Politika

Gazivoda: Razišli smo se zbog tajminga za neke odluke

Ivan Gazivoda

Nakon što je objavljeno da je dr Ivan Ivanović napustio klub odbornika Socijaldemokrata na Cetinju, zbog, kako je kazao “razlika u stavovima sa nosiocem liste te partije dr Ivanom Gazivodom” reagovao je šef cetinjskih Socijaldemokrata.

<<<Ivanović napustio odbornički klub Socijaldemokrata<<<

“Dr Ivan Ivanović i ja smo se razišli po pitanju tajminga za neke odluke. Želim da mu zahvalim na svemu što je uradio za Socijaldemokrate, kao i na doprinosu za izborni rezultat koji smo postigli na novembarskim izborima”, kazao je dr Gazivoda.

On je naglasio da je apsolutno netačna izjava koju je dao neko u ime Socijaldemokrata, da je dr Ivanović napustio Klub odbornika SD-a na Cetinju “zato što nije dobio mjesto direktora bolnice”.

O daljem status Kluba odbornika SD-a, kao i obavezama odbornika SD-a dr Ivana Gazivode, kao i sada već nezavinsnog odbornika dr Ivana Ivanovića prema skupštinskim radnim tijelima znaće se nakon izbora sekretara Skupštine prijestonice, i konsultacija sa njim.

Novo zasijedanje Skupštine prijestonice zakazano je za ponedeljak 30. april.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Koga nema bez njega se moze.

Ljuta
Gost
Ljuta

nejasno mi je da bilo koji doktor humanista moze biti clan SD osim iz neke kiristi…zato u vezi oba ova dr. sapienti sat

veki
Gost
veki

Gazivoda je bio direktor bolnice, sad je renovirana ,opet bi on direktorovao a neće da prizna

Aha
Gost
Aha

Ispalio vas DPS? 🙂 Ako.

veselin
Gost
veselin

Ovo je strašno što čini Gazivoda. Juče nagrdi Ivanovića da je napuštio SD jer nije postao direktor bolnice. Danas se osvijestio da je ofirao sebe i SD kojima je stalo samo do direktorskih mjesta. I sad mu je kriv “NEKO”, ko je dao izjavu uime SD. A neka Gazivoda, ti svarno misliš da te neko vjeruje. Nemoj davat više izjave,… Više »

gagi
Gost
gagi

Ajde Gazivoda batali te blefove,svi vi u klubu SD nijeste u stanju PET MJESECI preuzeti funkice koje su vam pripale po dogovoru sa DPS-om,nego oni i dalje ROVARE i rade po SVOME,a vi,vi ste klasicni PRIVJESAK.Postenije bi bilo da ste pustili opziciju da preuzme vlas na Cetinju,nebi gore bilo nego sto je sad,ali PUSTE STOLICE zakovaste pri “OBRAZU”mislim na vas… Više »

Iva
Gost
Iva

Gagi, opusti se. Idi obrni nesto, pusti politiku, snaći ce se oni i bez tebe i bez sd-a. Život brzo prodje.

Send this to a friend