Politika

Đeljošajeva obećanja kao cetinjska fabrika čokolade

Đeljošajeva priča o milionskim investicijama u Malesiji istinita je baš kao i ona kako će na Cetinju biti izgrađena fabrika čokolade, kaže za CdM, funkcioner Demokratskog saveza Nikola Camaj. 

 

Ovo je Camajeva reakcija nakon što je CdM objavio tvrdnje zamjenika predsjednika Albanske alternative Nik Đeljošaja da će u Malesiju dovesti investitore koji su spremni da ulože milione, ali pod usključivim uslovom da AA pobijedi na lokalnim izborima 26. novembra.

Camaj kaže da je ovo klasična politička prevara i farsa.

“Žao mi je da se bilo koja albanska partija uključi u farsu i prevaru građana Malesije. Albanci od svojih sunarodnika ne smiju tražiti glasove logikom Demokratke partije socijalista. Đeljošajeva priča mi liči na obećanja za cetinjsku fabriku čokolade. Ovo je strategija da se dobije samo glas više. Isto je kao neispunjena obećanja da će u Tuzima biti izgrađena zelena pijaca,  sportska dvorana, zaobilaznica. Samo je još ostalo da kažu kako će Cijevna poteći kroz Tuzi”, kaže Camaj.

Nosilac liste DPS za Tuzi Halil Duković tvrdi da ovo što Đeljošaj radi jasna ucjena birača.

<<<Da li je ovo strano uslovljavanje za izbore u Tuzima?<<<

Duković Đeljošaju poručuje da je ova priča žalosna i neprihvatljiva, posebno što dolazi pred lokalne izbore u Tuzima.

“Ovo je klasična ucjena birača. Ne vjerujem da investitori tako lako obećavaju tolike milione za malo glasova. Oni ne poklanjaju novac, već sigurno imaju svoj interes. Ne vjerujem u takve biznismene koji će ulože tolike pare preko partije čiji jačinu svi znamo. Znamo se mi u Tuzima dobro. Ovo je samo politički marketing i trik da sew uzmu glasovi”, kategoričan je Duković.

On ne vjeruje da se Albanija miješa u unutrašnje stvari Crne Gore.

To što je Đeljošaj podijelio informaciju da ga je podržao i gradonačelnik Tirane, Duković ne doživljava kao njihov uticaj, već u konkretnom slučaju kao Đeljošajev pokušaj političkog marketinga.

Informacija koju je Đeljošaj podijelio nije promakla ni Bošnjačkoj stranci. Funkcioner ove partije Nedžad Drešević imao je jasnu poruku za Đeljošaja.

“On neće pobijediti, pa neće ni stići investicije”, kratko i jasno je kazao Drešević, i najavio odličan rezultat svoje partije.

Miraš Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
prenka
Gost
prenka

Je li Đeljošaj bio na konsultacijama u Tirani kao onda kad je bucao Rječnik u Parlamentu? Dedejić Ustav, a Đeljošaj Rječnik.

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

I u tuzima pobedjuje dps.

Dinoša
Gost
Dinoša

Sve su to priče jeftini politički poena.a ovaj Camaj kada počne da priča o politici sva mi se kosa na glavi na ježi a čak o poštenu kada počne da priča..pa ljudi moji nije davno bilo kada je on i njegova najbliži napravili jednu stvar koja je sve šokirala u Malesiju pokri se ušima Camaj zna Mslesija tvoju prošlost ti… Više »

kerkez
Gost
kerkez

U Tuze će Đeljošaj dovesti Ford da napravi fabriku automobila pa će se tužani kojisu davno odselili u Detroit vraćati na rodnu grudu . porodice će se spojiti i svi će biti srečni. A najsrećniji DPS jer će ponovno prevariti Albance .

Dejo milion ?
Gost
Dejo milion ?

Kralj je rekao a djulare prenosi da je daleko francuska ljubav ???????????

Dejo milion ?
Gost
Dejo milion ?

Po naređenju kralja djulare nabavlja veliku mačku ??????????

Dejo milion ?
Gost
Dejo milion ?

Ja sam na italijanski djulare a na naški dvorska luda ???

Toni
Gost
Toni

Stvarni, ostade ct fabrika čokolade za sprdnju vo vjeki vjekova.

Virus
Gost
Virus

DPS sad i Albance smatra neprijateljima. Povratak u devedeste

Pera
Gost
Pera

Tako to ide sa njima …

daaa
Gost
daaa

KUpovina glasova…Samo mi nije jasno sto se javlja ovaj iz DPS-a ? “politički marketing i trik da se uzmu glasovi” ?? A, sto su neispunjena predizborna obecanja tog istog DPS-a o, fabrikama cokolade (CT), ulaganjima “stranih partnera”, pijacama, zaobilaznicama , sportskim salama …itd, itd ?To nije kupovanje glasova lazima ? Ili DrPS laze drugacije, haha

Send this to a friend