove gospode iz Arizone sjedati sa ovim balkanskim seljacima ali šta će kad mora za dobrobit Crne Gore svaka je žrtva mala.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

nije realno al covjek koji je slao vojnike na bosnu slao oruzje ljude naftu pare hapsio muslimane po cg izbjegle iz osne sad ide u sarajevo da nesto rjesava

Goran
Gost
Goran

Dobio i orden zato sto nije postovao sankcije Milosevica uvedene Republici Srpskoj.
Politika na ovim nasim jadnim prostorima je cudo.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

nema tu politike sve je udba …pogledaj dislike ispod mog komentara

Dado
Gost
Dado

Cuti mozda to vrati Kosovo

Dado
Gost
Dado

Ana Brnabic otac nacije.

Send this to a friend