Politika

Đukanović: Ulcinj je grad sa kojim se naša savremena Crna Gora s ponosom može predstaviti

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom Dana Opštine Ulcinj, predsjedniku Opštine Omeru Bajraktariju, predsjedniku Skupštine Opštine Adrijanu Mavriću, odbornicima i svim građanima Ulcinja uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Ulcinj, riznica vjekovnog bogatstva različitosti kultura i civilizacija, isklesan je na temeljima neprolaznih vrijednosti multikulturalizma i multikonfesionalnosti. Danas, Ulcinj sa svojim materijalnim i nematerijalnim bogatstvom predstavlja prepoznatljivu i važnu adresu na kojoj se valorizuje kulturno i istorijsko nasljeđe, grad sa kojim se naša savremena Crna Gora s ponosom može predstaviti”, istakao je Đukanović.

Prema njegovim riječima, jedinstven po svojim znamenitostima, mudro koristeći ljudske resurse i prirodne potencijale, kao i pogodnosti novog prosperitetnog perioda, Ulcinj je do sada pratio ukupan razvoj Crne Gore.

“Nepresušni resursi najjužnije crnogorske opštine, razlog su više za optimizam da će se realizacijom planiranih infrastrukturnih i privrednih projekata, Ulcinj još prepoznatljivije pozicionirati na mapi prestižnih mediteranskih turističkih i investicionih destinacija. Uvjeren sam da će lokalno rukovodstvo iskoristiti dobra iskustva i doprinijeti daljem ostvarenju ekonomskog i društvenog napretka Ulcinja. Još jednom Vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave”, zaključio je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Benny
Gost
Benny

Ulcinjani ,sjutra dokazite da ste za Crnu goru koja nije Srpska Sparta,koja nije Dritanova rezervna carapa,.PONOSNI ALBANCI ZNAJU SJUTRA KAKO…A SVI ZNAMO,ZEMLJA I NEBO CE SE SASTAVIT ALBANAC I SRBIN NIKAD ZA NIKAD…ZA CRNU GORU VEZ VELIKOSRPSTVA ,DOBRO ZNAMO STA JE VELIKOSRBIZAM SJECAMO SE 90 IH

jodža konik
Gost
jodža konik

Ulcinjani znaju što im je činjeti sjutra, 90% za Crnu Goru, 90% za slobodu, 90% za Evropu!

Send this to a friend