Politika čestitao Dan opštine

Đukanović: Vjerujem da će nova Vlada prepoznati potrebe daljeg ulaganja u Pljevlja

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 20. novembra – Dana opštine Pljevlja, predsjedniku Igoru Goluboviću, predsjedniku Skupštine opštine Dragiši Sokiću, odbornicima i svim građanima Pljevalja uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Pljevlja, vijekovima unazad, ne samo u Crnoj Gori nego i šire, prepoznata po svojoj multikulturalnosti, međunacionalnom skladu i preduzimljivosti svojih građana, uspješno su se odupirala brojnim izazovima koji su kroz istoriju pogađali ovo osjetljivo područje. Svojim primjerom, odlučno braneći najviše vrijednosti tolerancije, suživota i multietničnosti, Pljevlja i danas nastavljaju da pružaju nemjerljiv doprinos izgradnji evropske, građanske i multietničke Crne Gore”, kazao je Đukanović.

Uvjeren je, ističe, da će na ovim temeljima i uz oslonac na slavnu slobodarsku antifašističku tradiciju, Pljevlja nastaviti da budu važan stub razvoja savremene Crne Gore.

“Vjerujem da će nova Vlada prepoznati potrebe daljeg ulaganja u Pljevlja, valorizujući raspoložive prirodne i privredne resurse, za šta nam započeti i planirani strateški razvojni projekti ulivaju optimizam. Jedino takvim pristupom, u duhu zajedništva i razumijevanja, uspjećemo da uspješno odgovorimo na višestruke izazove i obezbijedimo održiv razvoj ovog područja. U tome, uvjeravam vas, možete računati na moju punu podršku“, zaključio je Đukanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlado
Gost
Vlado

Nema nove Vlade bez tvoje kralju!!!

Fortuna
Gost
Fortuna

Predsjednice treba nam svima, zele da Crnogorska nacija bude drugo Reda, da BUDEMO POSLUSNICI TUDJE DRZAVE, CRNA GORA TO NECE DOZVOLITI NIKADA PO CIJENU SVEGA, DA JE VJECNA!!!

pero
Gost
pero

onda treba da se povuce ulazak u EU 😂😂 ili ces evropskoj komisiji da kazes da ih ne slusas

Korona pivo
Gost
Korona pivo

Džabe predsjedniče nema sreće sa ovima novima jedini način je da puknu i da budu reizbori jer su nam popovi i njihovi sateliti vec dosli glave

Simon
Gost
Simon

Samo da nije ka do sad Miki

Vlado
Gost
Vlado

Spasiće tebe Krivi 😉 ne brini
A do tada… Čaja s limunom…i vjeruj 🤣

Bnjj
Gost
Bnjj

A đe ste bili vi gosp Presjedniče 30god sa razvojem. Pa razvili biste Kinu a ne državicu odb600 000stanovnika

Prč
Gost
Prč

Naravno da vjerujes,jer ce nova vlada po svoj prilici biti opet tvoja

AYA
Gost
AYA

I ja se nadam

Veki
Gost
Veki

Ne mogu se apostoli sastavit a kamo li da pomognu nekom

KLM
Gost
KLM

I da Pljevljaci pocnu polako
Put rodnog grada
Ima pontecijala gore

Kontraš
Gost
Kontraš

Bilo nekad,sad drugi vjetrovi duvaju Pljevljima. Probudile se aveti proslosti!

Send this to a friend