Politika

Glavni odbor PzP dao podršku Medojeviću za novi mandat

Glavni odbor Pokreta za promjene dao je, na jučerašnjoj sjednici, podršku predsjedniku PzP Nebojši Medojeviću za novi mandat.

Kako je saopšteno iz te partije, na dnevnom redu sjednice našao se i predlog kandidata za članove GO, predlog izmjena i dopuna Statuta PzP-a, kao i usvajanje godišnjih finansijskih izvještaja.

“Glavni odbor usvojio je i izglasao tačke dnevnog reda, a u cilju održavanja redovne izborne Skupštine Pokreta za promjene, koja će biti održana u petak, 22. marta”, kazali su u PzP.

Ističu da je Glavni odbor stranke podržao i aktuelne proteste, imajući u vidu da su lideri Demokratskog fronta, članovi GO, njihovi aktivisti i simpatizeri od 2015. godine učestvovali u organizovanju protesta protiv režima, te više puta pozivali opoziciju na takav vid borbe, s obzirom na to da je, kako ocjenjuju, to “jedini način koji je preostao za rušenje diktatorskog i autokratskog režima”.

“Takođe, zbog te naše borbe, lideri, funkcioneri, aktivisti i njihove porodice, osjetili su jake udarce institucija Crne Gore koje režim koristi za politički progon neistomišljenika. Uprkos tome, želja za promjenama i upornost nisu izostali, pa će GO PzP nastaviti sa nedvosmislenom podrškom građanskim protestima”, poručili su iz PzP.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sve je isto
Gost
sve je isto

ima li su 12% a sad 0,002…nista od onoga sultan umjesto sultana

Velimir
Gost
Velimir

Možete se pozdraviti sa njim na MALO duze vrijeme!

Vesko Pejović
Gost
Vesko Pejović

Aaauh! Baš dobra odluka! Gledamo se znači i dalje.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Zar Medova strančica ima članstvo? On je fenomen, jer je kompletno članstvo nagurao u skupštine, državnu i opštinske. Smiješno!

Po drška!
Gost
Po drška!

Tako je! Sa Medom do nula glasova!

Zoran
Gost
Zoran

Sa saradnikom zemunskog klana medom da se menja vlast nema sanse.

Monitor
Gost
Monitor

Toliko da mu se ne zamjere, ionako će u Spuž.

PetarPan
Gost
PetarPan

Osjeća li gazda medo jake udarce ko oni što idu za njim.U koju luku su njegove akcije.Ili jado živi od mizerne plate poslaničke države koju ne priznaje…

Send this to a friend