Politika

Đurašković Prijestonici: Za dvije godine mogli ste da riješite brojne probleme Cetinjana

Odbornik Socijaldemokratske partije socijalista na Cetinju Nikola Đurašković poručio je Prijestonici da su za dvije godine mogli da potrošie 11 miliona eura, otvore radna mjesta, podrže škole i vrtiće i riješe brojne probleme Cetinjana.

<<<Prijestonica: Đurašković pokušava da spasi svoju stranku od sunovrata<<<

“Vi to, nažalost, nijeste umjeli. Bez želje da ulazimo u bilo kakva političko-partijska prepucavanja želimo predstavnike lokalne vlasti da pitamo prosta pitanja, na koja oni, očigledno, ne umiju dati odgovor”, kaže on.

Da je stanje alarmantno, kako tvrdi, pokazuje i podatak da nijesu u stanju da potroše sredstva, od oko 5.5 miliona eura godišnje, koja Cetinju sleduju na osnovu Zakona o Prijestonici.

“Što je sa Studentskim trgom? Vodosnabdijevanjem? Tretmanom otpadnih voda? Rekonstrukcijom parkova? Azilom za napuštene životinje? Uredjenjem biznis zona? Izložbenim prostorom za Filermosu? Atletskom stazom u Humcima? Sanacijom ponora? Uređenjem platoa oko podvožnjaka? Novim radnim mjestima? Žičara i MACCOC služe za šalu i po Cetinju i po Crnoj Gori, ali su ti “strateški” projekti koštali naše sugrađane preko 2 miliona eura. I tako i tako dalje. Da li da vjerujemo vama i vašim saopštenjima ili svojim očima?”, pita se Đurašković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sagi
Gost
Sagi

KOLIKO TRENUTNO CT IMA STANOVNIKA.

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

To nam rece mladi D.P.S- ovac koji je bio funkcioner u opstini i kad su ga sutnuli prije par godina iz D.p.s on odma sjutra u drugu partiju i kritikuje. Pricali istinu to ne sumnjam ali nam nemoj ti otvarat oci zivota ti no $edi i pokrij se usima, pusti druge da kritikuju stari D.P.S-ovce.

Radnik Opstine
Gost
Radnik Opstine

A znas li zasto je posa? I kolko je moga profitirat da je osta u dps? To je ne zanima nego napadas. Niko ga nije sutnuo nego sam posa, bio bolji od svih njih.

Girica
Gost
Girica

Bravo za saopštenje, taman ste ih posjetili na sva lažna obećanja…

Cetko
Gost
Cetko

Tako je Nikola. Jedini se boris u skupstinu. Bravo.

Vojo
Gost
Vojo

Bujo pitaj sebe dje je sve ovo dok si bio na vlast sa Milom Jankovicem sve si ovo moga a sto nijesi za boga miloga,oladi Bujo oladi.

Sinisa
Gost
Sinisa

Bitno je da su fabriku cokolade otvorili hahahahahahaha

Send this to a friend