Politika

EU: Kroz dijalog riješiti situaciju u Budvi, svi da poštuju demokratske principe

Evropska unija poziva sve političke aktere u Budvi da pokažu poštovanje vladavine zakona i demokratskih principa, saopštila je danas portparolka Evropske komisije Ana Pisonero. 

<<<Tenzije u Budvi: Carević tvrdi da je on predsjednik Opštine i da je pečat kod njega<<<

Kako je navela na Twitter-u, do održivog rješenja trenutne situacije u opštini Budva treba da se dođe kroz dijalog i u duhu obostranog poštovanja.

<<<U Budvi privedene 23 osobe: Carevićev sin napao policajca, polomljena stakla, otpor pružali vatrogasci i komunalci<<<

Situacija u Budvi i danas je napeta. Jutros su u zgradu opštine Budva ušli smijenjeni predsjednik opštine i Skupštine opštine Budva Marko Carević i Krsto Radović, te v.d. predsjednika opštine i SO Vladimir Bulatović i Snežana Kuč, nakon čega su se sastali Carević i Bulatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jokso
Gost
Jokso

Kako vam je EU rekla no no batine

marius
Gost
marius

Mi bi najvise voljeli da g. Ana nekoga konkretno optuzila za ovo sto se desilo, i desava u Budvi. Ovo je poruka za sve aktere, pa ako se prepoznaju, da nesto mijenjaju u svojim stavovim i ponasanju, a ako ne poslace im oni opomenu sigurno. Tako se to radi u EU. Moramo se mjenjat. Vrijeme buke, i bukaca je proslost,… Više »

mrkela
Gost
mrkela

Zašto Evropa i Amerika dva puta bombardovaše Srbe kad je to moglo kroz dijalog !

Prč
Gost
Prč

Zasto ne budete odredjeniji pa kazete oni koji ne postuju da postuju.dobro poznajete situaciju u budvi bolje nego obicni gradjani cg pa se izjasnite ko ne postuje demokratske norme.sve pricate a nista ne kazete

MedoPade
Gost
MedoPade

Ako je demokratski princip da većina formira upravu mogla je ova Eu gospodja to i reći. Ovo je tipično Evropsko miješanje u unutrašnje stvari bez preuzimanja odgovornosti samo deklarativna priča, opšta mjesta itd… Nije čudo što se EU raspada.

Send this to a friend