Politika

Erol Marunović izabran za direktora JP Kulturni centar Bar

Odlukom Skupštine opštine Bar danas je potvrđen izbor Erola Marunovića na mjesto direktora JP Kulturni centar Bar. Ovom odlukom SO Bar, ispoštovana je izborna procedura za imenovanje na ovo veoma važno mjesto za ovu opštinu.

Podsjećamo, JP Kulturni centar Bar kompleksna institucija kulture čija je djelatnost mnogostruka a pokriva bibliotečko informativnu, muzejsko – istraživačku, djelatnost umetničke galerije, prikazivanja filmova, organizaciju kulturno umjetničkog programa ali i veoma bitnom oblasti – amaterizma.

Nakon izbora Marunović je izjavio da prvo želi da ustanovi u kakvim finansijskim i svim ostalim aspektima nasleđuje ovu bitnu ustanovu kulture od svog prethotnika.

’Tek potom, donosimo novi plan i program rada sa željom da Bar ucrtamo novim slovima na kulturnu mapu Crne Gore i Balkana.’ naglasio je Marunović i dodao da infrastrukturom koju posjeduje JP KC bar može biti nosilac nove kulturne politike u Crnoj Gori.

Podsjećamo, Erol Marunović je ugledni advokat iz Bara a na lokalnim izborima 2018-te izabran je na listi grupe birača Biram Bar u lokalni parlament.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rjk
Gost
Rjk

Kakve veze ima advokat sa kulturom i amaterizmom?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

А чу ли му имена! Мада боље је прошао од Тарзана Милошевића. Али није он крив и није бирао име и ја му желим успјеха у раду.

Peko
Gost
Peko

Ovaj ti je musliman i vjerovatno iz Bošnjačke ili SD Ramade. Otud mu ime. Pa to si i sam trebao odmah da ukopčaš, čim je postavljen za direktora nije Srbin.

Trema
Gost
Trema

E crn je to advokat kad je prešao u opštinu da radi, eto koliko je do sad imao posla. Nego recite vi nama je li iz Bošnjačke ili SD?

Lavica
Gost
Lavica

Baš mi je drago , Erki je stvarno prava osoba za to .
Želim mu puno uspjeha i sreće .

Momo
Gost
Momo

Erol je jedan od najboljih Barana,svaka cast i sretno

Send this to a friend