Politika

Formiran Inicijativni odbor Crnogorske građanske akcije

Cetinje

Danas je na Cetinju formiran Inicijativni odbor Crnogorske građanske akcije (CGA), političke partije u osnivanju za opštinu Cetinje. Koordinatorka Inicijativnog odbora je Ivana Pajović, koja je ujedno i koordinator u Liderskom timu CGA, saopšteno je iz ove partije.

Prema njihovim riječima CGA je partija koja se bori za sekularnu, građansku, antifašističku i multinacionalnu Crnu Goru.

“Nastala kao odgovor u vremenu ugroženosti ustavnih vrijednosti, temeljito je opredijeljena za zaštitu državno-nacionalnih interesa, kulture i identiteta, za društvo jednakih šansi i napretka”, navode iz CGA.

Kako dodaju,ustrojstvo CGA je jedinstveno na političkoj sceni.

“Lišeno je partijskih kalupa i jednoumlja, pa uz takvu organizaciju protok ideja od građana do liderskog tima je direktan. Kroz nove koncepte djelovanja CGA je istinski okrenuta svakom pojedincu i odbrani građanskih vrijednosti”, kazali su iz CGA.

Inicijativni odbor CGA, kako zaključuju, čine ugledni Cetinjani i Cetinjanke, nekompromitovani pojedinci koji su se okupili, ne kalkulišući sa temeljnim vrijednostima, definisanim Ustavom i osnovnim ljudskim principima..

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Smijurija
Gost
Smijurija

Kako se ovo razlikuje od Patriotsko komitskog saveza i Inicijative 21 Maj?

Pravnik
Gost
Pravnik

Cestitam! Hocete li vratiti Cetinjski manastir narodu ako osvojite vlast?

Send this to a friend