Politika

Fatić: Beranci dali doprinos obnovi crnogorske nezavisnosti

Berane

Predsjednik Opštinskog odbora DPS, Bogdan Fatić, tokom sjednice Izvršnog odbora i Opštinskog kluba DPS Berane, podsjetio je na veličanstveni referendum iz 2006. godine, na kojem su, kako je istakao, građani Berana dali puni doprinos obnovi crnogorske nezavisnosti.

Na sjednici su istaknuti svi rezultati koje je Crna Gora postigla na medjunarodnom i unutrašnjem planu u oblasti ekonomije, kulture, sporta i međunarodnog ugleda.

“Takođe je konstatovano da je Crna Gora ostvarila prvi, od svoja dva, državna prioriteta – članstvo u NATO savez, te da je lider u regionu kada je u pitanju članstvo u EU. Posebno je istaknut projekat auto-puta koji je od neprocjenjive važnosti za sjever naše države. Proteklih 13 godina od obnove nezavisnosti rukovodstvo naše Partije je, u kontinuitetu, radilo na poboljšanju kvaliteta života svih građana”, naglašeno je tokom sjednice.

Na ovoj, svečanoj, sjednici je apostrofirano loše funkcionisanje lokalne beranske vlasti koja u prvi plan stavlja zadovoljavanje svojih ličnih interesa a ne interes gradjana.

“Svoj odnos prema državi lokalni beranski vlastodršci su pokazali i time što nijesu upriličili nijedan program kojim bi obilježili 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore”, saopšteno je na sjednici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ragnar
Gost
Ragnar

Berane je, s obzirom kakav ga glas bije, odlicno glasalo, razlika od 2 % samo. Mene su Podgorica i Niksic razocarali, tiu je razlika za nas morala biti veca, dobro, za Podgoricu se ne cudim ali Niksic je morao bolje, taj grad bi trebalo da bude glavni grad!

Mrgud
Gost
Mrgud

Dobar je . . . .

Milivoje
Gost
Milivoje

Bogdan je dobar momak samo da nije u dps

Bnjj
Gost
Bnjj

Tačno ali velike ambicije često ljude odvedu u propast nažalost

Pogrijebnik
Gost
Pogrijebnik

Fatić?
Ima da kaze nesto?

Boris M.
Gost
Boris M.

To je moj Beranac, odlican momak i uvijek odvajao. Ti ga ocigledno ne poznajes

Vasojević
Gost
Vasojević

Berane je dalo najveći doprinos nezavisnosti .Tada je reklo DA 47,2% gradjana koji su glasali tada.To je najveći poraz i najbolniji podatak za našu jadnu opoziciju.
Da je večna Crna Gora.

PG..
Gost
PG..

To je bio tada Bihor ( sada Petnjica sa selima), a Berane je uvijek bilo pro srpski orjentisano.

Ragnar
Gost
Ragnar

Pa nisu bas toliko ubjedljivi!

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Opučili ste se moj Fatiću!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Berane-CG
Gost
Berane-CG

Opstina Berane nije se udostojila ni na koji nacin da obiljezi Dan nezavisnosti, a Scekic ide na Ct. Na opstinu postavili srbsku i crnogorsku zastavu, ludilo totalno.

Bnjj
Gost
Bnjj

Pa kad može u Tuzi Albanska i CG što ne može u Berane, strah me da ćemo skoro stavi ključ u CG da neće imat ko živjet ođe pogotovo na sjever Pustinja bez ljudi

Velika Poljana
Gost
Velika Poljana

Nije to isto. Albanci su drugi marod. U Beranama i na Cetinju zivi isti narod. Kakve veze Srbija ima sa Vasojevicima.

Bnjj
Gost
Bnjj

Vasojevići su Srbi Rašani to je Raška zemlja i istorija

Ragnar
Gost
Ragnar

Prije bi se to moglo reci za Bjelopoljce, da su Rasani, a lojalniji su Crnoj Gori i bolji ljudi za klasu!

Bnjj
Gost
Bnjj

Fatiću da li je moguće da ti to pričaš, šta radi položaj od čovjeka

Send this to a friend