Politika

Đukanović: Svi građani imaju razloga da budu zadovoljni, vrijedjelo je boriti se za nezavisnost

Novoizabrani predsjednik Crne Gore Milo Đukanović  smatra da Crna Gora ima na šta da bude ponosna 12 godina od obnove nezavisnosti.

Đuknaović je  poručio  da je 21. maj 2006. istorijski datum jer smo tada popločali temelje savremene Države. Dodaje i da se uvijek moramo sjećati svih žrtava generacija naših predaka za očuvanje slobode i državnosti.

“Mislim da imamo razloga da budemo ponosni na ostvarenja, da budemo zadovoljni time što smo pokazali sposobnost da u kratkom roku od 12 godina napravimo ovakva vrijedna postignuća i mislim da treba da slavimo ovaj dan, da ga slavimo svi, ne samo oni koji su glasali za nezavisnost. Milsim da rezultati predsjedničkih izbora i taj jednostavni uvid u ono što su poiltička i društvena kretanja u Croj Gori svjedoči da je sve više ljudi i među onima koji su imali nerazumijevanja prema ideji obnove nezavisnosti, da je nezavisna i evropska Crna Gora zapravo i njihov prostrani dom i da je to njihova zaloga za kvalitetniji život, njih i njihovih potomaka”, jasan je predsjednik Crne Gore u intervju za PinkM.

Obnova nezavisnosti, smatra Đukanović, bila je važna, dobra i neophodna odluka. Razloga za zadovoljstvo ima i danas:

“Ubijeđen sam da svi građani Crne Gore imaju zaista razloga da budu zadovolnji, da slavimo ovaj praznik kao veliku šansu za unaprijeđenje kvaliteta života građana Crne Gore. Crna Gora je, za 12 godina, učvrstila savremene državne temelje, doživjela dinamičan ekonomski i demokratski razvoj, te međunarodnu afirmaciju. Tokom tih 12 godina crnogorska ekonomija je bila jedna od najdinamičnijih u Evropi, takođe mislim da smo na planu demokratskog razvoja ostvarili prije svega ozbiljan pomak na planu snaženja institucija i kapaciteta državnih institucija što je najvažniji temelj demokratskog razvoja svakog drustva”, naglašava predsjednik Đukanović.

Zahvaljujući razvoju na planu ekonomije i demokratije, Crna Gora je, kaže Đukanović, dobila satisfakciju učlanjenjem u NATO i dinamičnim otvaranjem pregovaračkih poglavlja sa EU, čija ćemo, vjeruje, biti prva sljedeća članica

“Mislim da imamo razloga da budemo ponosni na to šta smo uradili tokom prethodnih 12 godina i posebno da budemo zadovoljni time što se naša vizija koju smo uoči referenduma deklarisali, pokazala realnom i da je ta vizija nešto što u doglednom roku obećava bolju budućnost građanima Crne Gore. Za ozbiljnu i odgovornu politiku, državna ostvarenja su smislena samo ukoliko vode višem životnom standardu građana. Vrijedilo je boriti se za obnovu nezavisnosti, vrijedilo je trasirati put evropskog razvoja, realizovati sve socijalno bolne reforme, ako to u finalu vodi ka boljem kvalitetu života. Mislim da smo značajan dio posla, možda i najteži dio, obavili i da su rezultati tu. Podsjetiću vas, 2006. godine prosječan standard u Crnoj Gori je bio tek na 30 odsto prosječnog standarda u Evropi, a danas je na 43 odsto. Dakle proces konvergencije ka evropskom životnom standardu teče i sada od nas zavisi kojom ćemo brzinom dostići to što želimo”, naglasio je Đukanović.

Ključno za dostizanje cilja je, dodaje novi predsjednik Crne Gore, znanje i prevladavanje razlika u svim nivoima društva.

“Ukoliko budemo stalno osavremenjavali i unaprijeđivali znanje, na taj ćemo način skratiti put savladavanja jaza do evropskog nivoa razvijenosti. I jednako tako, ukoliko budemo pokazali političko umijeće da prevladamo razlike koje limitiraju ekonomski i ukupni društveni razvoj Crne Gore. Prevazilaženje razlika biće, inspirativan zadatak za cjelokupnu vlast, na čelu sa mnom kao predsjednikom. Tim poslom ću se veoma predano baviti u nadi da smo danas kao savremena generacija u CG u stanju da racionalizujemo te istorijske, naslijeđene, u značajnoj mjeri na emocijama zasnovane podjele i nerazumijevanja i da ćemo biti spremni da sarađujemo”, zaključio je on.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
veki
Gost
veki

za takvu izjavu neka te ocijeni zaštitnik tvoga rodnog grada ČUDOTVORAC

Montenegro
Gost
Montenegro

🇲🇪🇲🇪🇲🇪💪💪💪

Jorge
Gost
Jorge

Pa i ja sam glasao za nezavisnost i tvoj glasac. Ali do mojeg vise nemamo posla i para ti si taj koji je obecavao i nula evo ovoliko godina a ti puno boli te uvo, daj pusti nekoga ko zna da ucini nesto za ovaj narod a ne ti i tvoji sinovi i kumovi. Ja toliko se mucim a tvoj… Više »

Njegoss
Gost
Njegoss

Mozda on stvarno misli da mu gradjani dobro zive .

Velika Srbija
Gost
Velika Srbija

Rece mi jedan prijatelj iz CG posle referenduma – Te noci sam plakao jer sam znao da su nas pokrali. Dzabe je bilo sve. Odvojili su nas od Srbije. Sloga vraga pobjediti mora bice opet Srpska Crna Gora.

Njegos
Gost
Njegos

Nisam za ujedinjenje sa srbijom i mislim da je to vise nemoguce i nerealno ,ali definitivno je referendum pokraden i u tom trenutku nije prestavljao pravu volju gradjana .

Neka to
Gost
Neka to

To ti mislis ali vecina misli drugacije.Previse se druzis sa onim koji ne mogu da se pomire sa nezavisnom CG pa oni to pricaju,ali budi siguran da je vecina postojala i dan dans jos vise postoji

a eee
Gost
a eee

Velika Srbija, plači opet, ma, uzadud ti je! Pokradena nam je duša, ime, crkva – vrtaili smo našu slavnu državu, vratićemo ime i crkvu!

Милутин
Gost
Милутин

Друже мој за Ђукановића у Црној Гори гласају муслимани и католици, плус оно мало проданих душа који су заборавили ко им је био Ђед, и још мало наместиш, купиш поткупиш и ето прецедника!

Crnogorka CG
Gost
Crnogorka CG

Милутин, pa. ti ćeš, Milutine, da mi kažeš ko mi je bio đed… Bolje vidi sebe i nauči nešto!

Cetnik Berane
Gost
Cetnik Berane

Tako je brate Srbine! CCCC

Velika Srbija
Gost
Velika Srbija

Crnogorci nisu nacija,vec regionalna odrednica.Dovoljan dokaz vam je vasa himna,ali originalna koja u svom tekstu sadrzi stihove:,,Lovcen krase Petrovici a Kosovo Obilici”.A da ne pricam o Njegosu i njegovim recima.Ali opet kazem neka bude ko sta hoce samo bez uvrtanja istorijskuh cinjenica.Srecan vam dan Mila Djukanovica Montenigersi.

a eee
Gost
a eee

Velika Srbija, ko si ti da tvrdiš da Crnogorci nijesu nacija? Ko si ti da mi osporiš moju svijest o MOJOJ naciji, da mi pljuneš na obrazovanje, na nasliježeno crnogorstvo? Iz kojih knjiga, i od koga si pokupio to bolesno “znanje”, to genocidno pseto u sebi? Koji si ti faktor da bilo koga poniziš i negiraš mu POSTOJANJE?

Милутин
Gost
Милутин

Уради ДНК анализе са било којим Србином, ево на пример упореди се са Србином Динарцем и видећеш да су ти исти гени. Од Триглава до Црног мора влада исти ипсилон хромозом, исти језик, исти људи али празна глава која ето допусти једног дана да неко као ти напише овакав коментар! Наведи један историјски извор који доказује да су Црногорци национална… Više »

Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

Milutine iste gene imate sa Turcima a mi ih nemamo, jer ste u sustini vi Srbi tursko śeme zla na balkanu!

tebra
Gost
tebra

ne mozes osporiti crnogorcima narodnu pripadnost! argumenti su ti jalovi… dovoljno je reci da je cg imala svoga kralja, a srbija svoga! sad to sto je pravih crnogoraca – dukljana oko 30% je druga stvar..

Crnogorka CG
Gost
Crnogorka CG

Velika Srbija, a sad mi je jasno, vi učite iz pjesmica koje su spjevane radi vas da biste digli guz… protiv Osmanlija a ne da bježite u Austriju a mi da vam naseljavamo i branimo Šumadiju. Uči ti iz pjesmica a mi ćemo od predaka i fakata!

serdar Janko
Gost
serdar Janko

Rece covjek dok svaki dan mrtve glave padaju sto od kriminalaca,sto od neadekvatnog lijecenja…

Slavisa
Gost
Slavisa

Druze dje ti zivis? Na konkurs za direktora policije niko se nije javio. Niko nece da se prihvati za direktora akuserstva u Podgorici. Sam kazes da nam obrazovanje ne valja i treba temeljne promjene. Svaki dan padne po jedna glava u mafijaskim obracunima. Pa koji to gradjani treba da su zadovoljni?

Sanja
Gost
Sanja

Posebno 500.000 nas koji sastavljamo kraj sa krajem.

Mirsad
Gost
Mirsad

Koliko te cijene i uvazavaju, mogao si danas vidjet po zatvorenim ( hahaha ) radnjama. E toliko im je stalo i do tebe i ovakve drzave !!!!!!

Njegos
Gost
Njegos

Milogorci te vole 🙂

Neko
Gost
Neko

Ovaj se sprda sa nama 😂😂😂

ANGOLA 💎💎
Gost
ANGOLA 💎💎

U ferraru to je grad. 🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖

ANGOLA 💎💎
Gost
ANGOLA 💎💎

Oce li mi ko provjerit jeli nikola iz kotora išao u italiju da me prijavi u ferrari. Ne mogu da vjerujem dokle idu katolici. 🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖🖖

Ivo
Gost
Ivo

Dvaput, Dejo.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

ANGOLA 💎💎 kako si? Kakav nick! Uauuuuu!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👌👍🙄

Ne znam kako
Gost
Ne znam kako

A ko slavi kada svi rade,ja ne znam kome ovaj covjek moze vise pricati lazi,u svoju zemlju smo gosti,dno dna,nažalost

Micko
Gost
Micko

Evo pucamo uveliko od zadovoljstva.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Narode moj dobri shvatite dok god su podjele neće biti dobro nikome. Crna Gora je najljepša država ali je moramo demokratizovati. Ovako više ne ide. Moramo drugačije. Sve partije trebaju da se dogovore. Niko nikog ne treba da optužuje i proziva izdajnikom. Pozdrav svima 🙄

tebra
Gost
tebra

mislim da je prvi uslov da se vise razgranici da je cg samostalna drzava… da se pustimo brace iz srbije (uz sto bolju saradnju) i uhvatimo u kostac sa kriminalom i korupciom!

MILO
Gost
MILO

MILo MILO MILO MILO MILO MILO MILO MILO MILO MILO MILO MILO MILO

Virus
Gost
Virus

Lopove, lopove

pogledaj se
Gost
pogledaj se

Virus, ajde više pojedi taj virus, ne možeš se slušati od mržnje!

Ilija82
Gost
Ilija82

Svaka cast Predsjednice na svemu. Narod ti je zahvalan

Chivas
Gost
Chivas

Najveca istorijska nepravda je ispravljena. Neka nam je secna drzava, neka je srecan dan nezavisnosti. Ponosna je Crna Gora, ponosni su njeni gradjani.

Boni
Gost
Boni

Srecan nam Dan nezavisnosti. Neka je vjecna nasa zemlja Crna Gora.

Dana
Gost
Dana

Predsjednice narod Crne Gore je uz vas, vazda bio i ostace dok radite za nasu dobribit. Samo naprijed.

Milica
Gost
Milica

Vrijedilo se boriti i neka nam je vjecna!

biba struja
Gost
biba struja

postigli smo najveće poniženje, da u jednoj većinskoj pravoslavnoj zemlji turci određuju vladu, prešednika, ustav, jezik , pismo,praznike, poipunjavaju srpske stolice đe stignu, dukljani im se klanjaju ko nekad skadarskom paši

a eee
Gost
a eee

biba struja, šta bulazniš? Ovo je Crna Gora, Crnogorci! Boli me uvo što tvoji velikosrbci nemaju mjesta. Ako hoće da budu obični normalni Srbi, neka stanu s Crnogorcima u red za sve, a ne onako kako vi politički kalkulanti hoćete. I zašto odričeš pravo Muslimanima, oni su naši građani, zašto misliš da imaš “prednost” odnosu na njih?

Милутин
Gost
Милутин

Ти си гарант Муслиман или Хрват, ово Србин не би писао, КОМУНИСТИ СУ ВАС СТВОРИЛИ

Ćotek
Gost
Ćotek

Da je sreće živjeli bi smo bolje nego u polovini EU zemalja – ali se ne može od LOPOVLUKA, korupcije i organizovanog kriminala kojeg podržavate, direktno ili indirektno. 😽😽😽

Neko
Gost
Neko

Realno, odličan komentar

Pile
Gost
Pile

Ovako izgleda kad neko ko rasturi vojsku-pozdravlja partijsku,koja po broju i tehnici zaostaje za boljim lovackim drustvom.

Janko78
Gost
Janko78

Milo je moj Predsjednik!

Ćotek
Gost
Ćotek

Blago tebi, Jakša 🤙🏻🤙🏻🤙🏻

Andro
Gost
Andro

Milo doktoreee

Ćotek
Gost
Ćotek

Nije Milo, Mugi je doktor speŠalist a čuveni Sveto filozof 😻😻😻

Cg..
Gost
Cg..

Prica je bila, kada budemo samostalni brze cemo u EU! Evo 12 godina i nista, jos 7 sigurno necemo a pitanje je i za kasnije. Pa jesmo naivni ali nismo svi dementni. Postovani gosp. Djukanovicu, dajte nesto konkretno na tom uclanjenju, jer ovo do sada je vise nego lose!

Andrija
Gost
Andrija

Ovo do sad je vise nego dobro i slabo ko bi vise i napravio

MONAKO
Gost
MONAKO

STO STO ME NASMIJA MOJ ANDRIJA…😁😁😁 TEBE NIJE STRAH OVIH BOMBI STO PUCAJU SVAKI DAN…MENE JESTE ZA OVO NARASTAJA I BOMBA I DROGE I LOPOVLUKA KAD POSLA NEMAJU …SAMO OVI TVOJI DOBIJU SVE
AJD PAVAT ANDRO…MJENJA BI TI MNOGE KA DO SAD
LAKU NOC

Cg..
Gost
Cg..

Ja druze ne znam koliko ti imas godina? Ali ako mislis da je uspjeh da te eto u Hrvatskoj, da ne pominjem Njemacku ili Holandiju gledaju kao da si sa Filipina, onda je sve jasno. Nista ti nije priznato, ni vozacka dozvola a kamoli neko obrazovanje. Zemlja treceg reda smo! Pa Ako mislis da ne moze bolje onda u redu.… Više »

fossil
Gost
fossil

Djukanovic je covjek koji je ovu drzavu izveo na pravi put ! Drugi samo od njega mogu da uce i da mu se dive..

inkognito
Gost
inkognito

Nkea nam je srecan najveci praznik ! neka nam je srecna nasa 12to godisnjica od obnove nezavisnosti.

grizli
Gost
grizli

Danas sam ponosna na Crnu Goru i tokakva je drzava postala !

Titigrad
Gost
Titigrad

Ja nemam ni jedan zavrsio fakultet posla nema. Da zivim od dva eura dnevno pi pi

Enigma
Gost
Enigma

Svaki građanin Podgorice je pametniji od svog Gradonačelnika 🤣 hvala ti Milo na tom osjećaju 😂

aGATA
Gost
aGATA

Danas frontovci marsiraju, a Demagozi cute.. danas URA cestita, a juce su sklopili sporazum sa potomkom sedmobataljonaca ! SMIJESNO ! samo pravi CRNOGORCI DANAS SLAve !

Lejla
Gost
Lejla

Vrijedilo je svakog momenta, vrijedjelo je svakog napora.. NIKO NAM JE VISE NE MOZE UZETI !

poaro
Gost
poaro

Nije mi jasno kako neko ne moze da voli svoju kucu ?

Nikola
Gost
Nikola

Ako ne volis Mila ne volis CG i nisi patriota? Znam sto je on cinio 90tih a znam da sam i ja tada crnogorac bio i za nezavisnu CG.

jauk
Gost
jauk

dva brata ne mogu zivjeti u istoj kuci u zajednici, a ne dvije drzave ! dajte ljudi, bolej nam je ovako… Srbija je imala zirafu koja se hranila u CG, ali tome smo stali na put 2006te..

Cg..
Gost
Cg..

A sta se konkretno promijenilo od 2006.-e osim enormnog bogacenja Marovica i druzine? Pa Hrvatska je bila u Ratu, nagrdjena i sada je u EU, omiljena destinacija za odmor! Dje smo to mi? Pusti tu demagogiju da si ti nekog u Srbiji hranio.

Nikola
Gost
Nikola

Ma ko pominje srbiju druze imamo drzavu, vratili smo je i nikad vise je necemo izgubit. Problem je sto je to ucinio covjek koji je bio za zajednicu 90tih i vodio mladice u rat. I sto je napravio privatnu drzavu kriminalnu. Nikad mi necemo biti dio EU

Mia
Gost
Mia

Dotakli smo dno u svakom smislu!

222
Gost
222

Odvojili ste Crnu Goru od Srbije-ok.Napravili ste most Milenijum-ok.Sve ste prodali sto se dalo prodati-ok.Sve ste stavili u privatne ruke-ok.Natrpali ste Crnu Goru Rusima-ok.Unazadovali ste skolstvo i zdravstvo-ok.Kapa dole sve sto ste pozeljeli to ste i ostvarili.Al zar nije dosta.Mucno mi je paliti ijedan nas kanal jer znam da cete prvo vi biti na njemu.Pa da covjek gleda i omiljeni… Više »

rejna
Gost
rejna

od nekad najnerazvijenije zemlje Balkana danas smo lider u regionu ! TO SE POSTUJE , TAKO SE RADI !

joko
Gost
joko

U ČEMU SMO TO NAJRAZVIJENIJI …U BICEPSIMA MOZDA .NE MLATI.

Zvijuk
Gost
Zvijuk

Moze li neko da mi objasni sto to znaci lideri u regionu, na koje se to zemlje misli, spada li hrvatska u taj region?

Optimista
Gost
Optimista

Ja bi volio kada bi on (Milo) pozvao sve partije na dogovor i da se jednom za svagda riješe podjele u Crnoj Gori. Pod uslovom da se više ne spominju četnici i partizani. I da DPS nikada više ne optužuje druge partije. Crna Gora je država svih naroda. Zašto stalno podjele i optužbe. Dosta je bilo.

MONAKO
Gost
MONAKO

I JA MOJ OPTIMISTA ALI NE ZNAM BILI PRISTALJ…VIDOS DA NECE NI DOKTORI DA SE DOVATE STOLICE…NIJE NI CUDO

Imela
Gost
Imela

Neka nam je srecno CRNOGORCI I CRNOGORKE ! 12 GODINA NEZAVISNOSTI !

nena
Gost
nena

”SVI”…..OVO JE PATOLOGIJA

sorela
Gost
sorela

Naravno da je vrijedjelo da se borimo za nezavisnost ! DANAS IMAMO SVOJU KUCU , DANAS IMAMO SVOJ DOM, NIKO NAM SE NE MIJESA U ODLUKE I ZIVIMO NA SVOJOJ TERITORIJI !

tebra
Gost
tebra

aj napravi paralelu sta od toga nisi imala prije nje soraja? mozes li?

Miguell
Gost
Miguell

E blago tebi …

Titigrad
Gost
Titigrad

Zivi od vazduha

MONAKO
Gost
MONAKO

NE MOZE NI OD VAZDUHA ..DRUZE DOKAZUJE SE ONE BOMBE OD NATO JESU LI BILE * OTROVNE*….POLAKO….POCELI SU NAUCNICI SA DOKAZIMA ….ZASTO SE KARCINOM TOLIKO PROSIRIO ….

tschugo
Gost
tschugo

a,zar se ne mjesa zapad i amerika?

Toni
Gost
Toni

Kako se dobro sprda, posebno sa ovim “svi”.

krinka
Gost
krinka

Srećan ti rođendan Crna Goro moja jedina ! imamo razloga da budemo zadovoljni naravno !

Virus
Gost
Virus

Siguran sam da si ti zadovoljan, punih džepova

MONAKO
Gost
MONAKO

DA DA JOS AKO STO *PRIDE*DOBIJE

Andrija
Gost
Andrija

Milo je moj Predsjednik !

joko
Gost
joko

Zdravo ga trošio

Pile
Gost
Pile

Zdravo te trosio.

MONAKO
Gost
MONAKO

NAZDRAVI SA NJIM I.. VALJALO BI TI …JOS MOZES….

GoranGoca
Gost
GoranGoca

Nek je vjecna Crna Gora

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Nije tebi lako …nece ovo na dobro izaci…on nema dodirnih tacaka sa stvarnoscu ….ne vidi bolest nervozu nemastinu ….nepravdu ..

SJAJ U TRAVI
Gost
SJAJ U TRAVI

OKLE VIDI KAD U *DVORAC PARTIJE* ZIVI

Rankovic
Gost
Rankovic

Ja ne vidim tu nezavisnost, cak naprotiv mislim da smo najzavisniji u istoriji. Kako su to zvali u latinskoj Americi, BANANA DRZAVA! !!

GoranGoca
Gost
GoranGoca

Radi takvih kao ti ne mozemo ni napredovat brze jer non stop vam nesto smeta i ocete nesto sta je nemoguce. Bolje banana drzava nego srpska drzava i da nas neko truje lazima

Rankovic
Gost
Rankovic

Onda je kampanja trebala da se zove : za banana drzavu, a ne za nezavisnu CG !

SRECNA C.G.....
Gost
SRECNA C.G.....

PREDSJEDNICE CIME ? BOMBAMA PISTOLJIMA DROGOM KOKA SE RASTURA PO OSNOVNIM SKOLAMA PENZIJAMA PLATAMA DUGOVIMA DRZAVE OBALAMA NASELJENIM DJE SE PRED KUCU OKUPAT NE MOZES NERASVIJETLJENIM UBISTVIMA POHVATANIM MAFIJASIMA PREMLACIVANJEM NOVINARA GRASKAMA ZDRSTVA SKOLSTVA SUDSTVA I TD I TD ZAO MI SUDIJA JER BI I MENE BILO STRAH ZA FAMILIJU….I DOSTA NJIH KOJI POSTENO RADE…. POZDRAV MOJ PREDSJEDNICE …GLASAH NEKADA… Više »

Gran
Gost
Gran

Skoro sve te stvari sto si nabrojao i najrazvijenije zemlje Evropu imaju problem kriminal i korupcija to je najstari zanat ali Milo je spasio CG od građanskog rata nije ni tebi ni meni prvi komsija kuću nam zapalio i drži sve manjine pod kontrolu da oci ne povadimo za ništa . U ratu u SFRJ jedina crna gora je pobijedila… Više »

SRECNA C.G.....
Gost
SRECNA C.G.....

EVROPA JE OGROMNA ZA NAS MALE A KRIMINAL VODE 10 MAFIJASA GLAVNIH NAJVISE…KAD MILO SKINE JEDNOG ONDA CU MU JA KAPU SKINUT…SKOLE SU PUNE DROGE…ZAR NE VIDITE…A O RATU NE ZELIM…IMAM JA IZ FAMILIJE KOJE SU ZA LORU POSLALI…NEGO NE ZELIM O TOME….ZELIM DA KAO NEKADA ..DA NEMA KLJUCA NA VRATIMA…DA SLAVIMO ZAJEDNO SVE SLAVE BILO KOJE VJERE I JOS… Više »

joko
Gost
joko

ali u najrazvijenije zemlje u Evropi 600.000 su dva gradska kvarta ili čak jedan.. jadan o čemu pričaš i sa kime nas uporedjuješ. U kojem ratu je CG pobijedeila sram te i stid bilo ?!! U ovome 1999 kada su nas vasa ,,braca ,, NATO alijanse bombardovali te izgiboše ona djeca u Murinu,mladost po DG,PG,,,, ili onaj rat u koJI… Više »

Novak
Gost
Novak

Covjek koji nam je dao drzavu i izborio se za njenu nezavisnot oni koji znaju u kakvom stanju je bila Crna Gora 2006. godine znaju koliko je ucinjeno za ovu drzavu i koliko je ona napredovala

Filip
Gost
Filip

Puno srece i uspjeha u zivotu i radu, a sto se izbora tice logicno je da ste pobednik jer ste najbolji a mi zelimo najbolje na vlasti.

GoranGoca
Gost
GoranGoca

Milo za dozivotnog Predsjednika!

Pastrovic
Gost
Pastrovic

Ma jasta.Jos treba Crnu Goru da proglasi kraljevinom pa da sinu u amanet ostavi fotelju i Crnu Goru.

SJAJ U TRAVI
Gost
SJAJ U TRAVI

ADA KAD UMRE MILO =PLAKACEMO KA ZA TITOM😋🤣🤣🤣..DOBRO JE DA JE I ON TADA PLAKAO PA CE ZNATI KAKO CEMO OPLAKIVAT 😂😂😂

Baro
Gost
Baro

Kad zavrsis u Spuzu tad cemo svi bit zadovoljni

maja
Gost
maja

Predsjednice Milo. Od srca cestitam pobjedu u koju nijesam ni jednog momenta sumljal i to u prvom krugu.

Oki
Gost
Oki

27og maja ćemo iskazati naše zadovoljstvo i idemo u još jednu pobjedu. Samo jako naprijed

Bosko
Gost
Bosko

Trebalo je biti hrabar i imati vizuju za ovu drzavu kad se Milo otklonio od politike Milosevica i CG spasio od politike koja je bila pogubna za nju! Svaka mu cast i vjecno hvala !

Dixi
Gost
Dixi

Jos jednom SRECNA POBJEDA i da, zajedno sa nama, sa svojim narodom uspjesno realizujes svoje zacrtane i obecane planove i programe.

sinisa
Gost
sinisa

Prvo veliki pozdrav Gospodine Presjednice Milo Đukanovicu sretna nam pobjeda kako vama tako i nama građanima ovde smo mi vise dobili izborom i pobedom vasom jer nas put u daljoj buductnosti ce biti svijetal i uspjesan i sretan dokle se vi nalazite na celu nase domovine l cijeli ce nas svijet uvazavati .Zato vam od srca zelim da provedete ovaj… Više »

SJAJ U TRAVI
Gost
SJAJ U TRAVI

VELIKI POZDRAV GOSP..SINISA
MILO MI JE CUTI DA PJEVA PETAR GRASO….
DOBAR ZNAK=NECE NAM PONIJETI BROD *JADRAN*🤣🤣🤣🤣🤣🤣😃

pakol
Gost
pakol

da budemo zadovoljni sto ste nas sve svjestno i sa namjerom posvadjali,podjelili,unesrecili,osiromasili,zaduzili,sto se puca na novinare,sto svako malo u sred dana explodiraju auta,sto priznajete da ima org.kriminala i mafije,sto se sprdate sa zdravim razumom,sto umjesto da citava CG slavi danas vi vasom politikom ste i ovaj sveti dan obesmislili..

sinisa
Gost
sinisa

Uz ovakvog predsjednika imaju i zasto da budu zadovoljni imamo najboljeg predsjednika.Nekoga ko je cjenjen i u svjetu i kod nas.

Livaj
Gost
Livaj

Sigurni smo da ćemo nastaviti da se razvijamo pravim putem. Naravno da smo zadovoljni, to pokazuju i rezultati na izborima

Uros
Gost
Uros

Za 12. sta smo sve postigli to nijesu postigle ni druge drzave koje su odavno dobile nezavisnost ali da nam nije bilo MILA jos bismo mi bili ispod plasta politike druge drzave!

tebra
Gost
tebra

sta smo postigli? potpisivanje kojekakvih fiktivnih budalastina u briselu? kako to u praksi izgleda?

Maca
Gost
Maca

Ne sumnjam da ce Crna Gora uskoro biti i clanica EU. Sve sto ste dosad obecali ste ispunili. Samo naprijed, gradjani su uz vas.

Pastaacone
Gost
Pastaacone

Zajedničkim snagama sa predsjednikom na čelu, idemo hrabro naprijed. Bravo Milo!

Laki
Gost
Laki

Srecan dan nezavisnosti Predsjednice!

Radenko
Gost
Radenko

Pored drzavnoh uspjeha koji je ova drzava postigla na celu sa ovom covjekom postigli smo i jedan jos veci uspjeh sqacuvali smo fdrzavu kad su je ovi iz opozicije htjeli rusiti i sacuvali smo mir !

Casa viskija
Gost
Casa viskija

Kuka se da se nema posla a moramo da uvozimo ljude sa strane da nam rade na primorje,jer gospodu je sramota. Posla ima al smo neradnici

Kole
Gost
Kole

Neka je srecan Dan nezavisnosti Predsjednice. I vama i cijeloj Crnoj Gori. Sa vama na mjesto predsjednika nase zemlje idemo dalje u nove pobjede.

Jana
Gost
Jana

Milo je moj Predsjednik!

Rankovic
Gost
Rankovic

Doma s njim

Petar
Gost
Petar

Za 12 godina obnovili smo drzavu pa smo usli u NATO pa samo sad nadomak EU, to je ogromak uspjeh !

tschugo
Gost
tschugo

…to je ogroman uspijeh…mislis za neutralnost i pod kapom amerike?

Jana
Gost
Jana

Gradjani Crne Gore su i ovaj put pametno izabrali svog Predsjednika. Neka je sa srecom, mi smo uz vas. Sigurna sam da cete kao i do sada nastaviti da vodite Crnu Goru putem napretka.

Jovan
Gost
Jovan

Milo je covjek koji je imao voziju razvoja CG zato smo i uspjeli za ove 12 . godina !

Bojan
Gost
Bojan

Mi smo ponosni na sve sto se ostvaroilo do sad, a i svakako ce tek da se radi i da se krene sa radom za dobro i nas i nase drzave !

Dana
Gost
Dana

Gradjani Crne Gore su uz vas predsjednice, samo naprijed.

andrao
Gost
andrao

Neka nam je srecan dan nezavisnosti i nek je vjecna Crna Gora

Koyot
Gost
Koyot

Svakako predsjednice, nasa zemlja svake godine sve vise i vise napreduje.

Stari
Gost
Stari

Puno te posla ceka presjednice pa navali vremena za odmor nema.

Send this to a friend