Politika

Gorčević: Vuković da se izvini Raduloviću zbog podrugljivih komentara

Maida Gorčević

Filip Radulović je odrastao i obrazovao se u SAD.⁣ Osnovnu i srednju školu je završio u San Francisku, a diplomirao je na Univerzitetu Kalifornije u Dejvisu. Nakon fakulteta radio je za neke od najvećih svjetskih kompanija u oblastima biotehnologije, automobilske industrije i zelene energije, uključujući i kompaniju “Tesla”. Zbog činjenice da je decenije života proveo u inostranstvu, Radulović ne govori tečno maternji jezik, kazala je Maida Gorčević, članica Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

>>>Vjerovali ili ne, ovo je odgovor kako namjeravaju da sprovedu program Evropa sad 2>>>

“Međutim, Ivan Vuković se sinoć, u svom maniru, narugao toj činjenici nakon Filipovog gostovanja na RTCG. Ipak, to mnogo više govori o ličnom karakteru i političkoj kulturi bivšeg gradonačelnika. Umjesto da pokaže zadovoljstvo što je jedan mlad, obrazovan i uspješan čovjek iz crnogorske dijaspore odlučio da se vrati u svoju domovinu i da mu oprosti “krimen” zbog nedovoljne rječitosti na našem jeziku, bivši gradonačelnik nad tom činjenicom podrugljivo likuje”, navela je Gorčević.

Kako je istakla, dokazao je Ivan Vuković, još jednom, da je za njega i njegovu partiju crnogorska dijaspora samo glasački “džep” i birački resurs, čijim će se pripadnicima zbog nedovoljne elokventnosti ili greške u padežu, privatno izvjesno narugati.

“Ovaj put se, ovom univerzitetskom profesoru, omaklo da to ipak učini javno. Pozivam bivšeg gradonačelnika i nesuđenog v.d. predsjednika DPS-a da uputi izvinjenje Raduloviću i time sačuva makar profesorski integritet”, poručuje Gorčević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Kako ga odbrani… bolje da ga pustis da se sam rani

Loš
Gost
Loš

Ako djeluje kao robot iz 1967 što ste ga poslali d vas predstavlja na javnom servisu ?Da ga onaj iz DPS nije učinio smiješnim vjerovatno se ne bi ni javljali

Neko
Gost
Neko

Mozete li da ga zamolite da odgovori na isto pitanje na engleskom? Mi dobijemo odgovor, on dodje do punog izrazaja i svima super.

Blok 5
Gost
Blok 5

Auuuu bolje da ga nijesi branila !
Sto ga saljete u emisiju kad ne zna tečmo Crnogorski jezik? I ne nije podrugljivo nista napisao nego podijelio objavu dje ovaj ne zna program es2 jer programa nema!
Znaci katastrofa jos jedan mladi uapjesni momak dosao da nas “spasava” ! A ti Maida bolje da si ostala knjige da prodajes

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Bolje da se nijesi javljala! Možda bi ljudi i zaboravili njegov odgovor, ovako…

Tito
Gost
Tito

Ti ekonomski trikovi, dje se pricom bazirate samo na vas cilj u ovom slucaju da gradjani samo cuju koliko para ce biti penzije i plate je propao. Vi ste crtani film

RRRRRR
Gost
RRRRRR

Dobro, evo izvini no kako ćemo do Evrope sad 2.0? Mada dobronamjeran savjet malo i na rječniku i nastupu da se poradi nije na odmet.

M...
Gost
M...

Draga gospodjice, sve i da je tako kako ste naveli, dzaba mu ne znam koji svijet sto je obisao mi smo sinoc vidjeli jasno sve, em sto ne zna tecno da prica (ajd i ok) al zamuckivanje nije do tecnog pricanja. I ako nije upucen od strane sefova u situaciju i plan programa onda ne treba da se prihvata gostovanja..… Više »

Send this to a friend