Politika Predsjednik čestitao Jom Kipur

Đukanović: Veliki jevrejski praznik slavimo u miru, odolijevajući iskušenjima

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom svetog dana – Jom Kipura, predsjedniku Jevrejske zajednice u Crnoj Gori Đorđu Raičeviću, svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Crnoj Gori i jevrejskom narodu, u ime građana Crne Gore, i u svoje ime.

“Veliki sveti jevrejski praznik – Dan pomirenja, slavimo u miru i blagostanju, koje zajedno godinama gradimo i čuvamo, odolijevajući iskušenjima, šaljući jasan odgovor sve prisutnijim revizionizmu, populizmu, rasizmu i antisemitizmu, zajedno promovišući ideale mira, tolerancije, pomirenja i poštovanja ljudskog dostojanstva”, naveo je Đukanović.

Predsjednik je istakao da se oduvijek ponose skladom multietničkog i multikonfesionalnog života, a u čemu su Jevrejska zajednica i jevrejski narod u Crnoj Gori dali poseban doprinos.

“Na temeljima tih univerzalnih vrijednosti smo i ostvarili uspjehe u savremenoj istoriji naše zemlje, obnovili nezavisnost, učlanili se u NATO i u velikoj mjeri napredovali na putu ka članstvu u EU, a istrajna posvećenost čovjekoljublju i suživotu, garant su našeg daljeg prosperiteta. U želji da Vi i svi građani, praznik proslavite u blagostanju, okruženi najbližima, još jednom upućujem iskrene čestitke i srdačan pozdrav”, poručio je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Seeeio
Gost
Seeeio

Kome ovaj čovjek to čestita u CG. Njih je u našoj državi preko nekoliko. Ovo je smiješno. On glumi njihovog prijattelja a svoj narod…..

Dkdk
Gost
Dkdk

AJ SA SREĆOM SADA ZNAM KOJE MI JE VJEROISPOVIJESTI PRESJEDNIK…. HA.. HAHAHAHA

Zoro
Gost
Zoro

Sram te bilo,,,,Milo je dobar,oni su njega izdali,zbog sitnijeh para,no se on srecom iskobelja a oni popadase,…bravo Milo..koju srecu ovaj coek ima… Aaaaaa…

Migo
Gost
Migo

Aauu ti stvarno vjerujes u to sto pises.. Bravo

Migo
Gost
Migo

A ljepote..prodao ucitelja, izdao kuma, izdao prijatelje… Nema tu covjeka

Send this to a friend