Politika

Đurović: Demokrate da se odluče hoće li evropsku Crnu Goru ili vrijeme sankcija i viznog režima

Goran Đurović

Crna Gora se trenutno nalazi između dva puta, prvog koji nas vodi u EU i drugog koji nas vraća u vrijeme sankcija i viznog režima, poručio je potpredsjednik URE Goran Đurović reagujući na izjave potpredsjednika Demokrata Vladimira Martinovića.

“Ovih dana se sve partije opredjeljuju između ova dva puta i drago nam je što velika većina partija u parlamentu želi da ide putem EU. URA je do zadnjeg momenta branila ovu vladu ali kap koja je prelila čašu bilo je izglasavanje nepovjerenja za troje ministara od većine u parlamentu i samim tim srušila bilo kakav legitimitet ove vlade“, poručio je Đurović.

On navodi da su poruke od strane zvaničnika EU i međunarodne zajednice svakim danom jasnije jer se od Crne Gore traži ozbiljnost i većina u parlamentu za usvajanje reformskih zakona.

“URA je 30. avgusta povukla hrabar potez smijenivši DPS ali posao sa tim nije završen jer smo mi građanima obećali ulazak u EU i to ćemo da ostvarimo. Što se tiče prizemnog pominjanja famoznih 21 milion od strane Demokrata u URI nijesmo primjetili da im je taj 21 milion smetao kada je Dritan Abazović predložio Aleksu Bečića za predsjednika Skupštine ili kada su zapošljavali po dubini i širini. Imajući sve to u vidu pozivamo vas da budete dio evropske priče i da se manete populizma o milionima i izdaji jer to je retorika koju je koristio Slobodan Milošević a od koje smo imali sankcije, vize i ratove“, zaključuje Đurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Živa istina
Gost
Živa istina

Đurovicu gdje je 21 milion koje je kako se vidi po situacijikoja se odvija uzeo Abazovic….Sami sebe ste odali,moraju se opravdati tolike pare!!!!

Life
Gost
Life

Ne trošiti energiju i vrijeme na Spajkijeve plačevne drugare koji su tek sad shvatili šta znači okrenuti leđa amerima.

Cikotic
Gost
Cikotic

A nemoj nam samo ti voditi politiku, preznojis se kad treba prostprosirenu recenicu da smislis, previse je tebi to

Hrvoje
Gost
Hrvoje

Postoji kazu neki snimak ! Nekome se prijeti da se taj snimak objelidani u slučaju neposlušnosti.E sad taj neki mora da podrzava ono protiv čega se borio.

Maitland Niles
Gost
Maitland Niles

Hrvoje,
Vele da je taj snimak kod Vučića, pa ti vidi..

Mitar
Gost
Mitar

Slobodan je za ove iz Demokrata premija.

Baranin
Gost
Baranin

Nesudjeni ministar vojni ekspert za gradjevinski materijal

Trece jutro
Gost
Trece jutro

Djurovicu valjda vidis ko su demokrate. Negatori svega crnogorskoga i sluge jedne vjerske zajednice koja bi da satre crnu goru. Zato bjezi od njih na vrijeme

COL
Gost
COL

URA da se izjasni da li bi opet poslije izbora sa DFom činjela bilo kakvu vlast…

Mladen
Gost
Mladen

Djuroviću ne pravi se pametan jer nisi. Šargarepu nudite narodu. Vi nemate više podršku naroda. Videćeš i sam u Baru na lokalne. Sram vas bilo.

Tuja
Gost
Tuja

Srušiste li i vi jednog ministra

Nino
Gost
Nino

Demokrate su prosrpska stranka, tesko s njima moze bilo kakav evropski put. Micite se od njih dok ste na vrijeme. Gori su od DF-a samo prikriveni nacionalisti.

Houo
Gost
Houo

Vazi,uskoro cete vi u opoziciju legendo.

Sdfg
Gost
Sdfg

Novi izbori.

Realnost
Gost
Realnost

Tacno ,neka se mijenja ,svi se mijenjaju ,sto ce bit ,nece bit nista ,gore od ovoga ne moze .

COL
Gost
COL

URA pokušava zadržati procrnogorsko biračko tijelo, koje im se osipa, za sljedeće skore izbore i sva priča se iscrpljuje sa tim. Kad bi śutra bili izbori i kad bi opet zabisilo od URAe opet bi birali kleronacionalističku družinu….

Jnn
Gost
Jnn

Nijesu Becic i ekipa izasli iz SNP-a jer je SNP previse ekstreman za njih nego jer su oni previse ektremni za SNP. Padaju maske….

Suza
Gost
Suza

Nije bitno ko je na čelu crne gore bitno je da ide napred da bude svima dobro i bolje💪💪💪💪👍👍👍👍🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Suza
Gost
Suza

Bravo gospodine živ i zdrav bijo 100 godina 💪💪💪👍👍👍👍🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Sandy AT. 🇲🇪
Gost
Sandy AT. 🇲🇪

Pala je maska demokratama. Zatose i oni protive svemu zao him fotelje. Licno Sam imala drugacije misljene i vrhu Demokrata.pakujte se polako. Daje vjecna 🇲🇪

Send this to a friend