Politika

Filipović: Milošević se upleo u laži, mora da podnese ostavku

Slobodan Filipović

Desi se tako da subotom pred ponoć istražni organi javne funkcionere pozovu da svrate. Na kafu. A da javni funkcioneri upravo u tom momentu šetaju gradom sa hrpom dokumentacije koja se slučajno odnosi baš na slučaj kojim se istražni organi bave, kazao je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Slobodan Filipović.

Kako je naveo, lijepa je to priča o prošlom vikendu Rada Miloševića za one koji vjeruju URI, ali dodaje, “takvih više i nema”.

“Počev od propalog premijera brata Abaza, sve do nižih činovnika, svi su u toj partiji u teškom bunilu, a da je tako najbolje sada govori upravo najnovija izjava samog Miloševića. Dok je proteklih dana pokušao demantovati istinu tvrdeći kako je kod istražnih organa išao u svojstvu građanina, sada kaže kako su mu tamo oduzeli – službeni telefon”, rekao je Filipović.

On je upitao, otkad to istražni organi uzimaju službeni telefon licima koja pozivaju “u svojstvu građanina”?

“Jasno je sve, baš kao i njegov šef, i Milošević se upleo u svoje laži, željeći da odbrani neodbranjivo”, dodao je Filipović.

Takođe, upitaooje “šta je sada još potrebno za Miloševićevu ostavku? Da ga lisicama odvoje od fotelje, kamiona ili kontejnera sa cigaretama”?

“Odstupite Miloševiću, sve je ovo postalo apsurdno, a istraga kojom ćete biti obuhvaćeni – kao što i sami znate – dovešće do rezultata koji ni Vama niti Vašim nadređenima u stranci neće nikako ići u prilog”, zaključio je član Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Slobodan Filipović.

Send this to a friend