Politika

Đukanović: Vrijeme potvrdilo kakav je istorijski podvig napravila naša generacija

Milo Đukanović

Poslije samo 13 godina od obnove nezavisnosti i ponovnog sticanja međunarodnog priznanja Crne Gore, danas s ponosom ističemo da je vrijeme potvrdilo kakav je istorijski podvig napravila naša generacija, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitci povodom Dana nezavisnosti, 21. maja svim građanima.

“Ratnička zemlja slavne hiljadugodišnje tradicije mirnim demokratskim putem obnovila je svoje državno i nacionalno ime, i svrstala se u red modernih evropskih država. Postala važan faktor regionalne stabilnosti, uvažena članica NATO alijanse, na pragu punopravnog članstva u Evropsku uniju. Država koja je regionalni lider u razvoju ekonomije, sve privlačnija investiciona i turistička destinacija s realnim izgledima za dinamiziranje rasta i poboljšanja kvaliteta života građana. Multietnička zajednica za primjer u širem okruženju, posvećena demokratskom i institucionalnom snaženju, vladavini prava i unapređenju ljudskih prava i sloboda, po evropskim standardima”, navodi u čestitci Đukanović.

Sve ovo je, kako je istakao, siguran temelj i preduslov za dalji razvoj Crne Gore u skladu sa savremenim evropskim i svjetskim trendovima.

“Za novo doba trebaju nam nova znanja. Živimo u vremenu četvrte industrijske revolucije. Zato moramo imati obrazovni sistem koji će biti ključ za osvajanje i implementaciju novih tehnologija, za osposobljavanje društva za razvoj u eri digitalizacije. Inovacije stvaraju i ambijent za prevazilaženje starih podjela i retrogradnog nasljeđa, u najboljem interesu današnjih, i generacija koje dolaze. U tim procesima nužno je osavremenjavanje socijalne funkcije države, nužna je solidarnost koja je oduvijek krasila crnogorsko društvo” dodao je Đukanović.

Naglasio je da snažno vjeruje “da se respektibilna većina ljudi u Crnoj Gori, na osnovu konkretnih rezultata koje smo ostvarili u međuvremenu i etabliranja države kroz partnerstvo s najrazvijenijim zapadnim demokratijama, uvjerila da smo preuzimajući odgovornost za vlastitu budućnost prije 13 godina napravili najbolji izbor”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gostnokakonogos
Gost
Gostnokakonogos

Đe si Milo,položili onaj ispit.
P.S Tvoj kolega sa faksa

mojsilović
Gost
mojsilović

A kad brate mili kad nije ima vremena ni na kompjuter naučit niti na engleski zamucat.. 20 godina kasnimo za Evropom jer smo završavali neke poslove, tako Milo veli. Ja mu vjerujem!

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Vasa generacija je degradirala sledecih deset, predsjednice.

Dejan familija
Gost
Dejan familija

Ja da sam nekim slučajem oženio onu jelenu ako je bilo moguće danas od ovoga što prolazim ništa ne bi bilo. Bio bih srećan. Ali baksuz je baksuz 😂😂😂😂😂😂😂😂

radojka
Gost
radojka

Nemam rijeci sa rijecima hvale zavrseno, kraj gledajte malo da date obicnim ljuduma onima kojima je to zaista potrebno, i toliko zavrseni komentari sa moje strane i nek je sa srecom.

Dejan familija
Gost
Dejan familija

Vi se stvarno zanosite ako mislite da će muslimani hrvati srbi crnogorci albanci složno da žive to ne postoji to je nemoguće. Ja prvi put kad sam došao u bar i prvu osobu koju sam sreo rekla mi je ne može se zivjeti od ovih muslimana što su se doselili. Druga osoba mi je rekla da su mu muslimani uzeli… Više »

mojsilović
Gost
mojsilović

Ne znam ko ti udara ove minuse, mora da su oni.

Dejan familija
Gost
Dejan familija

Vi se stvarno zanosite ako mislite da uđete u evropu i da ćete bolje zivjeti.

Dejan familija
Gost
Dejan familija

Ja lično mislim kad ode milo otići će i crna gora.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Bogomi i jeste potvrdjeno ,da ste napunuli džepove ,ali samo svoje do vra.

Realno
Gost
Realno

Sve je u pravu, svaka mu čast, veliku smo stvar uradili. I sad da se vrate stotine miliona euraikradenih iz crnogorske sirotinje.

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Kakva nezavisnost, o cemu ivaj prica, aj ovo da nazovemo pravim imenom-da se ne lazemo vise ovo je privatni feud.svakog pravog crnogorca je sramota kad su ga od brace odvojili albanci i muslimani.na ovo su jedino ponosni milogorci i albanci.pravi cg nisu bili za ovakvu nezavisnost, gde se vise nista ne pitaju.

Bot sendvicar
Gost
Bot sendvicar

Ajmo botovi 123… Sad 🤣

Vaso Baća Mirko
Gost
Vaso Baća Mirko

Može li mi ko pomoći? Pogubio sam se.

biba struja
Gost
biba struja

finansijer i glavni mozak cg neovisnosti b r1 pobjegao za london, ideolog i srce cg br1 pobjegao za beograd,car podgorički čeka suđenje stoljeća, dovoljno dosta ,zašto su ti dobrotvori skrenuli s puta, udarilo im dobro u džep ko i ostalim pobornicima neovisnosti, neovisni narod se nepita ništa već ko magare kad mu muva skoči pod rep pa se rita i… Više »

Tupko
Gost
Tupko

Puna podrska prvovjencanom djukanovicu uz zelje za dobro zdravlje,da potraje i da brave vodi barem jos 50 god,pa kad ne mogne,blazo prvi ce nastaviti!daeeee vjecna!!

murko
Gost
murko

Blažo nece moći. Zovu ga u Ameriku da im bude prešjednik. Daće mu platu duplo koliko ovde ima ya elektrane.

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Bravo tupko

Roro
Gost
Roro

Kad ćeš u penziju?Valjalo bi što prije,jer ne osta ništa od države.

Lavica
Gost
Lavica

“CRNA GORO KAPLJO VODE KOLIJEVKO OD SLOBODE
PONOSNA SI UVIJEK BILA CRNA GORO MAJKO MILA ”
CRNA GORO VJEČNA DA SI !!!!!!!!!!!!

NBA
Gost
NBA

BRAVO LAVICE!!! VAZDA MI PJEVALA !

Lavica
Gost
Lavica

Hvala drug , vazda sa dobrim ljudima koji vole svoju državu kao mi 💖💖💖💖💖

Vojnik777
Gost
Vojnik777

I pored uspjeha , i dalje postoje oni koji bi najvise voljeli da nema drzave

Cijanid
Gost
Cijanid

Vojnik ajde samo mi objasni kako treba neko ko posle 13 godina od nezavisnosti radi za mizernu platu od 300€ u nekom supermarketu, gdje ga urnišu i gdje mora da radi od zraka do mraka, čak i za ovakve praznike, ili npr vjerske praznike. Gdje prima 195€ preko banke ostatak na ruke, a ako se drzne da nesto odgovori sefu… Više »

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Otrove, država se voli zato što je naša i zato što su u nju ugrađene kosti i krv naših predaka. Ako ti za ljubav trebaju pare onda batali supermarket, doćeraj se malo pa na džadu. Srećno.

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

To je jedan od najsvjetlijih datuma u crnogorskoj istoriji

Zigman
Gost
Zigman

Jos vise ce se u buducnosti shvatiti znacaj 21. maja

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Oce u buducnosti ce se shvatiti kao pocetak kraja cg naroda.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ovamotamo, sve što želiš ovoj državi neka se tebi desi. Važi !?

duracel patriot
Gost
duracel patriot

Pravi građanine, ako u toj budućoj državi blagostanja bude više od 10 % na granici siromaštva, neka tvoja familija bude ispod crte. Važi?

Nick
Gost
Nick

Možda tvoja i jeste. Ali moju ste urnisali, a i ove mladje generacije mogu samo da idu odavde.

Pomorac
Gost
Pomorac

Gospodine Ðukanovicu hvala vam za ne zavisnost CG.Sto se ostalih stvari tice sve ste upropastili,i unistili.

mojsilović
Gost
mojsilović

Sramota je kako smo nezahvalan narod čojek je osijedio na funkciju, vid počeo da gubi. Život svoj je podredio nama i ovako da mu vraćamo.. a tek neka se spremi.

Cijanid
Gost
Cijanid

Realno osim nezavisnosti ništa drugo nismo dobili.Bolji životni standard nismo dobili, sve više mladih a bogami i starijih građana Crne Gore svoju sreću traže u nekoj drugoj državi.Zaduženi smo do guše, plate i penzije nam stagniraju, inflacija sve veca, nezaposlenost rekordna.Rekli ste da smo rekorderi u EU integracijama, a bićemo rekorderi po dužini pregovora za ulazak u EU.U svakom slučaju,nek… Više »

veki
Gost
veki

DA, jes malena al najzaduženija

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Bice jos i manja

Cipsy
Gost
Cipsy

E kako pojedine bole sto postojis Crna Goro jer ne mogu kao sto su mislili da upravljaju s tobom kako im je volja, da su se ti pitali bili bi mi danas srpska pokrajina bez ikakvog prava glasa.

mojsilović
Gost
mojsilović

Bolje bez prava glasa nego ga prodat za 20 eura kukavički i sramno.

ines23
Gost
ines23

Prezela se odgovornost za buducnost koju danas imamo jos prije 13 godina i to je znak da danas kad vidimo kakvu drzavu imamo da je 21.maj 2006. godine bio istorijski momenat.

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Za albance u cg je bio bas istoeijski, mogu da rade sad sto oce, sto i ti mozes da vidis ako oces.

Vitinka
Gost
Vitinka

Vjecno hvala Predsjednice sto opet imamo svoju drzavu svoje parce zemlje koje nam niko oduzeti ne moze!

Knjaz Miloš
Gost
Knjaz Miloš

Eno onome Zekoviću oduzeše zemlju da prave malu HE. Što je bilo, bilo je!

Onamo namo
Gost
Onamo namo

On ima svoje parce zemlje a sta ti imas botu.

oliver14
Gost
oliver14

I istorijski podvig i istorijske rezultate smo postigli niko za ovako kratko vrijeme nije uspio da bude clanica Nato i da bude nadomak EU kao sto je to uradila CG zahvaljujuci politici ovog covjeka.

Kosta
Gost
Kosta

Nama je sto se kaze svanula majka zora pobjedom na referendum s obzirom koliko smo postigli od 2006. godine.

Onamo namo
Gost
Onamo namo

Ogroman uspeh dug sa 0,7 milijarde na 3,1 mil.

goran1978
Gost
goran1978

Pitao bih vas dje bismo bili danas kao narod i drzava da nije bilo ovog covjeka da nam vrati drzavu!

NBA
Gost
NBA

gorane1978- BILI BI’SMO-onamo-namo,ILI TAMO AMO! HVALA ZNAVIJEK MILU DJUKANOVICU ZA SVE STO STO JE URADIO ZA CG!!!

Patriota
Gost
Patriota

Poštovani Gospodine Predsjedniče , Kao otac nacije novije istorije Crne Gore potrebno je da zajedno sa Premijerom Markovićem otvorite gvozdena vrata državne administracije koja svjim birokratskim načinom rada mnoge investicije odvele u treće zemlje ili su na čekanju . Sa novim investicijama dolazi vrhunsk znanje, nova tehnologija i naravno novac . Investicije u industriju su vema važne za ekonomsku stabilnost… Više »

Aska
Gost
Aska

Za samo 13god.od duga od 600miliona dodjosmo do 3milijarde eura strašan uspjeh

Ćulibrk
Gost
Ćulibrk

Aj’ ti nadji da zajmiš toliko para, a da ti ih drugi vraća?!

VOJO
Gost
VOJO

ISTORIJSKI PODVIG JE to što si od indistrije napravio OTPAD i sve prodao …. tebi treba dodijeliti NOBELOVU NAGRADU ZA EKONOMIJU…
Od industrije napravio smeće…

John
Gost
John

Tvoj milosevic je unistio ekonomiju dok je Crna gora bila u savezu za Srbijom

Čestitar
Gost
Čestitar

Ovoga niđe nije bilo! Isti čovjek čestitao nam je dan državnosti za četiri posve različite države: SFRJ, SRJ, Srbija i Crna Gora i Crna Gora. Ja mislim da će ući u anale svjetske politike.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Dobro je sto smijenismo sve one koji su devedesetih godina proslog vijeka podijelili ovaj narod, toliko, da nam treba sto godina da se izmirimo oko osnovne potrebe, treba li nam ili ne drzava !!!!

Javise
Gost
Javise

Svaka cast… Sad smo siti…..

PolitikologNK
Gost
PolitikologNK

Ovaj mir u kojem zivimo nema cijenu to zapamtite.

Zekomaniti
Gost
Zekomaniti

A dje se ratuje ?

Lob
Gost
Lob

U tvojoj glavi

ProfesorK
Gost
ProfesorK

Da nije bilo tebe odavno bi ova gospoda Crnu Goru izbrisala sa lica zemlje

cikotic
Gost
cikotic

Neka prica ko sta hoce, ali zahvaljujuci tebi danas imamo svoju drzavu koja iz dana u dan postaje sve atraktivna turisti ka destinacija

Rada
Gost
Rada

Čuli ljudi da na svijetu nema budala kao u CG pa dolaze da vide

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Dok Srbija i dalje muci muku oko pitanja sa Kosovom i Republika Srpska sa Bosnom i Hercegovinom mi jedini imamo dobre odnose sa svima bez ikakvih nesuglasica

cvrkut
Gost
cvrkut

Mi smo jedina zemlja u okruzenju koja je na korak od EU

Zekomaniti
Gost
Zekomaniti

To srbine !

srki
Gost
srki

Napravljeno je cudo poslije svih dugova koje smo imali poslije raspada bivse Jugoslavije i svih desavanja u njoj

crni sin
Gost
crni sin

Crna Gora je bre primjer svim drzavama u okruzenju rijetko cete dje sresti da za istim stolom bez ikakvih predrasuda sjede i crnogorac i srbin i albanac i musliman i rom i hrvat…. To je bogatstvo

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Đe je taj sto ?

Sasa
Gost
Sasa

U Pristinu i u Knin Stara Podgorice !

B. D
Gost
B. D

Udjite u vikipediju i ukucajte ime Ferdinand Marcos i bice vam jasno kud je nasa Crna Gora krenula!

Mačak
Gost
Mačak

Daleko bilo da smo ostali u zajednici sa Srbijom i dan danas bi kao i oni zivjeli u 90tim godinama

Mili
Gost
Mili

Tek dolazi vrijeme vaših najvecih podviga.

Nenad
Gost
Nenad

Da se neko sve trudio da upropasti cg ne bi uspio koliko ste je vi upropastili..

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Napravijo je Milo za sebe ali je napravijo i za vas. Imamo euro, na putu smo za EU, a srbi posle 13 godina i dalje slušaju gubičara koji im prodaje bajke o Kosovu.

Hilmo
Gost
Hilmo

Pokradene su desetine milijardi od naroda CG, ne od naroda Srbije. Probudite se iz hipnoze.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

A đe nisu Hilmo moj ? Koliko je Bakir jamijo ? Otkud Dodikovom Igoru milijoni ? Otkud Čedi jahta ? Otkud mladom Rimcu milijoni ? Đe je Todorić ?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Milijoni, kamijoni, avijoni…

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Samo mi ga dodji na Konik, Stara.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

A ti i dalje pišeš “napravijo”.
Napredak je više nego očigledan.

Boris
Gost
Boris

piiiiiiiiiiiii

marius
Gost
marius

Srecan ti Dan nezavnosti CRNA GORO, najjljepsa zemljo na svijetu !

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Piše se “neznavenosti”

ines23
Gost
ines23

Vijek smo cekali nasu drzavu i dobili smo je zahvljujuci referendumu koji je pokrenuo Predsjednik Djukanovic! I danas posle 13 godina CG je NATO clanica i nadomak EU!

mojsilović
Gost
mojsilović

Nadomačili ste se EU doista..

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Bolji su sendviči kod nas nego u EU

Vitinka
Gost
Vitinka

Svi znamo da je veliki doprinos obnovi drzavnosti dao predsjednik Djukanovic koji je tada znao sta je CG najpotrebije i da krene svojim putem.

oliver14
Gost
oliver14

Vrijeme je najbolji pokazatelj za sve u zivotu, a u slucaju CG je pokazalo da je ova generacija uradila pravu stvar i niko drugi ne bi ni bio u stanju.

Kosta
Gost
Kosta

Koliko se stvari na bolje promijenilo samo od kad mi upravljamo nasom drzavom, za kratko vrijeme ova drzava je nanizala uspjeha i nastavlja tim tempom.

mojsilović
Gost
mojsilović

Bubašvaba, danu odmori malo.. oli dati platimo jedan manji odmor u Drač u Albaniju ili u Brindizi. Bili do Dubrovnika otiša? Razmisli pa nam javi. Udavi!

goran1978
Gost
goran1978

Obnova nezavisnosti je nesto najbolje sto se desilo nasoj Crnoj Gori.

Striko
Gost
Striko

Fali ga i striko.

Dejan milijarde
Gost
Dejan milijarde

Cura koja bude mlađa od mene ostaće joj sigurno dvije milijarde eura.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

sve je ovo istina al nije vasa …vi ste sve pogresno i kontra radili i kad ste vidjeli da tonete promijenili ste politiku ….uzeli tudju ideju i iskoristili je za sopstveno bogacenje ….ukrali ste 30 godina jedne prosjecne postene cg porodice ….i dalje se svercuje sve i svasta ubistva kriminal nemamo nijednu fabruku sem kapa koji ima radnika kao prosjecna… Više »

Animus
Gost
Animus

Za te “podvige” bi bili ili strijeljani ili lincovani odstrane naroda, na Zapadu. Al mi smo odje poltroni, spijuni i kukavice.

Animus
Gost
Animus

Vrijeme je potvrdilo da ste ucestvovali u razbijanju Jugoslavije, da ste kriminalizovali drzavu, unistili privredu, resurse prodajete strancima, energetiku guras u vlasnistvo svoga sina…. obogatilo se tridesetak familija i to je to. A da, duzni smo i ruzni, a jos ce dug da naraste.

Mirko Baća
Gost
Mirko Baća

Bečićuuu…😂 a neka jado…neka!

Dejan milijarde
Gost
Dejan milijarde

Ležim kao moja baba stana iz pg sa nikim riječ da progovorim.

Dejan milijarde
Gost
Dejan milijarde

Ja sam već nestao 😂prije crne gore.

Bnjj
Gost
Bnjj

Čovek zaljubljen u sebe narcisoidna osoba

Mirko Baća
Gost
Mirko Baća

Sram te bilo! Idi da se liječiš!

Komita
Gost
Komita

Srecan i vama 21 maj ,dan kada je crna gora rekla ne retrogradnoj politici i sigurnim korakom krenula ka evropi

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Slušaj ovoga

mojsilović
Gost
mojsilović

Piii baš pi!

Mirko Baća
Gost
Mirko Baća

“Pi, ali baš Pi” ti imaju jedino tata i mama!

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Sva ka vam cast predsjednice ,da nije bilo vas obrisali bi nam nacionalni identitet i sve nas posrbili

Iskra95
Gost
Iskra95

Predsjednik se uvijek zalagao da Cg sama sebi tresira put ka napretku i da samostalno donosi odluke u skladu sa interesima gradjana. Da nije bilo njega nasa drzava bi bila teren za resavanje politickih razmirica drugih zemalja.

Liberal
Gost
Liberal

Vrijeme je i da crnogorska crkva bude zaista crnogorska a ne glasnik velikosrpskih ideja

Hilmo
Gost
Hilmo

Definicija iskompleksiranosti.

mojsilović
Gost
mojsilović

Kriza identiteta.. treba ih žaliti i biti strpljiv.

domacica
Gost
domacica

Politika koju vodi nas predsjednik je i dovela ovu drzavu do nezavisnosti i samostalnosti, a pored pristupanja nato savezu, tokom godina je i ucvrcen nas put ka EU! Sve pohvale za predsjednika.

Bnjj
Gost
Bnjj

Uporedite Tita šta je napravio za običnog čovjeka koliko je ljudi izvukao iz siromaštva i dao im šansu u životu a šta je Milo uradio za običnog čovjeka on je više uradio za sebe i kastu na vlasti

Tadija
Gost
Tadija

A ti si za Tita bio? Hahahahahaha! Ajde vucaj se!

mojsilović
Gost
mojsilović

Naša generacija? E sprdje ove koja je prevršila svaku mjeru. Svi redom čekamo da vidimo kako ćeš završiti a završićeš..

Vaso
Gost
Vaso

A da te malo sad prijavimo tužilaštvu da te pročešljaju, da vidimo “đe će to i kako Preśednik završiti i zbog čega”????
Stvarno sramota od države koja je dozvolila da takvi u njoj žive!

Vaso
Gost
Vaso

Ja radim na ušno, mogu ti to završiti.

mojsilović
Gost
mojsilović

Džaba bi me češljali kad ne znam ali jedva čekam da vidim. Ako je i to problem onda ću se prijavit ja sam.. đe reče da bi me prijavio?

Vaso
Gost
Vaso

Sačekaj, viđećemo – kako to već to kažeš!
Pogotovo zbog lažnog predstavljanja i krađa nickova… VIĐEĆEMO! 😉 (da se izrazim onako tvojim rečnikom)!

mojsilović
Gost
mojsilović

Tužilaštvo se piše velikim slovom 😨

Jagos
Gost
Jagos

Jasan je plan i cilj opozicije da nas vrate u period prije 2006.god, da nam poniste nezavisnost i oduzmu mogucnost donosenje odluka samostalno. Ali drzava i vlast su jake upravo zbog gradjana koji stoje iza njih, zbog toga nezavisnost nase drzave nikad nece biti dovedena u pitanje.

Stefo12
Gost
Stefo12

Borbe tek pocinje ,moramo sacuvati nasu drzavu od rusije i posrbljavanja

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Šteta što sebe ne sačuva od magarčenja

sekretarica
Gost
sekretarica

Mnoge boli uspjeh nase drzave, i kropni koraci koje ona pravi ka napretku. Samostalnost i nezavisnost je nesto najbolje za nasu drzavu.

mojsilović
Gost
mojsilović

“Dan se ovdje sporo dovlači, kao u zoru pijanac.
Ti se večeras drugom oblačiš, ja sam stranac.. “

Mirko Baća
Gost
Mirko Baća

Uzmi ljekove druže…

Vojislav ..
Gost
Vojislav ..

Da nije predsjednika, njegovog zalaganja i truda, nasa drzava bi ubjedljivo kaskala za regionom, a EU bi nam bila nedostizna.

Tiramisu
Gost
Tiramisu

Crna Gora je mnogo toga postigla od kada je postala nezsvisna i medjunarodno priznata drzava.

Paulaner
Gost
Paulaner

Neosporno je da je kvalitetan obrazovni sistem stub svakog društva, ali prije svega društvo je potrebno za čojstvo osposobiti, kako bi domovinu i druge zaštitili od sebe. Ako pojedinac nije svjestan svojih postupaka, svaki pokušaj za bilo kakav vid progresa je uzaludan.

vukomita
Gost
vukomita

NAPRAVLJENI SU KORACI OD SEDAM MILJA ALI NEMA OPUSTANJA BORBA ZA CRNU GORU I DALJE TRAJE…NEMA ODMORA DOK TRAJE OBNOVA

Patriotski
Gost
Patriotski

Koliko ce visokih politicara sjutra proslavljati praznik sa narodom crnogorskim u Crnoj Gori. Organizovali proslavu 17. Maja da bi mogli da spoje slobodne dane i idu po inostranstvu. Da su patriote slavili bi taj dan u svojoj a ne tudjoj zemlji. Prave patriote su gradjani koji slave praznik u svojoj zemlji zbog toga sto su im primanja tolika da nemaju… Više »

Zeljko
Gost
Zeljko

Dobro rece veliki Slavko :napravice privatnu drzavu za desetak familija i tako ucinjese.Lako je iz svjetskih metropola a od troska preduzetnika duduciti se.Ne mogu vjerovati da ovako zbori a vidi li da nam omladina ode iz domovine .U domovini nasoj su ugrozeni oni koji je najvise vole a to boli.

Polakote
Gost
Polakote

Skromnost je vrlina uspjesnih. Neuspjesni se sami hvale i precjenjuju, jer znaju sa ih drugi niko nece pohvaliti, pa oni sami sebe ishvale.
Istorija postavi sve na svoje pozicije. Potomci se nekad dice pretkom, a nekad mjenjaju prezime od stida.

MOST
Gost
MOST

DAVNO JE NAROD REKAO:
LAKO JE BLEJATI NO NIJE ZADAJATI!
NJIH DVADESETAK PROCENATA PUNIH
JASALA A VECINI KORITO PRAZNO!
TRANZICIJA STA LI?
MOZDA GRIJESIM

Vaso
Gost
Vaso

Da je Vječna Crna Gora na čelu sa Vama!
Zluradnici, možete da…

Bnjj
Gost
Bnjj

Još malo i neće je bit nestaćemo

Vaso
Gost
Vaso

E da je sreće pa da ne slušamo takve kao ti i da se ne zgražava narod kad vas sretne ulicom!

Hilmo
Gost
Hilmo

Prosta matematika koja računa zbir stečenog bogatstva par familija koje su vodile CG od 1989. do danas, pokazuje šta je vrijeme potvrdilo. Sve ostalo je priča za boraniju.

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Dušmanima su i dalje uporno i ništa im sveto nije,ali neka ih duša boli kad im je tako kvarcna!
Sretan praznik Predsjedničkog Vama i svim građanima Crne Gore koji ga slave !

Lale
Gost
Lale

Milo kralju !!!

VOJIN
Gost
VOJIN

???Sta ovaj prica?

Ljubo
Gost
Ljubo

DJUKANIVICU IZVUCI GLAVU IZ PIJESKA PA PROSETAJ PODGORICOM SJUTRA DA VIDIS KAKO SE PRAZNIK SLAVI.

B. D
Gost
B. D

Grjesis, narod mora da izvuce glavu iz pjeska!Jeftina radna snaga koja ce sjutra da radi kao svakog drugog dana za minimalac!

Putin
Gost
Putin

Issss, evo sve podvigujemo ! 😂

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Istorijska kradja, a dug porastao 6 puta. Ljepota.

Bnjj
Gost
Bnjj

Nestajemo kao narod to je tvoj podvig, vodiš rat protiv svog Naroda, iseljavaš ljude, uzimaš im rijeke i zemlju, sve pare idu u tvoj džep, ekonomski ucenjuješ ljude niskim platama

Vaso
Gost
Vaso

A kako bilo da tebe malo odradi tužilaštvo, tako sveznajućeg?! A?

Bnjj
Gost
Bnjj

Vaso budžetski patrioto koje je tvoje zanimanje osim što voliš sistem

Vaso
Gost
Vaso

Ja čiji da sam, ali će se znati i ko si ti bogami! Ohoho i te kako! Sa svojim glupim, sramnim, izmišljenim, nickom!

NBA
Gost
NBA

PROMIJENI “LJEKOVE”,bnjj- MOZDA SI SE PREDOZIRA!?

Vaso
Gost
Vaso

@NBA – kad ga pušte iz te ustanove obavezno promijeni nick 😂 možda je to dio terapije?

Dejan milijarde
Gost
Dejan milijarde

Ja sam daleko od politike.

Joxim
Gost
Joxim

Ljudi je li ovo moguće? Dokle više s podvizima? Zapitaš li se koliko je narod dobio od vaših “podviga”,dok letiš put Dubaija,ili dok gledaš koliko je sati na tvom satu od par stotina hiljada eura. Ukoliko si podvig ostvario pobjedom nad 50% naroda,kao što jesi,onda bi izjava mogla biti mnogo skromnija. Nažalost, skromnost i poštenje ne stanuju više ovdje!

Vitni Voren
Gost
Vitni Voren

Na zalost, Joksime, tvoju, a na srecu Crne Gore!
Ajde, ne kukumavci, no nosi ta pisma i dalje u Bijograd, e ce Milijana svisnuti sto joj Miso ne idgovara.
A pusti ti politiku, nije to za tebe. Dako se mi tu bolje snadjemo od BIOGRADSKIH PISMONOSA.
Srecan ti 21.maj! Kad se dozoves, reci Hvala, takodje!

NBA
Gost
NBA

HVALA VAM NA SVEMU STO STE URADILI ZA CRNU GORU, VRATILI JOJ NJENO IME, DA ZIVIMO U MIRU, I DA IDEMO KA NAPRETKU NA CELU SA VAMA! HVALA VAM I NAEKA NAM JE SRECAN 21 MAJ! DA,JE VJECNA CRNA GORA!

Stari
Gost
Stari

A tek sto ce pokazati

Send this to a friend