Politika

Funkcioneri DPS-a sa mještanima obišli nove saobraćajnice u Šušanju

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar Dragoslav Tomanović i predsjednik Opštine Dušan Raičević sa odbornicima, koordinatorima i predsjednicima mjesnih odbora DPS Šušnja danas su u okviru redovnih aktivnosti obišli lokaciju nedavno završene saobraćajnice u dijelu naselja Čačci i razgovarali sa mještanima.

Opština Bar podržala je inicijativu stanovnika ovog naselja, pa su građani uz pomoć mjesne zajednice i stručne pomoći opštinskih službi postavili cijevi za odvođenje atmosferskih voda i izvršili pripreme radove, a Opština je izdvojila 71.000 eura za asfaltiranje pomenute dionice u dužini od 1.100 metara.

Tokom obilaska, građani su iskazali veliko zadovoljstvo i zahvalnost lokalnoj samoupravi na razumijevanju i podršci za realizaciju ove investicije.

Predsjednik Opštinskog odbora Dragoslav Tomanović kazao je da je DPS posvećena rješavanju svih pitanja koja su od ključnog značaja za život građana.

“DPS je najspremniji politički subjekt da inicijative građana realizuje kroz konkretne aktivnosti, a mjesto za iznošenje predloga, pronalaženje prioriteta i rješenja su sastanci mjesnih odbora DPS-a”, rekao je Tomanović.

Zahvalivši mještanima na inicijativi koju su pokrenuli da bi rješili problem odvođenja atmosferskih voda, Tomanović je kazao da je ona razmotrena detaljno, i uz regulisanje odvoda atmosferskih voda, obezbijeđeno je i asfaltiranje ulice.

On je potvrdio spremnost za nastavak podrške inicijativama sugrađana koje značajno unapređuju kvalitet života, i istakao da je zajednički interes rješavanje svih potreba koje mještani budu prepoznali.

Predsjednik Opštine Dušan Raičević podsjetio je da su se u proteklom periodu u mjesnu zajednicu Šušanj uložila značajna sredstva.

Pored ove saobraćajnice završeni su radovi u ulicama Anta Đedovića i Omladinskoj ulici, u ulici Glavanovića, Crnogorskih serdara, saobraćajnica duž korita rijeke Željeznice a u skorijem periodu će biti asfaltirana i Ulica Nikole Lekića (od kružnog toka do škole) u punom profilu sa trotoarima i novima ivičnjacima.

Kako je saopšteno iz ove partije, na današnjem susretu funkcionera DPS i mještana Šušnja razgovarano je i o daljim infrastrukturnim projektima za ovo naselje, pa je dogovoreno da se u narednoj fazi izradi dokumentacija za novi projekat vodovodne i kanalizacione mreže, kao i da se asfaltira saobraćajnica u dijelu naselja Donji Čačci.

Programom mjesne zajednice za naredni period planirana je sanacija i asfaltiranje ulica za Peranoviće, Carviće i Gromaniće, kao i saobraćajnice koja se nastavlja duž korita rijeke Željeznice.

“DPS Bar će u i u narednom periodu, u kontinuitetu, obilaziti naselja i razgovarati sa mještanima o radovima koji se realizuju,i o onima koje je potrebno planirati u sljedećim fazama. Lokalna samouprava na čelu sa DPS-om će realizovati sve projekte koji su predviđeni Akcionim planom za realizaciju investicija, kako u mjesnoj zajednici Šušanj, tako i na području čitave barske opštine”, navode iz ove stranke.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Madrac
Gost
Madrac

Najljepsi i najbolji grad pod Rumijom tri vjere.da smo zivi i zdravi svi.Eviva

Madrac
Gost
Madrac

Ej Barani tresnja visnja nemoze nam niko nista ,nema Bara do cara’

Baranin
Gost
Baranin

Predizborno pumpanje.

Rt Volujica
Gost
Rt Volujica

Da je nekima samo da kažu da ništa u grad ne valja. Da im se sve do kuće popravi ne bi valjalo – jer mi smo proklet narod.

Rajko
Gost
Rajko

Bravo za Dusana , covjek radi za Bar ! Novi Mugoša

Samo istina
Gost
Samo istina

Ovo je DNO DNA.Zloupotreba narodni para.Kako imaju pravo da sebe prupisuju ako C mi Mesne Zajedbice Opste une.
Po am se,kako ih nije sramota.

gwido
Gost
gwido

Najbolji preds.opstine ikad,samo ne shvataju barani u cemu-ima tu moc da je neprimjetan

Kružni
Gost
Kružni

Dok god se završavaju poslovi ne moram, a ni ti Tartalja nikad nikog viđet.

gwido
Gost
gwido

Haha a koji to?

Kružni
Gost
Kružni

Nadam se da ih ti ispred tvoje kuće gledat nećeš trtljavi Tartalja

Ko? Ja!
Gost
Ko? Ja!

Ovako su i Zarka hvalili

Kekec
Gost
Kekec

Nešto se i rješava, aj sa srećom!

Send this to a friend