Politika

Filipović: Vlada mekim etničkim čišćenjem hoće da anticrnogorska politika ima većinu na sljedećim izborima

Ljubomir Filipović

Ova vlada ne daje izbora ljudima nego da protestuju. Svakim danom naši lideri biraju teme i donose odluke koje dijele i polarizuju društvo. Dok njihovi spin doktori pokušavaju da ih prikažu kao pomiritelje, saopštio je danas analitičar CdM-a Ljubomir Filipović.

On je na Facebooku komentarisao plan Vlade da izmijeni kriterijume za sticanje crnogorskog državljanstva.

<<<Ovo je Vladin recept za nestanak Crne Gore<<<

“Sada je svima jasno da žele da se izbornim inžinjeringom i mekim etničkim čišćenjem pobrinu da anticrnogorska politika ima stabilnu većinu na sledećim izborima. Na ovo treba odlučno i pametno odgovoriti”, poručio je Filipović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Putnik
Gost
Putnik

Upravo to je gospodine ono sto radite sve ove godine. Vi jednostavno ZNATE ko ce za koga glasat. Znate da ce dijaspora za DPS i znate da ce ovi sto ce dobiti drzavljanstvo glasati protiv DPS-a. E u tome je stvar…vise se nece znati za koga je glasao Pero ili Mile ili ovaj ili onaj.To sto je DPS radio upravo… Više »

Vjera
Gost
Vjera

1918 opet

Kotor 5
Gost
Kotor 5

Uzas, bojim se da se ponavlja 1918, samo sa drugim akterima i vremenskom distancom.

Drago
Gost
Drago

Dobro napisaano uz ispravak ,nije meko nego tvrdo da tvrđe ne može biti.Otmu Crnoj Gori imovinu i poklone SPC i Stbiji,sastave Vladu bez Crnogoraca i manjina,zakonom o državljanstvu rješavaju buduće izbore,instaliraju isključivo svoje istomišljenike po dubini i td.Šta bi to trebali tvrđe radit od navedenog.

BosaNova
Gost
BosaNova

Reci to Makronu hahaha

Naroz
Gost
Naroz

@Bosa, što Makronu? Ako je čovjek diplomatski odgovorio na pismo (koje je Krivi pisao inspirisan 1918.) i kurtoazno dao podršku reformama i finansijskom napretku CG, to ne znači da mu je apriorno odobrio sve poteze, naročito ove pokušaje u cilju razdržavljenja Crne Gore… Teško da će vam taj naum proći, i kod nas, a i kod medjunarodne zajednice.

Vladimir
Gost
Vladimir

Hahahha, Makron sjedi kući i čeka poziv..hahahh

Milena
Gost
Milena

Makron vas voli,oslonite se na to,samo da se ne razocarate

Nikopolje
Gost
Nikopolje

Ha ha ha makron nece ma ti i takvi kao ti dobicete kad tad sto vas sleduje😀

Send this to a friend