Politika

Gašparikova čestitala Bečiću: Radujem se budućoj saradnji

V. d. rezidentna koordinatorka Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori, Daniela Gašparikova čestitala je Aleksi Bečiću izbor na mjesto predsjednika Skupštine Crne Gore.

“U ime Ujedinjenih nacija u Crnoj Gori, želim da vam čestitam na rezultatu ostvarenom na Parlamentarnim izborima i imenovanju za Predsjednika Skupštine. Ujedinjene nacije rade u partnerstvu sa institucijama i narodom Crne Gore kako bi podržale zemlju u unaprjeđivanju nacionalnih razvojnih prioriteta, u skladu sa Agendom za održivi razvoj do 2030. i njenim obavezama u pogledu ljudskih prava”, napisala je Gašparikova u čestitki.

Kazala je i kako se raduje budućoj saradnji te iskazala punu podršku Ujedinjenih nacija Crnoj Gori u ostvarivanju Agende 2030.

“Obradovalo bi me da se, u prigodnom trenutku, sastanem sa vama u svojstvu rezidentnog koordinatora UN-a, a želim i da se sastanem sa svim parlamentarnim strankama u budućnosti. Želim vam sve najbolje u vašem mandatu i budućem radu”, zaključuje se čestitki.

 

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
IgorTonyPlagijator
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Igor
Gost
Igor

Trebalo bi da je sramota
Čestita osobi koja je 4g primala platu, radila u pozadini protiv države, građana, SVIH PREDLOGA EU, a ni jedan put nije kročila u Skupštinu.

Plagijator
Gost
Plagijator

Osoba koja cetiri godine nije usla u Skupstinu a uredno je uzimala svaku platu i koristila sve beneficije od drzave i koja nema dana staza postade Predsjednik Parlamenta. Mada, gori su ovi bjelosvjetski koji mu cestitaju. Sramno.

Tony
Gost
Tony

Svaka čast na komentaru. Što je najgore od svega bojim se da su ga isti doveli.

Send this to a friend