Politika

Đurašković: URA ćuti na pitanje ko je htio da kupi Abazovića za 21 milion

Đurašković

Član predsjedništva SDP-a Nikola Đurašković poručio je da Građanski pokret GP URA ćuti na pitanje ko je za 21 milin htio da “kupi” njihovog lidera Dritana Abazovića, kao što je kupio Abazovićevu nekadašnju partiju Pozitivna Crna Gora.

Đurašković ističe da URA ne odgovara ni na pitanja o razvrstavanju šestogodišnjaka na muslimane i pravoslavce u Pljevljima, kao i da li će Abazović uhapsiti čovjeka koji poziva na političku korupciju, makar to bio premijer.

“Iako su na početku kampanje za izbore naveli da im je cilj da spasu Crnu Goru od dvije struje, prve klero-nacionalističke struje, koja negira Crnu Goru i druge kompromitovane vlasti koja se čuva
anahronim metodama, spašavaju je tako što igraju po notama SPC, a vlast štite kao ovi drugi – sakrivanjem podataka, partijskim zapošljavanjima, sumnjivim zaduživanjem od 890 milliona eura i
hapšenjem onih koji protestuju”, naveo je Đurašković.

Predstavnici URA su, kako dodaje, hrabro ćutali i na pitanje oko toga “što zna koordinator za bezbjednost, spoljnu i unutrašnju politiku, ekonomiju, privrednike, vjeru i sve ostalo – višenamjenski Dritan Abazović o tvrdnjama da se u Nikšiću kupuju glasovi parama SNS-a iz Srbije, za račun njegovih koalicionih partnera”.

“Gospodo iz URA imate puno toga da objasnite i građanima koji su vas glasali i crnogorskoj javnosti, ali idući put barem smognite hrabrosti da neko stane iza stava i ne krije se iza cijele partije u saopštavanju neistina, barem kad je SDP u pitanju. Cetinje vam je već kazalo što misli a uskoro ćete nakon žutog dobiti i crveni karton”, zaključio je Đurašković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Blaki
Gost
Blaki

To je maska. Veliki je to novac za sitnog jadnika. Primio je on manje od miliona za svoju prodaju. Maska je da mu je nuđeno 21 €. Jeftina priča.

Milan
Gost
Milan

Mozda je sve izmislio Abazovic, sa ciljem da sebe predstavi kao ekstremno bitnu politicku figuru cija je cijena 21M.

Send this to a friend