Politika

Đukanović uputio telegram saučešća španskom kralju Felipeu VI

Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća i podrške kralju Španije Felipeu VI povodom pandemije izazvane koronavirusom, koja je do sada uzela više od hiljadu života u toj državi. U ime građana Crne Gore i svoje izrazio je najdublje saučešće i saosjećanje s porodicama preminulih i prijateljskim španskim narodom.

Kako je saopšteno iz Đukanovićevog kabineta, predsjednik je istakao da, u teškim danima za Španiju, želi da izrazi podršku naporima tamošnje Vlade i naročito naglasi požrtvovanost ljekara i medicinskih radnika u borbi protiv nesagledivih posljedica virusa KOVID-19 po zdravlje ljudi širom svijeta.

“Nažalost, od prije nekoliko dana i u našoj zemlji su registrovani prvi slučajevi oboljelih. Solidarnost, humanost, zajednička odgovornost i bezrezervna odlučnost da djelujemo sinhronizovano i energično na svim nivoima jedini su put za suzbijanje i stavljanje pod kontrolu najveće pošasti u novijoj istoriji. Crna Gora ostaje u mislima sa prijateljskim španskim narodom i njegovim patnjama, u nadi za što brži oporavak oboljelih”, poručio je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

Kralj uputio kralju!

male ispravke
Gost
male ispravke

Kralj krsta kralju Španije!

Send this to a friend