Politika

Glavno odbor DPS-a usvojio više dokumenata

Glavni odbor DPS-a je na jučerašnjoj sjednici usvojio  jedan broj stranačkih dokumenata i to su Poslovnik o radu Glavnog odbora, Odluku o obrazovanju Političkog savjeta kao i Odluku o formiranju komisija Glavnog odbora.

“Na sjednici najvišeg partijskog tijela bilo je riječi o predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, kao i o drugim aktuelnim političkim temama”, saopšteno je iz DPS-a.

Na juče održanoj sjednici Glavnog odbora DPS, kako je CdM već objavio, izabran je sastav Predsjedništva partije koji čine: predsjednik DPS Milo Đukanović, potpredsjednici Sanja Damjanović, Ivan Vuković, Jevto Eraković i Abaz Dizdarević, šef Kluba poslanika u Skupštini Crne Gore Danijel Živković, kao i Andrija NikolićAleksandra Vuković, Predrag Bošković, Aleksandar Žurić, Nermin Abdić, Zoran Pažin, Nikola Rakočević i Draško Došljak. Dva člana ovog partijskog tijela, biće naknadno izabrana.

Na sjednici je konstatovano da je na Kongresu Demokratska partija socijalista napravila značajnu kadrovsku obnovu koja predstavlja snažan kapital i garanciju za uspjeh u narednom periodu.

“Usljed poznate epidemiološke situacije, uz poštovanje svih zdravstvenih mjera, sjednica Glavnog odbora je održana iz dva grada, putem video linka”, zaključuju se u saopštenju DPS-a.

Send this to a friend