Politika

Forum mladih SDP: Jake države ne zatvaraju oči na odliv mozgova

Foto: SDP

Forum mladih Socijaldemokratske Partije Crne Gore održao je danas pres konferenciju povodom kampanje “Zajedno za bolji region”, koja se sprovodi u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Srbiji.

Kandidatkinja za poslanicu Marijana Čvorović kazala je da su, kao dugogodišnji, kredibilan, partner ljevičarskih partija u regionu, Evropi ali i šire zajednički kreirali programski dokument “Zajedno za bolji region” čiji je cilj da istim glasom ukažu na probleme koji su u svim državama istovjetni.

“Odlazak mladih iz država Zapadnog Balkana je jedan od najvećih problema sa kojima se naše države suočavaju i čije posljedice će ostaviti nesagledivu štetu našim društvima. Bez jake omladine nema svijetle budućnosti u Crnoj Gori“ , navela je Čvorović.

Kandidat za poslanika na listi SDP – Jaka Crna Gora Emir Hadžimušović rekao je da jake države ne zatvaraju oči na odliv mozgova.

“Jake države ne dozvoljavaju da iz njih nepovratno odlazi ono najbolje – njihova omladina. Crna Gora biće jaka onda kad spriječi odlazak mladih. U sklopu kampanje SDP – Jaka Crna Gora obišli smo sve naše opštine i razgovarali sa mladima nudeći im održiva rješenja za njihov ostanak u Crnoj Gori. Samo takvim odnosom prema njima možemo računati na bolju bućnost svih nas. Crnogorska omladina ne treba da utka svoje znanje i vještine u dodatan prosperitet Amerike, Njemačke ili Luksemburga, oni moraju da ostanu ovdje jer su potrebni Crnoj Gori“, izjavio je Hadžimušović.

Projekat Zajedno za bolji region kreirale su i sprovode SDP Crne Gore, SDP Bosne i Hercegovine, SDSM Sjeverne Makedonije i DS iz Srbije podržani od strane Laburističke Partije Velike Britanije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LORENA
Gost
LORENA

Zajedno za bolji region ! Bravo SDP !

IVA
Gost
IVA

Jake države ne dozvoljavaju da iz njih nepovratno odlazi ono najbolje ! TAKO NI SDP NECE DOZVOLITI !

Ananas
Gost
Ananas

“Odlazak mladih iz država Zapadnog Balkana je jedan od najvećih problema sa kojima se naše države suočavaju i čije posljedice će ostaviti nesagledivu štetu našim društvima. Bez jake omladine nema svijetle budućnosti u Crnoj Gori“ , kandidatkinja za poslanicu, Čvorović je skroz upravu, puna podrska za mlade i za SDP !

Enter
Gost
Enter

Bez jake omladine nema svijetle budućnosti u Crnoj Gori. Bravo Marijana ! Tako se vodi SDP

Send this to a friend