Politika

Fejzić izabran za predsjednika omladine SD Rožaje

Jednoglasnom podrškom članova za predsjednika omladine SD u Rožajama izabran je Ermin Fejzić.

Konvenciji su prisustvovali sekretar OO SD Rožaje Elvir Klica i član Glavnog odbora SD-a Alen Kalač, koji su istakli da su mladi Rožaja dali izuzetan doprinos odličnom izbornom uspjehu koji su ostvarile Socijaldemokrate u ovom gradu i pokazali da su važan dio svih velikih uspjeha SD-a.

Pozdravljajući prisutne, predsjednik OSDCG Emil Đokić kazao je da je ponosan na rad, trud i zalaganje omladinske organizacije u Rožajama i odličnu energiju koji su mladi pokazali tokom kampanje. Time smo, kako je kazao “potvrdili da socijaldemokratska ideja živi u Rožajama i da ima svoje najbolje reprezente”.

Novoizabrani predsjednik Ermin Fejzić zahvalio je svom odboru na jednoglasnoj podršci dodajući da se sa odličnim timom i ljudima koji su posvećeni svom cilju, prevazilaze svi eventualni problemi i poteškoće.

“Način na koji smo funkcionisali tokom predizborne kampanje, timski duh i izborni rezultat koji je vrijedan pohvala, uvjeravaju me da će ovaj odbor i u narednom periodu raditi i na pravi način predstavljati socijaldemokratiju u ovom gradu. Očekuje nas puno posla, ali sa pravim i kvalitetnim ljudima – siguran sam da rezultati neće izostati”- poručio je Fejzić.

Konvenciji su prisustvovali i potpredsjednik Omladine SD-a Nikola Zirojević, generalna sekretarka OSD-a Elida Korać, kao i predsjednici Omladine SD-a Pljevlja i Petnjica, Sanin Raščić i Refik Latić.

B.M.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nihad
Gost
Nihad

Direktor parkova Klica ce da sve da sredi, ka parkove, od smeca se ne moze prici.Vele rozajci nema kome ovaj nakupac sumskih plodova I bilja nije osta duzan.

Mirza
Gost
Mirza

Ako ne znate kakav je otpad, vidite ko je sve u SD. Dno dna.

Iri
Gost
Iri

Izrodi i neprijatelji CG!

BogdanS
Gost
BogdanS

Ne glupirajte se,kakav sd???
Predjite u Bošnjačku,ili vas Bošnjacla nece,mora da ste otpad.

Dno dna
Gost
Dno dna

Slika mu je vrh!

Bantu
Gost
Bantu

Ermin se utega ka u salamuru kakav brat..jel ti to kosulja iz osnovne skole prijatelju?

Nik
Gost
Nik

Poznat ce se po stomaku on sam

Send this to a friend