Politika

Evropa sad: Medojeviću nije cilj da preskoči cenzus, već da diskredituje Spajića

Foto: PES

Lider PzP-a, svjestan da neće preskočiti izborni prag od tri odsto, ušao je u predizbornu kampanju sa jedinim zadatkom: da diskredituje Milojka Spajića po instrukcijama svojih političkih i vanpolitičkih nalogodavaca prema kojima ima dug, ocjenjuju iz Pokreta Evropa sad (PES).

“Stoga, povezivanjenje lidera Evrope sad! sa kriminalcima iz vremena kad Spajić nije bio ni rođen govori koliko je Medojević ucijenjen da po cijenu apsolutne nelogičnosti i dodatne sopstvene blamaže odrađuje posao za koji je angažovan”, smatraju u tom pokretu.

Iz PES-a navode da se repertoar optužbi proteže i do povezivanja sa kripto kriminalom, iako je, ukazuju, upravo lider PES-a predložio zakonski okvir kripto poslovanja, gdje bi se “preventivno spriječile sve zloupotrebe i prevare u kripto blokčein industriji”.

“Medojević, kao iskusni saradnik regionalnih kriminalaca iz kraja devedesetih, te apologeta bivšeg režima za šverc pred italijanskim tužilaštvom, ima još jednu ulogu: da se kao dio tima za diskreditaciju Spajića pokaže što korisnijim, jer je na političkom polju potpuno beskoristan, zahvaljujući volji građana”, poručuju iz PES-a.

Send this to a friend