Politika

Đukanoviću čestitali zvaničnici UAE, Kraljevine Saudijske Arabije i predsjednik Koreje

Predsjedniku Milu Đukanoviću povodom stupanja na dužnost čestitke su uputili šeik Halifa bin Zajed el Nahjan, predsjednik Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeik Mohamed bih Rašid el Maktum potpredsjednik i predsjednik Vlade UAE i vladar Dubaija i šeik Mohamed bin Zajed el Nahjan, krunisani princ Abu Dabija i zamjenik glavnog komandanta Armije UAE.

U čestitki princa Mohameda se navodi:

“Povodom Vašeg izbora za Predsjednika Crne Gore zadovoljstvo mi je da Vašoj ekselenciji uputim najbolje želje i najtoplije čestitke u ime naroda i Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata, i u lično ime. Vaša ekselencijo, želim svaku sreću i obilje prosperiteta prijateljskom narodu vaše države.“

Čestitke predsjedniku Đukanoviću uputili su Salman Bin Abdulaziz Al-Saud, kralj Kraljevine Saudijske Arabije i Mohamed bih Salman Bin Abdulaziz Al-Saud, krunisani princ, zamjenik predsjednika Vlade i ministar odbrane.

Kralj Al-Saud čestitao je Đukanoviću i poželio mu dobro zdravlje i sreću, a  prijateljskom narodu Crne Gore dalji napredak i prosperitet.

Čestitku predsjedniku Đukanoviću uputio je predsjednik Republike Koreje Mun Džae In, u ime Vlade i naroda Republike Koreje, istakavši uvjerenje da će Crna Gora nastaviti svoj kontinuirani razvoj pod državništvom Đukanovića.

“Od uspostavljanja diplomatskih odnosa 2006. godine Koreja i Crna Gora su razvijale prijateljstvo i saradnju. Nadam se da će naša bilateralna saradnja bidi dalje produbljena za vrijeme Vašeg mandata”, navodi se u čestitki.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NBA
Gost
NBA

SVAKI DAN NOVE CESTITKE,BRAVO MILO!BRAVO CASNA CRNA GORO!!!OLE,OLE,OLE,CRNA GORO VOLIM TE……..

Mesar muckey
Gost
Mesar muckey

E dobro su se sjetili :-))

Send this to a friend