Politika

Džaferović sa Fejzićem: Brinuću o pravima Bošnjaka u Crnoj Gori

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić sastao se sa članom Predsjedništva BiH Šefikom Džaferovićem, koji je kazao da će brinuti o pravima Bošnjaka u Crnoj Gori, kao i u svim drugim domovinskim zemljama bošnjačkog naroda, kroz saradnju sa bošnjačkim nacionalnim vijećima i putem bilateralne saradnje sa državama u regiji.

Razgovaralo se o trenutnim dešavanjima u Crnoj Gori.

Džaferović je istakao da Bosna i Hercegovina želi da ima dobre bilateralne odnose sa Crnom Gorom, te da očekuje da će se nastaviti proces relaksacije međuetničkih odnosa i osiguranja jednakih prava za sve građane u Crnoj Gori, bez obzira na etničku i vjersku pripadnost.

Pored Fejzića, u sastavu delegacije Islamske zajednice u Crnoj Gori bili su i sekretar Mešihata Islamske zajednice Fuad Čekić, predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Petnjica Ismet Latić i savjetnik reisu-l-uleme IZ u Crnoj Gori za pravna pitanja Muharem Demirović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fredy Rozaje
Gost
Fredy Rozaje

Jako cijenim a i volim naseg prestavnika islamske zajednice Rifata Fejzica. ON je dobar , moderan vernik koji nikog ne mrzi i sve vere i dobre ljude postuje. Drago mi je da voli muslimane, pravoslavci, katolike i jevreje. Ovo mislim samo na dobre ljude svih vera. A volim ga sto je onog fanatika Zukorlica otkacio dokazao mu da nezivimo u… Više »

Send this to a friend