Politika

Eraković: Donacija vakcina iz Srbije u direktnoj vezi sa izborima u Nikšiću, to je sinhronizovana akcija

Potpredsjednik DPS-a Jevto Eraković kazao je večeras u emisiji Argumenti u TV sučeljavanju sa ministarkom zdravlja Jelenom Borovnić Bojović da je donacija vakcina iz Srbije u direktnoj vezi sa izborima u Nikšiću.

“To je sinhronizovana akcija”, kazao je Eraković.

Borovinić Bojović je poručila da se februaru se očekuje se još 5.000 vakcina Sputnjik V vakcina, a do kraja marta još 50.000 iste vakcine. Ona je dodala da zna datum dolaska kineskih vakcina, ali da ga ne može saopštiti, da bi “ispoštovala Kinu”.

Borovinić Bojović: Ponavljam, nijesmo odbili donaciju Petrosa Stathisa

Borovinić Bojović je, govoreći o donaciji vakcina iz Srbije, kazala da je za to stigla dozvola Ruske federacija. Dodala je i da će kineske vakcine stići do kraja mjeseca.

Ona je ponovila da nije odbijena donacija biznismena Petrosa Stathisa.

“Razlika je velika. Donacija iz Rusije je došla uz odobrenje Rusije Srbiji da može da donira te vakcine. Donacije koje idu preko fizičkih ili pravnih lica ne mogu da se obavljaju na ovaj način”, rekla je ona, dodajući da su komunicirali sa Statihsovom kompanijom.

Prema njenim riječima, upućivali ga na najjedonstavniji put – da UAE dogovore donacija sa našom državom.

“Nigdje u svijetu se nije desilo da je fizičko lice donator”, rekla je ona.

Ona je pozvala Đukanovića da svojim autoritetom i dugogodišnjom karijerom u diplomatiji preduzme sve preduzme neophodne korake za pomoć u vakcinaciji, jer će, kako kaže, jedva dočekati takvu pomoć od predsjednika.

“Od Olega Deripaske nije bilo zvanične ponude”, ponovila je ona.

Potpredsjednik DPS-a kazao je da je važniji jedan ljudski život nego bilo koje političko prepucavanje.

“Petros Stathis nije otišao i tražio te vakcine kao fizičko lice, već je uspio da ih obezbijedi uglednom svoje kompanije. Ali, političke igre su uslovile da ova vlada nije htjela prihvati donaciju”, rekao je on.

Eraković: Vlada u potpunosti izgubila kontrolu nad epidemijom

Prema riječima Erakovića, Vlada nije u stanju da se nosi sa situacijom  i u potpunosti je izgubila kontrolu nad epidemijom.

Eraković je pokazao statističke podatke po kojima je tokom devet mjeseci rada Nacionalnog koordinacionog tijela u Crnoj Gori inficiran gotovo istovjetan broj građana, kao za dva i po mjeseca otkad je nova Vlada preuzela upravljanje epidemijom.

“U prvih devet mjeseci epidemije prosječno su od kovida umirale dvije osobe, a u posljednja dva i po mjeseca pet. Činjenica da je Crna Gora imala ponuđene vakcine i ocijenio da ta donacija nije smjela da se odbije”, rekao je on.

Dok cijelii svijet, dodaje, bilježi smanjenje broja novozaraženih, u Crnoj Gori je katastrofalno stanje.

“Za manje od tri mjeseca napravljen haos od zdravstvenog sistema. Imamo situaciju van kontrole”, dodao je on.

Borovinić Bojović: Mugoša naredio da broj testiranja dnevno ne prelazi deset

Ministarka zdravlja večeras je iznijela optužbe na račun tadašnjeg direktora Instituta za javno zdravlje Bobana Mugoše. Prema njenim riječima, on je tražio da broj testiranje ne prelazi deset dnevno.

“To je uradio da bi se prividno smanjio broj zaraženih”, tvrdi Borovinić Bojović.

NKT je “sam sebe raspuštio” i nijesu, dodaje ministarka, predali bilo kakvu dokumentaciju.

Borovinić Bojović istakla da Agencija za ljekove profesionalno radi svoj posao.

Prema riječima direktorice Agencije za ljekove Željke Božović, Zakon o ljekovima je usaglašen sa zakonima EU i poznaje dva mehanizma.

“Prvi je registracija, a drugi mehanizam je odobrenje uvoza lijeka koji nije registrovan. Institut može izdati dozvolu za uvoz lijeka koji nije registrovan”, ona.

Borovinić Bojović: Mandićeva uloga u donaciji vakcina epizodna

Kako je kazala ministarka zdravlja, uloga jednog od lidera DF-a Andrije Mandića u donaciji vakcina iz Srbije je epizodna.

“On nije zadužan za donaciju, već pregovori ove Vlade. Primarno je Dritan Abazović više puta bio u kontaktu sa Anom Brnabić i ja sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom. Mandić je to prvo saopštio zbog, kako se zna, prijateljskih veza sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vjerujem da mu je on saopštio tako važne vijesti”, rekla je ona.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Realno pričam
Gost
Realno pričam

Samo po sebi ne bi bilo strašno, da nas nije koštalo 100 života, i još će najmanje toliko.

Niksic
Gost
Niksic

Cijeli grad jedan TIM!

Niksicanin CG.
Gost
Niksicanin CG.

Sonoc je ministarka pokazala svo znanje, postenje, strucnost I ljuckost. Bruka li je ovo za potodicu.

freeMNE
Gost
freeMNE

Rezultati govore o radu nove ministarke,tako da nema mjesta kalkulacijama.

Dula
Gost
Dula

Tako je dr Erakovic👋🇲🇪👋

keyboard
Gost
keyboard

Nema veze, neka se nadju. Ovaca za sisanje je vazda bilo

CorsoCorso
Gost
CorsoCorso

Da nisu stigle vakcine rekli bi da ovi nemaju pojma sta rade.
Sada kada stizu vakcine kazete da je sve u svrhu izbora.

Zaboravljate da DPS nije uplatio depozit za istrazivanje u toku prosle godine i zato smo sada bez vakcina. Zaboravljate veoma brzo.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

pokušava da imitira Kisićku, a ispade sličnija Dari Bubamari

Dijamant
Gost
Dijamant

Politizacija ove teme je više nego katastrofa.A počela je od strane Erakovića i Draginje Vuksanović.Niko nije tražio odgovornost Erakovića i Mugoše kada su se održavali razni skupovi.A bilo ih je od litija do patriotskih skupova. O predstavljaju se donacije Statusa i Deripaska kao da su najveći humanisti a ne Statusu dat najljepši dio naše obale a Deripaska državu oštetio za… Više »

Jasarko
Gost
Jasarko

Totalna zamjena teza…odbili su 150.000 vakcina da bi gledali ono ponizenje na aerodromu. Srbija je trazila dozvolu rusiji da nama daju vakcine to je poenta i cilj ove izdajnicke vlade.

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Kakva je ovo JEZIKOSA kuku domu u koji ona vlada. GOSPODINE ERAKOVICU svaka cast

Cetinje
Gost
Cetinje

Ova Borovinicka ga je potpuno nadjacala i to sve argumentovano

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Tesko i zalosno je bilo i gledati i slusati Borovinic Bojovic.Ponasanje ocigledna primitivna arogancija njeni odgovori,nacin komuniciranja mnogo podsjeca na novostalu umisljenu elitu.Da se radi o upravnici poste u Savniku bio bi uzas a kamoli ministarki zdravlja.Kakvo srozanje i ministarstva i profesije uzas.

🐒baboon 💋
Gost
🐒baboon 💋

Jadna ženo.

Gusinje
Gost
Gusinje

Koja razlika izmedju Litijasa i normalnih ljudi

Peco
Gost
Peco

neka kaze da ona nije nikog uvela preko reda i odmah da joj skinem kapu …a nema popa i sad vrsljaju po bolnici ko nije promarsirao kroz ta odeljenja sad ona veli nije portir ona nizasto nije kriva a ovamo iljade potpisa od gradjana za njenu smjenu ..brzo si zavoljela fotelju a brzo ces se rastavit od nje idem i… Više »

Moj Niksic
Gost
Moj Niksic

A onaj drugi dio od 2000 vakcina sto su mogu i po Glusici poslati vjerovatno ce pred same izbore oko 10-og marta.eee apostoli apostoli ko vas ne zna skupo bi vas platio.ja sam kao Crnogorac ponizen sa onakvom ceremonijom kao da je stiglo 500 hiljada vakcina.ali Brnabicka hit cirkus

marko_svemo
Gost
marko_svemo

Вакцине су ту захваљујући Андрији Мандићу свидјело се то вама или не. Приближавају се избори, сат откуцава, па сте се мало узнемирили, ништа што већ нисмо видјели од вас. Још мало и више вас неће бити на политичкој сцени. ТИК ТАК!

sanya261
Gost
sanya261

Psi laju, karavani prolaze. Sta god vi pricali, Andrija Mandic je taj koji je izvrsio ogroman uticaj na Srbiju i tako obezbijedio vakcine. Najbitniji je krajnji rezultat, a to je da su vakcine tu. A ono sto je jos bitno je da je Andrija Mandic taj koji je pomogao da se to ostvari, a ne vi.

Archie
Gost
Archie

A da li je i donacija Severnoj Makedoniji pre koji dan isto povezana sa neki tamošnjim izborima ili pojedinci u Crnoj Gori samo traže razlog da budu nezadovoljni i da nekoga pljuju, pre svega Sbriju?

Aco GBR
Gost
Aco GBR

Samo izborna agitacija populacija zbog NK izbora to je i majmunu jasno
‘Svaka čast na govoru dr. Erakovic

Marks
Gost
Marks

Gosti su rekli sto su imali, ja bih skrenuo paznju na voditelja Klikovca i dao mu savjet da nikad ne dozvoli da ga politika kuce u kojoj radi skrene sa objektivnog vodjenja emisije. CG je mala i imali smo jednog sjajnog voditelja i emisiju koji je evo godinu i po nazalost podlegao interesima kuce za koju radi, mislim da svi… Više »

Нина
Gost
Нина

Ераковићу, пошто ви из ДПС-а ништа нисте учинили да прибавите вакцине, најлакше је сада своју неспособност прикривати измишљотинама.

Mitar
Gost
Mitar

Nina, ne mogu da vjerujem da gubim vrijeme na tebe ali aj sad: 1. Kad je dps bio vlast nije bilo vakcina 2. Tvoja ( vlast iz Srbije) vlast je trebala i mogla da nabavi vakcine i ( mozda ) da spasi neke ljude ali to nije uradila da bi lizala noge Srbiji i Rusiji. Najlakse je tebi prikrivat cinjenice… Više »

Realno
Gost
Realno

Kad je bio DPS niko u svijetu nije vakcine imao. DPS je obecao cim drugi dobiju dobice i Crna Gora. Onda u pricu dolazi nova vlada (decembar) koja je uz jos 2 drzave u Evropi JEDINA zemlja koja ne uspijeva da nabavi vakcine, a odbija vakcine. Pokusaj biti objektivan.

Drac
Gost
Drac

Nina, najvazniji zadatak ministarke JBB je bio “menjaj direktore i sefove”, nije brinula za Narod. Proslo je 6.5 mjeseca od 30 avgusta a Apostoli se ne snalaze!! Pobjednici izbora, DF nije zadovoljan!

BatoNikolic
Gost
BatoNikolic

Erakovic kao podparol DPS-a a ne zdrastveni radnik, tuzno!

Danilo
Gost
Danilo

Što vi niste obezbjedili vakcine gospodo iz DPS-a, prvi ste u redu da pljujete?

Vazi
Gost
Vazi

Vakcine nisu bile ni proizvedene dok je DPS bio na vlasti. Sta je sa COVAX platformom kojoj smo tada pristupili i uplatili 800.000€ za vakcine kad budu dostupne? Zasto nas o tome ne obavijesti Borovinicka, nego prosimo paketic vakcina od Srbije? Smarate i samo se ukopavate. OSTAVKE!

Irina
Gost
Irina

A muči đaole sve mogy podnijeti pri onome kandidaty Koprivici ako znam đe ih nađete onako i ovako naredne.Mole se scenaristi za nastavak Đekne imate sve moguće glumce.🤣🤣🤣🤣

Orko
Gost
Orko

Ovo da kaze neki politica pa da se shvati ali zdrastveni radnik je ruzno i kriminalno

Vaše ime
Gost
Vaše ime

nebitno ko je rekao, svima je jasno da se ovdje radi o politici, nije Vučić baš neke humanista, ipak je on isti onaj koji je govorio da treba ubiti 100 muslimana za jednog srbina

Jelica T
Gost
Jelica T

Erakovic je politicki ostascen!

Vaše ime
Gost
Vaše ime

čovjek je samo rekao istinu

EKG
Gost
EKG

Postovana Ministarko molim Vas, da vas sledeci javni nastup i ponasanje prlagodite funkciji koju obavljate. Nekako je amaterski ili ruzno da jedna ministarka neke zemlje non stop upada u rijec i dobacuje na svaku rijec izgovorenu iz suprotnog tabora, bile te rijeci relevantne ili ne ?! Drugi veliki minus Vam je prozivka dotcinom za uvodjenje visokog funkcionera, prijatelja i sl.… Više »

B.M.
Gost
B.M.

JBB zmija prava.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ministarka razbila Jefta na proste činioce

Realno
Gost
Realno

Svako vidi sta zeli da vidi…

Monako
Gost
Monako

Imali ste priliku 30 godina i ništa sad cutite i gledajte!!! Milo je kriv sto je dopustio pojedinim iz DPS da se obogate enormno!To je greška i nije trebao to dozvolit!

Realno
Gost
Realno

Kakve veze to ima s COVID-19 pandemijom? Namjerno skreces temu.

Vazi
Gost
Vazi

Treba li zbog toga cirkus od drzave da napravite? Sprda nam se svijet zbog nesposobnosti i neznanja apostolskih eksperata. O S T A V K E

Aleksa
Gost
Aleksa

Ništa čudno od Apostola to i đeca u koljijvku znaju da je ova donacija od 2000 vakcina u vezi sa izborima u Nikšić 🇲🇪

Marra
Gost
Marra

Ministarka ima obraz djon…. ja ovo jos nisam vidjela u svome zivotu….Sve radi iz nekog inata, njoj je bitnije da kaze nesto protiv DPS-a, nego da obavlja svoju duznost. Karneval koji ce ttajati jos zahvaljujuci glupsonima koji su ih izglasali.Ma svi ste se morali ujediniti da srusite jednu partiju, ali posto ste neznalice poklacete se medjusobno, kao kokoske kad im… Više »

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Ipak je iskustvo rukovodioca na visokom nivou moralo doci do izrazaja u debati. Ko je pametan shvatice. Dok se ona izbirika za ministarsku funkciju mi pomrijesmo. Tako ce bit u svakom resoru

Jelena
Gost
Jelena

Citam kometare, postujem razlicita misljenja i stavove, al ne svatam zaista da ljudi podrzavaju idirektne ucesnike u necojoj smrti, a sa druge strane, sipaticno mi je da svaki kometar pozitivan za ,,doticnu,,, nema predhodno stvarni ime, e majko moja zemljo moja ako na ovo samo cutis i gledas dok ti smrt i bolest haran drzavom ,da ne pominjem nemastinu koju… Više »

Big
Gost
Big

Misljenja sam da ona nije za vodjene ove situacije ,prevelike greske da bi se oprostilo….

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Znaci – sve je jasno cak i za one koji ne bi da cuju. Kulturno i uctuvo, dr Erakovic je na parcice razbio sve apostolkine lazi i pokusaje. Milion puta joj je u oci rekao – Izgubili ste kontrolu nad epidemijom. I ni jednom ga nije demantovala. Naprotiv. A i kako bi kad svi vidimo svojim ocima ovaj uzas u… Više »

Darko
Gost
Darko

A ko je Miki Brajovic kojem se Brnabicka zahvali ??? Ej ljudi jeste vi normalni ?? Ko je civjek ??? Masinovodja iz Zete drug Vucica !! I ona mu se zahvali !! Ej sramote ove i gadluka jada ovog !!!

Podgorica
Gost
Podgorica

Koje je zlo ova zena,,

Petar
Gost
Petar

…,,e da kazem vi ste uvodili ovog..e pa onda da I ja kazem,vi ste uvodili onog…e nije imam dokaz,e nije nemas…e pozitivan je bio,e nije bio pozitivan..majkoooo moja mila 😭

Marko-PG
Gost
Marko-PG

Kuku, ministarka nam se ponasa kao u frizerskom salonu… kuku!!!

A nit jedno pitanje da odgovori bruka!

Montenegrina HN
Gost
Montenegrina HN

Posto te koleginica nagrdila bockanjem…ni progovorit ne mozes nadji nekoga da ti malo mozak takne🤭🤭🤭

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Objasnio Erakovic da je Covid za njegovih 9 mjeseci uzeo maha, koliko i za 2 ipo mjeseca ministarke B.B . Cista matematika valjda vam je pojasnjeno …

Posmatrač
Gost
Posmatrač

DPSovce, hoćete li vi primiti Vučićevu vakcinu?

...
Gost
...

JBB je žena bez imalo savijesti, zlo izbija iz nje.
Erakoviću bravo, protiv argumenata se ne može pričati, ali obraz ministarke sve trpi.

Mico
Gost
Mico

Erakovicu imali ste sansu 30 godina. Dosta.
Sad da vidimo i ostale makar 4 godins

Marko
Gost
Marko

Dovoljno smo vidjeli za cetiri mjeseca.

Staxe
Gost
Staxe

Jevtina ti priča…

Prof
Gost
Prof

Mozemo mi nju kritikovati i nevoljeti i to s pravom, ali pospremi ona Erakovica.

Snjeg
Gost
Snjeg

Nismo gledali istu emisiju .Kako ga pospremi ?Nervozom i nebulozama i izmisljotinama .Zena puno afektira , prica a nista konkretno ne kaze .

Baraka
Gost
Baraka

Ova zena je za zatvor. Nista ne zna ali ne da onima koji znaju da se pitaju… Sramno, ali i nista posebno u odnosu na ostale apostole-eksperte….na celu sa onim nesretnikom Rukoljubom…

pravnik
Gost
pravnik

Razbila ga je! Jevto neargumentovan, mlak, neharizmatičan. Nisam očekivao da je toliko skoncentrisana i da može da prenese poruku. Prijatno iznenadjenje. Možda je utisak povoljniji jer je naspram sebe imala političku figuru, više je branio interese partije, nego pokazao stručnost .

Sveto
Gost
Sveto

Dr Erakovic je OBJASNIO!!! Svaka cast.
Kulturno i gospodski.
Apostolka moze samo da ga mrzi.
Vrijeme je i bilo da im neko javno kaze u oci sve sto mi pricamo. Dosta vise izivljavanja nad ovim narodom nesposobne JBB i nesposobnih apostola.

Buc buc
Gost
Buc buc

Odlicno bas , samo ne znam sta dte gledali Simsonove ?

Veesna
Gost
Veesna

Kao što se kod nas kaže Nije majka proklela sina što se kockao, nego zato što je pokušao da se vadi.
Tako i naša ministarka.

zabjelo
Gost
zabjelo

I sto ces sad

Nina
Gost
Nina

Prepotentan i prilicno agresivan nastup sa najgorim mogucim stavom kao ljekara i humaniste, nepriznavanje da jesmo bili corona free zemlja i maliciozan pokusaj da se obezvrijedi rad i uspjeh NKT-a,licnom stavom,bez dokaza,da su podaci lazirani.Bas je los utisak ostavila,nekako jezivo,ne umijem ni da opisem.

Tata
Gost
Tata

Ne moze se protiv rezultata koje svi vidimo i koji su svima jasni, gospodjo receno ti je fino, idi pregledaj pacijente sto valjda i znas da radis, a ono sto ne znas ostavi onima koji znaju!

Kavajo
Gost
Kavajo

Prvo popovi zatim topovi onda lopovi pjevao je Djole!

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Jepto, zaključak ti je logičan. Samo si zaboravio da je i Deri paskina donacija u vezi s izborima u NK.

Boys
Gost
Boys

Iznenadio me je Dr Erakovic svojim nastupom..neprijatno pa kako god ja ne dijelio politicko i vjersko opredjeljenje Ministarke…

Role je King
Gost
Role je King

Role je pazljivo slusao emisiju. Ministarka ne moze da opravda svoju neodgovornost ali to je opet naredjenje iz vrha njene Vlade i tajni,isplanirani dogovor pred izbore u Niksicu. Prvo,slusamo ministarku koja je krsila pravila dok nije dobila fotelju,sad ona prica o pravilima. Donacija je mogla da se prihvati ali nije zbog vec isplaniranog posla sa Vucicem. Blijeda i jeftina opravdanja,smijesni… Više »

Anita
Gost
Anita

Erakovic gospodin

Veesna
Gost
Veesna

Zašto ministarka poziva gradjane da se pridržavaju predloženih mjera, a ona ih je prva kršila i nije dobar primjer ni po jednom pitanju.

vraca se DPS
Gost
vraca se DPS

majko mila sta joj cojek napravi, kako je raskrinkao, kako je rasadio, poceli su joj bili tikovi a pritisak joj je preskocio 250!! hahahaha pa je ufatila nervoza pa je 3000 puta okrenula sat oko ruke!! Svaka ti cast erakovicu za sve argomente kojima si jeisamarao veceras!! hvala ti sto si vodio klinicki kako je jedino moglo i moralo da… Više »

Limenka
Gost
Limenka

Kako ga je ova predivna gospodja pregazila veceras kao plitak potok… U svim segmentima je izdominirala, svaka cas gospodjo.

Doktorka
Gost
Doktorka

Kad bih napisala što mislim o osobi koja je nažalost ministarka ne bi mi objavili komentar. Umjesto toga samo ću reći da se zlo prelivalo preko ekrana.
Eraković gospodin čovjek.

Aoo
Gost
Aoo

Ne brinite , nijesmo ni sumnjali da je drugacije!

realno
Gost
realno

JE LI JASNO SADA DA SU VAKCINE MOGLE BIT PRIJE MJESEC DANA. ZNACI KOJA STOTINA MRTVIH MANJE BI BILA… PUSTITE KOMENTAR ,HVALA

Loyd
Gost
Loyd

Cifre govore sve o “strucnosti” ove “gospodje ministarke”

Zora
Gost
Zora

Revakcinacija 10 marta ustvari do pocetla izbora onda se uvoze bilo koje.

Emergency
Gost
Emergency

Doticna je bila nacelnik odjeljenja covid crvene zone, dje je uvodila Daku Davidovica i ostalu bulumentu, kao na pjacu da posjete Rista na samrti. Sad se pravi luda?!

Zlire
Gost
Zlire

Reče ministarka da vakcine počinju u Zeti što će biti ispravka biologije koja je dosad zećane diskriminisala

vinka
Gost
vinka

Sramni komentri doktorice posto te gradjani znaju

Luka
Gost
Luka

Dje su prijateljske NATO drzave da doniraju vakcine svojoj ponosnoj clanici Crnoj Gori. Predsjednik prstom nije makao da pomogne.

😶😶😶😶
Gost
😶😶😶😶

E kakva tragi- komedija od emisije,Boze pomozi stvarno 🤮
Pardon od glumaca emisije✔️

marko
Gost
marko

kakav bolid

zoran
Gost
zoran

Kako ti ga zavuce MANDICU APOSTOLKA

Sloboda
Gost
Sloboda

Kako ga rastavi ministarka!

Sombrero
Gost
Sombrero

Jesmo li gledali debatu ili svedski akcioni. Od kad bogobojazljiva vlada na celu cg cifre su jasne mrtvih i dnevno oboljelih.

Hunter
Gost
Hunter

Svaka cast za ministarku. Odlicna

CorsoCorso
Gost
CorsoCorso

Odlični rezultati za ovako kratko vrijeme. Svaka čast.

Sombrero
Gost
Sombrero

Jes svijwt je to zapazio …zabranjena putovanja u cg, prvi u svijetu po broju oboljelih. Jedino se brnaba jos sprda sa vama da dobro radite preventivu.

Roko Leni
Gost
Roko Leni

Pa jes. Cifre govore 😄

Krsto
Gost
Krsto

Rezultat tvoga znanja je djedo na onome svijetu.

Seka
Gost
Seka

Zlo žena

Vakcine
Gost
Vakcine

E Erakoviću nijesi ti gladan . Pitas li se kako ovaj narod živi

Djoko
Gost
Djoko

A sto on? Cetnicka vlada sprovodi nakaradne mjere dje ljudi ostaju bez posla.

_barbarossa_
Gost
_barbarossa_

Narod umire ali ne radi Erakovica ni radi ovih tvojih

Srecko
Gost
Srecko

Korona je buknula u CG poslijne sahrane Rista Radovica i izgubila se kontrola nad epidemijom kojoj je u mnogome kumovala i ministarka Borovinic!!!

Gond
Gost
Gond

Jeste sram je bilo

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Ovu ženu hitno na robiju!

Njegoš
Gost
Njegoš

Kakva lažulja!! Ne donira fizičko lice vakcine, no novce ovce! A pomoću svojeg ugleda i veza može da ih kupi za građane države Crne Gore brže i jednostavnije od vas nesposobnih koje niko ne podnosi, pa ni vaš vučić.

Mico
Gost
Mico

Pa nek ih kupi ako moze. A ne moze jer je takovu Americi bio slucaj pa pukla bruka

Vaše ime
Gost
Vaše ime

kakva su joj usta, što je ovo

Nekonasposmatra
Gost
Nekonasposmatra

Mogao je i gErakovic da napuca usne kao J Karleusa……pardon J BB

psiho
Gost
psiho

Karleuša je pametnija starleta.

M sssve casno
Gost
M sssve casno

Politicari se bore za vlas a narod za zivot tuga

Markoza
Gost
Markoza

Ovu zenu jad ubi od trke. Kolika je ovo zrtva od ove zene. Greote. Zeno shvati da te sva voda svijeta ne moze oprati. Brojke te zeno demantuju. Kolika je smrtnist zeni. Branis stolicu to je cinjenica.

Prč
Gost
Prč

Dako krene vise,nego to je nista u odnosu na to koliko nam je potrebno,ni deseti dio

Jankisha
Gost
Jankisha

Zatvor za ovu!!!

Vaše ime
Gost
Vaše ime

smataju je usta da pametno priča…hahaha

Vaše ime
Gost
Vaše ime

i ona priča o svom radu kao ljekarke, a svi kažu kako je baš neljubazna prema pacijentima, ona ne poštuje Hipokratovu zakletvu

Vaše ime
Gost
Vaše ime

kakva glupača

Milica
Gost
Milica

Ova sve ocekuje ovih dana, e pukla nam je pogibija

Pomračenje
Gost
Pomračenje

Šah-mat 🤣

Eky
Gost
Eky

Najveća glupača koja je kročila u Vladu
Al ćeš hvala Bogu u zatvor brzo!

Vakcine
Gost
Vakcine

Divna žena

Ovih dana
Gost
Ovih dana

Hahaha, ovih dana

Ćotek
Gost
Ćotek

Kraj januara…. dako budu 😻😻😻

Galioti
Gost
Galioti

Krivična je ipak podnijeta ManAstIrko zdravlja. 🤭

Mags
Gost
Mags

Da je pravde, ti bi bila u zatvoru kad stignu te vakcine.

Vakcine
Gost
Vakcine

E Erakoviću zaključali nas tri mjeseca ko stoku pa se sad time dičiš

Gond
Gost
Gond

Beskrupulozna

DejoDejo
Gost
DejoDejo

Ti si pukla ljepotice.Crkva ti je mozak popila

Duklja_MN
Gost
Duklja_MN

Meni je zao tog bojovica, usrecio se

Leon
Gost
Leon

100 hiljada ruskih je već ponudjeno

Ubicoapostolska
Gost
Ubicoapostolska

1 aprila ?? Ahahahahahahaa

Maca
Gost
Maca

DR ERAKOVIC LEGENDA

Send this to a friend