Politika

Evropski tim za Nikšić: U gradu urađeno mnogo, prioritet rješavanje pitanja nezaposlenosti

Sa tribine Evropskog tima za Nikšić

Kandidat za odbornika liste Evropski tim za Nikšić ugledni novinar Dragoljub Čarli Ilić saopštio je da je ponosan što je dio liste Evropski tim za Nikšić na predstojećim lokalnim izborima koji će biti održani 14. marta.

“Ponosan sam što sam dio liste. Siguran sam da je to ekipa koja će svim srcem, sa puno energije, velikim nabojem i ljubavlju prema Nikšiću, a samim tim i prema Crnoj Gori, dati doprinos budućem razvoju Nikšića. Jer zajedno mijenjamo grad nabolje. Vjerujte u Evropski tim za Nikšić”, saopštio je Ilić govoreći na tribini pred mladim biračima iz Nikšića.

On je rekao da njihovi kritizeri imaju slogane poput “Ne damo Nikšić”, „”ne damo ovo”, ne damo…

“Ima li išta da ti ljudi daju, pitam se. U čemu se sastoji njihova konstruktivnost, na kakvu su saradnju spremni. Sjutra kada pobijedimo pružićemo im ruku saradnje, jer mi treba da radimo zajedno u ovom gradu”, poručio je Ilić.

Kako dodaje, ekipa koja je okupljena oko Evropskog tima za Nikšić nakon što pobijedi ne može sama.

“Uvijek će morati da traži ruku saradnje, jer ovo je naš zajednički grad. Zajedno pijemo vodu sa Vidrovana, zajedno idemo bulevarima Vuka Mićunovića i Vuka Karadžića, zajedno trčimo ispod Trebjese, zajedno se kupamo u Krupcu. Ne postoji metar ulice Mila Đukanovića ili Andrije Mandića”, saopštio je Ilić.

Kandidatkinja za odbornicu Evropskog tima za Nikšić Ivana Radonić saopštila je da neće tražiti da im se pokloni političko povjerenje, zasnivajući ga na profesionalnim relacijama odnosno na odnosu ljekar – pacijent, prijatelj – sugrađaninu, kako to neki druge rade.

“Time bih vrijeđala vaš lični integritet i vašu građansku slobodnu misao. Ovog puta kao vjerovatno nikad do sad nemamo pravo na grešku. Imamo pravo u ovakovom timu da vam garantujemo da Nikšić možemo i moramo mijenjati nabolje i za zdravu sjutrašnjicu našeg Nikšića, za prosperitet naše Crne Gore. Nikšićanke i Nikšićani pozivam vas da zoru 14. marta učinimo onakvom kakva je bila pobjednička zora 21. maja 2006. godine”, navela je Radonić.

Potpredsjednik OO DPS Nikšić i kandidat za odbornika Evropskog tima za Nikšić Marko Burić kazao da su lokalne vlasti u prethodnih deset godina riješile nekoliko najkritičnijih problema, što je vidiljivo svima.

“Saglasan sam da uvijek može bolje. Imali smo sjajne rezultate kada je stopa nezaposlenosti u pitanju u ovom gradu. Nažalost, desila se pandemija Covid 19 i sve to je značajno uticalo da imamo nešto lošije rezultate u tom segmentu. Stoga, najznačajnije pitanje u narednom periodu kojem ćemo biti maksimalno posvećeni jeste rješavanje problema nezaposlenosti”, zaključio je Burić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Гнк
Gost
Гнк

Премного сте нас задужили

Neko
Gost
Neko

Mi u Nikšiću ne primjetismo da nam omladinu zaposliste.
Mladi sa diplomama i fakulterom sjede kuci jer vi samo familiju preko veze zapošljavate pi

Ja sam
Gost
Ja sam

Da dps i sd smjene ovu odnarodjenu vlast u Niksicu. Da Milo pomogne u ekonomiji, Simovic oko krava i pcela, Ivanovic oko vina, Sekulovicka oko bandera.

Milos
Gost
Milos

Narod koji ocekuje da ce bolje da zivi od bilo koje vlasti nije normalan narod. Svuda se bolje zivi jer je narod radan i vrijedan ne zanima ih dalje od svog dvorista i savrseno ih zabolje ko je koje nacije. Zato idu naprijef a ne zahvaljujuci nekoj vlasti. Ovakvog primitivizma kao u CG nema ni BIH ni Srbija ni Albanija… Više »

Orli-ban
Gost
Orli-ban

U radu urađeno mnogo, rezultat porasla nezaposlenost.

Lazo
Gost
Lazo

Imali ste priliku 30 godina da zapošljavate, pa to niste uradili. Nikad više neću dati glas DPS-u.

Petar
Gost
Petar

glasanje za evropski tim za niksic ide po principu pacijent-pacijent

Puma_Iz_Niksica
Gost
Puma_Iz_Niksica

plačem hahahaha… ali svaka lista narodu objećava bolju budućnost i promjene, ali dps zna bolje od svih građana koliko se lijepo živi

BugiBaba
Gost
BugiBaba

A provrijednili ste se sa obecanjima sada pred izbore sta mislite da nije malo kasno za to da se sad pravite dobri? A do sada ste gledali samo kako cete sta ukrasti dzaba vam sada sve odoste zajedno sa DPS om u zaborav

PRAVDA
Gost
PRAVDA

Niko više ne vjeruje u ova “obećanja”. Narod jedva sastavlja kraj s krajem.

Slave
Gost
Slave

Ni braća Grim ne bi bolje sastavili ovo.

Orko
Gost
Orko

Vidjeli slo vasu snagu i mudrost grad ste doveli do propasiti… Vise bemate pravo za bilo sta…

Нина
Gost
Нина

Ви сте прошлост за наш Никшић. Што сте учинили до сада, а само обећавали.
14.3. Никшић бира ЗБНК 4 ✔️

sanya261
Gost
sanya261

Imali ste 30 godina da radite na tome. Umjesto toga ste unistili Crnu Goru, doveli je do ivice propasti u svakom smislu, podijelili narod i pospijesili mrznju i podjele. Dosta je bilo! Ni mala djeca ne vjeruju u ova vasa lazna obecanja!

Zvončica
Gost
Zvončica

A šta ste do sad čekali, koliko vam još godina treba… idete u prošlost

Kostadin
Gost
Kostadin

Stvarno vas je bilo dosta. Nova vlast preuzima konce u Nikšiću.

poskok
Gost
poskok

Обећања и луда радовања, ништа у Никшићу није урађено, ђе да се смјесте ти радници за глас ДПС-а кад сте све бацили у стечај, све што је ваљало од фабрика сте униптили за владавину од тредест година, и сад се сјетили радних мјеста, доста је било !

Sale
Gost
Sale

Sta ste do sada radili neozbiljno ovo sad i ovakva obecanja prwdizborna

Brbr
Gost
Brbr

Vi ste proslost u Nk, budite sigurni…

Kotor66
Gost
Kotor66

Ee necete ga vise radit nista

Lola
Gost
Lola

Ko Savnik nekad…

Send this to a friend