Politika

Đukanović: Žabljak dočekuje svoj praznik u znaku realizacije značajnih projekata

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je 17. septembar-Dan opštine Žabljak predsjednicima opštine i skupštine, Veselinu Vukićeviću i Vidoju Tomčiću, odbornicima i svim građanima, ističući da Žabljak svoj praznik dočekuje u znaku realizacije niza projekata od izuzetnog značaja za dalji razvoj cijelog Durmitorskog kraja.

To će, ocijenio je Đukanović, dodatno učvrstiti poziciju Žabljaka u vrhu turističke ponude Crne Gore, koja iz godine u godinu postaje sve prestižnija turistička i investiciona destinacija u Evropi i u svijetu.

“To je u najvećoj mjeri rezultat veoma konstruktivne saradnje lokalne uprave s Vladom Crne Gore, i drugim institucijama i organima na državnom nivou. Uz stabilnost koju garantuje NATO okvir, usvajanje evropskih standarda na poodmaklom putu u EU, i utemeljenost na najboljim tradicijama slobodarstva, antifašizma i privrženosti svojoj državi Crnoj Gori, to se pokazuje kao model za uspješnu valorizaciju prirodnih i ljudskih potencijala Durmitora, za dinamičniji ekonomski i demokratski razvoj, otvaranje novih radnih mjesta i kvalitetniji život ljudi u žabljačkoj opštini. Na tom kursu možete uvijek računati na moju punu podršku”, naveo je predsjednik u čestitki.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Buntovnica
Gost
Buntovnica

Bitno je da imate dobru hranu i vodu-rece Milo i napusti Zabljak.

Mina
Gost
Mina

Vidite mu pozu i pogled,covjek se zaljubio u sebe, lici na kralja Nikolu,doduse,bez brkova.

Mula omar
Gost
Mula omar

Fotošopirani glavor…

Baranin
Gost
Baranin

I rusenje objekata onih koji nisu pristalice dps-a,je li to praznik žabljaka Đukanoviću???????

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Posto cigare ovih dana ljudino aaa

Send this to a friend