Politika Ispred VDT-a u Podgorici

Fijasko: Protest planiran do zore, završen za pola sata, Perović optužuje i opoziciju

Protest pokreta Odupri koji je održan večeras ispred zgrade Vrhovnog državnog tužilaštva u Podgorici doživio je fijasko. Okupilo se između 200 i 300 građana, a iako je bilo planiranoda okupljeni cijelu noć provedu ispred zgrade VDT-a, svi su se razišli odmah nakon govora.

Foto: CdM
Foto: CdM

Organizatori ne znaju ni kada će biti naredni skup, već su poručili da će to saopštiti putem društvenih mreža i na zvaničnoj stranici pokreta Odupri se.

Govor jednog od lidera pokreta Džemala Perovića obilježile su optužbe na račun vlasti, ali i opozicije, koju je okrivio da je nejedinstvom doprinijela neuspjehu protesta i da između ostalog, zbog toga ova Vlada još nije pala.

Foto: CdM
Foto: CdM

Prema njegovim riječima, nejedinstvo u opoziciji ide u prilog režimu.

Foto: CdM
Foto: CdM

“Odajem priznanje svima koji su bili uz Odupri se i na stotine i hiljade onih koji su pomagali da se protesti organizuju. Sve to zahvaljujući svijesti građana koji znaju u kakvoj kanalizaciji žive. Moćnici zloupotrebljavaju sudstvo, tužilaštvo i tajne službe, i televiziju. Ali, neće im proći. Veliki protest zimus im je opomena i jedino to je izazvalo hladan znoj kod diktatora”, dodao je Perović.

Foto: CdM
Foto: CdM

Protestu su prisustvovali opozicioni poslanici Janko Vučinić, Aleksandar Damjanović, Aleksa Bečić, Boris Bogdanović, Miloš Konatar, Dritan Abazović, dok je DF je bojktovao večerašnji protest. Poslanici su odali poštu nedavno preminulom poslaniku DF-a Koči Pavloviću minutom ćutanja.

Foto: CdM

Perović je istakao da je ovo neobičan skup i da će ga posvetiti pokretu Odupri se.

Foto: CdM

“Taj pokret je probudio nadu u Crnoj Gori. Dobijali smo udarce spolja i iznutra od najstrašnijeg arsenala, da bi skrenuli pažnju sa svoijih nepočinstava jer su nam oduzeli slobodu i opljačkali našu Crnu Goru”, dodao je on.

Foto: CdM
Foto: CdM

On je ranije najavljujući protest poručio da su nove afere svakom građaninu pokazale da su sve ključne institucije zarobljene i potpuno korumpirane, te da sa takvim “institucijama” nema govora o poštenim izborima.

Foto: CdM

Kazao je da zahtjevi iz Sporazuma o budućnosti ostaju na snazi.

Foto: CdM

Iz Pokreta poručuju da se od afere koverat dogodilo još nekoliko afera u nizu, od kojih bi svaka pojedinačno bila dovoljna za ostavke i hapšenja visokih funkcionera kao i za pad Vlade.

Foto: CdM
Foto: CdM

“Ali to bi bilo normalno samo u normalnim državama. Umjesto toga mi imamo sramotno saopštenje Udruženja državnih tužilaca u kome oni imaju “moralnu obavezu i profesionalnu potrebu” da, kao časne profesionalce, jedinstveno i odlučno podrže Stankovića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića“, tvrde iz Odupri se.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Par Botova dobila zaduženje za treću smjenu..Za ‘Minut Dva’..Deset komentara u 4 ujutro..Frka je ..

cetinje
Gost
cetinje

A ko ce “doci”kad vidi ovg gobavog Gosovica i pijanog Kaludjerovica sa kojima Aleksa “cisti”WC.A Dzemal Perovic “poznati” Liberal iz 90-tih ostao jadanon bez novca,i ne jebe ga niko ni za suvu sljivu,ali je “upran i tvrdoglav”kao magarac.Dzemale sa DPS masinerijom je tesko “izaci na kraj”i cijela opozicija je nemocna,a e ti “mrtvi”koji si dno dna.

Gagi
Gost
Gagi

Vlast umjesto da likuje, trebalo bi da se dobro počeše po glavi. Ovakvu depresiju i ubijanje u pojam naroda nije niko nigdje nikad proizveo… Narod u CG bi reagovao samo na fizički napad na nekoga bližnjeg, sve ostalo je nebitno.

Afrika
Gost
Afrika

onoga trenutka kad ste umiješali ”vedete” iz DF-a, toga trenuitka ste izgubili zdravu priču u vezi promjena

UDBA
Gost
UDBA

BAŠ ME INTERESUJE KAKO ĆE OVI VAJNI NOVINARI PISATI KAD OPOZICIJA PREUZME VLAST…

Maksim
Gost
Maksim

Ovaj vajni će o vama pisat isto ko i sad – da vas nema ni na vaše skupove

Uhh
Gost
Uhh

Bal vampira…

Nina
Gost
Nina

Bude li njih bar malo sram kad se pedeset slucajnih prolaznika pridruzi ovom familijarnom skupu?

Svjefol
Gost
Svjefol

Treba nastaviti, ne predavati se. Naroda je sve vise, na ovim skupovima a Vlada se ljulja i samo sto nije pala…. Dolje Maduro, zivjela Venecuela…

Nijesam od juce
Gost
Nijesam od juce

Svjefol, s kim da protestujes? S replikama srbofilskim? Nece se s njima pravda istjerati, jer njih intesesuje finis trka druge vrste. Ne nasijedati na taj ulicni kacamak!

cetinje
Gost
cetinje

Bravo Svjefol,nebi lose bilo da “otreses”jedan leksilijum.

Fileopg
Gost
Fileopg

BB se ne razdvajaju ni danju ni noću, veselo veselo, samo još da se usvoji oni zakon o istopolnim bračnim zajednicama…

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

mora da im milicija nije dala preko mosta i rekla ima ih tamo već dosta inaće bi ih došlo još skoro toliko a onda su ovi požurili da vide sebe na vijesti jer svi su stali u jedan kadar

Fajter
Gost
Fajter

Ovi protesti su poceli da mi vrijedjaju inteligenciju.

Simba
Gost
Simba

I ovi oce na vlast da dodju sjutra zemljo otvori see!!

Boka
Gost
Boka

E kad oni nijesu mogli da popune ovaj prostor metar sa metar pisi propalo sve!

Marocco
Gost
Marocco

Vala Boze jesu li davali dnevnicu nocas??

StevanPG
Gost
StevanPG

Odje niko od naroda iz Podgorice nije bilo cak ni prolaznici, nego su pokupili ljude sa strane da im malo popune ulicu.

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Spasi mirno Becicu kad ti se zna da si prodao proteste zbog ona dva mjesta u Odboru da bi bio blizi Dps-u sad?!

Cipsy
Gost
Cipsy

Protesti su propali cim su ih Demokrate podrzale, jer oni sad rade za DPS, sve sto je bilo kljucno za proteste su prenieji dje treba zato je ovako lose proslo.

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Bitno je da se Bogdanovic i Becic ne odvajaju, samo da mi je znati kako je Bogdanovic oprostio Becicu romanticne vikenda sa Pavicevem prvo po Sloveniji, pa Svajcarskoj.

ines23
Gost
ines23

Kako je jedinstvena opozicija Boze Boze! Evo sve vidim DF, Becica i Ranka Krivokapica ruku pod ruku kako marsiraju! To je sreca.

Vitinka
Gost
Vitinka

Ko cita izmedju redova provalit ce da jedino od opozicionih partija nije bilo DF, a provjereno znam da Demokrate stoje iza ovog protesta, pa kad je Perovic izjavio dosta smo trcali za opozicijom to se na DF aludiralo, jer Demokrate oce da potisnu snagu Df i da njihove glasace za sebe uzmu.

oliver14
Gost
oliver14

Ovo su novi biseri opozicije da protesti traju do zore, a ono oni poceli u 7 prije 8 se zavrsili.

Kosta
Gost
Kosta

Vise je bilo kamermane nego naroda.

goran1978
Gost
goran1978

Ovo su bili protesti Demokrata nego je receno Perovicu da prica da su njegovi, tako da i Perovic i Demoktate su prosle sa praznom ulicom.

Rob
Gost
Rob

Pa nije totalni fijasko…bio je Neven Gosović

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Uličari podupirači kažu da znaju u kakvoj kanalizaciji žive. To im vjerujem. Samo nijesu trebali izlaziti na ulicu da iznose mirise odozdo nego ostati tamo. Iz ekoloških razloga.

hahahaha
Gost
hahahaha

Kako rekose ono, Demokake u punom kapacitetu podrzavaju proteste. Evo im kapacitet. E niko se ovako brzo nije prosuo kao oni.

ssssssss
Gost
ssssssss

prokockali priliku i onoliki narod i sad opet zovu maxe

_________
Gost
_________

dzemale ajde u penziju.

Paspalj Zarko
Gost
Paspalj Zarko

a vidi one jadne novinarcice kako su potrcali da to proprate pa se nabodose na’glavu zajedno snjima.. kakvi organizatori takvi i protesti.. pih!!

Patriota
Gost
Patriota

U Crnoj Gori ne postoje opozicione stranke!

Danko
Gost
Danko

Psssst!!!! Cuti coece!!! To ne smije da se zna! Kako ce narod zivjet, cime ce se bavit ako to ukapira????

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nema boja nema rata Bez Pipuna komandanta 😂 Šalu na stranu- glasaću DPS sve dok se ne formira građanska procrnogorska partija koja neće praviti trule kompromise niti šurovati sa neprijateljima građanske Crne Gore. Za koga da glasam drugo? Za ove muve bez glave koje će se prije poubijati međusobno nego nauditi DPS-u? Jeste, DPS je korumpiran, ogrezao u privrednom kriminalu… Više »

Danko
Gost
Danko

Fino sroceno!!! Vecina tako razmisljamo ali ima jedan problem: ON to zna! Zato je i stvorio i Becica i Dritana i Jankovica …

Marv
Gost
Marv

Imas URA recimo. Ali i oni ce preko noci postati cetnici i ti ces glasati za DPS. Pa DPS je napravio upravo glasace kao ti. Tako se radi vec 30 godina. A za to vrijeme ova drzava je toliko zaglibila u diktaturu da ce trebati decenije da se ovdje uspostavi neka normalna demokratija. Ovaj narod vise ni ne zna sta… Više »

delboj
Gost
delboj

Pitanje je sto je trebalo uraditi posle prva dva uspjesna mitinga. Mozda se moglo se bataliti sa mitinzima. Isti Milo da krene da organzije 10 mitinga za redom ce zadnjih par imati maksimum 500-1000 ljudi… Prva, i totalno razorna greska je zvanje opozicije u nekakve redove. To je bilo primanje citave ergele trojanskih konja. Da bi uspio ovaj protest je… Više »

Dezert
Gost
Dezert

Pukose kao oblanda!

Dezert
Gost
Dezert

Pukose ko oblanda!

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Ti ako nastavis ovako mr Dzemale prozvat ce vas Reprezentacija Dzemalova bit ce vas 11

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Ne dade mi vojvodic kartu na šalter u preko okeansku reče mi za tebe nema brodske karte a ja nisam imao para bez 70 tadašnjih maraka za kartu nisam imao para da čekam drugi brod.

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Dva pića kokice i kinder čokoladicu. 😆okok

Boris
Gost
Boris

Dva pića kokice i kinder čokoladicu. 😆

Pele
Gost
Pele

Svakoj masini gospodine Perovicu treba da se zahukta, ali kad dobije potreban broj obrtaja krece se sa njom obicno napeijed, a vi ste ostali u leru i sama je krenula nazad, zato ako se opet zahukta kreni naprijed covjece,pred zoru se mrzne

Danko
Gost
Danko

I sto velis , jesi bio tamo?

minac
Gost
minac

tako to biva kad Miškovština “mašinu” kurblom pali

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Dva pića kokice i kinder čokoladicu. 😆

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Moram se odužiti boris u i bucku ovome za piće a ovome za kartu ili živ bit neću.

🤣🤣🤣🤣🤣🎶🎶
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🎶🎶

Koliko imam nickova 🤣🤣🤣
Ne mogu ih izbrojit 😀😀😀😀

CG.iz tudjine
Gost
CG.iz tudjine

Zalosno je sto su mnoge kao mene natjerali da odem iz moje lijepe C.G.
Ostali su vam starci. Omladina otisla jer zeli da zivi daleko od kriminala ….tako da ostadoste svi u KRIMINAL
Srecno

Brcki
Gost
Brcki

Dje starci ostali, sta sanjas ti il tripujes, vi po inostranstvu lazete dobro pa i sami mislite da je istina, lako je otici borimo se. nisam otisao 90 tih a necu ni sad, nije idealno ali bit ce i bolje mora

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

uh dobro je da si se ti spasio pusti djavola neka se mi patimo.. ne vrto se nikad!!

Mina
Gost
Mina

DF,ako i dalje postoji,nije opozicija,nego saveznik DPS,sto svakodnevno dokazuje.Neka df ne brine za proteste, oni ce opstati,jer jos uvijek ima ljudi koji su slobodni i koji ce,kad tad,smijeniti ovu vlast.

Haris
Gost
Haris

Izbori su za godinu, pa mijenjaj.

Talog
Gost
Talog

Mina,U nekoliko se slazem da tobom.Nerafom,ili jos bolje naopakim rafom,vise su stete nanijeli Srpslom i ostalom narodu,nego sto su koristili.
Vec,ne znam po koji put ponavljam: Mandic i Pedja Bulatovic,da jos pet – sest funkcionera DF,moraju odmah fa se sklone iz opozicije i politike,u opste
Vise su oni stete napravili,nego desetine ljudi iz vlasti.Sigurno,da najmanje 10% glasova gubi se zbog njih.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Dok ste vi protiv tradicionalnih crnogorskih simbola i protiv srpstva Crne Gore, nece biti promjene za bolje

pfff
Gost
pfff

Hahahha DF je na proteste Odupri se potrosio najvise para, dok su Aleksi isti sluzili da se obracunava sa kotorskim krilom svoje partije, covjek je predao grad dpsu da bi Jokica disciplinovao. Ocekujete da narod izadje na ulicu sa Becicem koji pravi dil sa dpsom, i sa Pavicevicem?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kako od milja zovu ovaj moćni o masovni pokret Odupri se??? Džemalovi svjedoci😂

Haris
Gost
Haris

aaaaaaaahahahahahaha

NBA
Gost
NBA

“POSLE MNOGO.GODINA I LJETA,S.GARDA TITOGRADOM SETA”@! XAXAXAXAXAXA E,TUGE I PONIZENJA………

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Šalji broj šalji broj ♩

Objektivnost
Gost
Objektivnost

Đe vam je neutralnost “novinari”?Ovo je sramotam naslov za “novinare”.

Haris
Gost
Haris

Zar da skrivaju istinu??

Macan
Gost
Macan

Mislis na maricu ili kovertu ?

Paspalj Zarko
Gost
Paspalj Zarko

treba da je zaviju u oblandu.. treba li tebe da je sramota sto se divis ovom cirkusu i ovakvim ostaplerima!!

Brano
Gost
Brano

Peroviću,stidi se kažeš da živimo u kanalizaciji,CG najljepša država na svijetu,ja živim u takvoj državi.Peroviću ti živi u kanalizaciji tamo ti je mjesto.

Beharovic S
Gost
Beharovic S

A viđi ih bez svakoga sjatili se iz Niksica i Berana da protestuju po PG

Beranac
Gost
Beranac

Beharovicu ti si vjerovatno iz Gusinja ili Rozaja

Ruzica
Gost
Ruzica

Prvo vidis glavu martinovicu, pa dve ostalo.

Vulje
Gost
Vulje

Ovo pokazuje da je DF ipak glavni opozicioni faktor.

realno
Gost
realno

Pa nego sto je. Ovi na slici nisu opozicija. I DF se konacno opametio nece da daje legitimitet sitnim profiterima.

Danko
Gost
Danko

” Koliko je dole nasih ? Vise od polovine!” ( Profesionalac )

DUKLJA
Gost
DUKLJA

POD HITNO SE MORA FORMIRATI CRNOGORSKA NACIONALNA STRANKA,JER ZASIGURNO DRUGE NEMA.STRANKA KOJU BI ČINILI CRNOGORCI PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI,CRNOGORCI ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI-MUSLIMANI ,CRNOGORCI KATOLIČKE VJEROISPOVJESTI I OSTALI GRAĐANI KOJI CRNU GORU DOŽIUVLJAVAJU KAO SVOJU DOMOVINU.

Haris
Gost
Haris

Vazda, vakat je!

mojsilović
Gost
mojsilović

Pa imamo DPS đe bi ti više?

mojeime
Gost
mojeime

DPS je kovertaška i lopovska stranka

Migo
Gost
Migo

Problem je da crnogorci katolicke vjeroispovjesti ne postoje.. Oni sebe nazivaju Hrvatima

Čovjek
Gost
Čovjek

Crnogorsko bratstvo. Kada su uništili jugoslovensko bratstvo vrijeme je da se počne obnavljati ideja bratstva ljudi dobre volje Crne Gore. Bez ideologiziranja. Velika ideja koju su uništili balkanski demoni mržnje. Razumjeti da ako ne bude bratstva ljudi dobre volje nema ni budućnosti.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ne postoji crnogorska nacija pa to bi samo izgledala ka jos jedna gradjanska stranka

Gost
Gost
Gost

Svi navedeni su crnogorci po državljanstvu, po etničkoj pripadnosti nema crnogoraca katolika i ostalih navedenih

DUKLJA
Gost
DUKLJA

Na sledećem okupljanju,uža familija,rođaci i kumovi.Međutim ako budu zapeli moguće je da dođe i desetak neshvaćenih.

Bela
Gost
Bela

*SOMALIJA*

Janko
Gost
Janko

Ovi iz kotora sto ljusnuli s vlasti ne dolaze na protest, nema vise dnevnice, sendvica i prevoza na racun gradjana..

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Bravo Dzemale ..Bravo za vas stotinu..A mi što śedimo doma e mi smo tuga tužna. Našli smo neki beznačajni razlog za to..

Nekulturan
Gost
Nekulturan

Eto crnogorskog čojstva i junaštva,samo smo na priču jaki,kad zatreba nidje nas ni za lijek!

VOJVODA MIRKO
Gost
VOJVODA MIRKO

to pricaj za tebe i tvoje srbalje mi crnogorci ne izlazimo na ispolitizovane iskonstruisane i anticrnogorske proteste.. a vi sto bi da se sakrijete ko “CRNOGORSKA partija” iz BD samo neka ste zdravo!!

Slavko
Gost
Slavko

Ovo je tek pocelo…

gost
Gost
gost

i završilo.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

… i završilo.

Sou zena
Gost
Sou zena

Dps botovi rade nocas trecu smjenu..
Dodajte sendvicice I sokic da preteknu ..Jedan za 30 botova

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

kad vidimo koliko vas ima botovi nam ne trebaju!! :-)))))) ahahahahahahha 17 ukupno.. odbijes inspektore, sekuriti i novinare i jedva 17 grla!!

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Ne bih pomogao baru i baranima ni narodnoj kuhinji u bar ja ću pomoći mojim podgoricanima ili kotoranima.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Moderatore, primi izraze mog dubokog saučešća, da ne kažem sućuti😔 😁

BAY-PAS
Gost
BAY-PAS

Krah je bio onog dana kada su rekli da se neće razilaziti do ispunjenja zahtjeva pa su naprasno odustali,tu je sansa propustena.Sada je za sve kasno.

Asprilja
Gost
Asprilja

Dana 30.09.2019.opozicija je prestala da postoji.Ko u Crnoj Gori pronađe opozicionara čika Velja će da mu da bombonu.

Dkdk
Gost
Dkdk

KAKAV BRE DŽEMAL KUPLJENA ROBA JE POSTAO OVO JE SAMO PREVARA PRED IZBORE DA BI SE NAROD ZBUNIO….

portos
Gost
portos

je li bio marko milacic?

Haris
Gost
Haris

Bio je neko sa kolomboćom na auto??

Bucko pihhh 😂
Gost
Bucko pihhh 😂

Biće to dobro.

Migo
Gost
Migo

Nece opozicija izgubit nijedan glas a ni Dps.. Ljudi su se odavno odlucili za koga glasat samo je pitanje izlaznosti.. Da sam na mjesto stranaka uopste se ne bih reklamirao…bilbordi reklame.. Samo bacanje para

Ćile pihhh 😂
Gost
Ćile pihhh 😂

Biće to sve u redu. Samo da bude mira.

Boris pihhh 😂
Gost
Boris pihhh 😂

Biće to dobro.

Talog
Gost
Talog

E pa ,CDM nije ,,fijasko,,Jos jedan put pre Crnogorsku havnost ,jasno je receno ko je sahranio C.Goru,i uz ciju pomoc. Nemojte se uljulhkivati sa brojem ucesnika,jer je poznato,da ni jedan narod u svijetu,nije podcinjen vlasti,lao mi. Ali taj isti narod,toliko je prevrtljiv,da sam siguran,da ce oni sami sebe doci glave,kao sto su i Kralju Nikoli. Ja sam iz naroda ,i… Više »

Joveta
Gost
Joveta

Talog..jesi li ti sretan sto su nasi preci uz pomoc srbendi dosli glave kralju Nikoli i ukinuli Crmu Goru.Je li tebi cilj da i ova danasnja generacija sa ovim protestima napravi da nestane Crne Gore..Ti i takvi kao ti ,koji zele promijeniti ovu vlast iz razloga da Crne Gore nestane nikada necete uspjeti.Zapamtite ovu vlast mogu srusiti samo Crnogorci i… Više »

Snovi kuca dom
Gost
Snovi kuca dom

Dovoljno je pogledati na you tube “”” TEZINA LANACA “”
Pametnome dosta

Danko
Gost
Danko

Mozda , a mozda cemo ovaj put ( konacno i jednom za svagda ) mi doc glave vama u ime nasega naivnoga kralja koji vas je smatrao za ljude!?!? Ko zna, mozda je vise vrijeme da ostavite narod na mir …

Ceti
Gost
Ceti

Nije uopste bitno koliko se naroda okupilo na ovaj protest, bitnija je cinjenica da u C.G. najmanje 70% gradjana zivi siromasno. Mozda bi trebali malo vise o tome pisat, vaznije je puno, nego da prebrojabate koliko je ljudi na ulicu.

Janko
Gost
Janko

S obzirom da je u podgoricu cetvrtina Crne Gore, pa odes po gradu vidis kafane, kola, telefone, odjecu… ko je siromas sta to pricas??

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Ceti,koliko plaćaš tel.račune u porodici,ja,moje tvoje komšije skoro koliko za hranu.U CG ima oko 1.200.000 registrovanih mobilnih brojeva,svaka porodica ima 1 do 2 automobila živimo siromašno!

Ceti
Gost
Ceti

Niksicanin, ipak ja vjerujem svojim ocima.

KnjazMilos
Gost
KnjazMilos

Toliko o validnost sporazuma o buducnosti, ah ka i svaka vasa posla

PolitikologNK
Gost
PolitikologNK

I ova opozicija zeli da dobije na izborima? Hahahahahahahahahahaha ovo su im svi glasaci

Prč
Gost
Prč

Ovo odgovara opoziciji jer su gradjani jednako nezadovoljni opozicijom.a znaju da gradjanski pokret mora imati strategiju kojom bi doveli do cilja i da u jednom momentu moraju preci u politicki subjekt koji bi im pokupio glasace i oni ostali bez privilegija.zato je podrska opozicije bila samo deklarativna jer ne daju svoje biracko tijelo i oni su razbili ovaj pokret a… Više »

Marko
Gost
Marko

DPS apsolutna vlast na sledece izbore!!!!

Prč
Gost
Prč

I treba jer je to volja gradjana pa sve neka su naopaki,vidi sto radi opozicija,nista.prica pricu 30 godina istu kao i dps i ne pada im na pamet da nesto promijene

Danko
Gost
Danko

Znaci zbog ovakve opozicije mi dodje da GA glasam!!!!!!!!

ProfesorK
Gost
ProfesorK

Nije niko lud da protestuje zbog vasih fiks ideja i laznih i montirani afera u Knezevicevoj reziji

Haris
Gost
Haris

A što će vi ovolike slike, ka da ih je bilo 500.000, a ne samo džemalj i 39 parazita.

cikotic
Gost
cikotic

Ako ti i Abazovic uzivate dok gledate kako sa srpskim zastavama masu pristalice protesta ne uziva svako

almir
Gost
almir

Pola naroda vam ne dolazi jer su vidjeli da su ovi protesti nacionalisticki i protesti preko kojih se samo siri mrznja

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Sto ste protrstovali, protestovali ste aj polako doma

srki
Gost
srki

Perovic na aparatima

crni sin
Gost
crni sin

A cus ne coce nego ce neko doci pa nije narod lud da protestuje s ljudima koji preziru Crnu Goru

Mačak
Gost
Mačak

Vise novinara nego demonstranata

Mrki
Gost
Mrki

Bas imate dosta slika sa dogadjaja…kad ih je bilo vise hiljada samo dvije-tri slicice…bas profi

Rajan
Gost
Rajan

Jada ovoga. ….

Vladan
Gost
Vladan

Narod treba da shvati da mu ne treba niko, dovoljno je da shvati kolika je njegova snaga. Jedino mi sami možemo nešto promijeniti, ostali su svi beznačajni.

Dule
Gost
Dule

Dzemale mici se od opozicije, oni rade sa njima. Treba zabranit svim opozicionarima da se pojave tamo

Sova
Gost
Sova

Problem je što poslije obaranja vlasti treba neko da śedne u te fotelje. Ko? Sadašnja opozicija. Onda smo ga ugasili kao nikad.

Nik
Gost
Nik

A ko će na proteste sa Džemalom , Ratkom, Milkom Tadić…

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Velika primjedba autoru teksta: ovaj članak ima više riječi nego protest učesnika. Zašto? Još će reći kako ih CDM ne tretira sa dužnom pažnjom!😂

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Hocete proteste Dzemale? Ili prihvatate Srbe i naše zahtjeve, ili gubite se.

Dule
Gost
Dule

Bravo doktore. I onda se pitamo sto smo tu dje smo.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Tu smo dje smo jer smo se odrekli srpstva djedova i korijena i sveli na nemoral i bezobrazluk.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kako si ti mudar, CSS! Jesi li razmišljao da postaneš politički analitičar kad porasteš?😂😂😂

Boris
Gost
Boris

Niko srecan ka cdm,

Haris
Gost
Haris

Ja sam srećniji, mogu sa mojim GLE da vozim normalno po gradu, bez parazita i danguba po ulica.

Sve u p.m.
Gost
Sve u p.m.

Vozi vozi voza tebe vlast jer je ona prava slast

PraviCG
Gost
PraviCG

Gleeee hhahahahahaahah

PraviCG
Gost
PraviCG

Gleee hahahhhhaahah

PraviCG
Gost
PraviCG

Gleee hahahahahah

🤣🤣🤣🤣🤣🎶🎶
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🎶🎶

Paraziti se obicno vozaju jer ne znaju za prirodu oko sebe

Nera
Gost
Nera

Ja u kanalizaciji ne živim,nego sa porodociom u svojoj kući.
Vjerovatno ovaj Džemal i slični dolaze iz kanalizacije čim ovako vrijeđaju.

katja
Gost
katja

Cirkus je po ko zna koji put propao

Suncica
Gost
Suncica

Dobro se narod konačno opametio pa nije lud da ide na proteste

Helena88
Gost
Helena88

Prodjoh prije nema ih ni pedesetak i to jedva zajedno sa novinarima

Haris
Gost
Haris

I 39 parazita.

Filip
Gost
Filip

Cega da se odupru sa 83 godine hhahahhaahahahahahabahahbaaababa

Janko🇲🇪
Gost
Janko🇲🇪

Stotine hiljada 😂😂😂😂

Kiks
Gost
Kiks

Narodu su se smucile ove iste face. Nista ih od vlasti ne odvaja.

Niksic
Gost
Niksic

Kakav je nesretni aljeksa becic,iz kuce ga njegovi nece glasati

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Oće mijo bookseeer lscg 1. I majka.
Gljumca majkinoga.

Maverick
Gost
Maverick

Kakav smo mi jad od naroda, godinu pred izbore pokla nam se opozicija medju sobom… Vlast ubijena od afera, vlada kao zombi i ne nazira se zora… A narod snom mrtvijem spava!

Snovi kuca dom
Gost
Snovi kuca dom

Doktorima I profesorima od SJUTRA povecanje plata da ne bjeze preko granice iz svoje korumpirane drzavice…

Lakojeto
Gost
Lakojeto

Ovaj gosovic je bio glavni za biracke spiskove devedesetih. Jos niko nije uspio da ih ocisti od tada kreirane prljavstine a nece uskoro !!!

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Cist dokaz da kod nas nema nikakve gradjanske opozicije.Imamo samo gradjansku vlast.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nemamo gradjansku vlast vec privatnu vlast

Apis
Gost
Apis

50 novinara i 15 djemovih pristalica. Eto kad ne dodje prava opozicija, koliki je njegov značaj. To mu je prava mjera. Nisu ljudi ovce da ih vodaš po gradu.

marius
Gost
marius

Je li ovo protest , djede Pero ?

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

1,2,3 “ljudi”

Aco M
Gost
Aco M

Ima ih svih 184 sa sve primacima saučešća

Marko
Gost
Marko

Kakvi jadi od protesta.

Haris
Gost
Haris

Kad im stigne račun od komunalnog, zbog čišćenja za njima odpada kojeg bacaju, mislim da više neće izlazit na ulicu aaaaaaaahahahahahaha

Ekonomista
Gost
Ekonomista

400.000 ih se skupilo,😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Mrki
Gost
Mrki

Nidje niko…

pizza majstor
Gost
pizza majstor

Tako mi tih silnih afera ,po vama je sve afera,hapsenje milacica jer galami s krova od zaplijenjenog auta ili sto stankovic nece da podnese ostavku jer se neki tamo sekretar poziva na njega dok bjezi od ziranata i kamatasa…

ManchesterUtd
Gost
ManchesterUtd

Dok je ovih besposlicara bice izgleda i protesta.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Bilo bi ih više no su neki šahtovi zarđali pa se nijesu mogli otvorit odozdo da izađu.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Podrska braci od vasega djenerala.

Pencilin
Gost
Pencilin

Jad od podrške za jad od skupa

Sirena92
Gost
Sirena92

Vratio se Dzemal protestima, ode u zaborav san o osnivanju NVO.

E viva
Gost
E viva

Bandite u bajbok, ne mogu kroz grad normalno proci od njih.

Crnogorac45
Gost
Crnogorac45

Sad opet krece uznemiravanje gradjana i blokiranje ulica. Strasno.

Rafaello
Gost
Rafaello

Ne znam sto ovaj narod ocekuje, pa cudno bi mi bilo da Knezevic blagosilja ljude koji su raskrinkali njegovu kriminalnu organizaciju.

Egzodus
Gost
Egzodus

Je li gotov ? Ili da pitamo opet tamo nedje za jedno 10 15 protesta ?

Sve u p.m.
Gost
Sve u p.m.

Bice kad ti EU I NATO daju znak..Mozda te I u rat pozovu ko zna. Kao 90 tih

Iskra95
Gost
Iskra95

E ja ne znam kakve afere ovaj Dzemal spominje, jer ja samo cuh za montaze i tvrdnje odbjeglog tajkuna kojem bi zelja slom vlasti.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Ne da DK pare za dnevnice ne ?

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Jedva cekam kad na vijesti napisu ,,masovan protest preko 20 000 ljudi” hahahahah

Kinez
Gost
Kinez

Samo vi setajte, lijepo je vrijeme, treba udahnuti svjezeg vazduha.

Kaktus
Gost
Kaktus

Cak ni Milacica ne vidim odje,to je najbolji pokazatelj da je protest propao jer onaj ne bi propustio priliku da se baca po betonu i galami za sve pare svijeta

Enesa
Gost
Enesa

Ee i ja sam na prosle proteste isao, dok nijesam shvatio da ovaj narod koriste samo za ostvarenje svojih licnih ciljeva, Knezevic da bi izbjegao odgovornost, a opozicija da bi zauzela fotelje.

FolderoPG
Gost
FolderoPG

Botu iduci put lijepo pises u zenskom rodu. Za tebe nema sendvica veceras za kaznu.

Igor88
Gost
Igor88

Ao ovog blama,kakva ispala. Nisu ovaj put uspjeli da prikupe vise naroda

KOCOBO
Gost
KOCOBO

,,ne donosite nacionalna i partijska obiljezja” dodje im 100 ljudi. A sutra ce pricati da ih sabotira neko i da je neko udbas

Marelica
Gost
Marelica

Dobro je dok vi podrzavate odbjeglog tajkuna i vjerujete njegovim podmetacinama.

InesBD
Gost
InesBD

Na protest dosli samo oni koje su castili po 20e

Leart
Gost
Leart

Vise gledalaca ima na utakmicu arsenala iz tivta nego odje naroda

Prepelica
Gost
Prepelica

Hahahaahahah, crni im je ovo protest nidje niko

Čudo velje
Gost
Čudo velje

Pristigla su oba demonstranta.

Komita
Gost
Komita

Pastir tera ovcice beeee gotov je beeee

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Ihaa bas ih je puno doslo, guraju se po ulici, ne mogu svi da stanu.

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

O kako nam je dzemo kupio novo modernije odijelo,on kao da zaradjuje nesto od ovoga

Liberal
Gost
Liberal

Dje je opozicija odje ,je li iko dosao ?

Stefo12
Gost
Stefo12

E lijepo je poceo,svi da se uvate za ruke ne bi mogli krug oko zgrade sudstva napravit

Pencilin
Gost
Pencilin

Opet?… baš su uporni.

Darko
Gost
Darko

Crnog protesta !!! Nemozete skupiti ni 500 ljudi i o cemu vi pricate .
Ko da se nesjecmo Dzemala od pre ,,,, e jeste smjesni do bola

Sejo
Gost
Sejo

Radite li?

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

Šta će biti sa kurirom nenom on je svima odan

Prč
Gost
Prč

Samo je zalosno sto je i opozicija korumpirana

Send this to a friend