Politika

Đurović: Nećemo se odricati Tivta, niti ga prodavati za fotelje

Tivat je bio, jeste i biće naš grad, kakva god ga nevolja zadesi i što god se desi njemu ili našem društvu, i nećemo ga se odricati, prodavati ga za fotelje ili ćutati na bilo koji događaj ili dešavanje u njemu, saopštio je danas predsjednik SDP Tivat Aleksandar Đurović.

On je to kazao nakon što su Socijaldemokrate saopštile da je na vratima jednog ugostiteljskog objekta građanke i građane Tivta zatekao natpis “Happy hours od 15-20, discount 20 odsto, just for Serbs”, te upitale SDP, koji tamošnjoj vlasti obezbjeđuje većinu u lokalnom parlamentu, da još jednom dobro razmisli da li je to Tivat kakav su željeli.

<<<SD Tivat: U lokalnom kafiću popust od 20 odsto samo za Srbe<<<

“S obzirom na to da vi iz SD-a i dalje nijeste upućeni, ne samo u dešavanja u preduzećima u kojima grijete fotelje za velike naknade, Opštini u kojoj ste bili na potpresjedničkim mjestima, nego i u gradu u kojem živite, imamo dobru volju da vas pokušamo informisati i prosvijetliti na temu o kojoj neznaveni pišete saopštenja”, navodi Đurović.

Kako dodaje, vjerovatno su bili neupućeni i kada je Dom zdravlja ostao bez materijala dok je na čelu Ministarstva bio Kenan Hrapović.

“SDP je upoznat sa spornom i sramnom slikom koja već danima kruži po društvenim mrežama dok vi vidim i tu em kasnite, em ste loše informisani. SDP kao jedna od rijetkih istinski građanskih stranaka koja je sve vrijeme svog postojanja bila na pravoj strani istorije i bavila se i bavi socijalnim, egzistencijalnim, ekonomskim i ostalim političkim pitanjima koja su bitna za naše građansko društvo uvijek reaguje na sve pokušaje urušavanja ili štete”, ističe Đurović.

Obišli su, kaže, taj lokal i ustanovili da pomenuti natpis ne stoji na vratima.

“Dobili smo informaciju da taj natpis nije nikad ni stajao na ovom mjestu već je samo okačen, fotografisan i uklonjen kako bi pretpostavljamo vaš politički tvorac, patron i šef DPS-a na jedan perfidan i štetan način pokušao da poljulja SDP-ovu podršku vladajućoj koaliciji i još dublje pokušao da podijeli našu građansku zajednicu”, naglašava Đurović.

Kako je rekao, vjeruje da je poenta građanskog društva i građanske države da svi stanovnici bez obzira na vjeru i naciju imaju ista prava te da ih niko ne diskriminiše ni na jedan način, ni po jednoj osnovi.

“Zbog toga vas molimo da ne širite dezinformacije ili poluinformacije koje nijeste provjerili i isto tako vas molimo da po nalogu vaših političkih šefova iz DPS-a ne klevetate nedužan narod ma koje nacionalnosti i da ne širite međunacionalne tenzije jer ste i vi, barem deklarativno građanska partija. Savjetujemo vam da pročitate naše prethodno saopštenje napisano kao reagovanje na DPS saopštenje jer svaka poruka koju pošaljemo njima važi i za sve njihove filijale uključujući i vas, bavite se sobom, vašim Ramada, Limenka, Ministarstvo zdravlja kadrovima i prestanite da se bavite SDP-om i da se nadate da ćemo vas baš mi vratiti u vaše fotelje jer nećemo”, zaključio je Đurović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dragan
Gost
Dragan

Svaka cast g.Djurovicu

Niksic
Gost
Niksic

Sdp cetnici,podrzavate srpski Tivat

Festadjun
Gost
Festadjun

Momak, dali ste punu podršku četnicima, sad tisina

Judit
Gost
Judit

Ti su Grbljani opasni i agresivni izjašnjavaju se ka Srbi a nikad nisu ni bili u Srbiju niti znaju gdje se nalazi Srbija

Ragnar
Gost
Ragnar

Jesu ali ne vjerujem da je ovaj gazda ovo stavio na lokal!

Libero7
Gost
Libero7

Sase kazi jesu li prije nekoliko dana im stavljali zastave druge drzave u ruke tih postenjacina i da li su oni pjevali srbiji i kosovu ulicama naseg grada,i jesu li ovi sto ih ti drzis na vlasti osudili ili samo rekli da oni ne bi to radili jer ih je strah da ce izgubit odrsku da vladaju ali ne znam… Više »

Naroz
Gost
Naroz

Ovaj nema “discount 20 odsto”, nego 100% i još mu dodju 100%.

Korona
Gost
Korona

Ti se uvjek Boris samo za svoju fotelju doduse i svi ostali

Bokelj 1500god
Gost
Bokelj 1500god

Boka je vazda Crnogoraca bila🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪Nikad tudjinska

petar
Gost
petar

Oklen ti je kokot ?

Make
Gost
Make

Svih nacija a najvise Hrvata…oni su joj yemelj dali

Slavica
Gost
Slavica

Ne razumjem izbeglice kojima je Crna Gora pomogla udomila skolovala da dizu tudje zastave

Tivat
Gost
Tivat

Pa dezulovica kritikuju oni kojima je ratko zlocinac neki idol

Send this to a friend