Politika Ektremne desničarske trol stranice tvrde da su imale jaku podršku sa strane

Gojko Perović i SPC blagosiljali, ambasada Velike Britanje otvorila Facebook nebo!?

Sudeći po vlastitim hvalisanjima, neke desničasrke trol stranice, koje su tokom ove godine imale niz uvredljivih i šovinističkih objava na tviteru i Fejsbuku, imale su tajnu, ali vrlo jaku podršku nekih stranih organizacija i institucija, piše Pobjeda.

Pop Gojko Perović sa autorima trol stranice stariliberal

Tako su se na jednom postu na Fejsbuku anonimni autori stranica Stariliberal, Mimistarstvo, Neprijatni, Transfer blama i desetine drugih trol stranica javno pohvalili da su dobili zvanični blagoslov Srpske pravoslavne crkve.

U dokazivanju te tvrdnje objavili su i fotografiju sa popom SPC Gojkom Perovićem koji zaštitnički stoji iznad njih, dok su dvojica kreatora stranica sakrili identitete prekrivajući svoje likove – slikama štrumfova.

<<<Kako Vijesti koriste desničarske trol stranice protiv Đukanovića<<<

Da bi pokazali koliko se cijeni njihov rad u propagiranju litija SPC i u podzemnoj borbi protiv crnogorske vlasti, autori su izašli sa objavom: “Naša grupa je dobila zvaničan blagoslov Crkve za njen rad! Uskoro ćemo imati susret i sa mitropolitom tim povodom. Živjeli i naša sloga biće poraz vragu!“.

Trol stranica sa istom ekstremističkom, šovinističkom koncepcijom – It was very unpleasant/ Psalam 118 – pohvalila se i međunarodnom podrškom. Tačnije, tvrde da su imali pomoć od – Ambasade Velike Britanije u Podgorici!

“Kako sam pregazio posljednjih 7 dana. Doduše, rekli su nam iz ambasade Britanije da ćemo imati otvoreno fejsbuk “nebo“ i da ćemo moći nesmetano da djelujemo po internetu do 01. septembra. Ovo je prvi put da nas nisu zajebali do sada“, slavodobitno je kazao autor stranice It was very unpleasant/ Psalam 118.

Da li je i što Ambasada Velike Britanije u Podgorici zaista pomogla da se kroz trol stranice podigne borba protiv vlasti Mila Đukanovića – za sada nije moguće saznati. Povodom ovakvih objava Pobjeda će se obratiti Ambasadi Velike Britanje za komentar.

Istovremeno, britanska ambasadorka Alison Kemp je bila i lično pomenuta u jednoj objavi na trols tranici neprijatni: uz sliku ambasadorke objavljen je njen navodni citat u kojem ona tobože govori o susretima sa liderima opozicije, posebno Aleksom Bečićem.

“Dolazili su mnogi da kukaju i plaču kod nas u Ambasadu. Aleksa se nije vadio jedno vrijeme, bukvalno sa išla u drugu kancelariju kad on dođe. Rekla sam im da ćemo završit nešto, ali da moramo neke stvari iz temelja da mijenjamo. Zbog toga smo unajmili neprijatnog za menadžera kompletne opozicije koji će biti most između javnosti i poslanika“, hvališe se Neprijatni na svojoj stranici.

Jasno je da ambasadorka jedne od država kvinte nikada ne bi sebi dopustila da daje ovakve vrste izjava i djeluje neizvodljivo da anonimac kao što je autor stranice neprijatni ima nekog uticaja na politiku Ambasade Velike Britanije.

Ali, nije baš pohvalna činjenica za Ambasadu Velike Britanije što ih je više desničarskih, šovinističkih trol stranica pominjalo se i zahvaljivalo na podršci. Pri tom, Alison Kemp je jedina diplomatska predstavnica država kvinte koja se pominje u ovakvim objavama!?

Čak u procjenama vlastitnjihovog uticaja na izborne rezultate kalkulišu da su svojim predanim radom donijeli opoziciji nekih 2 do 2,5 odsto glasova. Možda je i to neka vrsta samopromocije, ali brojke koje su prikazane jesu indikativne. Tako, na primjer, od 25. do 31. avgusta, prema podacima koje je objavila trol stranica It was very unpleasant/ Psalam 118 doprla je do – 285.705 ljudi!

D.Đuranović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Uglavnom, crnogorski blok nema ni fb ni youtube kanal niti iko to predstavlja niti prati.
Djeca ne znaju koja je cg zastava, himna….
Veliki pozdrav

Piksi
Gost
Piksi

Vise popova u medijima nego modelsica i estradnih umjetnika, zlo

Milos
Gost
Milos

Gojko ka Gargamel sa velikim strumfom

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

haha😀😀😀

Śan
Gost
Śan

O gojko da te pitam jesi li srbin ili posrbica ili srbijanac?Za mene su posrbice potonja nacija izrodi.

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Pitaj Njegoša,, e isto to

Amfi Risto
Gost
Amfi Risto

Da pita Njegosa, da ja tebe pitam, zastidje li se kad ti srbijanski pop iscera iz Cetinjskog Manastira Princa Nikolu Petrovic Njegos kad prvi put dodje u Crnu Goru, kako te nije stid da spominjes Njegosevo ime?

Laki
Gost
Laki

Petar II je bio crnogorski vladar i CG mu je bila na prvom mjestu.A što se tiče sentenci ,aći ćeš raznih.Ima ona o nemanjama,muratima i bonapartama.Njegoš veli:CG ne haje ni za nemanje,ni za murate ,ni za bonaparte…Oni svi biše i preminuše ,a CG ostade dovijeka.

Doko
Gost
Doko

Да је вјечна велика СРБИЈА

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Peroviću,ne protiv crne gore,ako si crnogorac ko što veliš ???Pomozi svojoj zemlji bit će ti zahvalna za navijek!?

Branko D.
Gost
Branko D.

Evo pomaže, ili ne vidiš ili si slijep pored oči!

Crnogorac pravi
Gost
Crnogorac pravi

Stado koje ima ovakvog pastira nema razloga za strah !
Rekoše to Crnogorci 26.12.2019 i to se i obistinilo na 30.08.2020.

Posrbica3'13
Gost
Posrbica3'13

@srbijanac rece moja baba budalu ne treba trazit ona se sama javi..

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Bjezi bfe da te ne gledam sotono

MaśaNk
Gost
MaśaNk

Jel se bješe Mirašu zapalilo auto prije neki dan?

ok coral
Gost
ok coral

znaci vise nisu popovi nego strumfovi !

Podgorica
Gost
Podgorica

Isti su !!!

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Jedina greska vladti je sto su se vise brinuli u koju ce fotelju smjestit guzicu poslije izbora nego u vezi izbora. E to je sad Milo ukapira i vidio. Bice velike cistke u DPS sigurno. A narod je izigran jer da se sad ponove uzbori nikad vise nebi ovo imali. I u vlasti sadasnjoj su svjesni da ako ne maknu… Više »

SerZile
Gost
SerZile

Karlito, DPS posle ovih izbora, nakon što se formira nova vlada i nakon što se očiste birački spiskovi, onemoguće ucjene i pritisci na zaposlene u državnoj upravi i privatnim firmama povezanih tajkuna, očisti javni servis i medijska scena od režimske propagande , neće imat ni 10% glasovaa u biračkom tijelu . Džabe će im bit sva promjena kadrovske politike, to… Više »

Opa
Gost
Opa

Procerati sve neprijatelje države CG !

Mir braćo mir
Gost
Mir braćo mir

Zar i ambasadu UK?

Crnogorac pravi
Gost
Crnogorac pravi

Brzo ćemo te išćerat ne brini .

MNE ❤🇲🇪💚
Gost
MNE ❤🇲🇪💚

Nisam pogledao epizodu u kojoj Gargamel grli Štrumpfove.

Śan
Gost
Śan

Posrbice gojko.

Crnogorac pravi
Gost
Crnogorac pravi

Kako je u Rožaje?
Ima li snijega ?

SasaNK_ME
Gost
SasaNK_ME

@srbijanac pravi ne boj se traktor dobro gazi snijeg a ja cu ti sponzorisat gorivo.

Vuk
Gost
Vuk

Na Cevo ga nema…mozda u Lajkovac ili Zitorodje

Luka
Gost
Luka

Vlasti su ,svakako,potcijenile tu vrstu kampanje,ali su i bez toga mogli dobiti, da su se bolje grupisali pred izbore i izbjegli rasipanje glasova.

Radius
Gost
Radius

Znači ŠTRIUPŠOVI su dijelom krivi što je Milo izgubio hahaha.
Možda ih sretne u šumu

Jacg
Gost
Jacg

Bices i ti u sumu no ne kapiras kad budes cekao dinare

bonaca
Gost
bonaca

Bez ambasada u kolonijama se i ne desava nista.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

dogovorili su crnu goru za kosovo to zna svako …samo da bajden pobijedi u americi i eto promjene

Natalija
Gost
Natalija

Sory,pobjedjuje Tramp sigurno!

vjecna da je
Gost
vjecna da je

natali opusti se vidjecemo

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Prevarantska posla i crkva i trolovi.

Hijo
Gost
Hijo

Ne moze Ambasada sama otvoriti FB “nebo”.

Anonimous
Gost
Anonimous

Tako je, ali nemamo problema, ovo je vrijeme kada Crna Gora treba da se pročisti kao feniks. Vrijeme žestoke istine. Četnici su se pokazali. ‘Vjernici’ takođe. Sada je vrijeme ‘eksperata’ i preletača. Na kraju, svako će pokazati svoje pravo lice. Baš me interesuje Dritanovo i Bečićevo pravo lice. Dža ili bu?

Kiro
Gost
Kiro

Ne znam koliko imaju veze sa ovakvim stranicama, ali sva prica oko boravisne logistike DK-u ovoliko vremena, postupak Interpola neposredno pred izbore bez zvanicne odluke Britanije o (ne)izrucenju ili povlacenja zahtjeva iz CG, rotacija ambasadora pred izbore itd. ukazuju da nije nemoguce da se “ispod zita” nesto desavalo dok je na povrsini “cvjetala ljubav i podrska”. Kako god, vazno je… Više »

Marina
Gost
Marina

Englezi su notkovi,svakog zeznu.

Postar
Gost
Postar

Istina ziva. Kemp se inace dva puta za pola godine sastala sa Amfilohijem na njen zahtjev, prva cestitala ns rezultatu izbora… i Rajnke je imala svoju ulogu, ovih dana ubi nas sa onom us embassy reklamom dje nam cestita slobodu

-RESTART-
Gost
-RESTART-

Nema tu ništa originalno i posebno, oni samo kopiraju isprobanu taktiku Alt-right, posebno Stormera Anglina i Weeva. To su Amerikanci vrlo brzo i lako riješili ali mi nemamo ozbiljne institucije koje ne shvataju vrijeme u kojem živimo.

Rasko
Gost
Rasko

Tacno. Velika slabost nasih institucija i partija na vlasti je sto ne kapiraju jos uvijek znacaj drustvenih mreza u formiranju javnog mnjenja (Da ne govorimo o njegovom znacaju u doba Korone). Oni misle da je stvar u tome da sad objave preizborne spotove i na FB. A FB nije televizija. Tu mora da postoji ozbiljna interakcija sa konzumentima. Postoji more… Više »

končar
Gost
končar

A kada dođe Gargamel? Biće bježanije.

Dr.Istina
Gost
Dr.Istina

Gargamel (Milo) iz šume?

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Sta sve Srbi nece izmisliti. 😂🇲🇪💪

Mi smo
Gost
Mi smo

Dps su pobjedili trolovi i strumpfovi!
Snorkijevci?

Njegoš
Gost
Njegoš

DPS nije još niko pobijedio, ima najviše glasova.

Luka
Gost
Luka

DPS je pobijedio glib koji su ostavili iza sebe,ali i tako su gurali 20 godina,jer su oni Crnogorci koji nisu interesno vezani za njih vjerovali da su manje zlo od četnika.Što je donijelo prevagu opoziciji?Kletve,po mome mišljenju.Jedan dio građana CG je ,nažalost primitivan ,i kletve SPC su upalile.

Katunjanin
Gost
Katunjanin

E moj perovicu nijesu cuci takvi ali u svako zito ima kukolja

Crnogorac pravi
Gost
Crnogorac pravi

Nijesi ni ti Cuca .

Katunjanin2
Gost
Katunjanin2

Ja jesam i podržavam Kanonski priznatu Pravoslavnu crkvu. Gojko, Neprijatni, V.Britanija samo naprijed!

Neo
Gost
Neo

Pa te stranice nema ko ne cita i do koga ne dopiru na inst/face.. I to su jako popularne jer imaju objava dje te bukvalno dovedu do placa od smijeha. Meni je licno namilija ova zadnja dolje sto se vidi – Pogrebne i kladionicarske usluge Podgorica 😂😂😂 ali i Neprijatni je popularan nema sto … Ne moze se zabraniti satira… Više »

PitamSe
Gost
PitamSe

Ti prijatelju ne citas pazljivo ako ti je ono šala

Njegoš
Gost
Njegoš

Bogomi evo Abazović Dritan najavljuje zabranu slobode govora, od CDM, RTCG,..

Luka
Gost
Luka

Istina je.Ali se realnost sada mijenja i opozicija je postala vlast,meta.Oni su stvoreni i ovako za isnijavanje,a kada postanu establišment,biće još izloženjii kritici.ali strana koja je crnogorski orijentisana mora koristiti mogućnosti interneta.

Jacg
Gost
Jacg

Ja ne kapiram sta ti je odje smijesno..prije ili kasnije i ti ces biti na tapetu od istih sa stranice samo se te smi i cekaj..

tamanmi
Gost
tamanmi

Osim sto su osilili cetnici na iternetu, moze se naslutiti da djeluju u skladu sa svojim mentalnim sposonostima i gramatikom organizovano doduse narodski receno uzbicili su …imali su pomoc iz srb dan danas je komentari su uglavnom iz srb ili izbjeglica iz cg i posrbica.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Teško da ti možeš kome pričati o gramatici

Korisnik
Gost
Korisnik

Jel ti nekom pricaš o gramatici? Hahahah, malo se preispitaj.

Jacg
Gost
Jacg

Bravo slazem se OPSTA JE HAJKA NA CRNOGORCE I TO JE REALNOST..svaki dan eskalira u vece napade i uvrede

Markoza
Gost
Markoza

Cinjenica je da se u Engleskoj plasiraju koje kakve price o CG. Nije u redu da jedan diplomata ako je to upste radila mijesa se toliko u politiku CG. Isto tako u Engleskoj se culo o Gojku Perovicu kako i na koji nacin ne znam ali se ipak prica o litijama o zokanu o izborima i to su dobro upuceni.

Kikiriki
Gost
Kikiriki

A Dule? Nije ništa rekao?
Milo je sve najbliže izdao i to mu se obilo o glavu.

Milos
Gost
Milos

Ahahahahahhahaha jel realno ovo ahahahahhahaha

rekbu
Gost
rekbu

ja ne vjerujem , izvristah danas ,dajte da mijenjamo vlast na svakih mjesec dana , ovo je ludilo sto se procitat moze 😀

gru
Gost
gru

Kuku cime se bavite. I onda nam je cudno dje smo, kad nam je udarna vijest ima li saljiva stranica podrsku crkve 🙂 Stvarno smo cudan narod, kad je ikome medju nama palo na pamet da je ovo vijest koju vrijedi istraziti, pisati, citati.

Jacg
Gost
Jacg

Nijesu druze moj ni litije i avetni amfilohije bili vazni pa sad treba U SRED MOJEEE ZEMLJE da gledam koja avetinja ce mi glavu razbit..prosla je sala davnooo

Send this to a friend