Politika

Eraković mandataru: Spržena zemlja je kodni naziv za ofanzivu srpskih trupa na Bihać

Jevto Eraković

Poslanik Demokratske partije socijalista Jevto Eraković, osvrnuo se danas u parlamentu na konstataciju mandatara Zdravka Krivokapića da je Crna Gora spržena zemlja.

<<<Poslanici završili prvi dan rasprave o Krivokapićevom ekspozeu<<<

“Zasmetao mi je taj anticivilizacijski termin koji, koristeći dostupne informacije, označava kodni naziv ofanzive srpskih trupa u Bosni na Bihać svega nekoliko dana nakon masakra u Srebrenici. Vi sigurno znate šta vam je značila ta spržena zemlja i politika koju ste tada podržavali i koju nažalost dio vas još podržava “, oštar je bio Eraković.

Eksperimentalna Vlada

Prema njegovim riječima, danas poslanici raspravljaju o eksperimentalnoj vladi koja je posljedica izbora održanih 30. avgusta 2020. godine. Izbora, dodaje Eraković, koji su obilovali neregularnostima i pritiscima na birače u Crnoj Gori, a o kojima se toliko stidljivo priča.

“Pritiscima od strane onih koji su dobili izbore, gospodo, vaših mentora koji su se na najgrublji i najbestidniji način upleli u izborni proces u Crnoj Gori. Mentora čija prošlost pripada četničkim skupovima na kojima se veličao terorizam, pjevalo i pozivalo na uništenje svega civilizacijskog. A danas neko ko je utemeljen na tim principima i na tim skupovima treba da bude kandidat za predsjednika  Vlade Crne Gore. Pa da je i u bajci, mnogo je, a nijesu bajke i snovi, nego izgleda surova stvarnost naše Crne Gore”, kazao je poslanik DPS-a.

Prevara birača

Kako dodaje, mora se konstatovati da je sprovedena u djelo prevara birača koji su glasali na ovim izborima. Dio glasača koji podržavaju evroatlanske i državotvorne vrijednosti su podržali promjenu politike DPS-a, i to je legitimno, ali sigurno nijesu anticrnogorske i anticivilizacijske ideje kojima su se čelnici koalicije Crno na bijelo priklonili.

Ponovo se Eraković osvrnuo na ekspoze.

“Vaš ekspoze počinjete konstatacijom da se država nalazi u stanju svojevrsnog državnog udara i zbog epidemiološke situacije covid 19 i zbog toga krivite predtodnu vladu. Dakle, pandemija predstavlja širenje zarazne bolesti na više kontinenata i nije Crna Gora jedina država koja je pogođena covid 19 ali jeste prva u svijetu koja se u prvom talasu izborila protiv ove pošasti”, kazao je on.

Najnemoralniji politički poeni

Eraković tvrdi da Krivokapić ovu pandemiju koristi za skupljanje najnemoralnijih političkih poena.

“Ni tokom predizborne kampanje, a ni do danas nijesam vas čuo da se zalažete za poštovanje mjera koje su na snazi u našoj državi. Vjerovatno ćete početi od petka kada budete izabrani. Umjesto toga izabrali ste da budete promoter kršenja mjera koje direktno utiču na zdravlje svih građana Crne Gore, pa ma koje političke ili vjerske pripadnosti oni bili. Gospodine Krivokapiću, gledali smo Vas kako se okupljate po crnogorskim konobama i krčmama u nedozvoljenom broju i bez ikakve zastite šaljete poruku o bezazlenosti covid 19 infekcije. Gospodine Krivokapiću gledali smo vas kako prisustvujete sahrani koja je okupila više hiljada ljudi gdje ste vi i vama slični bez lzo kršili zakone države koju ćete pokušavati da predstavljate”, jasan je on

Eraković dodaje da, kao što je konstatovao, trenutno je Crna Gora u periodu tranzicije vlasti.

“Ali, vjerujte, u državama razvijene demokratije poslije ovoga, vi ne da ne biste bili predsjednik Vlade, nego bi vam bilo zabranjeno da se bavite politikom. Umjesto toga, mi smo vodili borbu svaki dan, trebali ste da dođete i vidite iscrpljene zdravstvene radnike i organizaciju sistema koji je pokazao koliko je održiv. Želim još jednom da iskoristim priliku i zahvalim se svim svojim kolegama na danonoćnom radu, u organizaciji i tretmanu pacijenata sa covid. Vi, gospodine Krivokapiću nemate pravo da ih pominjete jer vam je politika bila preča od njihovog položaja i statusa”, napomenuo je Eraković.

Da je vječna Crna Gora

Eraković je napomenuo da je rijeć o ekperimentalnoj vladi čija podrška je bazirana na neprencipijelnim temeljima.

“Jasno je da Crnoj Gori trebaju stručni ljudi, jasno je da Crnoj Gori trebaju evropske vrijednosti. Do tada, do saveza novih i pravih političkih vrijednosti Crne Gore, do stvaranja pravih ekspertskih vlada koje će se temeljiti na ovome što sam istakao – ostajemo čuvari svega crnogorskog, ostajemo čuvari svega srpskog u Crnoj Gori, ostajemo čuvari bošnjačkog, muslimanskog, albanskog, hrvatskog i drugog manjinskog u Crnoj Gori. Ostajemo čuvari svega različitog, svega civilizacijskog, svega naprednog. I sada jače nego ikada, mudrije nego ikada, iz ovih poslaničkih klupa, iz svakog kutka naše države grupisaćemo svu energiju da crnogorski soko sa crvenim barjakom visoko poleti i da pokoljenja znaju da je vječna Crna Gora”, zaključio je Eraković.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nensi
Gost
Nensi

Dobri doktore , pokazali ste u borbi sa ovom posasti koliko ste veliki covjek i ljekar.Ko ce objasniti vanzemaljcima zivot na zemlji ! Ovo u svijet nema.

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Ljubomora i zavist skode zdravlju, nauka dokazala. I ne krij se iza imena casne planine, kad je dostojan nijesi. Napisi to sto ti pripada: “Divcibare”, “Rudnik”, “Avala” (ako te prime naravno, posto niko izrode niti voli niti postuje).

KLM
Gost
KLM

Moj doktore
Koliko bolnica izgradiste
Za 30 godina

Ljubo
Gost
Ljubo

Nije to pitanje za njega. On je mlad covjek koji je samo dvije godine bio na celu KCCG. I za to vrijeme, svi se tu slazu, uradio vise nego svi za 15 godina prije. Niva oprema, savremene metode rada, usavrsavanhe kadra, sve do kraja obezbujedjeno za tri nive klinike… On je zaista radio i uradio.

Mačak je tu ;)
Gost
Mačak je tu ;)

Poslije ovakvog govora, da mi je znati kako se osjećaju miševi, što su se razmilili misleći da je mačka pošla daleko.

zora
Gost
zora

Živ bio i sve tvoje srećno bilo!

Marina
Gost
Marina

Auuuuuuuuu kako je covjek govorioooo!!!
Fascinantno!!!
SVAKA VAM CAST GOSPODINE ERAKOVICU !!!

Ragnar
Gost
Ragnar

Jevto, i ranrije sam mislio o vama sve najbolje, mada je to bila vise procjena i osjecaj, sada sam se i uvjerio kakav ste covjek, svako dobro i sve najbolje vam zelim! ZIVJELA EVROPSKA CRNA GORA!

Titograd
Gost
Titograd

Da je sreće DPS bi napravio generalnu čistku u svom dvorištu i umjesto sitnih duša, prevaranata i lopova u svojim redovima, doveo na čelo partije ljude kao što je Eraković. Ima ih još puno, ali DPS prvo treba da se otarasi ološi u svojoj kući.

kizo
Gost
kizo

Svaka cast doktore.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Spržen je njemu mozak vjerskim fanatizmom,čovjek je mozgom u srednji vijek.

Vidoje
Gost
Vidoje

U crnogorskom jeziku postoje padezi. Kaze se u srednjem vijeku. Nijesi veci Crnogorac ako si nepismen!

Milena
Gost
Milena

A ti si kao pismen,jer znas padeze,bravo.

Andrey
Gost
Andrey

Zivio Erakovicu! Do pobjede!

ivana
Gost
ivana

Živ bio i posle pobjede!

oooo
Gost
oooo

Da ima i malo dostojanstva i ponosa Krivokapic bi vec nakon prvog dana rasprave digao ruke od svega i posao doma. Nakon onoliko kritika bez ijedne pohvale na njegov racun ili na racun njegovih ministara i vlade svako normalan bi vidio da je ovo sprdnja od nove vlasti. Ovo nikad nijesam vidio da jedna vlada nema podrsku ni jednog jedinog… Više »

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Ima podrsku naroda dovoljno mu je😁inace ne bi bio tu gde jest. Ovi drugi mu i nisu bitni da bi se cimao.. Bitno da radi svoj posao kako treba i oporavak zemlje

rez
Gost
rez

Ima mućak. Niko i ne zna ko je a ko zna kaže ‘ni voda ni vino’

Nina
Gost
Nina

Nemojmandataru,ovako izgleda stub koji voli,stiti i ne da na svoju zemlju!
Postovanje i naklon do poda,gospodine Erakovicu.
#nijemojavlada

NIKOLA
Gost
NIKOLA

Krivokapic svakim danom sve vise pokazuje svoje blijedo izdanje i otkrivaju se lazi velikog vjernika dokazima raznim fotografijama i snimcima.Covjek od jagnjeta postaje sakal

Mrkelja
Gost
Mrkelja

Koliko pratim skupstinu jos nisam cuo da je neko nekoga kulturno raznio kao Dr Erekovic ovog apostola Krivokapica.Raznio ga je!

Marina
Gost
Marina

Mrkelja
Bas si to dobro formulisao!!!
Raznio ga je!
Uostalom ako je ista svojstveno
DPS-u to je gospodsko obracanje i finoca,sto svakom normalnom covjeku imponuje.
Nijesam skoro imala prilike da procitam ovako nadahnut govor.
Fantasticno!!!

Gren
Gost
Gren

Doktore Erakoviću, svaka čast!

Ćeta
Gost
Ćeta

Svaka čast doktore, mada čisto sumnjam da je on razumio što ste mu Vi rekli, on se razumije samo u šarafe i crkvu to je njegov fah

Stranac
Gost
Stranac

Svaka cast doktore i neka je vjecna CG !

Crni
Gost
Crni

Nisam glasac nijedne stranke niti me politika interesuje ali ali kad sam procitao i poslusao ovog poslanika Erakovic,naklon do poda svaka pravi poslanik,koji nema trunke nacionalonosti u sebi,svaka CAST!!

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Svaka cast!!! Da je vjecna Crna Gora!!

San
Gost
San

Doktore Erakoviću, svska riječ koju ste izgovorili vraća nadu da nećemo izgubiti našu državu.
Svaka Vam čast, veliko poštovanje, na gospodskom, otmenom i vrlo stručnom davanju “dijagnoze” budućem premijeru!

max1
Gost
max1

dobro mu je rekao da u demokratskim državama ne bi nikad više bio u politici. Da, bio bi politički mrtvac! Da je pameti, nakon ovog danas, sam bi podnio ostavku. Nije to za njega ni u konturama.

max1
Gost
max1

OvaJ govor je za enciklopediju, za političke anale po sadržaju i formi ! Precizna dijagnoza do boli ! Moj duboki naklon ! Svaka Vam čast, gospodine !

Marina
Gost
Marina

Max 1
Apsolutno si u pravu !

Gaga
Gost
Gaga

Sve čestitke Doktore

Niki
Gost
Niki

Bravo dr Erakovicu, svaka vam je sveta! Ponosna do neba sto imamo takvu ljudinu kao sto ste vi ❤🇲🇪💪

Mne
Gost
Mne

Svaka cast!!!
Bravo!!!🇲🇪

Zoki
Gost
Zoki

Najbolji govor,odavno nisam bolji čuo.Svaka čast,neka mu odgovor napisu pa da ga procita sjutra..

Lion
Gost
Lion

Nemam živaca da pratim skupštinu, ni jednu., ali na ovome vam svaka čast. Šteta štoi nemamo još takvih kao vi.
Svako dobro

Strijelac
Gost
Strijelac

Doktore, održali ste ovo vjerniku ,, Čas anatomije”, kako je to svojevremeno, književnik Danilo Kiš, isecirao svoje oponente, koji mu nijesu bili- ni za mali nokat.

Ida
Gost
Ida

Svaka cast doktore,svako postovanje iz pljevalja!!!

Gusinje
Gost
Gusinje

Doktore mogu vam reci samo jedno-svaka vam cast kao čovjeku i Crnogorcu-da je vječna i nikad vise 1918

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Opozicija kakva se samo pozeljet moze ! Super su stvarno, mnogo su korisniji u opoziciji nego dok su bili na vlasti !

pod jorgan
Gost
pod jorgan

e moj doktore kad su nam glavne teme bitke iz prosloga vijeka a ne sto cemo đeci kupit i kako posteno zaradit

Chris
Gost
Chris

Iz prošloga vijeka je tvoja grupica. Pa se kod njih informiši kako da zaradiš.
#nijemojavlada

Brankokockica
Gost
Brankokockica

Chris lijepo si mu reko

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ko otvara teme o prošlome vijeku? Ko sanja kosovo i ujedinjenje? Oće li ti djeci kapelica
na Lovćen donijeti boljitak, kupit ručak…?
A sve ovo neće bez gusala! Batalite obmane
i zamjene teza! Jedino što zanima apostole
i one što su ih instalirali je srbijanstvo veliko!
To su više svi ukapirali !!

SvetozarMarovic
Gost
SvetozarMarovic

Nisu njemu magarce nego tvojima,to dokazuje i broj zarazenih zbog vase kasike,dok se ovaj covijek pitao ni 100 pozitivnih na covid nismo imali,usrecili ste nas ti i ovi tvoji papucari sto su dosli na vlast.

Niksicanka
Gost
Niksicanka

Svaka cast doktore!!!!!

Milijan
Gost
Milijan

Nisi ti Rukoljube ni tvoja Vlada ni do koljena ovakim junacima.

Lila
Gost
Lila

Bravo. Prava elita on i kompletan DPS, za razliku od apostola preko puta.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Da su svi elita, ne bi ove danas gledali i čudom
se čudili. A rijetkim pojedincima, gle čuda Crnogorkama A.Ivanović, A.Vuković.. svaka čast!
Puno hrabrije i prkosnije od pustih Crnogoraca !

Misur
Gost
Misur

Dragi kolega, doktorski, čojski, dostojanstveno i tačno! Nastavi ovako, ima nas još kojima su vrijednosti dostojne čovjeka na prvom mjestu!
Da je vječna Crna Gora!

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Svi iz opozicije su danas bili fenomenalni,
bravo g. Erakovicu.

Brankokockica
Gost
Brankokockica

Provalio ga hehe !!! samo pametan i načitan čovjek može citati između redova ! Bravo živ bio .

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Rukoljube, Eraković te zakuca muški “… u državama razvijene demokratije poslije ovoga, vi ne da ne biste bili predsjednik Vlade, nego bi vam bilo zabranjeno da se bavite politikom” – bravo Erakoviću!

pero
Gost
pero

nebitan lik…

Lion
Gost
Lion

Kako da ne?
Nemate vi ovakvog niti ćete ikad imati.

Hernan
Gost
Hernan

Svaka čast, gospodine Erakoviću!

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

Sve moje cestitke doktore. Tvoj nastup u parlamentu, bila je to predstava velikog: patriote, profesionalca, dobrog covjeka. Cestitam.

Bd Bd
Gost
Bd Bd

Blago nama Crnogorci, kada je Esad Crnogorac! I jos Dukljanin 🤣🤣🤣

Hurem
Gost
Hurem

Kuku nama sa scetosavcima iz BD

Crni
Gost
Crni

U cemu je stvar? Ti se ionako izjasnjavas da si srbin.

Lion
Gost
Lion

Odaniji je i vjerniji Crnoj Gori nego ti.
Blago nama s tobom!

Sirovina
Gost
Sirovina

Stidi se vise,jadan!
A ti si bas budvanin,ali iz berana!

ivana
Gost
ivana

Ili iz Trebinja

Kan
Gost
Kan

A ti mislis da si veci patriota od Esada….

Kenan
Gost
Kenan

I Ja Sam Crnogorac Islamske vjeroispovjesti I sta Crna Gora je Crna gora pa nemogu se osecat Pakistanac

Marina
Gost
Marina

Kenan
Ma nemoj se uzbudjivati covjece!
To je naopaki,fasisticki huliganski srpski mozak !!!

Ragnar
Gost
Ragnar

Jeste, blago nama sto je nas komsija Esad sa nama, na braniku svoje zemlje! Esad i njegovi sunarodnici su na ponos Crnoj Gori, ponosan sam sto sam im komsija!

pero
Gost
pero

zaboravio si “gospodin” i “crnogorac” da kompletiras sablon

Njanjanja
Gost
Njanjanja

Bravo gospodine Erakoviću ❤️

Cokolino
Gost
Cokolino

Svaka cast doktoru, svaka rijec na mjestu! Konacno neko javno i u lice da mu kaze ono sto svi (iole razumni) mislimo.

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Opa, Rukoljube? Ti “reče pa osta’ živ”! Što li ti je ova izjava značila, a mandatare? I, za što ti je trebala – prosvijetli nas???

Virus
Gost
Virus

Okle su Erakovići ?

VasilijePG
Gost
VasilijePG

Sa Cetinja, cak Petrovici vuku korijene od Erakovica,za razliku od Petrovica sa Kosora tj. iz Kuca,

sara
Gost
sara

Cetinje 👎
cetinjani👎
Liše Njegoša

crmnicki poskok
Gost
crmnicki poskok

saro znas li da ti se pradjed crnogorcem pisao

Aaa
Gost
Aaa

Doktor je iz Banjana.

Aaa
Gost
Aaa

Banjani.

ivana
Gost
ivana

Okle je god treba da se sa njim ponose.

Hurem
Gost
Hurem

Gospodine Erakovicu ovome sto ste rekli nema se sto dodat ,sve je istina.Moje postovanje srecna je zemlja koja vas ima.Hvala sto se zalazete za sve gradjane Crne Gore,a ne ka ovi svetosavci samo za srbe i Dritana.

marius
Gost
marius

Iz srca si “izdusio”, i reka sto svaki gradjanin kome je CRNA GORA na srcu, misli. Jefto, ljudino !

Marina
Gost
Marina

Marijus
Da.Bas je izgledalo kao da je duuugo skupljao muku u sebi i da je konacno dao sebi oduska.

LscgBd
Gost
LscgBd

Bravo🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Banjanin
Gost
Banjanin

Ovakvi ljudi i energija su potrebni CG. Dostojanstveno, otmeno i prkosno kako crnogorcima i prilici! Nek je vjecna Crna Gora! 🇲🇪

Doxford
Gost
Doxford

Gospodine Erakovicu,ovi je bilo Crnogorski,muski,cojski,..kako ti i kuca daje.Moje veliko postovanje.Ima nas jos dovoljno da odbranimo Crnu Goru i ostavimo pokoljenima da se ponose na nas.
Neka je vjecna Crna Gora

VITNI VOREN
Gost
VITNI VOREN

Doktore Erakoviću, svaka Vam čast! Tako govore časni ljudi!

Crni panter
Gost
Crni panter

Tako je, ali kome pričaš gdinu koji živi u svijetu mašte…

Naroz
Gost
Naroz

Interesantno da je u tom trenutku, za vrijeme genocida u Srebrenici i te “Spržene zemlje”, suprug Simonide Kordić, poslanice DF-a, bio ministar u Karadžićevoj vladi.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Da, tako je , kao i danas, ministrica Bojovic supruga D.Bojovica iz DFa.

Marina
Gost
Marina

Ljubav
Ovako OTVORENOGA nepotizma nikada nije bilo,a da nam istovremeno vrijedjaju inteligenciju pricama kako nemaju nikakvih prijateljskih i rodjackih veza.

Enko
Gost
Enko

Čovjek me oduševio…On i Nikola Rakočevic udarna snaga…Svaka čast…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Svaka cast.

Blagosloveni br
Gost
Blagosloveni br

Vrlo dobra diskusija. Bravo

Aaa
Gost
Aaa

Veliki covjek I humanista.Svaka cast doktore.

Frida
Gost
Frida

Poštovanje!

Petrovic
Gost
Petrovic

Odlicno Erakovic tek ce vidjeti sta je demokrati ja lako je se derati I vrjedja ti tu sad parlamentu pa nek prica sprzena zemlja je posle bombardovanja kad nista ne ostane mandatar upotrebljava rijec I koje je nesposoban tumaciti

460
Gost
460

Svaka ti je na mjestu.

Taxi
Gost
Taxi

Svaka cast doktore!!!

StevanPG
Gost
StevanPG

Svaka ti cast Jefto, BOG ti dao srece i zdravlja i hvala ti !

Miki
Gost
Miki

Svaka cast, ljudino ! 🇲🇪

primorka
Gost
primorka

Naklon do poda gospodine Erakovicu.

RealniCrnogorac
Gost
RealniCrnogorac

Znam da se ponavljam sa komentarom ali molim vas, donesite gospodinu Erakovicu vrata da izadje…

mrshava
Gost
mrshava

ti ostani u “hali” jer iz nje nisi ni izasa

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Ponavljaj se dok ti dosta bude. Ponavljaci ste bili i ostali. Zapalo vas trenutno. Jevto je bio uvijek odlikas, nikada ponavljac. A i vazda bio u najboljem drustvu. Tako je i danas. Tako su ga preci odgojili. Na ponos. Da je vjecna Crna Gora i njeni sokolovi.

Marina
Gost
Marina

Ljiljana Ne treba gubiti iz vida zasto ih je “zapalo” !!! Pa zato sto su URA i Demokrate prevarile birace,predstavljajuci se kao partije koje ce cuvati drzavne interese CG.Koji je od njihovih biraca mogao pomisliti da ce se “slizati”sa velikosrpskim klerofasistima i cetnicima??? Zapitajte se da ih ove dvije partije koje su PREVARILE GLASACE nijesu podrzale,da li bi IKADA prosrpske… Više »

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Saglasna sam potpuno. Izdajnici i izrodi. Istorija pamti, kad tad i njihovo ce se po zlu samo spominjati.

Zeljko M
Gost
Zeljko M

Eealni fodjose glave crnogorcims

RURKO
Gost
RURKO

A što si ti htio reći realni crnogorac ne klapi ovo što je reka Jevto je za uđbenike a krivokapicuu i tebi ne može doći do ušiji vi ste u 12 vijeku

Marina
Gost
Marina

Kad vec kazes da izadje kazi i zbog cega da izadje? Naravno da nam je jasno da takvima smeta svako civilizovano ljudsko bice koje argumentovano prica u korist svoje zemlje. Ali bi mi bilo zanimljivo da mi kazes cime te je tacno uvrijedio?Sto ti je zasmetalo u njegovom govoru?Jel to gospodski govor bez vrijedjanja,ili multieticnost koju promovise ili ljubav prema… Više »

Branka
Gost
Branka

Odlično rečeno Erakoviću. Samo si zaboravio da pomeneš svoju koleginicu Borovinić Bojović koja je, dok si ti bio direktor KC, bila načelnica pulmologije i koja ništa manje nije kriva od ovoga Minhauzena. Svi treba da kažete da ste direktni krivci što su ovi “eksperti” dobili uhljeb za vašega mandata i što su rasli u ekstremne klerofašiste u vrijeme vaše vladavine.… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Svaka čast na istinu svaku do posljednje riječi!

marius
Gost
marius

Uvijek me ganu ovakvi emotivni, bez imalo interesa napisani komentari. Komentari iz kojih se zakljuci kolko neko voli svoju domovinu. Pogotovo na mene ostavi snazan dojam, saznanje da ga je napisala zena. Svaka cast Branka, ponosna CRNOGORKO !

Branka
Gost
Branka

Crnogorac i Marius
Hvala vam što ste pročitali i razumjeli moj komentar. Veliki pozdrav za vas.

RURKO
Gost
RURKO

Potpuno tačno Branka živjela

Ragnar
Gost
Ragnar

Ne brini Branka, nije ovo 91 da 200 Cetinjana stane samo na branik, nas je 60 do 62 %, vrlo brzo na novim izborima mobilisacemo se i poslati vojvode u vjecnu opoziciju, bice beskompromisan Crnogorski blok pojacan manjinama!

Branka
Gost
Branka

Ragnar
Hvala ti. Ja nijesam neka snaga i sila ali imam srce. Vi imate i snagu i srce. Veliki pozdrav.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Spržena zemlja je termin koji se može povezati samo sa vladavinom DPS.

Crnogorka 🇲🇪
Gost
Crnogorka 🇲🇪

Vi izgleda više volite dps nego ljudi koji su ih glasali na izborima. Ne vadite ih iz usta.😁😂

CG4EVER
Gost
CG4EVER

Vidi se da nije sta ne znas. Zemlju prze srbochetnici vec vijekovima na Balkanu. Ovo ce vam biti zadnje uporiste, srecom sami se orociste na kratko.

Njegoš
Gost
Njegoš

Poslije srpskog Aca palikuće nije ostalo ništa da se sprži!

KomitaPg
Gost
KomitaPg

Miran ! Nikad vise 1918

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

1918 je bila i to izbrisati ne možete,a još manje zaboraviti i više je vi pominjete koji bi rado da je zaboravite i izbrišete nego mi koji je poštujemo.

Simbolika
Gost
Simbolika

Vi koji postujete pokusaj gasenja jedne male nacije…pa ne postoji rijec da vas opisem. Koja god tjera na povracanje.

Marina
Gost
Marina

Onaj..
Samo mentalitet ROBA moze postovati okupaciju i nestanak svoje drzave i aneksiju od strane tudje drzave!!!
Priznaces da nije bas pohvalno biti rob!!!
No,jednom rob i sluga,uvijek rob i sluga!

Qwe123
Gost
Qwe123

Svaka čast gospodine Erakoviću!

Tom
Gost
Tom

Jefto ljudino! Ovakvi nam trebaju 💪

midžor
Gost
midžor

Četnička Vlada.Jasno kao dan.

TAXI
Gost
TAXI

Bravo

Send this to a friend